με αυτα που εχετε ολοι σας που να κουνηθω εγω να σας πω οτι μολις αγορασα ενα μπαζουκα και δυο Μ16Α1![]()
με αυτα που εχετε ολοι σας που να κουνηθω εγω να σας πω οτι μολις αγορασα ενα μπαζουκα και δυο Μ16Α1![]()
Της μηχανής μου σαν μουγκρίζει το μοτέρ,νοιώθω στα σύννεφα ωραίος καμικάζι...
μηπως κραταει κανεις το σκορ,
πυροβολισμοι μοτο vs κουτι??
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
μάλλον ήμουν αγέννητος τότεΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
18 χρονών ήμουν πάνω στη Vespa Cosa μου και μεθυσμένοι "μάγκες" μου έβγαλαν πιστόλι από αυτοκίνητο εν πορεία, απόγευμα Δεκέμβρη μπροστά στην Αγορά επειδή άργησα στην εκκίνηση στο φανάρι!![]()
![]()
![]()
σας έχω ούλους
http://www.take27.co.uk/julianbaum/1.../Comet_lge.jpg
δεν ακους για τον εξης απλο λογο..εκει κατω εχυν ολοι οπλο και ετσι βγαλει ο ενας θα βγαλει και ο αλλος και μετα θα ξεκινησει πιστολιδι σε ολη την πολη ..Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εγώ δεν έχω δει / ακούσει πάντως να βγαίνουν όπλα στα Χανιά, απ' όπου κατάγομαι
όλο για Αθήνα - Θεσσαλονίκη ακούμε![]()
![]()
Ξερετε που μπορω να κανω βαση για το πιστολακι μου![]()
![]()
Επειδη δεν ειμαι και πολυ γρηγορος..............ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ οταν με
προσπερνανε τα ss!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φιλαράκο κοίτα τι μπορεί να γίνει.Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
Ξερετε που μπορω να κανω βαση για το πιστολακι μου![]()
![]()
Επειδη δεν ειμαι και πολυ γρηγορος..............ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ οταν με
προσπερνανε τα ss!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
με 400 ευρά το μήνα θα με έχεις standby όλο το 24ωρο... θα με πέρνεις ένα τηλέφωνο και σε 10 λεπτά όπου και να είσαι θα έρχομαι και θα τους περνώ από πάνω με το στρομ (γιατί ως γνωστό έχει 380 τελική και πάει τον κώλο του)
+1000...ασε που οοοοοοοταν τυχει και μπαλωταρει καποιος καποιον,με κυνηγετικο το κανει στις περισσοτερες περιπτωσεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
anyway η οπλοκατοχή δεν οδηγεί σε οπλοχρησία όπως θα δεις σε οποιαδήποτε στατιστικά![]()
Σοφή επιλογή, μεγαλύτερη διασπορά = μεγαλύτερη ενδεχομένως επιτυχία του στόχου.Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
+1000...ασε που οοοοοοοταν τυχει και μπαλωταρει καποιος καποιον,με κυνηγετικο το κανει στις περισσοτερες περιπτωσεις...![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
να προτεινω επισεις φυσιγγια magnum για μεγαυτερη ζημια στο στοχο.
Της μηχανής μου σαν μουγκρίζει το μοτέρ,νοιώθω στα σύννεφα ωραίος καμικάζι...