Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011
Προβολή αποτελεσμάτων 151 έως 155 από 155

Θέμα: Αγώνας ταχύτητας σε καταδίωξη μηχανόβιων από αστυνομικούς

Αρχικά δημιουργήθηκε από jfx
    τι λες ρε φιλε; καταλαβες τι εγινε; τα παλικάρια πηραν το ρισκο να την κανουνε, επαιξαν κι εχασαν. ακουσες εσυ οτι ειπαν στους μπατσους τιποτα δικαιολογιες γι αυτο που εκαναν; ή οτι δηλωσαν αθώοι;
    Εχασαν και τωρα καλως ή κακως τη πληρωνουνε.(τουλαχιστον ο ενας που πιασανε) που ειδες εσυ οτι δε θα υποστουν τις συνεπειες;

και εν πασει περιπτώσει το θεμα πηγε απο 4 μηχανες που περασαν τα διοδια και τους κηνυγησανε, στο αν ειχανε πολιτικά κίνητρα γι αυτη τους τη πραξη και στο πόσο ανωτερη φυλη ειναι η ελληνικη :rotflmao:
    Φιλε δεν ξερω αν ηταν συμβολικη η οχι η κηνηση αυτη απο τα παιδια,αλλα εχουν γινει πολλα περιστατικα που αφορα αστυνομικα τσατσιλικια,καταχρηση εξουσιας κτλ χωρις λογο στην Ναυπακτο .
    Για την ιστορια αναφερω κανεναν απο τους 4 δεν πιασανε , γιατι στο αρθρο που πηρε διμοσιοτητα στον τυπο,( ΔΙΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΜΠΑΤΣΟΥΣ) και
    ΑΝΑΦΕΡΕ αναλυτικα οτι ......4 μηχανες μεγαλου κυβ περασαν με ΚΑΤΕΥΘΗΝΣΗ ΠΡΟΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟ χωρις να πληρωσουν μπλα μπλα.... ΑΛΛΑ "ΞΕΧΑΣΑΝ" να γραψουν στην ειδηση οτι μετα απο 2-3 ωρες οι 4 ΜΗΧΑΝΕΣ και ξαναπερασαν χωρις να πληρωσουν με προς Πατρα.Οποτε τι εγινε?μαλλον τους κανανε τα τεσσερα τρια
    Οσο αφορα για τη συλληψη το GSXR ηταν ασχετος με την παρεα
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ πετρες ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.
    Παντως το κινητρο δεν ειναι τα 2ευρω...

Τελος παντων οπως ειπα και σε αλλη απαντηση μου ,εγω δεν ενθαρρυνω τετοιες ειδους καταστασης αν και δεν γουσταρω ουτε σεντς να τους πληρωνω για τα μπουρδελα για δρομους που εχουν ...αλλα Τα παληκαρια δεν ενοχλησαν κανεναν απο αυτους που τους βριζουν, και πιθανοτατα να ειχαν το σκοπο τους,
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΙΚΤΗΚΕ ΓΕΝΙΚΩΣ ΓΙΑ το γεγονος αυτο, και δεν εχει κανενας το δικαιωμα να τους βριζει,και να τους καταδικαζει, και ειδικα απο φλωρους της καφετεριας.
    (Αφορα αυτους που βριζουν)

Πάνω που ήλπιζα οτι είχε πάει στον αγύριστο το θρεντ...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Suzuki fb πάντα σούζα Το avatar του/της powerman95
    Όντως,δεν ξέρουμε τι μπορεί να παίχτηκε με τα τυπάκια,μπορώ να σκεφτώ άπειρα σενάρια.πχ να είχαν βάλει στοίχημα με κάποιους φίλους τους

η μπορει να εχουν τραβηξει βιντεο τα καρουμπαλακια να τρεχουν
    απο πισω με την γλωσσα να τους εχει γινει γραβατα:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Από το blog του γνωστού Λύκου, που γράφει στο περιοδικό Μοτο. Διαβάστε το, αξίζει.

Bend over, I'll drive.
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=62675&cid=4

Τελευταια φορα που με πιασανε σε μπλοκο 17 χρονων με XL185 και μας κυνηγουσανε 2 μηχανες και 2 περιπολικα. Κατηγοριες ηταν αυτοσχεδιοι αγωνες, επικινδυνη οδηγηση, εξυβριση, αντισταση κατα της αρχης, φθορα κρατικης περιουσιας και κατι αλλα ψιλα. Μας εκλεισε περιπολικο στη διασταυρωση και πεσαμε πανω του.

Εννοειται δε σταματαω ποτε. Εχω διπλωμα, αδεια, ασφαλεια, τα παντα. Αλλα οι παλιες συνηθειες δεν αλλαζουν. Οποτε μου κανουν σημα τους κανω κι εγω και φευγω. Δεν το θεωρω μαγκια. Το θεωρω θεμα αρχης. Αυτοι κανουν τη δουλεια τους κι εγω τη δικη μου. Και δεν κρινω κανενα. Θελανε και φυγανε απ το μπλοκο. Και δε νομιζω να το κανανε για τα διοδια. Ευκολα συμπερασματα γιατι;

Nα σταματησω στο μπατσο που εχει περασει δεκα κοκκινα; Να σταματησω στο μπατσο που στο περιπολικο δε βαζει ποτε ζωνη? Να σταματησω να του δωσω την ευκαιρια να βρει αφορμη να παρει για το κρατος, το οποιο μ εχει ξεσκισει, το οποιο ουδεποτε και πουθενα νοιαστηκε για την ασφαλεια μου, την παιδεια μου, την περιθαλψη μου, και πανω απ ολα την αξιοπρεπεια μου ρπμ και να παιξουμε το θεατρακι του να ψαχνει να βρει αιτια να με γραψει;

Να σταματησω δεξια στον κ***οδρομο με τις λακκουβες που τον εχω πληρωσει χρυσο, να δω στο 90% των περιπτωσεων την ειρωνεια, να δω να ψαχνει ευκαιρια να βγαλει το μπλοκακι για να μου τα παρει; Να σταματησω να με γραψουν για καυσαερια στην Ακραπα με φοντο τα εργοστασια λιγνιτη και τα καμμενα; Ναι; Αληθεια; Παρτε με και μια φωτο με το φοντο με το στρατηγο ανεμο. Αντε μην τα παρω στο κρανιο.

Να σταματησω να με γραψετε επειδη το αμαξι μου δεν εχει περασει ΚΤΕΟ με φοντο το the mall που λειτουργει χωρις αδεια? Που να σταματησω ρε σ' αυτη τη χωρα και να μη με κοιταξει στα μουτρα ο σαρκασμος? Που? Οταν ειναι να με πηδηξετε με θελετε πολιτικαλυ κορρεκτ νομοταγη Ευρωπαιο κι οποτε ειναι τα δικαιωματα μου ειμαι γκιαούρης;

Οχι ρε κεραταδες, αν ειστε αλητες μια εγω ειμαι δεκα, και σε αλητες σαν και σας δε σταματαω να πληρωνω. Κοφτες και στα μουτρα σας. Το καταλαβατε ή να βαλω και δευτέρα;

http://stoma-tou-lykou.blogspot.com/...ill-drive.html
    ωραιος...+1000

Σελίδα 11 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 67891011

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 148
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2013, 21:41
  2. 7ος Αγώνας ταχύτητας στα Μεγαρα
    από gr_champion στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2005, 14:51
  3. 6ος αγώνας ταχύτητας ΜΕΓΑΡΑ 1-10-2005
    από gr_champion στο forum Αγωνιστικά νέα