Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 101

Θέμα: Καταδίκη πεζού για Θανατηφόρο!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jimmis5
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    Γιατι δεν διαβαζεις ολο το ποστ?ΕΙΠΑ αν κανω τα ΠΑΝΤΑ να αποφυγω να τον πατησω αλλα γινει το μοιραιο....δεν ειπα τον παταω και ζηταω τα ρεστα...
    Το ιδιο λεμε γιωργη μην εκνευριζεσαι ακομα και εμεις που υποστηριζουμε τον πεζο τουλαχιστον εγω εχω ριξει τα μπινελικια μου οπως σιγουρα θα τα εχω φαει και εγω απο πεζο οταν με ειδε να ερχομαι.Παρολα αυτα ενα πραγμα δεν θα ηθελα(ες) να εχεις στην πλατη σου καποιον που θα ειχες 'σκοτωσει' εστω και απο δικο του λαθος.

Εγω πραγματικα ειναι ο μονος μου εφιαλτης να εχω τυψεις
    Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
    Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
    Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    Το ιδιο λεμε γιωργη μην εκνευριζεσαι ακομα και εμεις που υποστηριζουμε τον πεζο τουλαχιστον εγω εχω ριξει τα μπινελικια μου οπως σιγουρα θα τα εχω φαει και εγω απο πεζο οταν με ειδε να ερχομαι.Παρολα αυτα ενα πραγμα δεν θα ηθελα(ες) να εχεις στην πλατη σου καποιον που θα ειχες 'σκοτωσει' εστω και απο δικο του λαθος.

Εγω πραγματικα ειναι ο μονος μου εφιαλτης να εχω τυψεις
    Συζητηση κανουμε δεν εκνευριζομαι...
    Απλα ξερεις τι μου τι δινει....οταν ο αλλος ΔΕΝ εχει δικιο και θελει να βγει απο πανω.....σα να περναω με κοκκινο κοπαναω καποιον και λεω καλα αφου με ειδες οτι ετρεχα γιατι βγηκες?Καπως ετσι...
    Αυτο για τις τυψεις οτι χειροτερο δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι....+1000
    Θα το στρωσω που θα παει..

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgis4
    Συζητηση κανουμε δεν εκνευριζομαι...
    Απλα ξερεις τι μου τι δινει....οταν ο αλλος ΔΕΝ εχει δικιο και θελει να βγει απο πανω.....σα να περναω με κοκκινο κοπαναω καποιον και λεω καλα αφου με ειδες οτι ετρεχα γιατι βγηκες?Καπως ετσι...
    Αυτο για τις τυψεις οτι χειροτερο δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι....+1000
    δεν προσπαθώ να βγω από πάνω απλά ξεχνάτε το πιο σημαντικό....

ο ένας έχει on wheels.... κι ο άλλος είναι on foot.... δεν έχετε τα ίδια άλογα...
    ένας από τους δύο πρέπει να προσέχει και να υπολογίζει πιο πολύ.
    και δυστυχώς αυτός είναι ο on wheels γιατί έχει περάσει κι ένα "σχολείο" που υποτίθεται τον έχει μάθει να υπολογίζει και να προσέχει.

και από τη στιγμή που δεν βρίσκεσαι σε ανοιχτό δρόμο παρά σε ένα περιβάλλον με πολλά εμπόδια και "αδέσποτους πεζούς" πρέπει να τηρείς τον ΚΟΚ ώστε να μην σκοτωθείς-χτυπήσεις ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgis4
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom

ο ένας έχει on wheels.... κι ο άλλος είναι on foot.... δεν έχετε τα ίδια άλογα...
    και δυστυχώς αυτός είναι ο on wheels γιατί έχει περάσει κι ένα "σχολείο" που υποτίθεται τον έχει μάθει να υπολογίζει και να προσέχει.

και από τη στιγμή που δεν βρίσκεσαι σε ανοιχτό δρόμο παρά σε ένα περιβάλλον με πολλά εμπόδια και "αδέσποτους πεζούς" πρέπει να τηρείς τον ΚΟΚ ώστε να μην σκοτωθείς-χτυπήσεις ούτε εσύ ούτε κανείς άλλος.
    Aυτο ενοειτε φιλος....
    Ασχετος ευθηνης ματια ακομα και στον κ@λ@ βγαζω στο δρομο προσπαθοντας να μαντεψω τις κινησεις των αλλων επι το πλειστον για να προλαβω κανενα ΕΥΤΡΑΠΕΛΟ.....(ισως γιαυτο δεν ειχα ποτε ατυχημα στη ζωη μου μοτο/αμαξι παρα μονο μια πτωση με το XR μου πιτσιρικας που ανεβηκα ορθιος να το βαλω μπροστα ενω ηταν στον πλαγιο σε ελαφρως κατηφορικο δρομο )
    Αλλα οσο προσεκτικα να οδηγας ΟΟΟΟΣΟ αργα να πηγαινεις και ΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ και ανοιχτα να εχεις τα ματια....αν ο αλλος σου πεταχτει στα 2 μετρα δεν προλαβαινεις οχι να ανοιξεις δαχτυλα να πιασεις μανετα φρενου....αλλα ουτε να χεστεις επανω σου!Για τετοια περιπτωση μιλαω μονο εσχατη των ΕΣΧΑΤΩΝ δηλαδη.....
    Θα το στρωσω που θα παει..

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Ρε φιλε συνελθε λιγο.
    Τον ΚΟΚ πρεπει να τον τηρουμε ολοι,ειτε πεζοι ειτε εποχουμενοι.Ωραια μεχρι εδω?
    Σχολιαζουμε λοιπον την αποφαση του δικαστηριου και λεμε οτι σωστα διωχθηκε ο πεζος γιατι περασε με κοκκινο εστω και μεσα σε διαβαση.
    Αν το συνεχισουμε εγω θα ελεγα οτι υπαρχει συνυπαιτιοτητα της μηχανης αφου ο αναβατης ΔΕΝ τηρουσε τον ΚΟΚ και δεν φορουσε κρανος.Αρα φταιει κι αυτος που τωρα δεν ειναι αναμεσα μας.
    Ολο αυτο με ψυχρη λογικη,χωρις συναισθηματισμους.
    Οδηγωντας 95% μεσα σε πολεις οφειλουμε να εχουμε οσα ματια εχει η μυγα επι 1000.Πρεπει να προβλεπουμε τις αντιδρασεις των πεζων,των οδηγων,των σκυλιων και των γατιων που μπορουν να πεταχτουν ξαφνικα στο δρομο μας.
    Αυτο δεν σημαινει πως θα τους περασουμε απο πανω οταν μας καλυπτει καποιος νομος.Θα προσπαθησουμε να αποφυγουμε τη συγκρουση ΕΙΔΙΚΑ με εναν πεζο γιατι ειναι ακαλυπτος.
    Δεν νομιζω να εγραψε κανεις οτι οι πεζοι ειναι αναλωσιμοι.
    Αλλα το να χασει ενας οδηγος τη ζωη του για τη μαλακια ενος πεζου το βλεπω ιδιο με το να περασει ενα οχημα με κοκκινο και να σκοτωσει εναν πεζο.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

ρε τι ειναι αυτα που γραφετε?ειστε με τα καλα σας???? ποσων ειστε???? 3????

ξερετε ποσες φορες μου εχει πεταχτει κρυμμενο πιτσιρικι στην μεση του δρομου? τι να προσεξω? την κρυσταλλινη σφαιρα μου?? και με 10 να πηγαινω αν πεταχτει στο ενα μετρο θα το χτυπησω...ειναι θεση αδυνατον να το αποφυγω...σε συγκεκριμενη περιπτωση εχω φαει και τα μουτρα μου για να μην το σκοτωσω...ειχε πιασει την παρλα η ηλιθια η μανα του με μια φιλη της κι αυτο ειχε κρυφτει πισω απο αμαξι και πεταχτηκε ξαφνικα στην μεση του δρομου...το παιζε ανετη μεχρι που της ειπα τι λουλουδια αρεσουν στο μωρο για να του πηγαινει στον ταφο οταν πια το πατησουν...εκλαιγε η ηλιθια με μαυρο δακρυ...ενημερωτικα λιακο πηγαινα με 30...φυσικα αν το χτυπουσα θα φταιγα ε?

και απειρες αλλες φορες που το καθε κοιμισμενο γιδι πεταγεται στην μεση του δρομου απο το πουθενα σαν να μην υπαρχει αυριο...μαλακισμενες γκομενες με τα κινητα σκουλαρικι,κουστουματοι με χαρτοφυλακες και χιλιοι δυο αλλοι αυτοχειρες...και δεν μιλω για διαβασεις...μιλω για την μεση του πουθενα...

εσυ λιακο που λες να προσεχουμε ,ειλικρινα θα θελα να βλεπα τι θα λεγες αν σου πεταγοταν ενας πεζος στην μεση της παραλιακης οδου,καβαλωντας την μπαριερα,νυχτα στα 5 μετρα...πιστευω ακραδαντα οτι θα θεωρουσες οτι αν τον χτυπουσες οτι θα εφταιγες εσυ...σωστα?το ιδιο θα λεγαν και οι δικοι σου αν εσυ σκοτωνοσουν μετα απο τουμπα λογω προσπαθειας αποφυγης του μαλακα...

ειπαμε οκ...προσεχουμε...και κοβουμε σε φαναρια και διαβασεις...αλλα ελεος...να υπαρχει και μια λογικη σε αυτα που γραφουμε...
    frankly my dear, i dont give a damn...

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

ξερετε ποσες φορες μου εχει πεταχτει κρυμμενο πιτσιρικι στην μεση του δρομου? τι να προσεξω? την κρυσταλλινη σφαιρα μου?? και με 10 να πηγαινω αν πεταχτει στο ενα μετρο θα το χτυπησω...ειναι θεση αδυνατον να το αποφυγω...σε συγκεκριμενη περιπτωση εχω φαει και τα μουτρα μου για να μην το σκοτωσω...ειχε πιασει την παρλα η ηλιθια η μανα του με μια φιλη της κι αυτο ειχε κρυφτει πισω απο αμαξι και πεταχτηκε ξαφνικα στην μεση του δρομου...το παιζε ανετη μεχρι που της ειπα τι λουλουδια αρεσουν στο μωρο για να του πηγαινει στον ταφο οταν πια το πατησουν...εκλαιγε η ηλιθια με μαυρο δακρυ...ενημερωτικα λιακο πηγαινα με 30...φυσικα αν το χτυπουσα θα φταιγα ε?

και απειρες αλλες φορες που το καθε κοιμισμενο γιδι πεταγεται στην μεση του δρομου απο το πουθενα σαν να μην υπαρχει αυριο...μαλακισμενες γκομενες με τα κινητα σκουλαρικι,κουστουματοι με χαρτοφυλακες και χιλιοι δυο αλλοι αυτοχειρες...και δεν μιλω για διαβασεις...μιλω για την μεση του πουθενα...

εσυ λιακο που λες να προσεχουμε ,ειλικρινα θα θελα να βλεπα τι θα λεγες αν σου πεταγοταν ενας πεζος στην μεση της παραλιακης οδου,καβαλωντας την μπαριερα,νυχτα στα 5 μετρα...πιστευω ακραδαντα οτι θα θεωρουσες οτι αν τον χτυπουσες οτι θα εφταιγες εσυ...σωστα?το ιδιο θα λεγαν και οι δικοι σου αν εσυ σκοτωνοσουν μετα απο τουμπα λογω προσπαθειας αποφυγης του μαλακα...

ειπαμε οκ...προσεχουμε...και κοβουμε σε φαναρια και διαβασεις...αλλα ελεος...να υπαρχει και μια λογικη σε αυτα που γραφουμε...

+ οσα θες !!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    1ον) ο πεζός δεν είναι υποχρεωμένος να ξέρει τον ΚΟΚ.

ο ΚΟΚ είναι ΝΟΜΟΣ και ο πεζός οφείλει να τον ξέρει.
    Εξάλλου, ο ΚΟΚ περιέχει και διατάξεις για την κίνηση των πεζών.

2ον) ο πεζός στη διάβαση έχει ΠΑΝΤΑ προτεραιότητα.

ΟΧΙ όταν η διάβαση έχει φανάρι.

από τη στιγμή που υπάρχει διάβαση πρέπει να σταματάς και να περνάει κι ας έχει κόκκινο. δεν ξέρω τι λέει ο νόμος αλλά εμένα έτσι μου μάθανε όταν πήγαινα για το δίπλωμα.

Αυτο το πράγμα στο είπε δάσκαλος οδήγησης;;;;

αφού το λέει ο νόμος του Ελλαντιστάν ok πάσο.
    Δηλαδή οι νόμοι των ... "πολιτισμένων" κρατών τί λένε;;

μέσα στην πόλη όμως (εκεί που υπάρχουν και οι διαβάσεις) ποιό είναι το όριο ταχύτητας? εσένα τι σου λέει ο ΚΟΚ (κάτι μαλακίες μωρέ για οδήγηση με ταχύτητα τέτοια ώστε αν γίνει κάτι μπροστά μας να προλάβουμε να σταματήσουμε... παπαριές ξέρετε).
    50
    Αλλά το γεγονός ότι κάποιος παραβιάζει τον ΚΟΚ (και γενικά τον νόμο) ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟΘΙ στον άλλο για να το παραβιάσει και αυτός.

η γιαγιά 80 χρονών δηλαδή πρέπει να ξέρει τον ΚΟΚ?
    ΝΑΙ

το πιτσιρίκι το 10χρονο πρέπει να ξέρει τον ΚΟΚ?
    Το πιτσιρίκι ΟΧΙ, οι γονείς του όμως ΝΑΙ

δεν είναι δικοί μας οι δρόμοι...
    Ούτε των πεζών.

Οι δρόμοι (και τα πεζοδρόμια) είναι όλων μας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

εσυ λιακο που λες να προσεχουμε ,ειλικρινα θα θελα να βλεπα τι θα λεγες αν σου πεταγοταν ενας πεζος στην μεση της παραλιακης οδου,καβαλωντας την μπαριερα,νυχτα στα 5 μετρα...πιστευω ακραδαντα οτι θα θεωρουσες οτι αν τον χτυπουσες οτι θα εφταιγες εσυ...σωστα?το ιδιο θα λεγαν και οι δικοι σου αν εσυ σκοτωνοσουν μετα απο τουμπα λογω προσπαθειας αποφυγης του μαλακα....
    θα εγραφε στο ''ΣΕ ΕΙΔΑ '' ΠΟΣΤ ... αυτα που λες ...

πανε τα χαγιαμπουσα με 30 χλμ ??? νομιζα τα 240 ειναι το κατωτατο οριο :rotflmao: :rotflmao:
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
    Περίεργη και ανατρεπτική απόφαση των δικαστηρίων
    Καθόλου περιέργη και καθόλου ανατρεπτική.

Απλά η απόφαση είπε όχι απλά το αυτονόητο, είπε το ΝΟΜΙΜΟ

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ακόμη κι αν αλλάξουμε νοοτροπία δεν αποκλείεται να είναι προς το χειρότερο. Κανείς δε λέει πως η απόφαση αυτή δε θα είναι επιζήμια για την ολότητα των πεζών.
    Για 'μενα μεγάλο πρόβλημα αποτελούν οι υπερήλικες που τα έχουν μισοχαμένα και πάνε στη μέση του δρόμου, χάνουν την ισορροπία τους, δε βλέπουν τα φανάρια. Αλλά πλέον μιλάμε για κοινωνική συνείδηση και οικογενειακή συνείδηση όταν οι οικείοι τους γνωρίζουν το πρόβλημα και δεν κάνουν τίποτα γι' αυτό.
    Πάντως στην περίπτωση του 40χρονου κρίνοντας από ορισμένα στοιχεία της δικογραφίας που γίνανε γνωστά το χαπάκι της υπερβολικής ταχύτητας κατά το τρίπτυχο ''αλήτης-μηχανόβιος-γκαζάκιας'' παραμένουν από τις συνηθέστερες προφάσεις και που ευτυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση δε συμμερίστηκε το δικαστήριο.
    Γι' αυτό μέσα στην πόλη ας σταματήσουμε να τρέχουμε κι όταν με το κακό προκληθεί κάποιο ατύχημα πάντα εμπειρογνώμονα.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

κι εσύ κάποτε αδέσποτο πιτσιρίκι ήσουν.
    όταν τα "αδέσποτα πιτσιρίκια" βγαίνουν να παίξουν στις γειτονιές δεν είναι καμία μάνα γύρω να τα προσέχει. αυτό τι σημαίνει? αρχίζουμε το carmagedon? πας καλά? επειδή πλέον τα οχήματα είναι πάρα πολλά δε σημαίνει πως οι πεζοί είναι πρόβατα επί σφαγή.

από τη στιγμή που οδηγάς όχημα... ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ. και ειδικά μέσα στην πόλη όπου συχνάζουν τα "αδέσποτα πιτσιρίκια". τέλος
    Το ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ δεν σημαίνει ότι ΕΥΘΥΝΕΣΑΙ κιολας για ό,τι συμβεί.

edit:
    πριν από μερικά χρόνια ο μικρός αδερφός μου έπαιζε στη γειτονιά... ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε γιατί πετάχτηκε ανάμεσα από κάτι αμάξια. ποιός φταίει εκεί δηλαδή? η μάνα μου που δεν ήταν έξω να τον προσέχει ή ο παπάρας που βλέπει παιδιά στο δρόμο και αντί να κόψει και να πηγαίνει με 10 χλμ και λιγότερο συνεχίζει λες και τα πιτσιρίκια πρέπει να τον προσέξουν.

ρε για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας να δείτε αν κάνει τσίκι τσίκι που αντί να προσέχει το όχημα τον πεζό πρέπει να γίνεται το αντίθετο....
    Διάβασε το περιστατικό που έγραψες και για λίγο ΞΕΧΝΑ ότι ήταν ο αδερφός σου και ξανασκέψου το.

Λες ότι "πετάχτηκε ανάμεσα από κάτι αμάξια"
    Πώς ξέρεις ότι ο οδηγός τους είχε δει;

Και ναι, λυπάμαι, αλλά φταίει η μάνα σου (και η κάθε μάνα στη θέση της).
    Όταν αφήνεις ένα παιδί να παίξει στον δρόμο, οφείλεις να προβλέψεις το ενδεχόμενο να κάνει λάθος και να χτυπήσει. Δεν το αφήνεις στο έλεος του θεού.

άρα...
    πάτα τον τον πούστη να μάθει να μην ξαναπεράσει έτσι...
    που θα τολμήσει να μας κόψει την ταχύτητα ο καριόλης....
    ΟΧΙ βέβαια,

αλλά αν δεν καταφέρεις να το αποφύγεις γιατί φταις εσύ και όχι ο πεζός;;;

Ποιος από τους δύο παραβίασε τον ΚΟΚ;;

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2012, 10:23
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2008, 11:54
  3. Μάρτυρας για θανατηφόρο
    από pissaman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0