Παρ'οτι γνωριζω οτι δεν ειμαι πολυ δημοφιλης εδω μεσα εν τουτοις οφειλω να πω δυο πραγματα.
Ο λογος που ανοιξα το παραπανω thread ηταν αποκλειστικα για να σπασουμε πλακα με το περιστατικο που μου συνεβει μιας και ειχε happy end (την γλυτωσα στο τσαφ ενω την επομενη απεκτησα μια πανεμορφη κορη).
Εχω ακουσει διαφορα πραγματα για το αν εφταιγα η οχι. Αυτο ειδικα σημερα δεν εχει καμια σημασια αφου ειμαι ζωντανος κι εχω τις δυο κορουλες μου αγκαλια. Απο την αλλη μεσα στην ζουγκλα που οδηγαμε καθημερινα το να σταματησει ξαφνικα καποιος παπαρας μπροστα μας δεν ειναι θεμα..
Οσο συντηρητικα και να οδηγαμε καποια στιγμη θα μας τυχει. Οποτε ειτε ειμαστε χεραδες ειτε κουλαδια καλα ξεμπερδεματα. Οποτε μην κραζετε καποιον για ενα λαθος το οποιο μπορει να κανετε εσεις την επομενη. Και μιλαμε ενα λαθος που ειναι "σημειο αναφορας στην οδηγηση εντος πολεως" Εκτος αν ειμαι εγω ο τρελλος και τετοια πραγματα συμβαινουν μονο σε μενα.
Αυτο που μ'ενοχλει εδω μεσα ειναι το οτι πιανεστε σε μια λεξη και την γαματε στην αναλυση.
Αντε και εκανα ενα συντακτικο η γραμματικο η ακομα και ορθογραφικο λαθος. Το επομενο δευτερολεπτο καποιος τιμωρος θα το ξεψαχνισει και θα με βγαλει βουρλο. Και παντα κακοπροαιρετα. Καλη η πλακα και ο χαβαλες αλλα οταν καποιος σου λεει οτι ειδε τον χαρο με τα ματια καλυτερα να του χτυπησεις τον ωμο φιλικα παρα να τον πεισεις ποσο ηλιθιος οδηγος ειναι.
Βλεπω πολλους που σ'οποιοδηποτε thread ανοιξει ανακαλυπτουν μια τραγωδια, ενα εγκλημα, μια δικαιολογια για κραξιμο, μια ακρατη επιθετικοτητα χωρις τελος. Λυπαμαι που στενοχωρω καποιους με την δικη μου επιθετικοτητα αλλα αυτη που κυκλοφορει εδω μεσα περισευει.
Παρόλα αυτα ζητω συγνωμη για καποιες βαριες κουβεντες που ειπα εν βρασμω ψυχης τις οποιες ηδη θεωρω ξεχασμενες. Εξαλου βλεπω και απο τους "εχθρους μου" καλη διαθεση και αυτο μου δινει χαρα.
Θα προτιμουσα ομως απο τους νεους περισσοτερο σεβασμο. Στα νιατα μου οταν ακουγαμε τους παλιους "μηχανοβιους" να μιλανε καθομασταν σουζα . Οι καιροι βεβαια αλλαξαν και αυτο θα ειταν γελοιο αλλα οταν οι νεοι μεγαλωσετε θα με καταλαβετε.
Αν ψαξετε στο νετ θα βρειτε πολλους γνωστους οδηγους αγωνων (αυτοκινητου και μοτοσυκλετας) να εχουν υποπεσει σε παιδαριωδει λαθη οδηγωντας εντος πολλεως που πολλα απο αυτα εχουν τραυματισει πεζους και οδηγους. Εγω ποτε δεν υποστηριξα οτι ειμαι καλυτερος οδηγος απο αυτους. Ο ταριφας ομως εκανε το συνηθισμενο του εγκλημα + την δικη μου μαλακιουλα μας βγηκε το παραπανω γλυπτο. Μη πυροβολειτε τον πιανιστα.
Σημερα ειδα ενα τουμπανιασμενο SS σ'ενα φαναρι και τον οδηγο να κανει τον σταυρο του κοιταζοντας μια εκκλησια. Τον ενοιωσα σαν αδερφο μου, κι ας μην φορουσε καθρεφτες![]()