Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 83

Θέμα: Ατύχημα-Λίγη βοήθεια

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    αυτό κατάλαβες;;;; καλά άστο... ότι να ναι... μα ότι να ναι...

Τι εννοείς σε σφήνωσε;;;
    Εσύ ήσουν στη βοηθητική άρα ήσουν παράνομος.
    Ο παππούς ήταν κι αυτός στη βοηθητική ή μπήκε ξαφνικά; Αν συνέβη το δεύτερο ξέχασε το και να παρακαλάς να μην σου ζητήσει και λεφτά από πάνω.
    Απλούστατα διότι θα ισχυρισθεί είτε ισχύει είτε όχι πως του έτυχε κάτι και γι αυτό αναγκάστηκε να μπει στη βοηθητική. ΆΛλωστε γι αυτό είναι η συγκεκριμένη λωρίδα.
    Οπότε σε αυτή την περίπτωση το "σε στρίμωξε" δεν παίζει.
    Διάβασε τι έγραψες παραπάνω και πες μου ποιός λέει ότι να΄ναι. Εκτός και υπάρχει κανένας νόμος που λέει ότι όταν γουστάρεις να βγείς δεξιά σε βοηθητική ΔΕΝ οφείλεις να ελέγξεις αν υπάρχει όχημα πίσω σου και να προειδοποιήσεις για την αλλαγή λωρίδας με φλας.
    Γιατί προφανώς το θέμα δεν είναι αν υπήρχε κάποιος νόμιμα ή παράνομα στην βοηθητική. Αυτό είναι δουλειά της τροχαίας να το βεβαιώσει και όχι του καθένα που πετάει ότι του ρθει σε άνα φόρουμ.
    Το θέμα είναι ότι κάποιος άλλαξε λωρίδα χωρίς να ελέγξει. Και το παράλογο οτι αν δεν ήταν στην βοηθητική δεν θα γινόταν το ατύχημα, απαντάται με το εξίσου παράλογο ότι αν ο παππούς ήταν σπίτι του επίσης δεν θα γινόταν.
    Δεν παίζει λέει ότι σε στρίμωξε, επειδή κάτι του ΄τυχε. Εχει μια λογική βέβαια μιας και όλοι οφείλουμαι να σεβόμαστε τον προστάτη του παππού και την συχνοουρία του....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νέο μέλος
    ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΒYRON!! ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ!!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zx10iw
    Αν δεν ηξερα τον ΚΟΚ δεν θα οδηγουσα τετοια μηχνη.
    συγνωμη φιλος παω πασο...δεν ημουν εκει και δεν εχω επιχειρηματα ...
    Accipere quam facere praestat injuriam

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Το θέμα είναι ότι κάποιος άλλαξε λωρίδα χωρίς να ελέγξει.

@alximistis: επικεντρώσου στο παραπάνω...αυτό άλλωστε είναι και το θέμα.
    Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βρίσκεται κάποιος στην βοηθητική.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zx10iw
    Αν δεν ηξερα τον ΚΟΚ δεν θα οδηγουσα τετοια μηχνη. ο ΚΟΚ επισης λεει για οσους δεν γνωριζουν οτι μπορεις να μπεις στην βοηθητικη γραμμη σε περιπτωση αναγκης οπως εγω και οχι για να φτασεις πρωτος στο κοκκινο οπως ο παππους. Οποτε μη μου λες για ΚΟΚ!!
    καλά εσύ δεν είπες οτι μπήκες για να φτάσεις στο φανάρι με κλειστό γκάζι? ότι να νε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX [/i]
    με αυτη τη λογικη αφου δεν ανεβαινει ο βασικος μας μισθος .... πρεπει να αρχισουμε της "μπαζες" στις τραπεζες..... αν δεν ανεβασουν τους μισθους να μη σταματησουμε τις ληστειες
    οι περσινές φασαρίες στο κέντρο δηλαδή δεν σου κάναν εντύπωση?? ήταν κάτι φυσιολογικό και αναμενόμενο... ?? το οτι οδηγάνε όλοι σαν τρελοί στον δρόμο είναι γιατι έχουν το γονίδιο του schumascher μέσα τους η γιατι έχουν βαρεθεί να περιμένουν ώρες σε μια ουρά???
    η κατάσταση είναι ανυπόφορη και ο καθένας κάνει ότι μπορεί.. καλώς η κακώς..
    The crucial thing of all success is whether you are born competitive or not. - Bernie Ecclestone

Νέο μέλος
    σου ειπα ομως τι ειπα στην τροχαια εγω και τι ειπε και ο παππους.
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΘΣΩ ΚΑΠΙΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΜΟΤΟ ΜΟΘ ΠΙΣΩ....
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΠΟΘ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΟΥΤΕ 500 ΕΥΡΩ ΖΗΜΙΑ!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n

Διάβασε τι έγραψες παραπάνω και πες μου ποιός λέει ότι να΄ναι. Εκτός και υπάρχει κανένας νόμος που λέει ότι όταν γουστάρεις να βγείς δεξιά σε βοηθητική ΔΕΝ οφείλεις να ελέγξεις αν υπάρχει όχημα πίσω σου και να προειδοποιήσεις για την αλλαγή λωρίδας με φλας.
    Γιατί προφανώς το θέμα δεν είναι αν υπήρχε κάποιος νόμιμα ή παράνομα στην βοηθητική. Αυτό είναι δουλειά της τροχαίας να το βεβαιώσει και όχι του καθένα που πετάει ότι του ρθει σε άνα φόρουμ.
    Το θέμα είναι ότι κάποιος άλλαξε λωρίδα χωρίς να ελέγξει. Και το παράλογο οτι αν δεν ήταν στην βοηθητική δεν θα γινόταν το ατύχημα, απαντάται με το εξίσου παράλογο ότι αν ο παππούς ήταν σπίτι του επίσης δεν θα γινόταν.
    Δεν παίζει λέει ότι σε στρίμωξε, επειδή κάτι του ΄τυχε. Εχει μια λογική βέβαια μιας και όλοι οφείλουμαι να σεβόμαστε τον προστάτη του παππού και την συχνοουρία του....

1). Το όλο θέμα είναι ακριβώς εκεί! Το αν ήταν παράνομα ή νόμιμα στη βοηθητική. Αυτό ακριβώς είναι το θέμα!
    Διότι: μπορεί να άλλαξε λωρίδα χωρίς να ελέγξει αλλά στο δικαστήριο πιθανότατα θα υποστηρίξει ότι τον έπιασε η καρδιά του ή ότι ένιωσε έναν τρελό πόνο και δεν μπορούσε να καταλάβει τι του γινόταν! έκανε λοιπόν... το αυτονόητο! Μπήκε κατευθείαν στη βοηθητική η οποία υπάρχει εκεί γι αυτόν τον λόγο! Η βοηθητική δεν είναι για να πηγαίνουμε εμείς χαλαρά ούτε να πηγαίνουμε σιγά αν τελειώνει η βενζίνη ή αν κάτι πάθαμε. Η βοηθητική είναι για να μπαίνουμε όταν μας συμβαίνει κάτι και να σταματάμε εκεί. τέλος.
    Επομένως να κοιτάξει πίσω του γιατί;;;; Αν ερχόταν κάποιος στη βοηθητική;;; Αφού απαγορεύεται να κινείσαι σε αυτήν!!!
    Ακόμα και να ισχυρισθεί κάποιος ότι έπρεπε να κοιτάξει πριν το κάνει θα σου πει απλούστατα τι λε ρε φίλε πέθαινα τι ήθελες να κάνω;

Γι αυτό και ρώτησα το επίσης αυτονόητο. Αν ήταν ήδη ο παππούς στη βοηθητική επομένως ήταν εξίσου παράνομος ή μπήκε ξαφνικά οπότε και μπορεί να το δικαιολογήσει με όποιον τρόπο θέλει. Όπως του καβλώσει! Ακόμα και αν έγινε γιατί ο παππούς του ρθε ξαφνικά δεν μπορεί να αποδειχθεί παρά μόνο εάν το πει-παραδεχθεί ο ίδιος.

Αντίθετα αυτό που δεν μπορεί να μην αποδειχθεί είναι το ότι ο φίλος συμφορουμίτης πήγαινε με 80. Ειλικρινά θα περιμένω με πολύ μεγάλη ανυπομονησία το τι θα πει το δικαστήριο...
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

δεν μας ειπες ακομα σε πιον δρομο εισουνα...και τι σημαινει βοηθητικη...???ΛΕΑ νομιζω υπαρχει μονο σε ΕΟ οπου δεν υπαρχουν και φαναρια...αν μειλας για λεωφοριολωριδα και δεν τον εχεις πετυχει πισω κατα ενα 90% θα εχεις δικειο...βεβαια ολα ειναι θεμα και τις δικογραφιας της αστυνομιας...αναμενουμε λεπτομεριες...

στανταρ κατι εχει συμβει σημερα...δεν μπορει...

ρε παλληκαρια μισο κιλο γιατι θα χασω και το λιγο μυαλο που εχω...

θα το θεσω με παραδειγμα...

ειμαι εγω στην βοηθητικη σταματημενος....για κατουρημα,τσιγαρο,εγκεφαλικο,σεξ,να φαω κομποστα...εχω κατεβει απο το 'ργαλλειο ναι...?

καποια στιγμη σε αυτη την ζωη πρεπει να ανεβω πανω και να ξαναβγω στον κυριως δρομο...πως ακριβως θα το κανω αυτο?πετωντας?δεν πρεπει να οδηγησω για λιγο στην βοηθητικη?

την ωρα εκεινη λοιπον που εγω τσουλαω για να βγω απο την βοηθητικη και παω ευθεια ,αυτος που παει να μπει σε αυτην,αλλαζοντας παραλληλα λωριδα για να το κανει, δεν πρεπει να ελεγξει?
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος
    Από διαφημιστικό έντυπο της Εγνατίας Οδού:
    "ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να κινούμαστε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ). Η Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι η λωρίδα που βρίσκεται δεξιά από τη συνεχή διαγράμμιση.

Σ’ αυτήν κυκλοφορούν μόνο οχήματα έκτακτης ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά κλπ), για να φθάσουν γρήγορα σε ένα ατύχημα.
    Στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) επιτρέπεται η προσωρινή στάθμευση του οχήματός μας, μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (βλάβη οχήματος, σοβαρή αδιαθεσία κλπ). Η κυκλοφορία ή η στάθμευση στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) είναι παράβαση του ΚΟΚ και τιμωρείται με πρόστιμο."

Από πού προκύπτει πως η βοηθητική λωρίδα είναι έκτακτο parking όπου όποτε γουστάρεις χωρίς να ελέγξεις κόβεις δεξιά και μπαίνεις;

δεν έχει δικαίωμα κανείς να την χρησιμοποιεί πλην των ασθενοφόρων; τότε ας μην έμπαινε και ο παππούς. αφού μπήκε είναι κι'αυτός παράνομος και προκάλεσε και ατύχημα. Εδώ τον ληστή μέσα στο σπίτι σου αν τον βαρέσεις, θα σου κάνει και μήνυση και θα δικαιωθεί, γιατί να μην έχει δίκιο ο φίλος με τη μηχανή;

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    στανταρ κατι εχει συμβει σημερα...δεν μπορει...

ρε παλληκαρια μισο κιλο γιατι θα χασω και το λιγο μυαλο που εχω...

θα το θεσω με παραδειγμα...

ειμαι εγω στην βοηθητικη σταματημενος....για κατουρημα,τσιγαρο,εγκεφαλικο,σεξ,να φαω κομποστα...εχω κατεβει απο το 'ργαλλειο ναι...?

καποια στιγμη σε αυτη την ζωη πρεπει να ανεβω πανω και να ξαναβγω στον κυριως δρομο...πως ακριβως θα το κανω αυτο?πετωντας?δεν πρεπει να οδηγησω για λιγο στην βοηθητικη?

την ωρα εκεινη λοιπον που εγω τσουλαω για να βγω απο την βοηθητικη και παω ευθεια ,αυτος που παει να μπει σε αυτην,αλλαζοντας παραλληλα λωριδα για να το κανει, δεν πρεπει να ελεγξει?

απαντά το ποστάκι του συμφορουμίτη από κάτω

Παλαιό μέλος
    Αντίθετα αυτό που δεν μπορεί να μην αποδειχθεί είναι το ότι ο φίλος συμφορουμίτης πήγαινε με 80. Ειλικρινά θα περιμένω με πολύ μεγάλη ανυπομονησία το τι θα πει το δικαστήριο...
    Γιατί να απαγορεύεται να μπεις στη βοηθητική με 80, όταν λίγο πριν πήγαινες με 120 στη λεωφόρο; Αλλά και με 80 να πήγαινες, γι'αυτό μπαίνεις στη βοηθητική για να κόψεις εκεί μέσα, και όχι στη λεωφόρο εμποδίζοντας τους από πίσω σου μέχρι να πέσεις στα 10χλμ/ώρα για να παρκάρεις...

Από το Δαφνί μέχρι τον Ασπρόπυργο έχει δύο λωρίδες και μία βοηθητική.

Μου λέτε σε ποια λωρίδα και με ποια ταχύτητα πρέπει να κινείται ένα παπί 125cc? Και αν θα πρέπει να είναι στη μέση της λωρίδας ή στην άκρη για να μην καθυστερεί τους από πίσω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
    Γιατί να απαγορεύεται να μπεις στη βοηθητική με 80, όταν λίγο πριν πήγαινες με 120 στη λεωφόρο; Αλλά και με 80 να πήγαινες, γι'αυτό μπαίνεις στη βοηθητική για να κόψεις εκεί μέσα, και όχι στη λεωφόρο εμποδίζοντας τους από πίσω σου μέχρι να πέσεις στα 10χλμ/ώρα για να παρκάρεις...

Μου λέτε σε ποια λωρίδα και με ποια ταχύτητα πρέπει να κινείται ένα παπί 125cc? Και αν θα πρέπει να είναι στη μέση της λωρίδας ή στην άκρη για να μην καθυστερεί τους από πίσω;
    βαση του ΚΟΚ αν πιανει τα 50χλμ (νομιζω) πρεπει να ειναι στην δεξια και οχι στην ΛΕΑ...και μην μπερδευετε την βοηθητικη με την ΛΕΑ...η πρωτη ειναι ενα ανοιγμα ας πουμε για να μπεις η να βγεις απο δρομο ταχειας κυκλοφοριας και η αλλη ειναι αυτο που ξερουμε ολοι...να μην το ξαναγραφω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K

Άσχετο το τελευταίο σου ερώτημα! Η ουσία είναι μία. Δεν επιτρέπεται να κινείσαι στη βοηθητική. Τέλος.

Το ερώτημα μου με τα 80 και την βοηθητική αποσκοπεί στο εξής: σου συμβαίνει κάτι απρόοπτο και αναγκάζεσαι να μπεις. Ε ρε φίλε δεν θα μπεις με όσα πας. Η λογική λέει ότι θα πέσεις στα φρένα.
    Μπαίνεις και πέφτεις στα φρένα. Εδώ ο άλλος πήγαινε κινούνταν με 80. ΑΝ μετρηθεί φρενάρισμα πόσα μέτρα πιστεύεις ότι θα δείξει;;;

Εγώ το ξαναλέω και στενοχώρια μου αν θεωρηθώ κακός. Θέλω πολύ να δω την απόφαση του δικαστηρίου αν βέβαια φτάσει εκεί.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Τα πράγματα είναι απλά. Η νομιμότητα της κυκλοφορίας σε ΛΕΑ είναι άλλο θέμα απ΄το ατύχημα. Αυτό που εξετάζεται σε ένα δικαστήριο είναι τι προκάλεσε το ατύχημα.
    Η κίνηση σε ΛΕΑ ή η χωρίς προειδοποίηση και έλεγχο αλλαγή λωρίδας? Ελα μου ντε???

ΥΓ: Παραδείγματα δικαίωσης ατόμων που ενεπλάκησαν σε ατύχημα χωρίς δίπλωμα υπάρχουν πολλά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ???? ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
    από Alexz@nder στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2007, 12:12
  2. Ωρα για Grand αναβαθμιση....λιγη βοηθεια
    από MADKiller7 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2007, 21:41
  3. To χτυπησα λιγο.... Λιγη βοηθεια;
    από Ταξιδευτής στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2006, 09:56
  4. Πατρα - Ορεστιαδα με Ζ750. Λιγη βοηθεια?
    από megatim στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2005, 09:23
  5. Παιδιά λίγη βοήθεια γιατί στα νομικά είμαι σκάρτος!
    από mastouri στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 13:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF