νταξ οκ.δεν ξερουμε ομως τι λαλακια εκανε ο ιχης ε?
κ στο κατω κατω ο μηχανοβιος μπορει να ηταν κ κανα μπατσακι ε?
ε κ στην τλκη εγω εχω βαλει ενα αυτοκολλητακι 46 πισω στο ιχ κ
δεν κινδυνευω απο κανιβαλλους οι οποιοι με χαιρετανε κιολας.![]()
νταξ οκ.δεν ξερουμε ομως τι λαλακια εκανε ο ιχης ε?
κ στο κατω κατω ο μηχανοβιος μπορει να ηταν κ κανα μπατσακι ε?
ε κ στην τλκη εγω εχω βαλει ενα αυτοκολλητακι 46 πισω στο ιχ κ
δεν κινδυνευω απο κανιβαλλους οι οποιοι με χαιρετανε κιολας.![]()
νιαου
Σε κανέναν δεν πέρασε από το μυαλό ότι το συμβάν μπορεί να ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών/στημμένο χτύπημα![]()
Ίσως ο τύπος να πήγαινε με το αμάξι του και ο άλλος με τη μηχανή να του την έιχε στημμένηκαι να τον πυροβόλησε για 1002 λόγους.
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
μποει να του πηδουσε τη γυναικα, η την κορη , η τον κανακαρη του!!!
και ως γνωστον ,οι Κρητικοι πυροβολουν μονο.............αεροπλανα
http://www.youtube.com/watch?v=JRf10YA8LjQ
και μετα.. βαζει δευτερα.. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
.. θα τους περνώ από πάνω με το στρομ (γιατί ως γνωστό έχει 380 τελική και πάει τον κώλο του) [/B]
Κατοχικό σύνδρομο, κουμπάρε. 'Οντε επέφτανε οι γερμανοί στο Μάλεμε κι αλλού, δεν είχαμε προλάβει να γαίρουμε με τα πόδια από την Αλβανία οπότε δεν τους επαίξαμε όπως επέφτανε. ΕΔΑ όμως! Εδά είμαστε έτοιμοι και γι αυτό!Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
και ως γνωστον ,οι Κρητικοι πυροβολουν μονο.............αεροπλανα
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Τος επαιζανε ομως τα κοπελια και οι γυναικες με τσοι τσαπες και τα τα σκαλιδακια!!!
Κι αμ ηντα!!!!!
Απ τη Σητεια εχομαι
και παιζω το βιολι μου
κι οι γκομενες χορευουνε
απανω στην...........
Aυλή μου;Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Απ τη Σητεια εχομαι
και παιζω το βιολι μου
κι οι γκομενες χορευουνε
απανω στην...........![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Τος επαιζανε ομως τα κοπελια και οι γυναικες με τσοι τσαπες και τα τα σκαλιδακια!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Στολη μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Κι αμ ηντα!!!!!
Απ τη Σητεια εχομαι
και παιζω το βιολι μου
κι οι γκομενες χορευουνε
απανω στην...........![]()
...cause the place seems still alive...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Aυλή μου;
Σκουλικαντέρα μουΑρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
Στολη μου?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
εγώ δεν έχω δει / ακούσει πάντως να βγαίνουν όπλα στα Χανιά,![]()
money cant buy me love !!!
Το μαλάκα..
Άχρηστος..
Αν ήταν δικός μας θα τον είχε πετύχει..
:rotflmao:![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook