Σελίδα 69 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 1959646566676869707172737479119169 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.021 έως 1.035 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    όταν δε γνωρίζεις κάτι,καλό είναι να μην είσαι απόλυτος και να δέχεσαι την πιθανοτητα ότι κάνεις λάθος.
    και επειδή είναι προφανές ότι ΔΕΝ γνωρίζεις,ούτε καν απόξω απόξω που λέμε,ούτε για τα της προετοιμασίας μιας ομάδας ούτε για την εξωγηπεδική ζωή των παικτών του Ολυμπιακού,σου λέωαπλά άσε μας να ξέρουμε λίγο καλύτερα τα της ομάδας μας ρε φίλε.
    αρες μαρες κουκουναρες ρε φιλε, ναι ο κοκκαλης φταιει που εφερε τον κετσπαγια, αλλα φανταζομε ο κοκκαλης δεν τους προπονουσε..

Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ δεν τους προπονουσε? σε αυτον δεν ριχνεις τον φταιξιμο ναι η οχι?
    ξεκολλα λιγο, ενταξυ δεν ταυτιζεσε με τα ΑΡΔ, εισαι ανεξαρτητα σκεπτομενος φιλαθλος..χαλαρωσε

προφανως και αφησα την πιθανοτιτα να κανω λαθος γιατι δεν ξερω σιγουρα, το εχω ηδη γραψει, δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι σιγουρος, απλα εξεφρασα μια αμφιβολια και μια καχυποψια στην ΚΑΘΟΛΙΚΗ επιθεση κατα του Κετσπαγια..

μου φαινετε πολυ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ρε φιλε, ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΕΟς ΤΡΑΓΟς, δεν μπορω να δεχτω ετσι ευκολα οτι φταιει ενας ανθρωπος για ολη την φυσικη κατασταση του γαυρου..

εσεις θα τον βριζετε και 10 χρονια μετα αμα χανετε..ειναι πολυ ευκολη λυση αυτη καταλαβες? αυτο προσπαθω να σου πω, ειναι πολυ ευκολο να τα φορτωνεις ολα σε εναν ανθρωπο..

και ενα γενικοτερο σχολιο, το προβλημα ρε φιλε σε αυτες τις συζητησεις, ειναι οτι...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συζητησεις,

οταν εκφραζει καποιος μια αποψη το μονο που νοιαζει τους αλλους δεν ειναι να σκεφτουν τι λεει ο συνομιλιτης τους, το μονο που νοιαζει ειναι να του επιτεθουμε να τον βγαλουμε αχρηστο/βλακα/χαζο και να βγουμε εμεις οι γαματοι, οι απο πανω, οι νικητες..

δυστηχως αυτο δεν βοηθαει πουθενα απλα οδηγει σε ηλιθιες αντιπαραθεσεις του τυπου ο κοβασεβιτς ειναι γκει και ο καραγκουνης ηθοποιος..

οκ αν φτανει αυτο σε καποιους πασο..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Να θυμίσω επίσης ότι,όταν ένας ποδοσφαιριστής ντοπάρεται,τα κουσούρια τών ουσιών που λέγαμε πριν,βγαίνουν μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.

Ήταν μια φορά κι έναν καιρό ένα παληκάρι που το λέγαν Στολτίδη....
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

και ενα γενικοτερο σχολιο, το προβλημα ρε φιλε σε αυτες τις συζητησεις, ειναι οτι...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συζητησεις,

οταν εκφραζει καποιος μια αποψη το μονο που νοιαζει τους αλλους δεν ειναι να σκεφτουν τι λεει ο συνομιλιτης τους, το μονο που νοιαζει ειναι να του επιτεθουμε να τον βγαλουμε αχρηστο/βλακα/χαζο και να βγουμε εμεις οι γαματοι, οι απο πανω, οι νικητες..
    ωραία λοιπόν,παραδέχομαι εγώ ότι: γαμάτος δεν είμαι,ότι είμαι άχρηστος/βλάκας/χαζός και επιπλέον χάνω και όλες τις διαμάχες εδώ.
    αυτό για να σου βγάλω αυτή τη σκέψη απο το μυαλό και να σου δείξω ότι θέλω την συζήτηση.

όταν όμως σου έχω γράψει τόσα πράγματα,παραδείγματα,εξηγήσεις κόντρα επεξηγήσεων και εσύ επιμένεις να μου λες ότι είναι καραμελα το να τα ρίχνω στον Κετσπάγια, ε τότε μου ζητάς να σου αποδείξω εκ νέου ότι 1 συν 1 ισούται με 2!!!

τα γεγονότα μιλάνε μόνα τους φίλε.
    τόσοι μυϊκοί τραυματισμοί ΔΕΝ είναι νορμάλ σε ομάδες με αγωνιστικές υποχρεώσεις πολύ μεγαλύτερες αυτών του Ολυμπιακού!!!
    απο κει και πέρα πίστευε ότι θέλεις.
    περισσότερο δεν μπορώ να στο μασήσω.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Να θυμίσω επίσης ότι,όταν ένας ποδοσφαιριστής ντοπάρεται,τα κουσούρια τών ουσιών που λέγαμε πριν,βγαίνουν μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.

αυτό που λες είναι,το λιγότερο, unfair!!!ειδικά για τον συγκεκριμένο.

να μου έλεγες για τον Τζόλε να σου πω μαζί σου.

όχι όμως για ένα παίκτη ο οποίος απο τις εν Ηρακλή μέρες είχε δείξει ότι είναι πολύ δυνατός αθλητής,όταν ερχόμενος στον Ολυμπιακό για σειρά ετών ήταν ο πρώτος σε μετρήσεις και τεστ, και ασκήσεις και δύναμη στο γυμναστήριο.
    έναν παίκτη τον οποίο εξαιτίας της τραγικότητας (και πάλι και παλι) του θείου,τον είχαμε να τρέχει για άλλους 10 για 5 χρόνια!
    ε τι θέλεις δηλαδή ,άνθρωπος είναι όχι σουπερμαν.
    τραυματίστηκε πέρσι και λόγω του καψίματος, το κορμί ήθελε υπερδιπλάσιο χρόνο για να αναρρώσει και να έρθει σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα.

Μη λέμε ότι θέλουμε μάγκες.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI

αυτό που λες είναι,το λιγότερο, unfair!!!ειδικά για τον συγκεκριμένο.

να μου έλεγες για τον Τζόλε να σου πω μαζί σου.

όχι όμως για ένα παίκτη ο οποίος απο τις εν Ηρακλή μέρες είχε δείξει ότι είναι πολύ δυνατός αθλητής,όταν ερχόμενος στον Ολυμπιακό για σειρά ετών ήταν ο πρώτος σε μετρήσεις και τεστ, και ασκήσεις και δύναμη στο γυμναστήριο.
    έναν παίκτη τον οποίο εξαιτίας της τραγικότητας (και πάλι και παλι) του θείου,τον είχαμε να τρέχει για άλλους 10 για 5 χρόνια!
    ε τι θέλεις δηλαδή ,άνθρωπος είναι όχι σουπερμαν.
    τραυματίστηκε πέρσι και λόγω του καψίματος, το κορμί ήθελε υπερδιπλάσιο χρόνο για να αναρρώσει και να έρθει σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα.

Μη λέμε ότι θέλουμε μάγκες.
    Ήταν λοιπόν εκείνο το αλησμόνητο ματς στο Μπερναμπέου,που ο Ολυμπιακός έπαιζε με 10 παίχτες από το 12.ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ.Όχι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Το σκορ ήταν 1-2 και,αν ο άμπαλος ο Λούα Λούα,μπορούσε να κοντρολάρει καλύτερα,θα ήταν 1-3 από το πρώτο ημίχρονο.

Μήπως θυμάστε πόσο τρέξιμο έριξε ο Ολυμπιακός σ' αυτό το ματς;
    Μήπως θυμάστε πόσο σερνόταν 1-2 βδομάδες μετά(δεν θυμάμαι ακριβώς)στο ματς με την Καλαμαριά,που το πήρε στα χαρτιά;
    Μήπως θυμάστε πόσο καιρό έλειπε ο Στολτίδης από τη δράση;

Όσο για το Τζόλε....Ήταν τέρας δύναμης πάντα και αυτός ήταν ο λόγος που έπαιζε μπάλα.Δεν πιστεύω ότι είχε πάρει τίποτα.Ήταν υπόδειγμα αθλητή.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Ήταν λοιπόν εκείνο το αλησμόνητο ματς στο Μπερναμπέου,που ο Ολυμπιακός έπαιζε με 10 παίχτες από το 12.ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ.Όχι με την Αναγέννηση Γιαννιτσών.

Το σκορ ήταν 1-2 και,αν ο άμπαλος ο Λούα Λούα,μπορούσε να κοντρολάρει καλύτερα,θα ήταν 1-3 από το πρώτο ημίχρονο.

Μήπως θυμάστε πόσο σερνόταν 1-2 βδομάδες μετά(δεν θυμάμαι ακριβώς)στο ματς με την Καλαμαριά,που το πήρε στα χαρτιά;

Όσο για το Τζόλε....Ήταν τέρας δύναμης πάντα και αυτός ήταν ο λόγος που έπαιζε μπάλα.Δεν πιστεύω ότι είχε πάρει τίποτα.Ήταν υπόδειγμα αθλητή.
    Mηπως τωρα να πουμε οτι δεν υπαρχει στον οποιοδηποτε αθλητη εποχη διαβολεμενης φορμας και τι αντιθετο.......

Καποιοι ασχετοι λενε οτι αυτες οι περιοδοι μπορουν να ανεβοκατεβασουν εως 30-35% την αποδοση ενος αθλητη μεσα σε μια σαιζον......

Μια επισημανση κανω ρε παιδια ( για να μην το ριχνετε στα σκληρα απο τωρα...)

H DIKIA MOY APORIA EINAI...........APO TI TRAYMATISTIKE O STOLTIDIS KAI EMEINE 1,5 XRONO EKTOS??????

POSO KOYRASMENOS HTAN O ORGANISMOS TOY ETSI WSTE NA KATSEI 1,5 XRONO EKTOS?????

OLO GIA TON TRAYMATISMO TOY STOLTIDI AKOYGAME ALLA LEPTOMEREIES APOFEYGAN OLOI NA DWSOYN!!!

TO TI EGINE ME TO STOLTIDI .........TO XEROYME KALA!!!!

ρε Βαγγλάν τι λες??
    το ματς με την Ρεάλ έγινε φθινόπωρο (νομίζω Νοέμβρη,δε θυμάμαι) κα το ματς με τους Πόντιους (κι παλι ανθυμάμαι καλά) έγινε Φλεβάρη μήνα!

για το Στολτίδη αυτά που σου έγραψα τα διάβασες?

περί Τζόλε....
    να κεράσω μαλμποράκι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    H DIKIA MOY APORIA EINAI...........APO TI TRAYMATISTIKE O STOLTIDIS KAI EMEINE 1,5 XRONO EKTOS??????

POSO KOYRASMENOS HTAN O ORGANISMOS TOY ETSI WSTE NA KATSEI 1,5 XRONO EKTOS?????

OLO GIA TON TRAYMATISMO TOY STOLTIDI AKOYGAME ALLA LEPTOMEREIES APOFEYGAN OLOI NA DWSOYN!!!

TO TI EGINE ME TO STOLTIDI .........TO XEROYME KALA!!!!
    3 λαλούν και 2 χορεύουν...και άλλοι δυο παραμονευουν.
    σιγά μην έκατσε και καμιά πενταετία εκτός ρε φίλε.
    10 μήνες ήταν.μέσα σε αυτούς τους 10 μήνες,περιλαμβανόταν ένα καλοκαίρι και ένας μαλάκας χωρίς μαλλιά απο τη Γεωργία που ενώ ο παίκτης ήταν έτοιμος αυτός ήθελε νατον τελειώσει.

ΥΓ: μου κάνει εντύπωση το πόσο in the know είστε για τα του Ολυμπιακού. να ήσασταν και σωστά ενημερωμένοι,τι καλά που θα'ταν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Mηπως τωρα να πουμε οτι δεν υπαρχει στον οποιοδηποτε αθλητη εποχη διαβολεμενης φορμας και τι αντιθετο.......

Καποιοι ασχετοι λενε οτι αυτες οι περιοδοι μπορουν να ανεβοκατεβασουν εως 30-35% την αποδοση ενος αθλητη μεσα σε μια σαιζον......

Μια επισημανση κανω ρε παιδια ( για να μην το ριχνετε στα σκληρα απο τωρα...)

πφφφφ...λεπτομέρειες

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Η φόρμα ή το ντεφορμάρισμα σίγουρα συνδέεται με τη φυσική κατάσταση,και ο παίχτης παίζει ή δεν παίζει καλά.Παίζει όμως!
    Αυτό που μού φαίνεται εμένα ύποπτο είναι η περίοδος ΑΠΟΧΗΣ τού Στολτίδη.
    ρε Βαγγλάν τι λες??
    το ματς με την Ρεάλ έγινε φθινόπωρο (νομίζω Νοέμβρη,δε θυμάμαι) κα το ματς με τους Πόντιους (κι παλι ανθυμάμαι καλά) έγινε Φλεβάρη μήνα!
    Ειλικρινά δεν έχει καμμία σημασία το αν ήταν δυο βδομάδες ή δυο μήνες.Αν είχε πάρει κάτι μόνο αυτός το ξέρει.
    Τα αποτελέσματα αυτού τού "κάτι" βγαίνουν κάποια στιγμή και η στιγμή αυτή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

για το Στολτίδη αυτά που σου έγραψα τα διάβασες?
    Βεβαίως και τα διάβασα.Το να είσαι πρώτος στο εργομετρικό σε ελληνική ομάδα δε σημαίνει ότι μπορείς να αντέξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε τέτοιους ρυθμούς

περί Τζόλε....
    να κεράσω μαλμποράκι?
    Γιάννη,δεν ξέρω περί μαλμποράκι,ξέρω ότι ο Τζόλε δεν "τραυματίστηκε" ποτέ έτσι.
    moto perpetuo

hasta luego.

Η φόρμα ή το ντεφορμάρισμα σίγουρα συνδέεται με τη φυσική κατάσταση,και ο παίχτης παίζει ή δεν παίζει καλά.Παίζει όμως!
    Αυτό που μού φαίνεται εμένα ύποπτο είναι η περίοδος ΑΠΟΧΗΣ τού Στολτίδη. Ειλικρινά δεν έχει καμμία σημασία το αν ήταν δυο βδομάδες ή δυο μήνες.Αν είχε πάρει κάτι μόνο αυτός το ξέρει.
    Τα αποτελέσματα αυτού τού "κάτι" βγαίνουν κάποια στιγμή και η στιγμή αυτή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Βεβαίως και τα διάβασα.Το να είσαι πρώτος στο εργομετρικό σε ελληνική ομάδα δε σημαίνει ότι μπορείς να αντέξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε τέτοιους ρυθμούς Γιάννη,δεν ξέρω περί μαλμποράκι,ξέρω ότι ο Τζόλε δεν "τραυματίστηκε" ποτέ έτσι.
    vangelis 64 δεν ξερω για ποιο λογο ηταν τοσο καιρο σε αποχη......

Παντως για "καθαρισμα" δεν πιστευω γιατι σιγουρα αυτο θα μπορουσε να γινει σε πολυ ποιο συντομο χρονο καθως τα σημερινα αναβολικα εξαφανιζονται πολυ ποιο γρηγορα απο οσο χρειαζονται να κανουν ενεργεια.........

Μη πως εχεις υποψην οτι κρατησαν τα ουρα του Μπολντ στην καταψυξη με ειδικη παραγγελια να εξεταστουν μετα απο..... 10 χρονια...???? Γιατι..???

Αν αποδειχθουν θετικα ...Τοτε....

Εχεις ιδεα σε ποσο χρονο θα ειχαν "καθαρισει" την μερα του αγωνα...???

1)Η φόρμα ή το ντεφορμάρισμα σίγουρα συνδέεται με τη φυσική κατάσταση,και ο παίχτης παίζει ή δεν παίζει καλά.Παίζει όμως!
    2)Αυτό που μού φαίνεται εμένα ύποπτο είναι η περίοδος ΑΠΟΧΗΣ τού Στολτίδη. Ειλικρινά δεν έχει καμμία σημασία το αν ήταν δυο βδομάδες ή δυο μήνες.Αν είχε πάρει κάτι μόνο αυτός το ξέρει.
    Τα αποτελέσματα αυτού τού "κάτι" βγαίνουν κάποια στιγμή και η στιγμή αυτή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.
    3)Βεβαίως και τα διάβασα.Το να είσαι πρώτος στο εργομετρικό σε ελληνική ομάδα δε σημαίνει ότι μπορείς να αντέξεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και σε τέτοιους ρυθμούς
    τα 1) και 2), μου δείχνουν ότι μπορεί να διάβασες αλλα δεν εννόησες τι σου έγραψα.
    τα παιχνίδια με Ρεάλ & Ποντίους,ήταν σε διαφορετική χρονιά απο αυτή του τραυματισμού του παίκτη!
    Προφανώς και δε μπορώ με 100% βεβαιότητα να πω ότι ο οποιοσδήποτε πήρε ή δεν πήρε φάρμακο.

Η πορεία όμως του Στολτίδη στον Ολυμπιακό,και ο τρόπος με τον οποίο ξεζουμίσαμε τον παίκτη μπορεί πιστεύω να δικαιολογήσει το σκάσιμο του και την μακρά απουσία του πέρυσι.
    Οι αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών λέγανε ότι θα πάρει τουλάχιστον 4 μήνες για αποθεραπεία.
    αν συνυπολογιστούν και η κόπωση που τράβηξε για μια 5ετία,το γεγονός ότι δεν είναι πλέον πιτσιρικάς,η φύση του τραυματισμού και το γεγονος ότι μέσα στο διάστημα των 10 περίπου μηνών απουσίας ήταν και ο Μάιος που εμείς δεν είχαμε αγωνστικές υποχρεώσεις και το καλοκαίρι,ε τότε δε το βρίσκω και τόσο παράλογο αυτό το διάστημα απουσίας.

Γιάννη,δεν ξέρω περί μαλμποράκι,ξέρω ότι ο Τζόλε δεν "τραυματίστηκε" ποτέ έτσι.
    Ο Τζόλε όμως ποτέ δεν είχε το ρόλο του Στολτίδη στην ομάδα.

εδώ μπαίνουμε σε ένα άλλο τριπ που όπως ξέρεις μαστίζει τον αθλητισμό παγκοσμίως και όχι μονο το ποδόσφαιρο.

εδώ μπαίνουμε σε ένα άλλο τριπ που όπως ξέρεις μαστίζει τον αθλητισμό παγκοσμίως και όχι μονο το ποδόσφαιρο.
    Σωστα....!!!!! Τρανοτερο παραδειγμα του ελληνικου αθλητισμου.....

Η ντριμ τημ της Αρσης Βαρων !!!!

Και τα διαφορα αστερια του Στιβου !!!

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II