αρες μαρες κουκουναρες ρε φιλε, ναι ο κοκκαλης φταιει που εφερε τον κετσπαγια, αλλα φανταζομε ο κοκκαλης δεν τους προπονουσε..Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
όταν δε γνωρίζεις κάτι,καλό είναι να μην είσαι απόλυτος και να δέχεσαι την πιθανοτητα ότι κάνεις λάθος.
και επειδή είναι προφανές ότι ΔΕΝ γνωρίζεις,ούτε καν απόξω απόξω που λέμε,ούτε για τα της προετοιμασίας μιας ομάδας ούτε για την εξωγηπεδική ζωή των παικτών του Ολυμπιακού,σου λέωαπλά άσε μας να ξέρουμε λίγο καλύτερα τα της ομάδας μας ρε φίλε.
Ο ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ δεν τους προπονουσε? σε αυτον δεν ριχνεις τον φταιξιμο ναι η οχι?
ξεκολλα λιγο, ενταξυ δεν ταυτιζεσε με τα ΑΡΔ, εισαι ανεξαρτητα σκεπτομενος φιλαθλος..χαλαρωσε
προφανως και αφησα την πιθανοτιτα να κανω λαθος γιατι δεν ξερω σιγουρα, το εχω ηδη γραψει, δεν ειπα πουθενα οτι ειμαι σιγουρος, απλα εξεφρασα μια αμφιβολια και μια καχυποψια στην ΚΑΘΟΛΙΚΗ επιθεση κατα του Κετσπαγια..
μου φαινετε πολυ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΟ ΘΥΜΑ ρε φιλε, ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΕΟς ΤΡΑΓΟς, δεν μπορω να δεχτω ετσι ευκολα οτι φταιει ενας ανθρωπος για ολη την φυσικη κατασταση του γαυρου..
εσεις θα τον βριζετε και 10 χρονια μετα αμα χανετε..ειναι πολυ ευκολη λυση αυτη καταλαβες? αυτο προσπαθω να σου πω, ειναι πολυ ευκολο να τα φορτωνεις ολα σε εναν ανθρωπο..
και ενα γενικοτερο σχολιο, το προβλημα ρε φιλε σε αυτες τις συζητησεις, ειναι οτι...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συζητησεις,
οταν εκφραζει καποιος μια αποψη το μονο που νοιαζει τους αλλους δεν ειναι να σκεφτουν τι λεει ο συνομιλιτης τους, το μονο που νοιαζει ειναι να του επιτεθουμε να τον βγαλουμε αχρηστο/βλακα/χαζο και να βγουμε εμεις οι γαματοι, οι απο πανω, οι νικητες..
δυστηχως αυτο δεν βοηθαει πουθενα απλα οδηγει σε ηλιθιες αντιπαραθεσεις του τυπου ο κοβασεβιτς ειναι γκει και ο καραγκουνης ηθοποιος..
οκ αν φτανει αυτο σε καποιους πασο..