Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 24 από 24

Θέμα: Νέες χαμηλότερες τιμές Bandit 650/1250

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    φιλε stivako ανυπομονω κ γω να γινω κατοχος μιας μαυρης λησταρχινας 1250 αλλα θα περιμενω το 2010 μοντελο.εαν εισαι απο αθηνα που τα νεα μαθαινονται γρηγορα ριξε κανα νεο για την τιμη αν ακουσεις τιποτα γιατι εδω στην επαρχια ειμαστε πισω τουλαχιστον κανα 3μηνο.ευχαριστω κ ευχομαι να καλα κ πολα χλμ με το νεο σου αποκτημα κ επιλογη που θα κανεις

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από intruder
    φιλε stivako ανυπομονω κ γω να γινω κατοχος μιας μαυρης λησταρχινας 1250 αλλα θα περιμενω το 2010 μοντελο.εαν εισαι απο αθηνα που τα νεα μαθαινονται γρηγορα ριξε κανα νεο για την τιμη αν ακουσεις τιποτα γιατι εδω στην επαρχια ειμαστε πισω τουλαχιστον κανα 3μηνο.ευχαριστω κ ευχομαι να καλα κ πολα χλμ με το νεο σου αποκτημα κ επιλογη που θα κανεις
    Και εγώ από επαρχία είμαι, μεταξύ Καρδίτσας-Λάρισας πηγαινοέρχομαι.
    Γι'αυτό έχουμε το net φίλε μου. Αν περιμέναμε να μάθουμε νέα από στόμα-σε στόμα... shit high and observe...
    The sands of time, for me, are running low

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Παντως το 650 ειναι(για οποιον θελει street μηχανακι) το καλυτερο value for money για την κατηγορια του.Δεν ειναι τυχαιο οτι πανευρωπαϊκα εχει ξεπουλησει.Αλλα εντω ειναι Ελλαντα ειπαμε!:ZZZ:
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Παλαιό μέλος
    Εδω να πω οτι αν ισχυει η αποσυρση στις μηχανες στο 1250 εχετε ακομη 700 ευρω οφελος και 5 χρονια χωρις τελη.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Εδω να πω οτι αν ισχυει η αποσυρση στις μηχανες στο 1250 εχετε ακομη 700 ευρω οφελος και 5 χρονια χωρις τελη.
    Επειδή το θέμα δεν το κατέχω... για πε, για πε. Ποιες είναι πάνω-κάτω οι προυποθέσεις?
    Θα πρέπει να'χω κανα αρχαίο μηχανάκι μάλλον, ε?

Καλησπεριζω το thread! Ειμαι και εγω κοντα στο να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα και να αποκτησω ενα Bandit 650 naked
    Μολις παρω το διπλωμα, παω καρφι για αντιπροσωπεια.
    Μαλλον θα κανω μαθημα πανω σε ενα HONDA CBF 600 NAKED πραγμα που πιστευω οτι θα κανει και πιο ευκολη την προσαρμογη μου πανω στο Bandit.

Το μονο προβλημα που εχω και θελω και την δικια σας αποψη ειναι το εξης: ιδεα μου είναι ή το Bandit του 2009 φερνει λιγο σε Gladius?

Η Suzuki προσπαθει να εξυγχρονισει το προφιλ ενος απο τα best-seller της, σιγουρα. Μηπως ομως χανει αυτη την μοναδικοτητα που εχει δωσει το Bandit τα τελευταια 20 χρονια, που στηριζεται σε μια πιο ρετρο αισθητικη που παραπεμπει στα στρογγυλοφαναρα του παρελθοντος; Αποψη μου βεβαια, αλλα θα ηθελα και τις γνωμες σας...

Παντως αναμεσα στο Κ8 και Κ9 θα προτιμουσα το Κ8 εξωτερικα με τις ενδεχομενες εξελιξεις του Κ9...

Τα φωτα σας για ενα εκκολαπτομενο ''Ληστη"...
    IT'S BETTER TO BURN OUT...THAN TO FADE AWAY

Εγκληματία Dillinger μην φεύγεις από το θέμα που είναι οι νέες τιμές Μπες στο γενικό για να συζητήσεις την αισθητική ή ότι άλλο θέλεις από το Bandit...
    Η γενική συζήτηση βγαίνει πατώντας εδώ...

Για το θέμα της απόσυρσης έτσι ήταν μέχρι τώρα, αν είχες κανένα διαλυμένο σκουτεροπάπιο ή οτιδήποτε παλιό χωρίς ουσιαστική αξία, το απέσυρες και έπαιρνες τις παροχές. Υπάρχουν κάποιοι έμποροι που είχαν αποσύρει παλιά μεταχειρισμένα και πουλάνε μοτοσικλέτες με έκπτωση και δωρεάν τέλη, αλλά πρέπει να πάρεις πολλά τηλέφωνα για να δεις αν βρίσκεται κάποιος που να έχει και Bandit.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ληστης
    Στα 7.995 έχουν ήδη υπολογίσει το 50% των τελών ταξινόμησης, άρα με απόσυρση κερδίζεις μόνο άλλα 385 ευρώ περίπου. Και η πρώτη από τις 5 χρονιές των δωρεάν τελών κυκλοφορίας πρέπει να είναι η τρέχουσα, δηλ. το 2009.

Νέο μέλος
    Στα 7.995 έχουν ήδη υπολογίσει το 50% των τελών ταξινόμησης, άρα με απόσυρση κερδίζεις μόνο άλλα 385 ευρώ περίπου. Και η πρώτη από τις 5 χρονιές των δωρεάν τελών κυκλοφορίας πρέπει να είναι η τρέχουσα, δηλ. το 2009.
    Και που να ψάχνεις να βρεις τώρα κάνα σάπιο για να κάνεις όλη τη διαδικασία για να γλυτώσεις 385 ευρά.
    Δεν αξίζει τελικά.

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. bandit 650/1250
    από gsbiker στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2009, 09:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία