Σελίδα 75 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 2565707172737475767778798085125175 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.111 έως 1.125 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Από όλη την ομάδα του παναθηναϊκού, μόνο ο Κατσουράνης είναι καλός??
    Σισέ, Νίνης, Λέτο, Σιμάο, Ρουκάβινα, Σάλπι, ο καλός Σεϊταρίδης(καλά κάτσε να τον δούμε πρώτα ), Ζιλμπέρτο, άντε να μην αναφέρω τον Κλέιτον, Μπίερσμιρ καν κανά δυό άλλους που δεν τους αναφέρω για να μην αρχίσουν τα σχόλια, δεν σου αρέσουν?
    Μήπως είσαι οπαδός της Ρεάλ ή της Μπάρτσα? Αν είναι έτσι τότε πάω πάσο.
    Το θέμα δεν είναι αν είναι καλοί παίκτες ή όχι αλλά τι εικόνα θα παρουσίαζε ο παο αν από ένα παιχνίδι του λείπαν ΟΛΟΙ ταυτόχρονα και πόσο ανταγωνιστικός θα ήταν

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Τώρα είπες πατάτα.Απόπειρα χτυπήματος σημαίνει κόκκινη.
    Μιας και εισαι και γερος ( δικα σου λεγομενα λιγο πιο πανω.....)

Αναφερω συγκεκριμενο κανονισμο.... Τον διαβαζεις μου λες και μετα μιλαμε και για μαναβικη....

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Μιας και εισαι και γερος ( δικα σου λεγομενα λιγο πιο πανω.....)

Αναφερω συγκεκριμενο κανονισμο.... Τον διαβαζεις μου λες και μετα μιλαμε και για μαναβικη....

Αφού δεν βάζεις τόνους,το παίρνω σαν φιλοφρόνηση.

Για πόσταρε και τον κανονισμό που λες να ξέρουμε τι μάς γίνεται.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Αφού δεν βάζεις τόνους,το παίρνω σαν φιλοφρόνηση.

Για πόσταρε και τον κανονισμό που λες να ξέρουμε τι μάς γίνεται.
    Και τονους να εβαζα αν το επαιρνες στραβα.... πραγματικα θα ησουν αχαρηκτηριστος......

Δεν μπορω να τον ποσταρω ... Ειναι σε μορφη pdf και δεν ξερω πως γινετε με αυτα τα διαολοπραγματα....

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    wraaia ola ayta......................esy poy eisai enhmeros exeis anaferthei 4 fores ston traymatismo toy stoltidi.................alla DEN LES TI TRAUMATISMO EIXE!

na doyme an dikaiologitai 1 xronos apoysias!!!!
    Ζημιά στο γόνατο (απο τους αμέτρητους ξυλοκόπους που παίζουν στην Ελλάδα) την οποία στην αρχή είχαν αποφασίσει οι γιατροί να την κουράρουν με συντηρητική αγωγή αλλά τελικά το χειρουργείο έμελλε να είναι αναπόφευκτο.μπήκε λοιπόν και έκανε αρθροσκόπηση και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
    Επειδή δεν είμαι ούτε γιατρός αλλά ούτε και ελέφαντας,σε παρακαλώ μη μου ζητήσεις να σου πω και τις ακριβείς ορολογίες των τραυματισμών.

Σκέψου τώρα ότι η ζημιά αυτή (νομίζω την έπαθε γύρω στο Δεκέμβρη,δε θυμάμαι ακριβώς) είχε έρθει μετά απο κάτι θλάσεις που όπως θα ξέρεις σε πάνω πίσω σε φυσική κατάσταση γιατί προπονείσαι με ειδικό συντηρητικό πρόγραμμα.Βάλε την περίοδο που γινόταν αγωγή μπας και σκαπουλάρει το νυστέρι,βάλε το διάστημα απο Μάιο μέχρι τον Ιούλιο που άρχισαν οι προπονήσεις (και προπονούταν κανονικά) και το διάστημα Αύγουστο-Σεπτέμβριο που ο "δεν είμαι παραμυθάς" ήθελε να τον τελειώσει ποδοσφαιρικά, και πες μου αν αθροιστικά σου βγαίνει σωστά το διάστημα απουσίας.

Ευχαριστημένος?
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    Ζημιά στο γόνατο (απο τους αμέτρητους ξυλοκόπους που παίζουν στην Ελλάδα) την οποία στην αρχή είχαν αποφασίσει οι γιατροί να την κουράρουν με συντηρητική αγωγή αλλά τελικά το χειρουργείο έμελλε να είναι αναπόφευκτο.μπήκε λοιπόν και έκανε αρθροσκόπηση και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.
    Επειδή δεν είμαι ούτε γιατρός αλλά ούτε και ελέφαντας,σε παρακαλώ μη μου ζητήσεις να σου πω και τις ακριβείς ορολογίες των τραυματισμών.

Σκέψου τώρα ότι η ζημιά αυτή (νομίζω την έπαθε γύρω στο Δεκέμβρη,δε θυμάμαι ακριβώς) είχε έρθει μετά απο κάτι θλάσεις που όπως θα ξέρεις σε πάνω πίσω σε φυσική κατάσταση γιατί προπονείσαι με ειδικό συντηρητικό πρόγραμμα.Βάλε την περίοδο που γινόταν αγωγή μπας και σκαπουλάρει το νυστέρι,βάλε το διάστημα απο Μάιο μέχρι τον Ιούλιο που άρχισαν οι προπονήσεις (και προπονούταν κανονικά) και το διάστημα Αύγουστο-Σεπτέμβριο που ο "δεν είμαι παραμυθάς" ήθελε να τον τελειώσει ποδοσφαιρικά, και πες μου αν αθροιστικά σου βγαίνει σωστά το διάστημα απουσίας.

Ευχαριστημένος?
    ρε συ...μπας και ειχε την ιδια παθηση που ειχε και......ο τσιλντρες? :rotflmao: :rotflmao:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ολους αχρηστους τους εβγαλε ο λα βιλλα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

θελω να δω μετα το διπλο στο καραισκακη τι θα λες για τους αχρηστους..

ρε σεις χανουμια, μετα την χθεσινη τσοντα στο ΟΑΚΑ, μην δουμε και αλλη σημερα σερι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ρε τσακάλια,θα πει κανείς στον STOYBI πώς μπορεί να αντιγράψει αρχείο pdf και να το ποστάρει εδώ;

Άϊντε τεμπέλεεεες!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

Νινης αρκετος για ελλάδα...και ειδικά στον βαζελο που στερείται παικτών υψηλής ποιότητας στην δημιουργία υπερπολύτιμος...στους τυφλούς βλέπεις...
    και τα αλλα που εγραψες παπαριες ειναι, αλλα αυτο.... :rotflmao: ...ρε φιλε, εχω σταματησει να απαντω στα post σου γιατι...δεν γενικως, αλλα αυτο δεν γινοταν να μην το σχολιασω!!!

ποσο αμπαλος εισαι ρε γαμοτο; για πες μου ενα παικτη απο το ασκερι σου που ειναι καλυτερος του...πες μου εναν παικτη του γαυρου που ειναι καλυτερος του Νινη...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ:

θα παρακαλουσα τα γαυροχανουμα να σταματησουν να λενε ατακες του τυπου:

- εχει βαλει ο Σισσε 7 γκολ, αλλα δεν τον πηρατε γιαυτο(εννοωντας οτι επρεπε να εχει βαλει παραπανω)
    - ο λετο εχει την ιδια πορεια με την περσυνη..

καταλαβαινω οτι βραζετε στο ζουμι σας που και οι δυο παικταραδες παιζουν μπαλα και τιμανε το μισθο τους

το κυριοτερο ομως ειναι οτι ο ΠΑΟ ειναι πρωτος ΑΝΕΤΑ, ΜΕΣΑ σε ΟΛΟΥς τους στοχους του..

αν λοιπον καποιος πιστευει οτι δεν κανουν δουλεια αυτα τα δυο παιδια, ή ξυδακι, ή οφθαλμιατρο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Nα υποθεσω οτι δεν μιλας για την σελ 32 κανονα 12 του κανονισμου.....

Και αν οχι... Για ποια μιλας...???

Στην επιμαχη φαση... Ο αλεξανδρης δεν τραβαει καμμια βουτια πριν και κατα της επιμαχης φασης.... Μονο αμεσως μετα....

Θελεις δεν θελεις...... Τα ματακια σου ΕΣΥ μπορει να τα πιανεις κωτσο... Των αλλονων ομως οχι..!

Δεν θυμαμαι ψαλιδι που να εχει σταματησει στο 1cm απο την μουρη του αντιπαλου και να εχει επιβιωσει μετα η φαση ....

Μονο καθαροτατα ψαλιδια χωρις ιχνος κινδυνου για τον χψ αμυντικο τα οποια ηταν και ωραιοτατα... (Φυσκα το ιδιο ισχυει και το σηκωμα του ποδιου στα ουρανια (συνηθως για κατεβασμα της μπαλας...)

Αλλιως θα ειχαμε 5-6 παιχτες στο πρωταθλημα καθε χρονο με πλαστικη γιατι η σκαρια αυτουνων που εκαναν το ψαλιδι σταματησε σε καποια μουρη ....

Η φαση ισως θα μπορουσε να δωθει εμμεσο αλλα η κριση του διαιτητη την πηγε στο κανονισμο που προαναφερα μιας και το θεωρησε αποπειρα χτυπηματος....

Τα περι μπανανιας και αν η συγκεκριμενη φαση δεν αντεχει κριτικη απαξιω να τα σχολιασω....
    Αφορα μονο """""""αντικειμενικους φιλαθλους"""""""" σαν και λογου σου....

ΣΟΡΡΥ ΦΙΛΕ...........ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ

Πίσω ξανά στίς μαλακιούλες....ήταν μιά κακή άπόπειρα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    και τα αλλα που εγραψες παπαριες ειναι, αλλα αυτο... φιλε, εχω σταματησει να απαντω στα post σου γιατι...δεν γενικως, αλλα αυτο δεν γινοταν να μην το σχολιασω!!!
    ποσο αμπαλος εισαι ρε γαμοτο; για πες μου ενα παικτη απο το ασκερι σου που ειναι καλυτερος του...πες μου εναν παικτη του γαυρου που ειναι καλυτερος του Νινη...
    καλα ρε τι ψαχνεις τωρα απο το λα βιλλα..

ρε φιλε οταν εχει παιξει στην ομαδα σου δεκαρι σαν τον ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ ολα τα αλλα ειναι φουτσες :rotflmao: :rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    νομιζω οτι η ιδια απαντηση κανει

το μονο προβλημα νομιζω θα υπηρχε με την απουσια του σαλπι και ΚΥΡΙΩς του κατσουρ

τα μπακ ΟΛΑ ετσι και αλλιως αλλαζουν συνεχεια,

ο σισσε οκ, δεν κανει κατι τρελο ακομα, (και ενα αλλο φορ απο αυτα που χουμε στον παγκο θα μπορουσε να κανει οτι κανει ο γαλλος αν προσαρμοστει)

ο καρα ετσι και αλλιως ολο εξω ειναι απο τραυματισμους, η παιζει τραυματιας και κανει μεγαλυτερο κακο στην ομαδα..
    στην υπόθεση του ο φίλος toyar μετράει μόνο 6 βασικούς του βάζελου.
    πρόσθεσε (ή μάλλον αφαίρεσε) άλλους 3,ώστε να φτάσεις να παίζεις με -9 βασικούς και μετά έλα πες μας ότι ο βάζελος θα στεκόταν αξιοπρεπώς,θα έπαιρνε τα αποτελέσματα και ίσως να έπαιζε και λίγο καλή μπαλα ανα διαστήματα,για να γελάσουμε όλοι μαζί παρέα.

Ποιες εφημεριδες ρε μεγαλε;

Ειδες εσυ κανενα γαυρο εδω μεσα να παραδεχεται εστω και στο ελαχιστο τις αθλιοτητες που εχετε κανει; ή χρειαζομαι τις προσκειμενες στον Παναθηναϊκο εφημεριδες για να καταλαβω οτι σας εχουν παει καροτσι;

κι αντε πες οτι εδω μεσα γραφουμε πορωμενοι και αρρωστοι (κατι που δεν συμβαινει αλλα τεσπα...)...δεν εχω γνωρισει γαυρο που να μην ακλολουθε καρμπον την ιδια γραμμη....

"δικαια ....πρωταθλητες με μαγκια (μην χεσω...)...φτιαχτε ομαδα πρωτα και μετα βλεπουμε...κτλ-κτλ...

οι εφημεριδες ειναι για λαϊκη καταναλωση και απευθυνονται σε αναθρωπους με χαμηλο iq....δεν ειναι αλλωστε τυχαιο οτι ο πρωταθλητης ειναι πρωτος στις πωλησεις... :rotflmao:

έκανες ή όχι αναφορά στο ντόρο που προκλήθηκε απο τον Τύπο για την ισοπαλία μας???
    για να μη λες ότι ταβγάζω απο το στομάχι μου,παραθέτω:
    πραγματικα δεν θυμαμαι ποτε ηταν η τελευταια φορα που αδικηθηκε ο γαυρος...η μαλλον για να το θεσω στις πραγματικες του διαστασεις, ποτε ηταν η τελυταια φορα που ο γαυρος αντιμετωπιστηκε οπως ολες οι ομαδες, που μπορει να χασουν παιχνιδι λογω λαθος διαιτητικης αποφασης...

ουτε οι γαυροι θυμουνται, για αυτο και ο τεραστιος "ντορος" σημερα στα ΜΜΕ που ακομα δεν εχουν προσαρμοστει στη κατασταση...ακομα ναι οι "αντικειμενικες" εφημεριδες βγαινουν με πηχαιους τιτλους "τον αδικησαν", "αλλοιωση αποτελεσματος" κτλ-κτλ....
    μη λέμε και ξελέμε,ναι?

όσο για τις πωλήσεις των φυλλάδων λίγο με νοιάζει.
    θα σου πω όμως ότι νουμερο ούνο είναι η "αντικειμενική" & "έγκριτη" κωλοφυλλάδα του και καλά Ολυμπιακού Χελάκη.νομίζεις ότι μόνο γαύροι την αγοράζουν τη Σπορτνέι???
    και κάτι ακόμα.
    οι ΑΡΔ και οι μεγάλες φυλλάδες,πουλάνε κατα μεσο όρο 8 με 10 χιλιάδες φύλλα ημερησίως.
    αν υποθέσουμε ότι σπορντέι,τσάμπιον,και γκολ είναι αυτές με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία,έχουμε ένα (θεωρητικό) αριθμό που φτάνει τα 30000 φύλλα ημερησίως.ωραία ως εδώ?

Απο τη μαλακία που βαράει αυτούς τους 30000 ημερησίως (και για να στο κάνω πιο στα μέτρα σου εγώ λέω ότι είναι όλοι γαύροι και κανείς απο αλλη ομαδα δεν τις αγοράζει) πιάνετε και βγάζετε συμπεράσματα για ένα λαό που αριθμεί κοντά στο εκατομμύριο αν όχι παραπάνω.

Αν όσοι επιλέγετε αυτό το εξυπνακίστικο κολπάκι λοιπόν,δεν είστε προβοκάτορες,τότε πες μου πως να σας χαρακτηρίσω* ?

και επιτέλους πότε θα σταματήσει αυτή η παπαριά με τους ΑΡΔ?
    όταν σας συμφέρει,το γυρνάτε στον καρσιλαμά και βάλε ούζα στα ποτήρια να χορέψουν τα μπακίρια.
    όταν όχι,τότε σιγά που θα πιστέψουμε τους ταγμένους,τους έμμισθους,τους....,τους....,κ.ο.κ.

*χρησιμοποιώ πρώτο πρόσωπο για ευκολία.προφανώς δεν εννοώ για μένα προσωπικά
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ρε σεις χανουμια, μετα την χθεσινη τσοντα στο ΟΑΚΑ, μην δουμε και αλλη σημερα σερι
    άσε ρε συ...

Αδειο είναι το ΟΑΚΑ

Πιο πολύ κόσμο είχε χθες η Μπιγιονσε

(εδώ που τα λέμε και Μενιδιάτης να τραγούδαγε πιο πολύ κόσμο θα είχε )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

του και καλά Ολυμπιακού Χελάκη
    δηλαδη τι????οτι ο χελακης ειναι ¨και καλα ολυμπιακος" ???

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607