δεν είχα σκοπό να συνεχίσω αλλα θα διαφωνήσω, έτσι γιατι θέλετε να βγείτε οτι έχετε δίκαιο (έχετε δεν έχετε).
πάμε: biometrics σε λάπτοπ.. πότε θα γελάσουμε? να ξέρεις οτι απο την στιγμή που κάποιος έχει physical access στο pc σου,laptop σου, κτλ, με οποιοδήποτε λειτουργικό, οποιοδήποτε είδος security πάει περίπατο. (μιλάμε για σοβαρά πράγματα και σοβαρά αρχεία εκτώς και αν σας ενδιαφέρει μην δεί ο κλέφτης τις γυμνές φωτογραφίες της γκόμενας σας..)
παιχνίδια όπως και συμφώνησα ναι, μόνο σε win (και αυτό δεν είναι limitation του linux, είναι θέμα νοοτροπίας εταιριών παιχνιδιών και κάτι που απλώς έχει επικρατήσει)
το k-lite codecs είναι μερικά πακέτα codec που έχουν μαζέψει κάποιοι για να παίζουν περισσότερα είδη multimedia αρχείων, αντίστοιχα υπάρχουν στο linux και για να εγκατασταθούν (και κυρίως να απεγκατασταθούν) είναι πιο έυκολο. επίσης μου αναφέρεις ένα πακέτο που είναι το λιγότερο ΒΑΡΥ και ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ για τον περισσότερο κόσμο, απλώς ΤΥΧΑΙΝΕΙ να έχει μέσα και 1-2 codecs που χρειάζεται ο κόσμος.
(δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε και σε ξέρω αλλα ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΤΟ LINUX ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)
και ξαναλέω.. ναι και στην γιαγιά μου windows θα έλεγα να βάλει..