Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 106 έως 120 από 197

Θέμα: Windows 7

δεν είχα σκοπό να συνεχίσω αλλα θα διαφωνήσω, έτσι γιατι θέλετε να βγείτε οτι έχετε δίκαιο (έχετε δεν έχετε).

πάμε: biometrics σε λάπτοπ.. πότε θα γελάσουμε? να ξέρεις οτι απο την στιγμή που κάποιος έχει physical access στο pc σου,laptop σου, κτλ, με οποιοδήποτε λειτουργικό, οποιοδήποτε είδος security πάει περίπατο. (μιλάμε για σοβαρά πράγματα και σοβαρά αρχεία εκτώς και αν σας ενδιαφέρει μην δεί ο κλέφτης τις γυμνές φωτογραφίες της γκόμενας σας..)

παιχνίδια όπως και συμφώνησα ναι, μόνο σε win (και αυτό δεν είναι limitation του linux, είναι θέμα νοοτροπίας εταιριών παιχνιδιών και κάτι που απλώς έχει επικρατήσει)

το k-lite codecs είναι μερικά πακέτα codec που έχουν μαζέψει κάποιοι για να παίζουν περισσότερα είδη multimedia αρχείων, αντίστοιχα υπάρχουν στο linux και για να εγκατασταθούν (και κυρίως να απεγκατασταθούν) είναι πιο έυκολο. επίσης μου αναφέρεις ένα πακέτο που είναι το λιγότερο ΒΑΡΥ και ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ για τον περισσότερο κόσμο, απλώς ΤΥΧΑΙΝΕΙ να έχει μέσα και 1-2 codecs που χρειάζεται ο κόσμος.

(δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε και σε ξέρω αλλα ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΤΟ LINUX ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ)

και ξαναλέω.. ναι και στην γιαγιά μου windows θα έλεγα να βάλει..
    The crucial thing of all success is whether you are born competitive or not. - Bernie Ecclestone

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ρε παληκάρι caesarsk ... δεν διαβάζεις τα Links πριν τα ποστάρεις;.. να σε βοηθήσω λοιπόν.

http://www.tuaw.com/2007/10/07/fifa-...mac/2#comments

όπου είναι απο το forum που μου έδωσες για το FIFA, ... όπως θα διαβάσεις και το forum που έδωσες είναι χρήστες που θέλουν το FIFA να είναι wannabe play on MAC και άρα δεν παίζει ήδη σε Mac.

Στο CoD link που έδωσες πάλι , δεν έχει ούτε μία ένδειξη επάνω για Mac ή linux.. PS2-3 , XBOX, PC... αυτά λέει ... πρόσεξε το λίγο. Είναι στο menu bar στην κεφαλή της σελίδος στο link Που μου έδωσες.

Επίσης στο biometrics link πάλι δεν είδα αναφορά για mac, linux. Οι μόνες βιομετρικές εφαρμογές (προς πληροφόρηση σου) που παίζουν σε *NIX συστήματα είναι αυτές που κάνουν integrate με Ldap και ταυτόχρονα αποθηκεύουν digital scanned images σε oracle DB. Αλλά αυτά δεν είναι για home users.

Τώρα φίλε GSF... άσε το security να το κατέχουν οι ειδικοί καλύτερα. Το πόσο ασφαλές είναι να έχεις ενα βιομετρικό μέτρο προστασίας στο Pc σου, άσε να το ξέρω καλύτερα , μιας και είναι ο τομέας μου.

Να κλειδώσω εγώ ενα pc με smart card ή βιομετρικό και να κρυπτογραφήσω με ενα smart token τα δεδομένα και έλα να πάρεις οτι physical access θες. Όταν μιλάω για βιομετρική δεν αναφέρομαι μόνο στα πρόσθετα usb MS biometrics που ξεγελιούνται ακόμα με silicone duplicates απο αποτυπώματα κτλ.. με υψηλό FAR & FRR.

Μιλώ για smart cards με αποθηκευμένα certificates κτλ... που όσο και αν σου φαίνεται περιέργο δεν είναι τόσο εξεζητημένα... παράδειγμα;.. ενα smart token για web banking. Όπου όπως θα γνωρίζετε αρκετοί το web banking έχει κερδίσει αρκετούς απλούς χρήστες και πάρα πολλοί κάνουν χρήση τους. Και δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να το χειριστείς.

Δέιξτε μου ενα σύστημα που τα αναγνωρίζει πλην των Windows. Και ναι... συμφωνώ μαζί σας οτι είναι θέμα κατασκευαστών και οδηγών απο αυτούς. Αλλά είναι και μια σημαντική ένδειξη οτι η αγορά είναι Windows.

Τώρα για προστασία αρχείων πάμε αλλού και δεν αφορούν τον απλό χρήστη.. αλλά σε προστασία κωδικών ... τι πιο εύκολο απο το να έχεις ενα "χαζό" biometrics fingerprint onboard (αρκετά έχουν πλέον) και με ενα ακούμπημα του δαχτύλου , το password wallet να αναλαμβάνει να εισάγει κωδικούς για σένα,... να τους έχει προστατευμένους απο κακόβουλα μάτια με RSA κρυπτογράφηση στα 256bit AES κοκ... Μόνο με ενα ακούμπημα του δακτύλου (Τομάρια... ναι.. και το μεσαίο δάκτυλο κάνει!!! :rotflmao: :rotflmao: )

Θέλετε αλήθειες;.... το σύστημα Linux είναι απείρως πιο ασφαλές σε out of the box εγκατάσταση σε σύγκριση με ενα windows σύστημα .. ΜΕ ΟΠΟΙΟ WINDOWS σύστημα.

Είναι απείρως πιο γρήγορο, απείρως πιο ελαφρύ... αλλά!!!...

Αλλά όταν ο χρήστης που δεν ξέρει χρειαστεί να μπεί στην διαδικασία να κάνει κάτι παραπάνω απο κουμπιά θα πρέπει να τρέξει εντολές κονσόλας... και αυτό ακόμα και όταν κάνεις ανεπτυγμένες εργασίες σε windows περιβάλλον δεν το έχεις.. πάλι απο παράθυρο θα πας.

Δεν διαφωνώ σε τίποτα οτι το Linux είναι καλύτερο.. και αν θες και την γνώμη μου το Debian και οχι το παιδικό Ubuntu , αλλά μην λέμε οτι ντε και καλά είναι καλύτερο για τον απλό χρήστη γιατί αυτό είναι ονείρωξη ακόμα για τα συγκεκριμένα συστήματα.

Για τα multimedia codecs που αναφέρθηκες να δώ απλό χρήστη να προσπαθεί να παίξει κάποιο mp4 ή divx-avi χωρίς να μπεί στην διαδικασία synaptics manager software ή στο terminal> sudo apt-cache κτλ... για να βρεί αυτό που θέλει και τί στον κόσμο. Και να παίζει και σε gnome και σε Kde , έτσι;... οχι μόνο στο gnome που έχει συμβατά python & perl plugins.

Εκείνο λοιπόν που θα πω για πολλοστή φορά και ελπίζω να είμαι αντιληπτός , είναι πως το σύστημα του Linux και της Apple, είναι καλύτερα , σε πολλές φορές πιο σταθερά και πιο εύχρηστα, αλλά σε θέματα συμβατότητας... υπάρχει μεγάλο χάσμα ακόμη και αν θέλετε αυτό είναι και εκείνο που κρατάει στην MS το μεγαλύτερο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    καταρχην ρε gandalf...δεν εχω τιποτα απολυτως μαζι σου...χαλλλλλαρα που λένε και οι φιλοι απο πάνω...Στην πραγματικοτητα δεν κερδιζω ουτε απο την Microsoft, παρόλο που εχω ζητησει πολλές φορές ποσοστά από τα κέρδη για τις χαμένες ώρες, αλλά ούτε και από την Apple, αφού αυτός ο αχώνευτος ο Jobs δεν μου λέει ουτε καλημέρα...

Και επαναλαμβάνω...Πριν ένα μήνα...ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ...ζώντας όμως πλεον κάποια πράγματα, και ουσιαστικά όντας ξανά νέος χρήστης σε ένα καινουριο λειτουργικό, και με με ένα τεράστιο πρέπει να είμαι συνδεδεμένος σε ένα δίκτυο εταιρείας στημένο πάνω σε Windows, και με όλους τους συνεργάτες να δουλεύουν πάνω σε Windows, δεν συνάντησα από την πρώτη μέρα...το πρώτο άνοιγμα ούτε ένα πρόβλημα συμβατότητας.

Μπορεί και να έχεις δίκιο, τα links ήταν ένα γρήγορο ψάξιμο εκτός από το Call of Duty το όποιο παίζω στον υπόλογιστή μου ήδη (ημουν στην δουλειά συγνωμη.

Εν κατακλείδι...Δεν εχω σκοπό να διαφωνήσω ούτε μαζί σου όυτε με κανέναν...Αν θέλεις να είναι τα Windows τα τέλεια για τον μέσο χρήστη και εγώ μαζί σου...Εινα τα Windows...

Ουφ το τελειωσα το κατεβατό....Κύριε Jobs, και Gates παρακαλώ πολύ το συνηθισμένο μου έμβασα στον λογαριασμό που ξέρετε...
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Κανένα πρόβλημα δεν έχω φίλε μου ... συζήτηση κάνουμε όπως είπες.

Κύριε Jobs, και Gates παρακαλώ πολύ το συνηθισμένο μου έμβασα στον λογαριασμό που ξέρετε

εγκώ προμήτια ντε έκει;

ΟΥΓΚ....

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Κανένα πρόβλημα δεν έχω φίλε μου ... συζήτηση κάνουμε όπως είπες.

εγκώ προμήτια ντε έκει;

ΟΥΓΚ....

Gandalf

να την ζητήσεις μόνος σου

δεν σ εχω φιλο πια....κοβουμε...

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Θκαθίλα μου και μένα!!!

νιανιανιανιανιανιανιανια!!!!

Gandalf

Θκαθίλα μου και μένα!!!

νιανιανιανιανιανιανιανια!!!!

Gandalf

Οποιος κοροιδεύει κοροιδεύει τα μουτρα του...

Mac για δουλειά

Linux για δικτύωση

Windows για πασιέντζα!!!!

(και σας ρίχνουμε και στο διαφημιστικό κομμάτι)

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;

Gandalf [/B]
    κοίτα πιστεύω όπως και έχω πει στα παραπάνω ποστ οτι για τον απλό χρήστη το ubuntu είναι μια χαρά. για τον ΑΠΛΟ χρήστη, όχι για τον ΑΔΙΑΦΟΡΟ. ειναι καλύτερο απο τα windows, και θα προκαλέσει λιγότερα προβλήματα. ξαναλέω για τον απλο χρήστη, αυτόν δηλαδή που θέλει να κανει 5 πράγματα και να τα κάνει γρήγορα και άνετα χωρίς να του crasharei το σύστημα, η να εκνευριστεί απο την πολυπλοκότητα των εντολών που χρειάζεται. για αυτούς που θέλουν photoshop -> windows. για αυτους που θέλουν παιχνίδια ->windows. κτλ κτλ. όσον αφορά τα βιομετρικά συστήματα, το μόνο σύστημα που θα δεχτώ ως σχετικά υψηλής ασφάλειας είναι αυτό που αναγνωρίζει την ίριδα του ματιού αλλα και αυτό μπορεί να παρακαμφθεί απο κάποιους με "όρεξη" .. (μια υψηλής ανάλυσης φωτογραφία αρκεί) ..

ωραία .. οπότε αν θεωρήσουμε οτι το AES είναι απόλυτα ασφαλές (που δεν είναι) ας θέσουμε το παρακάτω ερώτημα... που είναι πιο έυκολο/γρήγορο/εύχρηστο να κάνεις το encrypt σε win η σε linux.. ?
    The crucial thing of all success is whether you are born competitive or not. - Bernie Ecclestone

Αρχικά δημιουργήθηκε από GSF
    ... για αυτούς που θέλουν photoshop -> windows. ...
    σχωράτε με που δεν θα διαβάσω και τις 8 σελίδες του θρεντ, μήπως έχει αναφερθεί ήδη, αλλά σε mac δεν έχει κανείς επιλογή για photoshop? ή κάτι αντίστοιχα καλό?

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    σχωράτε με που δεν θα διαβάσω και τις 8 σελίδες του θρεντ, μήπως έχει αναφερθεί ήδη, αλλά σε mac δεν έχει κανείς επιλογή για photoshop? ή κάτι αντίστοιχα καλό?
    yeap !

iphoto προεγκατεστημένο
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

GSF... για να μην ζαλίζουμε τον κόσμο με πολύ ανεπτυγμένες τεχνικές βιομετρικής εκτός και αν ενδιαφέρουν (που δεν το νομίζω.. ήδη το thread είναι άσχετο αλλά tespa)...

Το μόνο που θα σου πω είναι πως η ίριδα ΔΕΝ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΕΤΑΙ στα νέα μηχανήματα σάρωσης, καθώς το σκανάρισμα γίνεται 3D σε blood vain pattern (electromagnetic image via red beam)και έτσι πραγματικά δεν ξεγελιέται εκτός και αν ... τέλος πάντων.. αν θες μπορούμε να τα πούμε απο pm σχετικά με το αντικείμενο, καθώς είναι ακριβώς αυτός ο επαγγελματικός μου τομέας και μπορώ να σου δώσω μερικές πληροφορίες ακόμα που μπορεί και να μην τις γνωρίζεις.

Gandalf

photoshop για mac μπορείς να βρείς και σπασμένο αν πάς στο κατάλληλο forum των mac users (συγνώμη δεν θυμάμαι το Link ).

Αλλά απο εκεί και πέρα νομίζω μπορείς να παίξεις και σε Linux με Gimp που είναι πολύ καλό εργαλείο και εντελώς δωρεάν.

Gandalf

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    εννοειται πως παιζει το photoshop σε mac και μαλιστα με πολύ καλύτερη διαχειριση μνημης απο ότι τα windows

Απο εδώ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	synomiliki1arkas[1] (medium).jpg 
Προβολές:	91 
Μέγεθος:	76,2 KB 
ID:	180079
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Απο εδώ

μη μιλας εσυ που στα γεραματα πήρες πρωτη φορα mac και σε θυμαμαι που μου εστελνες πμ για το πως γυρναει το πληκτρολογιο στα ελληνικα

Σελίδα 8 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 345678910111213 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. νέα windows
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2005, 15:18
  2. ΝΕΑ Windows Χp.
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2005, 17:45
  3. η χρησιμότερη λειτουργια των windows
    από death_stv στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ