Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 40 από 40

Θέμα: Hornet or z750?

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ra1nb0w
    Εγώ ετσι όπως τα βλέπω γιατί μόνο hornet έχω οδηγήσει μπορεί σ' αυτό να κάτσει ο συνεπιβάτης με μια σχετικη άνεση... ενώ στο Ζ κάθεται άνθρωπος πίσω??... Εμένα μου γαίνεται wannabe ninja απλά χωρίς το sport ferring. δλδ τα καθίσματα των sport για συνεπιβάτη της kawa παίζει να είναι τα ίδια. Δεν ξέρω... με γυμνό μάτι εμένα δλδ τα ίδια μου φαίνονται...
    Ευη εσύ π είσαι κάτοχος Ζ μπορείς να αναφέρεις σημεία που νομίζεις ότι υπερτερεί το Ζ έναντι του hornet? Κάτι συγκεκριμένο...

Πάντα φιλικά...

φιλε μου

αν θες να παρεις το χορνετ γιατι βαζεις ποστακι εδω μεσα με τι να παρεις και μετα το υπερασπιζεσε?παρτο και καλοταξιδο

αν θες να σου πω μονο για την θεση συνεπιβατη (εκτος του οτι ειμαι διαμετρικα αντιθετη με αυτο διοτι μηχανη αγορασα μονο για μενα αλλιως θα επαιρνα αμαξι η θα επαιρνα μια μοτοσυκλετα ον - οφ η τουρινγκ ) θα σου πω οτι εγω σαν συνεπιβατης στο σελακι του Ζ1000 εχω κανει χιλιαδες χιλιομετρα , θα σου πω επισεις οτι εγω εχω το z750S που εχει ενιαια σελα και καμμια σχεση με το γυμνο (οπως εχει ας πουμε χειρολαβες στην ουρα) επισεις μεγαλοσομος συνεπιβατης σε στριτ μηχανες σπανια βολευετε -καθε μηχανη εχει αλλου τους μαρσπιεδες πχ στο Ζ1000 με βολευαν περισσοτερο απο οτι στο 750.

Αν μιλαμε για ανεση και θεση οδηγηση (η θεση συνεπιβατη) αυτο ειναι στο σωματοτυπο και τα θελω του καθενα.Πχ ολοι βολευοντε στο er-6 εγω οχι δε μου αρεσει η θεση των μαρσπιε δεν μου αρεσει το τιμονι......το ιδιο και στο χορνετ δεν βολευομουν εκει πανω δεν με νοιαζει καθολου αν ειναι 25 κιλα ελαφρυτερο δεκαρα δεν δινω αν ηθελα ελαφρυ μηχανακι η θα επαιρνα ενα μικρου κυβισμου η ενα εντουρακι η ενα σουπερσπορτ νεας γενιας.Τι παει να πει ελαφρυτερο?τι παει να πει εχει ψαλιδι ταδε?εισαι στο σημειο εμπειριας να σε πειραζει το ψαλιδι?????μην λεμε οτι θελουμε τωρα.Και τα 2 ειναι τιμια γρηγορα για την κατηγορια τους και φθηνα.Οπωτε καλη αγορα και παμε παρακατω να κατσω να σε πεισω για κατι με αναλυτικα ποστακια δε προκειτε εγω ειμαι ερωτευμενη με την μοτοσυκλετα μου ποτε δεν μπηκα σε κανενα διλημμα αυτο ηθελα αυτο πηρα με αυτο κ@#$νω

καλοταξιδο και καλοριζικο

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Νέο μέλος
    Eυη... πρόκειται να δώσω περι τα 8 χιλιάρικα... Είναι παράξενο που ζητάω λεπτομέρειες? Δεν έχω την εμπειρία για το ψαλίδι... αλλά ότα ακούω από 50 άτομα ότι της hornet είναι καλύτερο γιατί να μην το προτιμήσω... Δηλαδή στην αγορά μας πάμε στα κουτουρού επειδή δεν έχουμε εμπειρία? Και λάθος κάνεις που νομίζεις ότι κατηγορώ το Ζ και επεφημώ το hornet... Ισα ίσα... εγώ για Ζ πήγαινα .. αλλά αν είναι να παίρνω πολύ καλύτερες κριτικές για το hornet θα αναθεωρήσω... Και όσο γ αυτό π λες... ότι εμένα είναι η μηχανή μου και τη γουστάρω... καλα δεν τρέχει και τίποτα... κ εγώ έχω ένα rx8 και λέω ότι για την κατηγορία του έκανα βλακεία που το πήρα... Anyway. Ίσως σου κάνω τη χάρη και πάρω hornet για να γεμίσει ο δρόμος... Ζητάω ευγενικά πληροφορίες από κατόχους... Μη γίνεσαι ερριστική...

αν γινω εριστικη θα το καταλαβεις.

καθολου εριστικη δεν ημουν απλα μαλλον δεν με ''πιανεις'' πως μιλαω.

και τελος παντων κανε οτι θες.και εγω 8 χιλιαρικα εδωσα , δεν εδωσα 500 ευρω.Καταλαβαινω τι λες και σου ειπα την αποψη μου σε οτι μου ειπες.Απο κει και περα αν εσυ νομιζεις οτι σου την λεω η οτιδιποτε δεν εχουμε γραπτη ΄΄χημεια'' μεταξυ μας.Δεν με εχεις διαβασει εριστικη η νευριασμενη.Καλα σου μιλαγα.Τες πα.Αφου ακουσες περισσοτερες καλες γνωμες για το ενα απο τα 2 γιατι επιμενεις?και τι με νοιαζει εμενα αν πηρες κατι και το θεωρεις βλακεια?????αλλαξε το , εγω τις μοτοσυκλετες δεν τις βλεπω με το ιδιο ματι με σενα....ειμαστε διαφορετικοι...αν ηθελα το πιο γρηγορο ανετο με καλες αναρτησεις ψαλιδια πιρουνια και κουταλια κλπ κλπ θα επερνα κατι αλλο....για αυτο σου εγραψα εγω αυτη γουσταρα αυτη πηρα και δε με νοιαζουν τα αλλα.....και οχι απο εριστικοτιτα (μα καλα ...δεν σου εχουν μιλησει ποτε εριστικα εσενα προφανως)...για μενα η μοτοσυκλετα ειναι ονειρο ειναι παθος και αν αυτα συμβαδιζουν με την τσεπη μου εχει καλος ......ειπα...καλοταξιδο.

(παλι δεν στην ειπα μην δημιουργεις απο το πουθενα καυγα , ειμαι απο αυτους τους μηχανοβιους που κανουν πλακα με τις μοτοσυκλετες και ποτε δε θα τσακωθω στα σοβαρα με κανεναν για ενα οχημα....ολες εχουν κατι να δωσουν και αν αυτος που τις οδηγει η ονειρευετε να τις οδηγησει τις θεωρει τελειες , αυτο μου φτανει για να συμφωνησω μαζι του...ολα τα αλλα γινοντε στο χαβαλε....απλα εσυ δεν εισαι απο αυτους)

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Νέο μέλος
    Οκ τεσπα νομίζω ότι υπάρχει ένας τόνος αλλά οκ δεν δίνω σημασία... Το kawa συναμορλογείται japan ακόμα? γιατί στο honda μολις διάβασα κάπου.. ότι επειδή είναι πια ιταλικό πολλοί παραπονιούνται για σκουριά... είναι αλήθεια? Γράφουν πολλοί ότι τους παραδόθηκε με σκουριά... Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι? Τα ohlins πόσο στοιχίζουν Εύη?

Οκ τεσπα νομίζω ότι υπάρχει ένας τόνος αλλά οκ δεν δίνω σημασία... Το kawa συναμορλογείται japan ακόμα? γιατί στο honda μολις διάβασα κάπου.. ότι επειδή είναι πια ιταλικό πολλοί παραπονιούνται για σκουριά... είναι αλήθεια? Γράφουν πολλοί ότι τους παραδόθηκε με σκουριά... Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι? Τα ohlins πόσο στοιχίζουν Εύη?
    ναι japan ακομα (πλεον οχι μονο - αλλα καμμια μοντελα)

δεν εχω ακουσει ποτε για σκουρια στην honda

εγω εχω με υδραυλικη προφορτιση απο Ζ1000 και στοιχησε τοτε 850 ευρω απο τον Ντουλαβερη που ειναι ο ποιο φθηνος σε ohlins

Μοτοδυναμικη που φερνει στην Ελλαδα olhins τοτε μου ειχαν ζητησει 1200 ευρω αν θυμαμαι καλα.

Επειδη εχουν περασει και 3 χρονια καλο ειναι να ρωτησεις και τους 2 οταν αποφασισεις ποια μοτοσυκλετα θα αγορασεις και θες να της βελτιωσεις την αναρτηση.Γιατι απο μηχανη σε μηχανη αλλαζει η αναρτηση και η τιμη.

Επισεις ελατηρια μπροστα με τοποθετηση ohlins 120 ευρω καπου εκει γυρω παιζουν ολα.

Χωρις υδραυλικη προφορτιση ειναι φθηνοτερη

Να ξερεις επισεις οτι τα ελατηρια πανε και με το βαρος του αναβατη.Οταν ζητησα κατι τετοιο στην κατα ταλλα πολυ καλη αντιπρωσοπεια της YAMAHA μου ειπαν οτι δεν παιζει κατι τετοιο..παιζει να το ψαξεις.

Νέο μέλος
    μάλιστα... Μα που τα ξέρεις εσύ τόσα πολλά? δλδ με κανα 1500 extra βάζεις ψαλίδια και λασποτήρα πίσω... Χμ... τώρα κάτι άλλο... έχω δει ότι αν αγοράσεις 1 χρονιάς παλιότερο μοντέο.. ξεπεφτεις 1000 ευρώ . Δλδ είδα ότι του 2008 τώρα το Ζ750 κάνει 7400... με abs... αξίζει? η έχει τίποτα σημαντικές προσθήκες του 2009?

μάλιστα... Μα που τα ξέρεις εσύ τόσα πολλά? δλδ με κανα 1500 extra βάζεις ψαλίδια και λασποτήρα πίσω... Χμ... τώρα κάτι άλλο... έχω δει ότι αν αγοράσεις 1 χρονιάς παλιότερο μοντέο.. ξεπεφτεις 1000 ευρώ . Δλδ είδα ότι του 2008 τώρα το Ζ750 κάνει 7400... με abs... αξίζει? η έχει τίποτα σημαντικές προσθήκες του 2009?
    ωπα μισο...βαζεις ψαλιδι λασπωτηρα?συνηθως βγαζουμε λασποτηρα για αισθητικους λογους και τοποθετουμε after market βασης πινακιδας (που ξεκινανε απο no name στα 30-50 ευρω και σε επωνυμες πχ valter moto που ξεφευγουν στη τιμη-οι ανωνυμες κανουν καλη δουλεια, τετοια εχω εγω δεν εινα ΠΑΝΤΑ το επωνυμο καλυτερο εχω ακουσει πολλους να τους εχει φυγει στο δρομο ειτε απο κακη τοποθετηση ειτε απο αλλα αιτια και με φιρματες μαρκες)

δεν εχει αλλαγες,το abs δε το πολυχωνευα αλλα ειναι παρα πολυ καλο στους γλιστερους δρομους της Ελλαδας που ακομα και με λιγα χιλιομετρα σε φρενα μπορει να μην βρει προσφυση το μπροστινο και να μπλοκαρει....και ξερεις σε αυτην την περιπτωση μονο απο τυχη το σωζεις.Θεωρω οτι ειναι ανουσιο να υπαρχει σε μοτοσυκλετες που θα μπαινουν πιστα γιατι εμποδιζει.Αν και μερικες εχουν συστημα να μπαινει και να βγαινει.

Ασχολουμε με το χωρο κοντα στα 10 χρονια και ακομα δεν ξερω τιποτα μπροστα σε κατι αλλους,οι μηχανες και η μουσικη ειναι η προσωπικη μου ευχαριστιση.Αν δεν ξερω κατι δε μιλαω,ρωταω

και εδω θελω να σου πω οτι χαιρομε που ρωτας να μαθαινεις.

(δεν εχω εριστικο υφος ξαναλεω)

Νέο μέλος
    λασποτήρα εννοώ κάτι άλλο , μάλλον το λέω λάθος... εννοώ αυτό π εφαρμόζει περίπου στον τροχό, τον αγκαλιάζει.. ακριβώς πάνω και δίπλα στην αλυσίδα. Κάτι σαν κάλυμα τροχού από την πάνω μεριά. Το ΑΒS το θέλω σίγουρα μιας και δεν είμαι πολύ έμπειρος. Κάτι για διαφορές 08 με 09? αν και εξωτερικά είναι τα ίδια... λεπτομέριες βλέπω ασήμαντες.

λασποτήρα εννοώ κάτι άλλο , μάλλον το λέω λάθος... εννοώ αυτό π εφαρμόζει περίπου στον τροχό, τον αγκαλιάζει.. ακριβώς πάνω και δίπλα στην αλυσίδα. Κάτι σαν κάλυμα τροχού από την πάνω μεριά. Το ΑΒS το θέλω σίγουρα μιας και δεν είμαι πολύ έμπειρος. Κάτι για διαφορές 08 με 09? αν και εξωτερικά είναι τα ίδια... λεπτομέριες βλέπω ασήμαντες.
    α οκ εννοεις το HUGGER ενα καλο και φθηνο ειναι της PUIG που μπορεις να βαλεις....δεν εχει διαφορες 08 με 09 παρα μονο χρωματικες

Ψιλοπαλαιό μέλος Το avatar του/της Sotiris S.
    Εχω χορνετ 07 abs και εχω οδηγησει αρκετα, Ζ 09 abs και GSR 07 abs

+ χορνετ

στιβαροτητα πλαισιου
    πισω ψαλιδι
    λειτουργια μπροστινου
    βαρος (φαινεται εντονα η διαφορα στην οδηγηση)
    πιο 'σωστη' θεση οδηγησης (για τις διαστασεις μου φυσικα)
    φρενα και λειτουργια abs
    καταναλωση

+ Ζ

ροπη
    εμφανιση

+GSR

ευστροφια
    πλαισιο

οτι αναφερω ειναι φυσικα συγκριτικα μεταξυ των 3 μοντελων.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. kawasaki z750-honda hornet
    από lari στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2011, 15:48
  2. hornet 600-z750-bandit 650 s-?????????????
    από ellobo7 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 30/07/2010, 17:21
  3. Hornet Vs Z750
    από PPPPPAV στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 247
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2006, 18:25
  4. ΠΡΟΣ..Julius - Hornet - Superfour..
    από niko13g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2004, 15:01
  5. Kawasaki Z750 Vs Hornet Vs Fazer