Αρχικά δημιουργήθηκε από ra1nb0w
Εγώ ετσι όπως τα βλέπω γιατί μόνο hornet έχω οδηγήσει μπορεί σ' αυτό να κάτσει ο συνεπιβάτης με μια σχετικη άνεση... ενώ στο Ζ κάθεται άνθρωπος πίσω??... Εμένα μου γαίνεται wannabe ninja απλά χωρίς το sport ferring. δλδ τα καθίσματα των sport για συνεπιβάτη της kawa παίζει να είναι τα ίδια. Δεν ξέρω... με γυμνό μάτι εμένα δλδ τα ίδια μου φαίνονται...
Ευη εσύ π είσαι κάτοχος Ζ μπορείς να αναφέρεις σημεία που νομίζεις ότι υπερτερεί το Ζ έναντι του hornet? Κάτι συγκεκριμένο...
Πάντα φιλικά...![]()
φιλε μου
αν θες να παρεις το χορνετ γιατι βαζεις ποστακι εδω μεσα με τι να παρεις και μετα το υπερασπιζεσε?παρτο και καλοταξιδο
αν θες να σου πω μονο για την θεση συνεπιβατη (εκτος του οτι ειμαι διαμετρικα αντιθετη με αυτο διοτι μηχανη αγορασα μονο για μενα αλλιως θα επαιρνα αμαξι η θα επαιρνα μια μοτοσυκλετα ον - οφ η τουρινγκ ) θα σου πω οτι εγω σαν συνεπιβατης στο σελακι του Ζ1000 εχω κανει χιλιαδες χιλιομετρα , θα σου πω επισεις οτι εγω εχω το z750S που εχει ενιαια σελα και καμμια σχεση με το γυμνο (οπως εχει ας πουμε χειρολαβες στην ουρα) επισεις μεγαλοσομος συνεπιβατης σε στριτ μηχανες σπανια βολευετε -καθε μηχανη εχει αλλου τους μαρσπιεδες πχ στο Ζ1000 με βολευαν περισσοτερο απο οτι στο 750.
Αν μιλαμε για ανεση και θεση οδηγηση (η θεση συνεπιβατη) αυτο ειναι στο σωματοτυπο και τα θελω του καθενα.Πχ ολοι βολευοντε στο er-6 εγω οχι δε μου αρεσει η θεση των μαρσπιε δεν μου αρεσει το τιμονι......το ιδιο και στο χορνετ δεν βολευομουν εκει πανω δεν με νοιαζει καθολου αν ειναι 25 κιλα ελαφρυτερο δεκαρα δεν δινω αν ηθελα ελαφρυ μηχανακι η θα επαιρνα ενα μικρου κυβισμου η ενα εντουρακι η ενα σουπερσπορτ νεας γενιας.Τι παει να πει ελαφρυτερο?τι παει να πει εχει ψαλιδι ταδε?εισαι στο σημειο εμπειριας να σε πειραζει το ψαλιδι?????μην λεμε οτι θελουμε τωρα.Και τα 2 ειναι τιμια γρηγορα για την κατηγορια τους και φθηνα.Οπωτε καλη αγορα και παμε παρακατω να κατσω να σε πεισω για κατι με αναλυτικα ποστακια δε προκειτε εγω ειμαι ερωτευμενη με την μοτοσυκλετα μου ποτε δεν μπηκα σε κανενα διλημμα αυτο ηθελα αυτο πηρα με αυτο κ@#$νω
καλοταξιδο και καλοριζικο
![]()