Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 101 από 101

Θέμα: Καταδίκη πεζού για Θανατηφόρο!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από rizlaaa
    Επίσης.............σε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί, υπάρχει και η άλλη όψη.

Πλέον ο πεζός, δεν έχει που να κινηθεί. Δέν υπάρχουν ούτε πεζοδρόμια ούτε ράμπες για άτομα με ειδικές ανάγκες ούτε τίποτα. Ολα έχουν αφεθεί στο έλεος του καθενός απο εμάς.

Η παρακάτω φωτό, είναι τραβηγμένη απο εμένα, και είναι μία απο τίς δεκάδες παρόμοιες που έχω.
    Ισως δεν φαίνεται, αλλά μιλάμε για τουλάχιστον 150 μέτρα με παρκαρισμένα.....

Τι να κάνει και ο πεζός........... αναγκαστικά θα πρέπει να περάσει απέναντι, μέ τις όποιες συνέπειες που έχουν ήδη αναφερθεί.

Τι σχεση εχουν τα παρκαρισμενα οχηματα με τα βοδια που πεταγονται μεσα στην μεση του δρομου?
    Τι να κανει ο πεζος???
    Αν εχεις τετοια ερωτηματα τσαμπα καθεσαι και γραφεις...
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ο πεζος εχει υποχρεωσεις.το ιδιο και ο οδηγος.η αγνοια σκοτωνει και ο καθενας πρεπει να ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    όταν ζείς σε μια χώρα όπου περιμένεις η οδηγική παιδεία να εφαρμοστεί με μέτρα καταστολής (πρόστιμα , έλεγχοι κοκ ) τότε ότι και να πείς είναι λογικό επακόλουθο πως δεν υπάρχει λύση.

Η οδηγική παιδεία ξεκινάει απο τον σεβασμό του οδηγού προς τον εαυτό του και τους συνοδηγούς πεζούς που κυκλοφορούν μαζί του. Απο την στιγμή που δεν υπάρχει αυτό , ακόμα και αν το πρόστιμο πάει 10.000 ευρώ και αφαίρεση πινακίδος , πάλι τα ίδια θα κάνουμε.

Δεν είναι απορίας άξιο πως στο εξωτερικό συμμορφώνονται αρκετοί Έλληνες προς τον εκεί ΚΟΚ; Μήπως γιατί είναι σαν την μύγα μέσα στο γάλα όταν το κάνουν και μάλιστα (μου έχεί τύχει) οι συνοδηγοί θα τον "δώσουν" στην αστυνομία μέσω κινητού τους, σε χρόνο dt;

Και ω τι θαύμα... η αστυνομία θα ανταποκριθεί σε χρόνο επίσης dt.

Είναι πολλά ρε παιδιά... κάι όλα ξεκινάνε απο αυτόν τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ που δεν έχει κανένας προς κανέναν. Και επηρρεάζει όλη την Ελληνική κοινωνία και τομείς της. Και αυτό δεν περνάει με βία και καταστολή... μόνο με παιδεία και εκπαίδευση...

Αλλά ζούμε βλέπεις ανάμεσα σε Νεο-Ελληναράδες και γινόμαστε ένα με αυτούς , καθ'εικόνα και ομοίωση.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    όταν ζείς σε μια χώρα όπου περιμένεις η οδηγική παιδεία να εφαρμοστεί με μέτρα καταστολής (πρόστιμα , έλεγχοι κοκ ) τότε ότι και να πείς είναι λογικό επακόλουθο πως δεν υπάρχει λύση.

Η οδηγική παιδεία ξεκινάει απο τον σεβασμό του οδηγού προς τον εαυτό του και τους συνοδηγούς πεζούς που κυκλοφορούν μαζί του. Απο την στιγμή που δεν υπάρχει αυτό , ακόμα και αν το πρόστιμο πάει 10.000 ευρώ και αφαίρεση πινακίδος , πάλι τα ίδια θα κάνουμε.

Δεν είναι απορίας άξιο πως στο εξωτερικό συμμορφώνονται αρκετοί Έλληνες προς τον εκεί ΚΟΚ; Μήπως γιατί είναι σαν την μύγα μέσα στο γάλα όταν το κάνουν και μάλιστα (μου έχεί τύχει) οι συνοδηγοί θα τον "δώσουν" στην αστυνομία μέσω κινητού τους, σε χρόνο dt;

Και ω τι θαύμα... η αστυνομία θα ανταποκριθεί σε χρόνο επίσης dt.

Είναι πολλά ρε παιδιά... κάι όλα ξεκινάνε απο αυτόν τον ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΕΒΑΣΜΟ που δεν έχει κανένας προς κανέναν. Και επηρρεάζει όλη την Ελληνική κοινωνία και τομείς της. Και αυτό δεν περνάει με βία και καταστολή... μόνο με παιδεία και εκπαίδευση...

Αλλά ζούμε βλέπεις ανάμεσα σε Νεο-Ελληναράδες και γινόμαστε ένα με αυτούς , καθ'εικόνα και ομοίωση.

Gandalf
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΓΟ ?????????

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    είδες;... .είδες;... πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Νέο μέλος
    στη γερμανια τουλαχιστον που ξερω σχετικα αν σου πεταχτει πεζοσ εκτοσ διαβασησ κ τον χτυπησεισ εκτοσ του οτι δεν εισαι υπευθηνοσ σου πληρωνει κ την ζημια που προκαλεσε στο αυτοκινητο η την μοτοσικλετα..βεβαια μην τολμησεισ να ακουμπησεισ πεζο που περναει απο διαβαση..σε εχουνε σκισει...εκει σταματανε κ 3 μετρα πριν την διαβαση οταν περναει πεζοσ
    HOME ALONE

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
    Δεν ισχυει το χιλια δικια,παντα υπαρχει το παραθυρακι που μας (μοτοσυκλετιστες-αυτοκινητιστες) αθωωνει ειδικα σε δρομους οπως η συγγρου,καβαλας κτλ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΠΕΖΩΝ δια ροπαλου.
    Σκοτωσε εσυ πεζο που διασχιζει την Συγγρου και ελα να μου πεις μετα...εμπλεξες...!!! Δυστυχως εχω τρανταχτο παραδειγμα του κολητου μου που ενω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ηταν υπερ του και οταν λεω τα παντα εννοω τα παντα και αλλα τοσα! Ακομα να ξεμπλεξει μετα απο 3 χρονια και μαλιστα στο πρωτο δικαστηριο κριθηκε ενοχος για φυλακιση 6 μηνων και ακομα τρεχει με εφεσεις... το νου σας!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Σκοτωσε εσυ πεζο που διασχιζει την Συγγρου και ελα να μου πεις μετα...εμπλεξες...!!! Δυστυχως εχω τρανταχτο παραδειγμα του κολητου μου που ενω ΤΑ ΠΑΝΤΑ ηταν υπερ του και οταν λεω τα παντα εννοω τα παντα και αλλα τοσα! Ακομα να ξεμπλεξει μετα απο 3 χρονια και μαλιστα στο πρωτο δικαστηριο κριθηκε ενοχος για φυλακιση 6 μηνων και ακομα τρεχει με εφεσεις... το νου σας!
    το ότι σε αυτές τις περιπτώσεις είναι δύσκολο να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, ΔΕΝ σημαίνει ότι είσαι ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    Aν,οπως πολυ σωστα ειπες...

Ασφαλώς ΑΝ

και δυστυχώς επειδή αυτό το "ΑΝ" παραμένει "ΑΝ" κάνουμε τώρα τέτοιες συζητήσεις.

ΑΝ όμως (δυστυχώς και πάλι "ΑΝ") όλοι μας (είτε οδηγοί, είτε πεζοί) σεβόμασταν λίγο παραπάνω,
    όχι τον ΚΟΚ,
    ούτε καν τους άλλους,
    αλλά τον ίδιο μας τον εαυτό
    (αφού στην ουσία τον να πας να πέσεις στις ρόδες ενός αυτοκινήτου, ή να πας να κολλήσεις σε τοίχο είναι αυτοκτονία)
    τότε τα πράγματα θα ήταν καλύτερα.

Εγώ πιστεύω ότι όλες οι απόψεις,όσο αντικρουόμενες και αν είναι,μπορούν να θεωρηθούν σωστές,αναλόγως της οπτικής που θα τις αξιολογήσει κανείς.Το σημαντικότερο είναι αυτό που γράφεται από πάνω και που έχει αναφερθεί ξανά και ξανά στο νήμα.Κανείς δεν σέβεται κανέναν.Και τίποτα.

Σήμερα στην Ευελπίδων

ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Περίμενα μια δική μου υπόθεση.

Το 2 στο πινάκιο ήταν σωματική βλαβή (κάταγμα λεκάνης ) από αμέλεια λόγω τροχαίου.

Η κατηγορούμενη ΑΘΩΩΘΗΚΕ γιατί απλά αυτή που τραυματίστηκε διέσχισε το δρόμο με ΚΟΚΚΙΝΟ

Απλά πράγματα.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2012, 10:23
  2. Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2008, 11:54
  3. Μάρτυρας για θανατηφόρο
    από pissaman στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 12:38
  4. Απαντήσεις: 15