Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 83

Θέμα: Ατύχημα-Λίγη βοήθεια

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδια ο παππους φταιει, που επεσε πανω του, το γιατι ηταν στη βοηθητικη δε το εξεταζει κανεις. Με την ιδια λογικη κι ο παππους εμπαινε στη βοηθητικη χωρις λογο.
    Θα σε παρουν τηλ απο την τροχαια να πα να δωσεις καταθεση.

Υ.Γ. Μερικοι εδω μεσα αν ηταν αστυνομια θα τους ειχαν ξεκωλι@σει ολους!!!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Δεν ξέρω αν θα γελάνε, είναι tricky περιπτωση. Εαν πέσεις με τη μηχανή σε παράνομα παρκαρισμένο και χτυπήσεις, μπορείς να ζητήσεις αποζημίωση, στη βάση του οτι δεν έπρεπε το όχημα να βρισκεται εκεί. Εαν δε με γελά η μνήμη μου, έχει επιδικαστεί κατι παρόμοιο παλαιοτερα
    Το παρακάτω περιστατικό έγινε δίπλα στο σπίτι μου, και ο λόγος που δεν ήταν το αμάξι μου μαζί ήταν ότι είχα σταθμεύσει συμπτωματικά αλλού. Όλα τα αυτοκίνητα ήταν σύμφωνα με τον ΚΟΚ παράνομα σταθμευμένα. Οι ιδιοκτήτες αποζημιώθηκαν φυσικά. Αν έφαγαν κλήση δεν το ξέρω...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	item.jpg 
Προβολές:	386 
Μέγεθος:	37,7 KB 
ID:	179780
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Το παρακάτω περιστατικό έγινε δίπλα στο σπίτι μου, και ο λόγος που δεν ήταν το αμάξι μου μαζί ήταν ότι είχα σταθμεύσει συμπτωματικά αλλού. Όλα τα αυτοκίνητα ήταν σύμφωνα με τον ΚΟΚ παράνομα σταθμευμένα. Οι ιδιοκτήτες αποζημιώθηκαν φυσικά. Αν έφαγαν κλήση δεν το ξέρω...
    καλά αυτό θέλει προσπάθεια πάντως...
    The crucial thing of all success is whether you are born competitive or not. - Bernie Ecclestone

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Με άλλα λόγια,

ΞΕΡΕΙΣ ότι ΦΤΑΙΣ και προσπαθείς να εξαπατήσεις την τροχαία και μελλοντικά ίσως το δικαστήριο.

Και τί θες τώρα;

συμβουλές;

Τί να πώ ... εύγε ...
    :a41:
    Το ποιος λέει όλη την αλήθεια δεν θα το μάθουμε ποτέ!

έστω όμως ότι ο μοτοσυκλετιστής φταίει!

αν φταίει όμως και ο παππούς (άρα συνυπευθυνότητα) γιατί να είναι κακό να περιοριστεί η ζημιά του μοτοσυκλετιστή;

(όσο για την τροχαία και το δικαστήριο, ποτέ δεν βλέπουν παραπέρα από τα στοιχεία που τους προσκομίζουν, δεν έχουν στοιχειώδεις γνώσεις για να αξιολογήσουν τα συμβάντα, κρίνουν εκ του αποτελέσματος - μιλάω εκ πείρας. Είναι δεδομένο πως η ασφαλιστική του παππού θα θελήσει να κοροιδέψει όσο μπορεί και τροχαία και δικαστήριο, προκειμένου να πληρώσει τα λιγότερα, και μόνο όποιος έχει ζημιωθεί από τέτοιο δικαστήριο, δεν τις λυπάται. Άλλωστε οι 5 που πρόσφατα έκλεισαν, δεν είχαν πέσει θύματα απατεώνων ασφαλισμένων).

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CB...K
    Το ποιος λέει όλη την αλήθεια δεν θα το μάθουμε ποτέ!

έστω όμως ότι ο μοτοσυκλετιστής φταίει!

αν φταίει όμως και ο παππούς (άρα συνυπευθυνότητα) γιατί να είναι κακό να περιοριστεί η ζημιά του μοτοσυκλετιστή;

(όσο για την τροχαία και το δικαστήριο, ποτέ δεν βλέπουν παραπέρα από τα στοιχεία που τους προσκομίζουν, δεν έχουν στοιχειώδεις γνώσεις για να αξιολογήσουν τα συμβάντα, κρίνουν εκ του αποτελέσματος - μιλάω εκ πείρας. Είναι δεδομένο πως η ασφαλιστική του παππού θα θελήσει να κοροιδέψει όσο μπορεί και τροχαία και δικαστήριο, προκειμένου να πληρώσει τα λιγότερα, και μόνο όποιος έχει ζημιωθεί από τέτοιο δικαστήριο, δεν τις λυπάται. Άλλωστε οι 5 που πρόσφατα έκλεισαν, δεν είχαν πέσει θύματα απατεώνων ασφαλισμένων).
    Δεν ξέρω ποιος φταίει.

Από τα λεγόμενά του όμως φαίνεται να φταίει ο ίδιος.
    Άλλωστε παραδέχθηκε ότι είπε ψέμματα στην τροχαία.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Με άλλα λόγια,

ΞΕΡΕΙΣ ότι ΦΤΑΙΣ και προσπαθείς να εξαπατήσεις την τροχαία και μελλοντικά ίσως το δικαστήριο.

Και τί θες τώρα;

συμβουλές;

Τί να πώ ... εύγε ...
    :a41:

ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?????
    κοιταξτε να δειτε εγραψα εδω για να συζητησουμε το προβλημα μου και οχι για να δικιολογηθω ουτε να EΞΑΠΑΤΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑ οπως λεει ο φιλος παραπανω......
    απλως θελω να ακουσω τισ γνωμες σας και αν καποιος ειχε παρομοιο περιστατικο να μου πως το χειρηστηκε....

(καταλαθος εγραψα απο το pc του φιλου)

Εισπνοή.... εκπνοή....

Re: Ατύχημα-Λίγη βοήθεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από zx10iw
    Καλησπέρα παιδιά! Είχα ένα ατύχημα πριν μια εβδοάδα.Ήμουν στην βοηθητικιή λωρίδα με 80 χιλιόμετρα και ένας παππούς μου έκλεισε τη βοηθητική! Με σφήνωσε ανάμεσα στην μπάρα και στο αυτοκίνητό του. Έχει έρθει κανονικά η τροχαία απλά εγω δεν έχω δώσει ακόμη κατάθεση γιατί ημουν νοσοκομείο.
    Ποιά η γνώμη σας? Και τι βήματα ακολουθούμε σε αυτήν την περίπτωση?

Η μηχανή καταστράφηκε!

και οι 2 παράνομοι είστε βασικά.... όμως εκείνος αφού άλλαξε πορεία έπρεπε να ελέγξει πίσω του αν έρχεται κανένας (αφού δεν παύει να είναι λωρίδα δρόμου - άσχετα αν απαγορεύεται να κινήσαι εκεί αν δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη). και μιας και σε είχε από δεξιά ίσως να κέρδιζες.

σε παρόμοιο περιστατικό που είχα ενώ έκανα προσπέραση σε όχημα από αριστερά και ενώ ήμουν ήδη στο ύψος της πόρτας του οδηγού αποφάσισε να κάνει κι αυτή - γυναίκες - προσπέραση αφού ήταν στην κοσμάρα της και δεν έκανε καν τον κόπο να κοιτάξει -αν όχι καθρέφτη - δίπλα της, της ξήλωσα τον μπροστά προφυλακτήρα με το πίσω δεξί πατάκι. ενώ ήμασταν και οι δύο σε δρόμο που απαγορεύεται η προσπέραση στην ασφαλιστική μου είπαν πως και να κάνει αρνητική δήλωση φταίει έτσι κι αλλιώς (με βρήκε πίσω δεξιά κι εγώ την βρήκα μπροστά αριστερά σε προσπέραση) . ίσως από τη στιγμή που κάνουν και οι δύο μαλακία να ισχύει ακόμα ο ΚΟΚ.

......οκ ρε παιδια , δεν κανει να κινουμαστε στην βοηθητικη το ξερουμε αυτο.....
    Αν συμβει πρεπει ο καθε παππους τιμωρος ''the punisher'' , να μας βαλει στον σωστο δρομο?....εκμαθηση μεσω αποτυχιας δηλαδη?

.....και αφηστε τα ψοφια ολοι χρησιμοποιουμε την βοηθητικη (σπανια ή συχνα) , τι δουλεια ειχε να αλλαξει λωριδα χωρις να ελεγξει αν ερχοταν καποιος αλλος (που στο κατω κατω πιθανοτατα ειχε κανει το ιδιο πριν λιγα δευτερολεπτα-για τον ιδιο λογο με αυτον)....????

....καλα δεν σας ενοχλει οτι το βασικο επιχειρημα του παππου στο δικαστηριο θα ειναι οτι η μοτοσυκλετα ηταν στην βοηθητικη , την στιγμη που την χτυπησε γιατι......... πηγε να ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ?????

Το εχω ξαναγραψει......ποτε δεν καταλαβα αυτες τις επικηδειες -κατοπιν εορτης- διδαχες....με αντιδραστικο χαρακτηρα!

...το μονο που θα δεχομουν προσωπικα σαν επιχειρημα θα ηταν κατι σε φαση ''να τελειοποιησουμε (σε οδηγικη συμπεριφορα) τους εαυτους μας , εφοσον ειμαστε εκτεθειμενοι απεναντι στα αυτοκινητα , ωστε να αποφευγουμε εγκαιρως ή να προβλεπουμε την κακια στιγμη , και οντας αμεμπτοι να μπορουμε να διεκδικουμε τα σπασμενα της υποθεσης''..............

............αλλα δεν ειναι ετσι

....ουτε θα ηθελα να ακουσω τον πρωτο αναμαρτητο να ποσταρει απο κατω οτι δεν εχει μπει ποτε σε βοηθητικη (οκ ρε μεγαλε απο τωρα μπραβο και ενα κουλουρι δωρο) , και εχει τελειοποιησει την οδηγηση του (δηλαδη οποιος εχει μπει στην βοηθητικη καλα του κανανε αν τον τσακισανε?.....οποιος δεν ειναι τελειος ας τον πεταξουνε κατω γιατι του αξιζει?)...

ουτε προτεινω να επιβραβευουμε και να ενθαρρυνουμε παραβασεις του κοκ , αλλα στο κατω κατω λιγη αλληλεγγυη δεν βλαπτει.....
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ......οκ ρε παιδια , δεν κανει να κινουμαστε στην βοηθητικη το ξερουμε αυτο.....
    Αν συμβει πρεπει ο καθε παππους τιμωρος ''the punisher'' , να μας βαλει στον σωστο δρομο?....εκμαθηση μεσω αποτυχιας δηλαδη?

.....και αφηστε τα ψοφια ολοι χρησιμοποιουμε την βοηθητικη (σπανια ή συχνα) , τι δουλεια ειχε να αλλαξει λωριδα χωρις να ελεγξει αν ερχοταν καποιος αλλος (που στο κατω κατω πιθανοτατα ειχε κανει το ιδιο πριν λιγα δευτερολεπτα-για τον ιδιο λογο με αυτον)....????

....καλα δεν σας ενοχλει οτι το βασικο επιχειρημα του παππου στο δικαστηριο θα ειναι οτι η μοτοσυκλετα ηταν στην βοηθητικη , την στιγμη που την χτυπησε γιατι......... πηγε να ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΗ?????

Το εχω ξαναγραψει......ποτε δεν καταλαβα αυτες τις επικηδειες -κατοπιν εορτης- διδαχες....με αντιδραστικο χαρακτηρα!

...το μονο που θα δεχομουν προσωπικα σαν επιχειρημα θα ηταν κατι σε φαση ''να τελειοποιησουμε (σε οδηγικη συμπεριφορα) τους εαυτους μας , εφοσον ειμαστε εκτεθειμενοι απεναντι στα αυτοκινητα , ωστε να αποφευγουμε εγκαιρως ή να προβλεπουμε την κακια στιγμη , και οντας αμεμπτοι να μπορουμε να διεκδικουμε τα σπασμενα της υποθεσης''..............

............αλλα δεν ειναι ετσι

....ουτε θα ηθελα να ακουσω τον πρωτο αναμαρτητο να ποσταρει απο κατω οτι δεν εχει μπει ποτε σε βοηθητικη (οκ ρε μεγαλε απο τωρα μπραβο και ενα κουλουρι δωρο) , και εχει τελειοποιησει την οδηγηση του (δηλαδη οποιος εχει μπει στην βοηθητικη καλα του κανανε αν τον τσακισανε?.....οποιος δεν ειναι τελειος ας τον πεταξουνε κατω γιατι του αξιζει?)...

ουτε προτεινω να επιβραβευουμε και να ενθαρρυνουμε παραβασεις του κοκ , αλλα στο κατω κατω λιγη αλληλεγγυη δεν βλαπτει.....

Για να εξηγουμαστε.Χεστηκα για το ποιος εχει δικηο η αδικο.Απο τη στιγμη που μπαινεις στην βοηθητικη η στην λεωφορειολωριδα παιζεις κορωνα γραμματα με την ακεραιοτητα σου.Δεν αξιζει τον κοπο να προσπαθεις να κερδισεις μερικα μετρα και να ρισκαρεις.
    Απο κει και περα ναι το παθημα γινεται? μαθημα.Ευτυχως ο φιλος μας γλυτωσε τα χειροτερα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Re: Re: Ατύχημα-Λίγη βοήθεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    και οι 2 παράνομοι είστε βασικά.... όμως εκείνος αφού άλλαξε πορεία έπρεπε να ελέγξει πίσω του αν έρχεται κανένας (αφού δεν παύει να είναι λωρίδα δρόμου - άσχετα αν απαγορεύεται να κινήσαι εκεί αν δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη). και μιας και σε είχε από δεξιά ίσως να κέρδιζες.
    Το "από δεξιά" που λέμε δεν ισχύει σε παράλληλες πορείες οχημάτων παρά μόνο σε διασταυρώσεις δρόμων όταν δεν υφίσταται σήμανση.
    Σε παράλληλες πορείες όποιος αλλάζει λωρίδα έχει συνήθως την ευθύνη.
    Καλλιά στα όρη άρχοντας
    παρά στον κάμπο δούλος,
    θωρώ τον κόσμο από ψηλά
    κι είναι δικός μου ούλος.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    κακως ησουν στη λεα εσυ αφου δεν ειχες καποια εκτακτη αναγκη.κακως μπηκε και ο μπαρμπας για τον ιδιο λογο.αν υπηρχε ηθος και στους 2 σας θα σου εκανε δηλωση ο παππους και εσυ θα επρεπε να πληρωσεις τη ζημια του εφ οσων ειναι 500 ευρα.αλλα επειδη το ηθος μαλλον ειναι αγνωστη λεξη και ειστε και οι 2 παρανομοι προσπαθησε να αποζημιωθεις.

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Σε περίπτωση ανωτέρας βίας αν δε σταματήσεις δεξιά(=ΛΕΑ) θα προκαλέσεις σίγουρα ατύχημα.Αν πχ χαλάσει το αμάξι/μηχανάκι σου που διάολο θα διαλέξεις να το αφήσεις τσουλώντας;Αριστερή λωρίδα;
    Σε τέτοιες έκτακτες καταστάσεις κοιτάς την ασφάλεια όλων,όχι το γράμμα του νόμου

Νέο μέλος
    καλημερα στη παρεα και παντα ορθιοι
    το ενδεχόμενο να πληρώσει ο καθενας τη δικια του ζημιά δεν υπάρχει?
    εγω κατι τέτοιο πιστεύω θα γίνει...
    aekara reee

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Υ.Γ. Μερικοι εδω μεσα αν ηταν αστυνομια θα τους ειχαν ξεκωλι@σει ολους!!!!!
    Χαλαρά.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    ποτε εγινε αυτο ρε?????wtf?!!!

ρε το 909!!!!wow
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ???? ΛΙΓΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
    από Alexz@nder στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2007, 12:12
  2. Ωρα για Grand αναβαθμιση....λιγη βοηθεια
    από MADKiller7 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2007, 21:41
  3. To χτυπησα λιγο.... Λιγη βοηθεια;
    από Ταξιδευτής στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/05/2006, 09:56
  4. Πατρα - Ορεστιαδα με Ζ750. Λιγη βοηθεια?
    από megatim στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 21/10/2005, 09:23
  5. Παιδιά λίγη βοήθεια γιατί στα νομικά είμαι σκάρτος!
    από mastouri στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 01/09/2004, 13:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF