Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΣΑΓΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΕΥΘΕΙΑ ΜΟΝΟ,ΔΕ ΣΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΣΑΓΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ,ΑΛΛΑ ΕΥΘΕΙΑ ΜΟΝΟ,ΔΕ ΣΤΡΙΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ!
NEW SITE IN WWW.MOTOTECHNICS.GR
Ε μας δεν μπορω αλλο...εχει γεμισει και πρεπει νατου το αδειασομεν :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Γιαννακη......γρηγορα στο δωματιο σου!!!![]()
![]()
δεν σου εχω πει να μην κλεβεις το παγκαρι της εκκλησιας?![]()
![]()
![]()
![]()
Ιt has began....Αρχικά δημιουργήθηκε από TDM900KOL
:rotflmao: :rotflmao:
καινουριο 60σέλιδο γεννιεται...
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
http://www.youtube.com/watch?v=JWIENXAngmgΑρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΣΑΓΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ.....
Στην περιπτωση μας στο κορμι του Αντωνακη....:rotflmao::rotflmao:
αλλο 1-2 αλλο 7Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: YAMAHA TDM900ABS
ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: 2ΚΥΛΙΝΔΡΟΣ, 4ΧΡΟΝΟΣ, DOHC, ΥΓΡΟΨΥΚΤΟΣ
ΚΥΒΙΣΜΟΣ: 897cc
ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ: 86PS/7500σ.α.λ.
ΡΟΠΗ: 88,8/6000σ.α.λ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ: ΜΙΖΑ
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΑΡ: 20lt
ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΡΤΕΡ: 4,7lt
ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ: 6
ΒΑΡΟΣ: 226kg
ΜΕΤΑΔΟΣΗ: ΑΛΥΣΙΔΑ.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ 10% ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ...ΔΗΛΑΔΗ 77,4,ΣΤΑ 7 ΑΛΟΓΑ ΚΟΛΗΣΕΣ ΕΣΥ ΚΥΚΟ?
Έχεις δίκιο...στα 70 τα 7 είναι κάμποσα. Στα 200 τα 7 δεν λένε και πολλά. :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
αλλο 1-2 αλλο 7
Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
Ωραίος ο παίχτης...!![]()
![]()
![]()
![]()
οχι δεν τσιμπαω λουγκρες...να παιξετε μονοι σας αυτη την φορα...
γαματο το εργαλειο πλοιαρχε...οταν το τελειωσεις ριξε δυναμομετρησεις να γουσταρουμε...![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ,ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ....![]()
![]()
![]()
Εργαπλοίο για οικονομίαΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
γαματο το εργαλειο πλοιαρχε...![]()
filaraki pes poy kykloforeis na xo to noy moy..
eixa petixei ena turbaki tdm mayro sti boyliagmenis prin ti mayri..esy isoyn?
den anoige omos aytos i me lypotane..i me egrafe sta paparia toy..![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οχι δεν τσιμπαω λουγκρες...να παιξετε μονοι σας αυτη την φορα...
γαματο το εργαλειο πλοιαρχε...οταν το τελειωσεις ριξε δυναμομετρησεις να γουσταρουμε...![]()
![]()
![]()
Φτου γμτ!![]()
Παντως οντως η δουλεια που πρεπει να πεσει για να γινει μια τετοια μετατροπη ειναι αρκετη,οποτε μπραβο και απο εμενα φιλε μου για το δημιουργημα σου.![]()
ps:Μην το πολυζοριζεις με πιεσεις ομως γιατι τα πυροτεχνηματα καραδοκουν,τα πιστονια μπορει να ειναι wiseco αλλα δεν μας ειπες τι δουλεια εχει πεσει σε μπιελες και στροφαλο....![]()
περα απο την πλακα ετσι ειναιΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Έχεις δίκιο...στα 70 τα 7 είναι κάμποσα. Στα 200 τα 7 δεν λένε και πολλά. :rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
Καλά τα άλογα αλλά από φρένα δεν έχεις αλλάξει κάτι?Θα'πρεπε!
DUKA ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΤΡΩΝΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΕ 0,5PS ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΒΟΛΤΙΤΣΑ,Ν.ΚΟΣΜΟ ΜΕΝΩ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΑΠΟ Κ8 ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΤΕ,ΕΧΩ ΝΑ ΛΥΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΛΙΓΟ..!
ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ TDM,ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ!ΒΡΑΔΙΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΥΝΥΘΩΣ!
ase re kotopoylo na poyme to strones...me eides k kanes kakakia pesto siga...:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ploiarxos
DUKA ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΣΤΡΩΝΑ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΑ ΜΕ 0,5PS ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΒΟΛΤΙΤΣΑ,Ν.ΚΟΣΜΟ ΜΕΝΩ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΑΠΟ Κ8 ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΤΕ,ΕΧΩ ΝΑ ΛΥΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΟΥΕΙ ΛΙΓΟ..!![]()
![]()