Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 190

Θέμα: Αυξημένα τα τέλη για μοτοσυκλέτες το 2010 !

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
    Πως χαιρονται δηλαδη; Κερνανε στα μπουζουκια ή βγηκαν στα μπαλκονια με ελληνικες σημαιες και φωναζουν "νικησαμε";
    Πληρώνοντας λιγότερα τέλη κυκλοφορίας για εφέτος από πέρυσι, νομίζω ότι ήταν αρκετά λεπτομερές το μήνυμα.
    Και πάλι φιλικά και χωρίς καμμία παρεξήγηση, κουβέντα κάνουμε δεν θέλω προστριβές με κανέναν και για τίποτα!

Κι εγω το ιδιο. Αλλα λεγοντας το παραπανω μετα τη δικη μου απαντηση, ηταν σα να υποννοεις πως αυτα που ειπα σχετικα με τη φορολογικη συνειδηση, μου τα υπαγορευσε το προσωπικο μου συμφερον. Εξου και η ειρωνικη μου διαθεση αντι της παραθεσης της φορολογικης μου δηλωσης προκειμενου να σε πεισω για το αντιθετο.

Φορολογική συνείδηση έχουμε θέλουμε δε θέλουμε όλοι όσοι είμαστε ιδιωτικοί ή δημόσιοι υπάλληλοι, εάν μπορούσαμε να φοροδιαφύγουμε θα το κάναμε σίγουρα όπως πολλοί από εμάς, και δεν είμαστε νομοταγείς πάντα συμεριλαβανομένου και εμού, σκέψου πόσοι για να γλυτώσουμε έστω και ένα euro αγοράζουμε χωρίς αποδείξεις, παίρνουμε λαδάκι από το χωριό, λαχανικά από παραγωγούς με κιόσκια στους επαρχιακούς δρόμους κλπ.
    Συν ότι δεν έκανα παράθεση στο μήνυμα σου για να υποδηλώσω ότι απευθύνεται σε σένα και αυτό κατάλαβες λυπάμαι γιατί σε όλους μας η φορολογική δήλωση δεν υπερβαίνει το όριο του λογικού!!!
    Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι από τότε που θυμάμαι τον οικονομικό επίπεδο αυτής κατακαημένης χώρας είναι ότι ακούω τη λέξη ΛΙΤΟΤΗΤΑ (για ένα χρόνο ακόμη, κάθε χρόνο)
    κάθε φορά αυτό που πληρώνω περιμένω να πιάσει τόπο αλλά το μόνο που πιάνει είναι μια καλή θέση στις τσέπες αυτών που σκαρφίζονται αυτού του είδους τα χαράτσια
    Σκεφτήτε κάποιον μεροκαματιάρη που προσπαθεί να συντηρήσει μαζί με τη γυναίκα του μια οικογένεια, με τα έξοδα που συνεπάγονται και χωρίς καμμία αξιόλογη αύξηση μισθού τα τελευταία χρόνια εν ονόματι ΚΡΙΣΗΣ, να κληθεί να πληρώσει αυτά τα παραπανίσια ευρουδάκια τα οποία είχε υπολογίσει να διαθέσει για να πάρει κάτι για το Σπίτι του, ρώτησε κανείς αυτόν αν μπορεί να πάρει νέας τεχνολογίας αυτοκίνητο ή μηχανάκι;
    Φιλικά Μεταγειτνιών.

Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    ενημερωσέ μας....

Fuel Efficiency in Transportation
    Fortis Fortuna Adiuvat

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Σκεφτηκατε ΠΟΣΑ μεταχειρισμενα θα μεινουν στα αζητητα λογω παλαιοτητας και υψηλων τελων??????

Απο τη μια σακατεψε την αγορα μτχ η οικ.κριση.....και τωρα αυτο....που αν σκοπευεις να παρεις 850 κυβικα ή 1000 ή 1200 του 2003-204 κανεις 2 βηματα πισω και το ξανασκεφτεσαι..........
    Accipere quam facere praestat injuriam

Η μοναδική απάντηση λίγο υπερβολική και ακραία θα λέγανε κάποιοι, θα ήταν να παραδώσουμε όλοι τις πινακίδες έστω για ένα χρόνο (ουτοπικό λίγο) να δούμε τι θα κάνανε και από που θα μαζεύανε τα ευρούδια, υποθέτω ότι θα φορολογούσαν τους πεζούς :wacko:
    και μετά θα παίρναμε πίσω τις πινακίδες και θα μας χρεώνανε για την φύλαξη :rotflmao:

Παλαιό μέλος
    Το οτι θα παραδωσω και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ πινακιδες (ξεχωρα απο οσες εχω ηδη παραδωσει ) που εχω και πληρωνω σαν μαλακας για να ειμαι νομιμος ειναι το μονο οπλο μου απο ενα κρατος που φαιρεται ως αρχι τσατσα στο μπουρδε... της .Ετσι μας εχουν καταντησει ..και κατ επεκταση να δω πως θα μαζευσουν εσοδα με τις μαλακιες που κανουν .ασφαλειες .φπιαδες ,αποδειξεις,τελη ,διοδια ,κλπ κλπ ......ΤΕΛΟΣ εως εδω ηταν αυτα ..μεχρι και να κανω εναρξη στη Βουλγαρια ειμαι ετοιμος . Παιδες θα καταντησουμε να κυκλοφορουμε ομαδικα και αγρια ,και οποιος μπορει ας μας σταματησει για ελεγχο ....ο κοσμος θα βιωσει ασχημα μετα τις γιορτες ,και οταν θα βγουν οι κατσαρολες στο συνταγμα αλλα Αργεντινα τοτε να δω που θα πανε ολοι αυτοι οι φωστηρες της εξουσιας ...νυκτα τους κοβω να την κανουν

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
    Το οτι θα παραδωσω και ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ πινακιδες (ξεχωρα απο οσες εχω ηδη παραδωσει ) που εχω και πληρωνω σαν μαλακας για να ειμαι νομιμος ειναι το μονο οπλο μου απο ενα κρατος που φαιρεται ως αρχι τσατσα στο μπουρδε... της .Ετσι μας εχουν καταντησει ..και κατ επεκταση να δω πως θα μαζευσουν εσοδα με τις μαλακιες που κανουν .ασφαλειες .φπιαδες ,αποδειξεις,τελη ,διοδια ,κλπ κλπ ......ΤΕΛΟΣ εως εδω ηταν αυτα ..μεχρι και να κανω εναρξη στη Βουλγαρια ειμαι ετοιμος . Παιδες θα καταντησουμε να κυκλοφορουμε ομαδικα και αγρια ,και οποιος μπορει ας μας σταματησει για ελεγχο ....ο κοσμος θα βιωσει ασχημα μετα τις γιορτες ,και οταν θα βγουν οι κατσαρολες στο συνταγμα αλλα Αργεντινα τοτε να δω που θα πανε ολοι αυτοι οι φωστηρες της εξουσιας ...νυκτα τους κοβω να την κανουν
    καλά τα λέμε πόσοι θα το κάνουν, δεν βγάζω τον εαυτό μου!!!
    Μια ζωή τα ίδια και ο κόσμος αυτό που κάνει είναι μόνο να πληρώνει τα σπασμένα του κάθε εργατοπατέρα που γίνεται βουλευτής! Θα τα πληρώσουμε και θα πανηγυρίζουμε και πάλι στις προεκλογικές συγκεντρώσεις με τις γαλάζιες, πράσινες και κόκκινες σημαίες χαρούμενοι ότι βλέπουμε στην εξέδρα τον Μεσσία που θα μας σώσει!!!

Ρε αντιδραστικοί και εγκάθετοι ….
    Μην σακατεύετε το όραμα του σοσιαλισμού και της οικολογίας που πάει να βιώσει η πατρίδα μας ….
    Δώστε ρε κάνα ευρουλακι παραπάνω για τον αγώνα ….τσίπιδες ….

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Ρε αντιδραστικοί και εγκάθετοι ….
    Μην σακατεύετε το όραμα του σοσιαλισμού και της οικολογίας που πάει να βιώσει η πατρίδα μας ….
    Δώστε ρε κάνα ευρουλακι παραπάνω για τον αγώνα ….τσίπιδες ….

Σωστά έτσι μας λέγανε και πιστεύω ότι το τηρούνε με θρησκευτική ευλάβεια!!!
    Οπότε για να εγκωμιάζεις το έργο που εξήγγειλαν πάει να πει ότι είσαι μαλλον κατάσκοπος ή κατάκοπος από το πλήρωνε

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    :o αυριο θα διανεμειθουν αιτησεις μελους για την ΦΙΛΠΑ :wacko:

ολοι για κει ειμαστε
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    :o αυριο θα διανεμειθουν αιτησεις μελους για την ΦΙΛΠΑ :wacko:

ολοι για κει ειμαστε
    Aπαιτούμενα για την έκδοση Πιστοποιητικού Αναγνωρίσεως (κάρτας FIVA)

Γενικός Κανών: Οχήματα, που μπορούν να πιστοποιηθούν είναι τα κατασκευασμένα μέχρι και 31/12/1983, εφ’ όσον διατηρούν την αυθεντικότητά τους και βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Για την πιστοποίηση απαιτούνται:

α ) Αίτησις {βρείτε το σχετικό έντυπο στην ιστοσελίδα www.philpa.gr, στην ένδειξη «Αιτήσεις» και μετά «Αίτηση κάρτας FIVA», ή ζητείστε (τηλ. 210 6534.700) να σας αποσταλεί με όποιον τρόπο προτιμάτε}

β) Φωτογραφίες: Προσκομίστε τρία αντίγραφα φωτογραφίας του οχήματος, στην οποία να εικονίζεται ταυτοχρόνως η πρόσοψη και μία των πλευρών.

γ) Επιθεώρησις: Ζητείστε τηλεφωνικώς να επιθεωρηθεί το όχημα στον χώρο σας από μέλος της Τεχνικής Επιτροπής («ραντέ-βου»). Αν το όχημα μπορεί να οδηγηθεί, η επιθεώρηση μπορεί να πραγματοποιηθεί στον χώρο μας, οδός Πίνδου 92 Παπάγου, καθ’ οιανδήποτε Τετάρτη, μετά τις 19:30΄.

Aπαιτούμενα για την χορήγηση Ειδικών Πινακίδων Κυκλοφορίας

α) Έκδοσις Πιστοποιητικού Αναγνωρίσεως (κάρτας FIVA)

β) Υποβολή «Δηλώσεως Παραλαβής Πινακίδων» με θεωρημένο το γνήσιον της υπογραφής από αρμοδία αρχή {βρείτε το σχετικό έντυπο στην ιστοσελίδα www.philpa.gr, στην ένδειξη «Αιτήσεις» και μετά «Αίτηση Πινακίδων», ή ζητείστε (τηλ. 210 6534.700) να σας αποσταλεί με όποιον τρόπο προτιμάτε}.
    Παρατήρησις: Διατίθενται πινακίδες μεγέθους 40 Χ 12 εκ., ή 20 Χ 27,3 εκ (οπισθία) για ιταλικά αυτοκίνητα παραγωγής προ 1977.

Νόμιμη χρήσις Ειδικών Πινακίδων Κυκλοφορίας

Σύμφωνα προς την Υπουργ. Απόφαση ΣΤ/1831/1978 οχήματα εφοδιασμένα με Ειδικές Πινακίδες Κυκλοφορίας δύνανται να κυκλοφορούν όταν μετέχουν επισήμων εκδηλώσεων, καθώς επίσης και για τις «αναγκαίες προς συντήρηση και επισκευή δοκιμές».

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zpower
    ...κατσαρολες στο συνταγμα αλλα Αργεντινα τοτε να δω που θα πανε ολοι αυτοι οι φωστηρες της εξουσιας ...νυκτα τους κοβω να την κανουν
    Δυστυχώς νύχτα θα φύγουμε εμείς.
    Φάγανε όλες τις οικονομίες ΚΑΙ του απλού κόσμου (ή σχεδόν όλες ) κάποτε και όλοι μούγκα.

Άσε την Αργεντινή ήσυχη δεν μας φταίει σε τίποτα, εξ'άλλου αυτοί δεν έχουν ιδέα ,μόνο εμείς τα ξέρουμε όλα .
    Δεν έχουμε ούτε τα βασικά της αξιοπρεπούς διαβίωσης (εκτός απο τους προνομιούχους των 1000 ευρώ μισθό και άνω) και θέλουμε και οικολογική συνείδηση

Για να αποκτήσει ένας λαός ΚΑΙ οικολογική συνείδηση ,πρέπει πρώτα να λύσει και κάποια άλλα βασικότερα καθημερινά προβλήματά του.

Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
    Δεν έχουμε ούτε τα βασικά της αξιοπρεπούς διαβίωσης (εκτός απο τους προνομιούχους των 1000 ευρώ μισθό και άνω) και θέλουμε και οικολογική συνείδηση

Για να αποκτήσει ένας λαός ΚΑΙ οικολογική συνείδηση ,πρέπει πρώτα να λύσει και κάποια άλλα βασικότερα καθημερινά προβλήματά του. [/B]
    Πες τα για να τα εμπεδώσουμε, γιατί μυαλό δε βάζουμε κάθε φορά ο κάθε "υπεύθυνος" ανεύθυνος λέει και μια μ....ια και μεις την τρώμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
    [...] τους προνομιούχους των 1000 ευρώ μισθό και άνω[...]

Έχεις πολύ περίεργη αντίληψη του τι σημαίνει προνομιούχος...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα παντα για το Wd 40
    από @ggelos στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2009, 02:10
  2. Robot Game Για οσους δεν τα πανε καλα με το ελικοπτερο
    από Zbandit750 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 01:01
  3. Transalp: Μια απ'τα ίδια για το 2006 ?
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 02/09/2005, 15:16

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ