Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 103

Θέμα: pirelli diablo Vs brigeston bt012 Vs michelin

gsxr power for ever!!! Το avatar του/της GTZ750
    για πειτε ρε παιδια καμια ιδεα τι να κανω με τα λαστιχα??το μπροστινο εχει αρχησει και μου γλυστραει οταν το ζοριζω!!!το πισω ειναι καινουργιο(το πολυ 2000 χιλιομετρα)!!το μπροστε εχει ψωμι αλλα εχει αρχησει εσα στα αυλακια να κανει ρωγμες!!
    θελω να αλλαξω το μπροστινο με σκοπο να αλλαξω το πισω αργοτερα αλλα να βαλω το michelin power!!αμα βαλω μπροστα michelin power και πισω εχω τι bt012 θα εχει πολυ μεγαλη διαφορα στην κορωνα και θα ειναι πολυ αποτομο??
    για προτεινεται καμια λυση χωρις να χρειαζεται να αχριστευσω το πισω λαστιχο!!!
    ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ!!!!!!

corona fotos

corona fotos 1

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    αν θα άλλαζα μόνο το ένα απο τα 2 θα έβαζα αντίστοιχα την μάρκα που έχω βάλει και στο πίσω , γιατί δεν ξέρεις και ούτε είσαι κάνας επιστήμονας να συνδυάσεις συμπεριφορές ελαστικού και να πετύχεις την τέλεια ισορροπία ...
    Αλλιώς για την δικιά μου ασφάλεια , θα βαζα και τα 2!

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
    για πειτε ρε παιδια καμια ιδεα τι να κανω με τα λαστιχα??το μπροστινο εχει αρχησει και μου γλυστραει οταν το ζοριζω!!!το πισω ειναι καινουργιο(το πολυ 2000 χιλιομετρα)!!το μπροστε εχει ψωμι αλλα εχει αρχησει εσα στα αυλακια να κανει ρωγμες!!
    θελω να αλλαξω το μπροστινο με σκοπο να αλλαξω το πισω αργοτερα αλλα να βαλω το michelin power!!αμα βαλω μπροστα michelin power και πισω εχω τι bt012 θα εχει πολυ μεγαλη διαφορα στην κορωνα και θα ειναι πολυ αποτομο??
    για προτεινεται καμια λυση χωρις να χρειαζεται να αχριστευσω το πισω λαστιχο!!!

ποτε!

ή κανε λιγο υπομονη να αλλαξεις και τα δυο ή βαλε το ΒΤ12-SS μπροστα (νομιζω οτι οι λαστιχαδες δε πουλανε το 19 στην Ελλαδα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ....ή βαλε το ΒΤ12-SS μπροστα
    νομιζω αυτη ειναι η καλητερη λυση!!!!

corona fotos

corona fotos 1

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΤΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ Ζ ΜΟΥ.BRIGESTONE BT14 ΣTA 350 EYRO.ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΛΜΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΣΩ ΒΤ12 ΕΒΓΑΛΕ 7500ΧΛΜ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΣΩ ΒΤ12SS 4500ΧΛΜ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΤ14
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
    ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΙΣΩ ΒΤ12 ΕΒΓΑΛΕ 7500ΧΛΜ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΙΣΩ ΒΤ12SS 4500ΧΛΜ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΤ14
    Επειδή είμαστε στα ίδια...

Το μαμά ΒΤ12 έφτασε στον δείκτη στα 7800χλμ και αντικαταστάθηκε απο ΒΤ14...

Το ΒΤ14 έφτασε στον δείκτη στις 6000χλμ (εντάξει με 2 χαλαρές μερες πίστα Σερρων)...

Σημερά πάω να βάλω καινουριο ΒΤ14 πίσω...
    http://img214.imageshack.us/img214/2570/cyborgfenderyv2.jpg
    "That's what happens when Earth fucks with Space... never forget that..."

Αρχικά δημιουργήθηκε από modeerf
    Επειδή είμαστε στα ίδια...

Το μαμά ΒΤ12 έφτασε στον δείκτη στα 7800χλμ και αντικαταστάθηκε απο ΒΤ14...

Το ΒΤ14 έφτασε στον δείκτη στις 6000χλμ (εντάξει με 2 χαλαρές μερες πίστα Σερρων)...

Σημερά πάω να βάλω καινουριο ΒΤ14 πίσω...
    μπροστα εχεις το μαμα ΒΤ019??
    αν ναι δεν εχουνδιαφορετικη κορονα??
    ειδες διαφορα στην συμπεριφορα της μηχανης??

corona fotos

corona fotos 1

μπροστα εχεις το μαμα ΒΤ019??
    αν ναι δεν εχουνδιαφορετικη κορονα??
    ειδες διαφορα στην συμπεριφορα της μηχανης??
    Τρελλός είσαι...

0χλμ : ΒΤ19 μπροστά-ΒΤ12 πίσω
    7765χλμ : αλλάχτηκαν ΚΑΙ τα 2 με ΒΤ14 μπρός και πίσω
    11377χλμ: αλλαχτηκε στην εγγύηση (από την Bridgestone) το ΕΜΠΡΟΣ ελλατωματικό ΒΤ14 με ένα σωστό ΒΤ14...
    13800χλμ: ΣΗΜΕΡΑ θα αλλαχτεί μόνο το ΠΙΣΩ ΒΤ14 πάλι με τον ίδιο τύπο...

Τρελλός είσαι...

0χλμ : ΒΤ19 μπροστά-ΒΤ12 πίσω
    7765χλμ : αλλάχτηκαν ΚΑΙ τα 2 με ΒΤ14 μπρός και πίσω
    11377χλμ: αλλαχτηκε στην εγγύηση (από την Bridgestone) το ΕΜΠΡΟΣ ελλατωματικό ΒΤ14 με ένα σωστό ΒΤ14...
    13800χλμ: ΣΗΜΕΡΑ θα αλλαχτεί μόνο το ΠΙΣΩ ΒΤ14 πάλι με τον ίδιο τύπο...

καλα ντε μια ερωτηση εκανα!!!!
    εγω εχω γυρο στα 13000 χιλιομετρα!!!
    στα 9000 αλλαξα το πισω με το ιδιο της μαμας ΒΤ012 και πριν 2 μερες εβαλα μπροστα το ΒΤ012ss!!
    απο οτι ειδα ειναι αρκετα μαλακη γομα αλλα θα σας πω και αυριο που θα ενεβω αγιαννη ρωσσο εντοιπωσεις!!!

corona fotos

corona fotos 1

καλα ντε μια ερωτηση εκανα!!!!
    εγω εχω γυρο στα 13000 χιλιομετρα!!!
    στα 9000 αλλαξα το πισω με το ιδιο της μαμας ΒΤ012 και πριν 2 μερες εβαλα μπροστα το ΒΤ012ss!!
    απο οτι ειδα ειναι αρκετα μαλακη γομα αλλα θα σας πω και αυριο που θα ενεβω αγιαννη ρωσσο εντοιπωσεις!!!
    Δεν ξέρω για τα 12ss (που είναι πιο σπόρ απο τα 14 και τα 14 πιο σπορ απο τα απλά 12) αλλά η διαφορά του 19 με το εμπρός 14 ήταν μεγάλη...Τα 14 "ρίχνουν" την μοτό πιο γρήγορα και έχουν πιο σκληρό σκελετό (το καταλαβαίνεις στα πρώτα μέτρα)...εντάξει εχουν και καλύτερη πρόσφυση...

Να υποθέσω οτι το μπροστινό 12ss μάλλον θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά (ή και πιο ακραία??? δεν ξέρω) με ακόμα περισσότερη πρόσφυση...

Περιμένουμε εντυπώσεις...

Μια φορά η επόμενη μου αλλαγή (μάλλον σε 6000χλμ) θα είναι μπρος πίσω και μάλλον θα δοκιμάσω κάτι διαφορετικό απο Bridgestone...πoιος ξέρει, ισως κανα ζευγαράκι Metzeler Sportec...

Δεν ξέρω για τα 12ss (που είναι πιο σπόρ απο τα 14 και τα 14 πιο σπορ απο τα απλά 12) αλλά η διαφορά του 19 με το εμπρός 14 ήταν μεγάλη...Τα 14 "ρίχνουν" την μοτό πιο γρήγορα και έχουν πιο σκληρό σκελετό (το καταλαβαίνεις στα πρώτα μέτρα)...εντάξει εχουν και καλύτερη πρόσφυση...

Να υποθέσω οτι το μπροστινό 12ss μάλλον θα έχει τα ίδια χαρακτηριστικά (ή και πιο ακραία??? δεν ξέρω) με ακόμα περισσότερη πρόσφυση...

Περιμένουμε εντυπώσεις...

Μια φορά η επόμενη μου αλλαγή (μάλλον σε 6000χλμ) θα είναι μπρος πίσω και μάλλον θα δοκιμάσω κάτι διαφορετικό απο Bridgestone...πoιος ξέρει, ισως κανα ζευγαράκι Metzeler Sportec...
    apo oti ksero ta BT012ss einai ta idia me ta BT012 alla exoyn poio malaki goma!!!ego pantos den eida diafora sth symperifora kai ayto ithela!!den ithela na allakso tin korona apo ta elastika kai na balv allh!!ua to kanv argotera otanua allakso kai ta dyo mazi!!:smilea:

corona fotos

corona fotos 1

ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Η MICHELIN ΒΓΑΖΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΓΟΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙ
    ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ
    ΠΑΟΚ 4

ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ... Το avatar του/της BAD BOY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από paokpatra
    ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ Η MICHELIN ΒΓΑΖΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΓΟΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΑΛΑΚΗ ΣΤΟ ΠΛΑΙ
    ΤΑ MICHELIN PILOT POWER RACE.TA BT14 ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 500 ΣΤΡΙΦΤΕΡΑ ΧΛΜ ΗΤΑΝ ΖΖΖΖΖΟΥΠΕΡ
    Καλυτερα Τρεις Μερες λυκος παρα...μια ζωη προβατο.
    -ΚΤΜ ON HEAD-

kawasaki street warriors

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ PILOT RACE ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΗ ΓΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ . ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΑ POWER ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΓΟΜΑ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΤΑΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ) ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ . ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΦΑΓΩΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ . ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΜΑ ΗΜΟΥΝ ΨΙΛΟΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ...
    περα δωθε , πανω κατω , πισω μπρος ..... θα το πετυχω .. πού θα παει ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΑ PILOT RACE ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΠΟ ΜΑΛΑΚΗ ΓΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ . ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΑ POWER ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΓΟΜΑ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ (ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΤΑΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ) ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ . ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΦΑΓΩΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΑ . ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ...ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΣΥΝΙΣΤΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΜΑ ΗΜΟΥΝ ΨΙΛΟΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ...

Μιλτο νομιζω οτι κανεις λαθος!!!
    κοιταξε αυτα τα δυο site και θα καταλαβεις!!!! Michelin Pilot Power

Michelin Power Race

corona fotos

corona fotos 1

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Pirelli Diablo Superbike Slick vs Metzeler Racetec slick
    από DrIoannis στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2008, 11:46
  2. Pirelli Diablo ή Michelin Pilot Active ή Μetzeller ? ? ?
    από H0NDAKIAS στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 25/02/2008, 16:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF