Γρίππης συνέχεια...
Τελικά αυτή η εμμονή των ΜΜΕ ντε και καλά να εμβολιαστούν οι πάντες, έχει αρχίζει και μου σπάει τα νεύρα. Πόσο μάλλον όταν μέχρι πρόσφατα έπρεπε να υπογράψεις και δήλωση αποδοχής εμβολιασμού (δλδ αποδοχή κινδύνων !!!! ). Το καταργήσαν βέβαια πλέον αυτό , αλλά γεγονός παραμένει οτι το νέο εμβόλιο δεν έχει την πλήρη αποδοχή των επιστημόνων ώς ασφαλές.
Όταν σε όλο τον κόσμο η απλή γρίππη σκοτώνει πολλές δεκάδες χιλιάδες άτομα και αρκετές εκατοντάδες ακόμα και εδώ , με επιβάρρυνση ίσως κάποιου ιατρικού ιστορικού των ατόμων , το ίδιο ακριβώς κάνει και ο Η1Ν1 αλλά το έχουν ανάγει σε επίπεδο ευλογιάς πλέον με αυτό το θέμα.
Ελεος ... εδώ ακόμα και γιατροί και προσωπικό νοσοκομείου δεν δέχονται να το κάνουν. Παιδίατροι θεωρούν πως οι πιθανότητες να αρρωστήσει κάποιος βαριά είναι 1 στις 20.000 (δλδ σε ενα βάζο με 20.000 καραμέλες πιάνω μια χαλασμένη) , και λένε να μην εμβολιαστούν προς το παρόν τα μικρά, μιας και θεωρούν οτι το εμβόλιο μπορεί να έχει και μακροχρόνιες παρενέργειες πέρα απο τις βραχυπρόθεσμες και μάλιστα πιο επικίνδυνες, εδώ τα ΜΜΕ επιμένουν.
Ε τελικά κάνει ίσως ΜΠΑΜ οτι κάποια συμφέροντα συγκεκριμένων εταιρίων βλέπουν πως τα κέρδη τους κάνουν βουτιές καθώς αν δεν φύγει η πρώτη παρτίδα εμβολίων , δεύτερη δεν θα γίνει... και μάλιστα αν περάσει αλώβητος ο πληθυσμός των χειμώνα χωρίς το εμβόλιο τότε θα είναι ακόμα χειρότερα, έχουν ΙΣΩΣ προωθήσει μια καμπάνια μέσω Ιατρών κτλ οτι θα γίνει χαμός , πανδημία, ευλογιά , χολέρα κοκ...
Προτιμώ λοιπόν να πάρω τα ρίσκα μου προς το παρόν και να αντιμετωπίσω με φυσικό τρόπο και ήδη υπάρχουσες αγωγές τον Η1Ν1 παρά να βάλω ντε και καλά ενα εμβόλιο που μπορεί στην τελική να μου κάνει και χειρότερη ζημιά στο μέλλον... και χέσε με εμένα .. τα έχω φάει τα ψωμιά μου. Αλλά στο παιδί μου;
Αν τελικά δείξουν οτι το εμβόλιο όντως μπορεί να προλάβει καταστάσεις με ανύπαρκτες ή ελάχιστες μικρο-παρενέργειες, τότε θα το κάνω... αλλά προς το παρόν ...δεν με πείθουν με τίποτα.
Gandalf