ΤΟ 2 !!!!!!!!!
Ε, τότε τι το σκέφτεσαι? βάλε το fairing και μόλις θα το δεις τι κ@@λα θα είναι θα το ξεχάσεις το μπροστινό ( προσωρινά)
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ε, τότε τι το σκέφτεσαι? βάλε το fairing και μόλις θα το δεις τι κ@@λα θα είναι θα το ξεχάσεις το μπροστινό ( προσωρινά)
Ε,να μην παρω και μια γνωμη?
nazgul : to κουστουμι μετα απο δυο βδομαδες αντε τρεις οταν εισαι επανω δεν θα το "βλεπεις"για να μην πω θα το ξεχασεις.
ενω το μπροστινο θα το "νιωθεις" συνεχεια εκτος αν ψωνιζεις για τους γυρω.
t.r.e. : με το sv, χωρις μπροστινο και φρενα και πισω αμορτισερ αν μπορεις να πας γρηγορα δεν σε αφηνει αυτο. με τα παραπανω ομως μπορεις να πας και βολτα και πιστα και ''χωμα''
και οπως ειπε και ο svx παραπανω αλλο το ετοιμο και αλλο το χειροποιητο (οταν το χερι ειναι καλο)
τωρα για τις εξατμισεις τι να σου πω.............................................................................................
ακομη μαζευω υπογραφες να διωξω τον svx απο τη γειτονια.
Ναι,το μπροστινο γιατι...
Με το fairing δεν θα στριβω με πιο ασφαλεια και
δεν θα φρεναρω καλυτερα.
Εκτος αυτο στην τιμη που εχουν στο site δεν εχουν βαλει το Φ.Π.Α.
θελεις τροχο, φτερο, δισκους και ρουλεμαν (φυσικα κωνικα, μην ξεχασης την τσιμουχα κατω), ακομη. κανει και απο sv 1000(τροχος).Αρχικά δημιουργήθηκε από Nazgul
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=3
Γιατι νομιζω οτι δεν ταιριαζει αυτο το μπροστινο με τον λαιμο του sv.!!!!
Απο κ3-κ4 μονο μπαινουν. ψαξε καλα πριν κανεις την αγορα.
![]()
![]()
![]()
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΑΡΚΕΙ ΕΝΑς ΚΑΛΟς ΤΟΡΝΑΔΟΡΟς (για να σου φτιαξει τον αξονα)Αρχικά δημιουργήθηκε από dond4le
Γιατι νομιζω οτι δεν ταιριαζει αυτο το μπροστινο με τον λαιμο του sv.!!!!
Απο κ3-κ4 μονο μπαινουν. ψαξε καλα πριν κανεις την αγορα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ασε που υπαρχει πιθανοτητα να βγενει ο αξονας απο το μαμισιο και να μπαινει στο usd.
Θελει οποσδηποτε σε cnc να φτιαχτουν αλλες πλακες................αν φανε τορνο αυτες του sv ή ο λαιμος ειναι λιγο επικινδυνο να σπασουν.
![]()
![]()
Απαντώ εγώ μιας και εμπλέκομαι κατα κάποιο τρόπο... Έχω δίσκοπλακες αχρησιμοποήτες και φτερό μπροστινό και κλιπόν...Αρχικά δημιουργήθηκε από jpsplus
θελεις τροχο, φτερο, δισκους και ρουλεμαν (φυσικα κωνικα, μην ξεχασης την τσιμουχα κατω), ακομη. κανει και απο sv 1000(τροχος).
Επίσης,αν θέλει ο Νazgul μπορώ να του δώσω τις τιμονόπλακες να τις μετρήσει,με την υπόσχεση ότι θα μου τις ξαναδώσει πίσω...
Εξ'άλλου,το μπροστινό που θέλω να πάρω για το Κ7 μου,ειναι κομπλέ με τιμονόπλακες-κλιπόν-φτερό,οπότε μπορώ να του τα δώσω όλα...![]()
Επίσης,αυτό που είπε ο jpsplus μάλλον γίνεται,να ξεπρεσαριστεί δλδ ο πύρος απ΄τις πλάκες του Κ7 και να μπει ο μανίσιος ,με μόνη επιφύλλαξη τα στοπ...![]()
Δυσκολο αυτο με τον πυρο αλλα μπορει και να γινει αν εχει το ιδιο φ.
Δες αν ταιριαζουν πλακες απο κ3-4 στις μπουκαλες του κ7!!!!
Στις 15 δεκεβριου θα κατεβω αθηνα και θα σε παρω τηλεφωνακι να τα πουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Απαντώ εγώ μιας και εμπλέκομαι κατα κάποιο τρόπο... Έχω δίσκοπλακες αχρησιμοποήτες και φτερό μπροστινό και κλιπόν...
Επίσης,αν θέλει ο Νazgul μπορώ να του δώσω τις τιμονόπλακες να τις μετρήσει,με την υπόσχεση ότι θα μου τις ξαναδώσει πίσω...
Εξ'άλλου,το μπροστινό που θέλω να πάρω για το Κ7 μου,ειναι κομπλέ με τιμονόπλακες-κλιπόν-φτερό,οπότε μπορώ να του τα δώσω όλα...![]()
Επίσης,αυτό που είπε ο jpsplus μάλλον γίνεται,να ξεπρεσαριστεί δλδ ο πύρος απ΄τις πλάκες του Κ7 και να μπει ο μανίσιος ,με μόνη επιφύλλαξη τα στοπ...![]()
μην μιλαμε τωρα μεσω ιντερνετ δεν κανουμε δουλειες ετσι...
Κανε μου μια σουμα στα λεφτα να μου πεις ποσα θες ακριβως.