Παμε παλι.Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
.....αλλα οπως και να'χει θα εισαι για 3 δευτερολεπτα εκτεθειμενος και παρανομος...γνωριζουμε πολυ καλα οτι δεν μπορουμε να ελεγξουμε ολες τις συνθηκες κατα την κινηση μας περα απο τους δικους μας χειρισμους και την καλη κατασταση της μοτο......αν σου κατσει στραβή σε αυτη τη χρονικη περιοδο που σε χωριζει με την αιωνιοτητα , και κανεις κανα λαθος και βγεις να το ποσταρεις , θα σου απαντησει ο ''who'' οτι εκανες μ@λακια και χεστηκε.......(!)
....αυτο λεω τοση ωρα ρε παιδι.....
.Ποια 3 δευτερα εκτεθειμενος?Ολη τη μερα ειμαστε σε κινδυνο,οχι μονο οταν κανεις μια ασφαλη προσπεραση.Αλλο το να μας κατσει μια στραβη κι αλλο να την κηνυγαμε,γκεκε?
Το να κανεις μαλακια και να το καταλαβεις ειναι ενα θεμα.Το να μην καταλαβαινεις τι εχεις κανει ειναι ΤΟ θεμα μας(μου) κι ο φιλος δεν δειχνει να τοχει καταλαβει.
Κι επιτελους ειπα οτι χεστηκα για τις ζημιες και τα δικαστηρια.Αν εβαζα το ρημα αδιαφορω θα ενιωθες καλυτερα?![]()
@ Byron
Ποτε δεν ειπα οτι ειμαι νομιμος.Τις μαλακιες μου στο δρομο τις κανω αλλα φροντιζω να μην παρω αλλον στο λαιμο μου.Τελειωνε και μ αυτο το καρο με πατατες που ετοιμαζεις να σε πατησω![]()