Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 254

Θέμα: SV In Track

wx wx wx ko xrhstakis ksypnhse kai etoimazetai na mas faei olous.... (kai xwris diplwma)

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    wx wx wx ko xrhstakis ksypnhse kai etoimazetai na mas faei olous.... (kai xwris diplwma)
    Εχω για φορτηγο ομως

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΣΤΟΡΙΑ
    Δημητρη.....ΠΑιζει να ερθεις??
    Paizei
    Accipere quam facere praestat injuriam

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    Paizei
    Ante na doume..
    Θα περασουμε πολυ καλα.......
    Και πανω απ'ολα πολυ γελιο!!!!!!!!!!!!!
    Ο προεδρας ετοιμαζει σκετσακια απο τωρα!!!!!!!

EE NAI TA TELEUTEA MAS SKETSAKIA MIAS KAI ERXETAI TO TELOS TOY KOSMOU TO 2010....
    EEE AN 8ELETE APEIDI SXEDON ALLAZEI H XRONIA MPOROUME NA KANOUME STHN PISTA THN KOPH THS BASILOPITAS KAI NA ANTALLAKSOUME DWRA!!! TI LETE???

Kalpazei h fantasia tou 8emou pali:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Re Ale3 to exoume 3fthlisei me to spam!!
    Kala pou einai fantaros o Aggelos akomi......
    8a mas thn elege poly asxhma!!

1ον: Aμα δεν έρθει Τροπέας να μας δείξει γραμμές, τζάμπα θα πάμε όλοι μας. Έτσι λοιπόν, Τροπέας, βάζω σπίτι Παρασκευή και Σάββατο, βάζω SV Κυριακή και έρχεσαι να μας ανοίξεις τα μάτια(η Βούλα ξετρελάθηκε στη ιδέα αν και δεν είναι και πολύ καλό αυτό για μένα και ούτε για ΕΚΕΙΝΗ )!

2ον: ο Πρόεδρας με τα λεφτά του σωματείου μας, να πάρει δώρα για όλους και να τα φέρει ΖΜΠίστα να τα μοιραστούμε! Ξέρουμε όλοι πολύ καλά πόσο χαίρεται να μας βλέπει χαρούμενους!

3ον: Δεν ξεμυτάω απο Θεσσαλονίκη χωρίς Saltapidas! Λήξις, over 'n' out.

4ον: Το χρέπι μου με τα ohlins και ΒΤ 002 έγινε άλλο μηχανάκι και πρέπει να το συνηθίσω. Εξού και χρειάζομαι Τροπέα να μου δώσει μπούσουλα μπάς και καταφέρω να ολοκληρώσω γύρο πρίν νυχτώσει. Εναλλακτικά, θα περιμένω να με πιάσει κατούρημα και μετά θα μπώ πίστα για να είμαι βιαστικός. Αυτό κάνει κι ο Πρόεδρος.

Κατα τα υπόλοιπα, θα ξέρω την Παρασκευή αν θα έρθω(απο την στιγμή που πληρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις)
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Aντε ρε Τζοννυ ελα να σε γνωρισω και επιτελους.....
    Πολλα καλα λογια ακουω απο τον προεδρο!!!

apo emena mporei na akous kala logia gia ton tzonh....
    apo thnpoleodomia omws akous ta xeirotera giati me to xreph toy exei gemisei ladia thn geitonia tou kai glistrane ta amaksia, peftoun stis oikodomes, oi oikodomes gremizonte kai apo katw briskoun arxaiologika ebrimata kai tafous pigouinwn......

Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    apo emena mporei na akous kala logia gia ton tzonh....
    apo thnpoleodomia omws akous ta xeirotera giati me to xreph toy exei gemisei ladia thn geitonia tou kai glistrane ta amaksia, peftoun stis oikodomes, oi oikodomes gremizonte kai apo katw briskoun arxaiologika ebrimata kai tafous pigouinwn......
    Kala. pote douleyeis esy??

OTAN DOULEUEIS ESY... DOULEYW KAI EGW.... AM.... PWS NA TO KANOUME MARIKAKIIII???

ANTE ETOIMASTHKATE GIA SERRES???

EGW AYRIO EXW LADOMATA TENTOMATA KTL...
    TO MONO POU FOBAMAI EINAI TO LASTIXO MOU POU META BIAS PERNAEI TIS PRODIAGRAFES HLI8IOTHTAS!!!!:hypnotize PANE TA LEFTA MOUUUUU

Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged

3ον: Δεν ξεμυτάω απο Θεσσαλονίκη χωρίς Saltapidas! Λήξις, over 'n' out.

Κατα τα υπόλοιπα, θα ξέρω την Παρασκευή αν θα έρθω(απο την στιγμή που πληρούνται οι παραπάνω προυποθέσεις)
    Ε μη με κάνεις να νιώθω άσχημα τώρα.Είναι σχεδόν απίθανο να μπορέσω να έρθω,πρώτον είναι σχεδόν αμήχανος,το θεματάκι που είχα με το βεντιλατέρ και με την αστάθεια στις στροφές του μοτέρ ΔΕΝ το έχω κοιτάξει ακόμα(τεμπέλης) συν το ότι το σκουτεράκι της δουλειάς με έχει βολέψει απίστευτα οπότε τρενάρω συνεχώς το θέμα του SV.Το βασικότερο είναι όμως ότι παίζει να είμαι εκτός το ΠΣ λόγω δουλειάς που την έχω ήδη καθυστερήσει,10 projector στα ΤΕΙ Κοζάνης δεν θα εγκατασταθούν μόνα τους.Sorry mate!
    BRAOU!!!

pane pane na baleis tous projectors giati ta paidakia pou spoudazoun ekei 8a bgainoun amorfota....!:rotflmao:

re??? ekei sthn pista pou 8a pame... exei kai live musikh me tragoudiares kai etsi???

8a er8ei kai o apostolis me to gsxr750rrr na mas dixnei arga arga tis grammes gia na mh tis ksexname!!!

Για να μην ξεχνάς τις γραμμές εσύ, θα σου δείχνει λίγο, και μετά θα φεύγει και θα σε προλαβαίνει ξανά, θα σε προσπερνάει, και θα σου τα ΞΑΝΑδείχνει για να τα καταλαβαίνεις καλύτερα!

Saltapidas man, τον εισπράτεις(τον παίρνεις λαϊκίστικα).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ man, κι εγώ έχει που λέω καιρό οτι πρέπει να γνωριστούμε. Ας μη το ξαναπούμε γιατί θα μας υποπτευθούν και ο ΠροεδρΑς είναι λιγούρι που έχει να μαμήσει απο τον καιρό που ανακαλύφθηκε η πενικιλίνη, και κολάζεται όταν βλέπει τέτοια. Δεν κάνει! Αγοράκι είναι κι αυτό(στο κούρεμα)
    SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!

Σελίδα 6 από 17 ΠρώτοΠρώτο 123456789101116 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Who were u in your past life?
    από KAS77 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 13:02
  2. Never leave a laptop in a blonde's bathroom
    από dela στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2004, 12:56
  3. Fridays in Hell
    από almalibera στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ