Σελίδα 87 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 3777828384858687888990919297137187 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.291 έως 1.305 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    τωρα να σου λεω τα ίδια και τα ίδια...είναι βλακεία απο μερους μου...εχεις δίκιο
    απλά κουβεντα στην κουβεντα μπαίνεις στο τρυπάκι να απαντησεις ανάλογα
    ασε τα "να απαντησεις αναλογα.."

εσυ ξεκινας τα "ασχετε αμπαλε, βλακα ηλιθιε", και παρολαυτα εχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπομονη που δεν σου κατεβαζεω καντηλια..

αν δεν μπορεις να συζητησεις σαν ανθρωπος ασε τις κουβεντες,

ΚΑΙ στην συγκεκριμενη περιπτωση, στο σχολιο μου περι ΠΛει οφφ, γραφω απλα οτι η καταταξη ΤΕΛΙΩΝΕΙ μετα τα πλει οφφ

μπαινεις πετας κατι ασχετο, "παλι λαθος" λες, " τα πλει οφφ ειναι ελληνικη πατεντα, αν εισαι ασχετος ψαξε πρωτα" λες..

ενω εγω δεν ειπα ποτε οτι τα πλει οφφ ειναι ευρεως διαδεδομενα,

και μετα αρχιζεις τα τρελλα σου...γιατι δεν εχεις τι να πεις, και το μονο που ηθελες ηταν να πεις μια παπαρα για να μου την πεις..το χουμε καταλαβει οτι εχεις προβλημα με την παρτι μου και περιμενεις στη γωνια να γραψεις κατι, αλλα προσπαθησε να το γραφεις οταν εχει υποσταση και μην δημιουργεις καταστασεις..

την γνωμη μου για σενα την καταλαβενεις φανταζομε, αλλα δεν θα σου κανω την χαρη να την γραψω εδω μεσα..
    αν με τσαντισεις πολυ καποια μερα, θα σου αρχισω τα πμ..
    :a36:

υγ. σβηνεις και τα μνμ σου και μετα τρεχεις να το πεις στο μπαιρον να το παιξεις καλο παιδακι
    :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos

υγ. σβηνεις και τα μνμ σου και μετα τρεχεις να το πεις στο μπαιρον να το παιξεις καλο παιδακι
    Αν δεν τα εσβυνε σημερα δεν θα εγραφαν ολοι οι υπολοιποι.....

Χαλαρωστε λοιπον....

εσυ ξεκινας τα "ασχετε αμπαλε, βλακα ηλιθιε", και παρολαυτα εχω ΤΕΡΑΣΤΙΑ υπομονη που δεν σου κατεβαζεω καντηλια..

αποδεικνύεις για ΑΛΛΗ μια φορά ότι έχεις τεράστιο πρόβλημα αντίληψης...

αν διάβασες μετα απο παρεμβαση του Byron τα εσβησα...το ότι εισαι ολα αυτα που σου εγραφα εξαλλου το δείχνεις ακομα μια φορά.
    Τους χαρακτηρισμούς τους ξεκινησες εσυ με εκφράσεις τύπου "καθυστερημενε" και μετα σου απάντησα στην μόνη γλώσσα που καταλαβαίνεις...

παρακατω...λες να εγραψα στον byron για να μην με κανει ντα???δεν εχω τετοιους κομπλεξισμούς εγω...απλά ότι οκ σε αυτο που είπε...να μην φύγει αδιαβαστο το θρεντ...
    εσυ μας λες ότι θα έμπαινες ,θα διάβαζες τι σου έγραψε και θα τον εγραφες στα @@ σου...σε πιστευω...
    κατα τ'αλλα η γνωμη "ανθρωπων" σαν εσενα ξερεις ποοοσο με ενδιαφέρει...τόσο πολύ που μου πρήστηκαν απο το ξύσιμο (πιστευω δεν βριζω κανεναν οπότε οκ και για το θρεντ)
    τις π@παριες τύπου π.μ απο πιτσιρίκια σαν εσενα επίσης ξέρεις τι τα θεωρω....
    οσο για το emoticon για άλλη μια φορα μας αφήνεις να θαυμασουμε τον "πολιτισμό" σου....
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

και επειδη είσαι μικρός και πολύ ανωριμος για την ηλικία σου

ο υπερεγωισμος δεν κανει καλό....

υ.γ δεν στην λεω τωρα...συμβουλη σου δίνω...

Βλέπω να το κλαίτε το θρεντ

Και δε σκέφτεστε τι θα κάνει ο φουκαράς ο Τερενς μετά ; Πως θα περνάει την ώρα του; :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΚΑΙ στην συγκεκριμενη περιπτωση, στο σχολιο μου περι ΠΛει οφφ, γραφω απλα οτι η καταταξη ΤΕΛΙΩΝΕΙ μετα τα πλει οφφ

μπαινεις πετας κατι ασχετο, "παλι λαθος" λες, " τα πλει οφφ ειναι ελληνικη πατεντα, αν εισαι ασχετος ψαξε πρωτα" λες..

ενω εγω δεν ειπα ποτε οτι τα πλει οφφ ειναι ευρεως διαδεδομενα,

και μετα αρχιζεις τα τρελλα σου...γιατι δεν εχεις τι να πεις, και το μονο που ηθελες ηταν να πεις μια παπαρα για να μου την πεις..το χουμε καταλαβει οτι εχεις προβλημα με την παρτι μου και περιμενεις στη γωνια να γραψεις κατι....

σωστος...εγραψες κατι και σου εγραψα κατι άλλο...κακό είναι..όταν γραφει καποιος κατι θα υπάρξει λογικα και καποια αντίθετη γνωμη...ή καποια αντιθετη οπτικη γωνία

"παλι λαθος" είναι βρισιά???είναι χαρακτηρισμος???ειναι προσβλητικό???και σου εγραψα τι επινόησαν οι ελληνες φωστηρες να βαλουν...πλευ οφ..σου είπα να συμφωνήσεις??

και τελευταιο...ΑΝ νομίζεις ότι κάθομαι και διαβαζω τι γραφεις για να σου την πω...ή ότι εχω καποιο πρόβλημα μαζί σου (σε ξερω???) ή ότι περιμένω στην γωνία για σένα...τι να σου πω...διαβασε παραπάνω την συμβουλή....
    ούτε επίτηδες σου απαντάω..ούτε για να στην πω...εξάλλου αν ξεθολώσεις εδω μεσα ΟΛΟΙ διαφωνούμε με όλους και για ΟΛΑ...

προσωπικά δεν αρχισα σε κανεναν τους χαρακτηρισμούς επειδη έλεγε αντίθετα απο αυτα που πιστευω εγω....αν συμφωνούσαν ολοι με εμενα θα αρχιζα να φοβαμαι...

υ.γ και φανταζομαι μιλάς ΚΑΙ για το άλλο ποστ...ήμουν σίγουρος ότι θα το πάρεις ότι βρηκα ευκαιρία να στην πω....μπας και γλιτωσεις απο αυτην την σκέψη δεν απάντησα πρώτος...οταν το διάβασα δεν είχε απαντήσει ακομα κανείς...
    αφησα λοιπον καποιους αλλους να γραψουν...εγραψα αυτα που πίστευα και εγω...προφανως και εκεινη σε περίμεναν στην γωνία
    και τελος μην μπερδεύεις τα αθλητικα με τις υπόλοιπες κατηγορίες....
    εδω θα σου (οχι εσενα σε όλους) γραψω και κατι επίτηδες ετσι για το σπάσιμο ..στις υπόλοιπες ποτε...
    οποτε χαλάρωσε,ξεθόλωσε το μυαλό σου απο εγωκεντρικες αποψεις...και τα λεμε

Το γαμησατε το θεμα...το γυρισατε στο προσωπικο τωρα και δεν εχει νοημα πλεον.

Κριμα γιατι διαβαζαμε και καμμια αληθεια εδω μεσα...αλλοι γλιτωνουν λεφτα απο ψυχοθεραπειες..............
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

κανενα προσωπικο...προσωπικά ποτε δεν αναφερομαι προσωπικα σε καποιον...
    απόψεις διαβαζουμε και γραφουμε τις δικές μας...αν καποιοι δεν μπορούν να δεχτουν αλλες απόψεις...

απλα του εξηγησα ευγενικα πως είχε η ιστορία με τα ποστ....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Βλέπω να το κλαίτε το θρεντ

Και δε σκέφτεστε τι θα κάνει ο φουκαράς ο Τερενς μετά ; Πως θα περνάει την ώρα του; :rotflmao:
    όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν έχω κρατήσει και την απάντηση που του είχα στείλει στο προηγούμενο πμ του για να το ξανανοίξω. Copy paste ακριβώς λέμε....

Λάθος. Την προηγούμενη φορά το είχε ζητήσει ο ίδιος. Για πιό παλιά μιλάμε....

Πρός τους υπόλοιπους.....
    Το θέμα παραμένει ως έχει εφόσον δεν χρειάζεται να κάνω τον μπαμπούλα και να κοιτάω τι λέει ο καθένας.
    Ότι θέμα έχει ξεφύγει (όπως καλά γνωρίζετε) το έχω στείλει άπατο, μιας και είναι ολίγον τι μαλακία να πέφτουν μπινελίκια. Και όταν πέφτουν μπινελίκια, δεν φεύγει μόνο το θέμα αλλά και οι χρήστες...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

και επειδη είσαι μικρός και πολύ ανωριμος για την ηλικία σου

ο υπερεγωισμος δεν κανει καλό....

υ.γ δεν στην λεω τωρα...συμβουλη σου δίνω...
    Ρε παλικαρι...το παραπανω αποτελει προσωπικη αποψη????
    τσακω μια.. και πες μας για την ομαδα που ξερεις οχι γι'αυτα που νομιζεις.
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

άποψη όχι...γιατι δεν τον γνωρίζω...

εκτίμηση προσωπική...οπότε δεν είναι και σίγουρα σωστη...αλλα μονο εκτίμηση ειναι
    αλλο εκτίμηση αλλο άποψη..και ισως κακως του την εγραψα...κακοπροαίρετη παντως δεν ειναι

κατα ταλλα για την ομαδα τα ξερετε...
    ήμαστε 2 κλασης πανω απ ολους...τα ίδια θα λέμε...

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Να το επαναφέρω λίγο;... είδε κανείς το τι έγινε στην συνέντευξη του Θανόπουλου; Το κάρφωμα προς όλους πλήν Νοτιά πήγε σύννεφο λέμε. Η απορία η δική μου ειναι η εξής..

Με δεδομένο οτι τα έβλεπαν και τότε τα κακώς κείμενα γιατί κανείς δεν βγήκε να μιλήσει τότε πως η ΑΕΚ του Ντέμη , πάει στραβά και ετοιμάζεται να κάνει μπαμ... παρά έλεγαν οτι ο ισολογισμός και το παθητικό της ΑΕΚ είναι ευχάριστα και οτι λένε όλοι ψέματα;

ΤΟ καράβι βουλιάζει και οι ποντικοί την κάνουν με μεγάλα άλματα .. αυτό κατανοώ εγώ. Αν τώρα ο Κοζώνης μπορεί ή οχι... θα το δούμε σύντομα και αυτό... σε 40 παρά κάτι μέρες όπως λέει και η διαφήμιση γνωστού καταστήματος παιχνιδιών.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Να το επαναφέρω λίγο;... είδε κανείς το τι έγινε στην συνέντευξη του Θανόπουλου; Το κάρφωμα προς όλους πλήν Νοτιά πήγε σύννεφο λέμε. Η απορία η δική μου ειναι η εξής..

Με δεδομένο οτι τα έβλεπαν και τότε τα κακώς κείμενα γιατί κανείς δεν βγήκε να μιλήσει τότε πως η ΑΕΚ του Ντέμη , πάει στραβά και ετοιμάζεται να κάνει μπαμ... παρά έλεγαν οτι ο ισολογισμός και το παθητικό της ΑΕΚ είναι ευχάριστα και οτι λένε όλοι ψέματα;

ΤΟ καράβι βουλιάζει και οι ποντικοί την κάνουν με μεγάλα άλματα .. αυτό κατανοώ εγώ. Αν τώρα ο Κοζώνης μπορεί ή οχι... θα το δούμε σύντομα και αυτό... σε 40 παρά κάτι μέρες όπως λέει και η διαφήμιση γνωστού καταστήματος παιχνιδιών.

Gandalf
    Κάτι άρχισα να διαβάζω μέχρι που απ' τα γέλια είχαν δακρύσει τα ματια μου κ δεν εβλεπα.

Τι "απο μηχανής θεός ο Κοζώνης", τι "ηθικός και έντιμος", τι "δεν είναι κροισος αλλα έχει διάθεση"

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Η Αεκ χρειάζεται 40 μυρια να ορθοποδησει και άλλα τόσα για να γίνει ομάδα... Τα έχει ο Μπομπ? Εαν ναι και ειναι και αεκτζης (αυτό ειναι το κινητρό του υποτίθεται...) γιατί δεν τα δίνει;

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

εσυ μας λες ότι θα έμπαινες ,θα διάβαζες τι σου έγραψε και θα τον εγραφες στα @@ σου...σε πιστευω...
    οτι, μα οτι εχεις γραψει ειναι στο ιδιο κλιμα ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑς(πλεον) με το παραπανω..

δεν εγραψα οτι θα τον εγραφα στα @@ μου, ο μπυρον ειναι ξυπνιος και ξερει τι θα κανα..

Αυτο που υπονοουσα(αλλα εσυ απο νοημοσυνη ειπαμε..) ειναι οτι δεν θα βγαινα πρωτος πρωτος να το ποσταρω να φανω εγω ο καλος..

απανταω λοιπον ΜΟΝΟ σε αυτο το κομματι γιατι ειναι το μονο σημαντικο που εχεις γραψει, μιας και δειχνει τον τροπο που απαντας(αυθαιρετα συμπερασματα), την λασπολογια και τον τροπο που απαντας σε ολα..

εισαι ΤΟΣΟ σκαλωμενος κομπλεξικος εγωιστης και γαυρος(δεν ειναι βρισιες αυτα ετσι?) που δεν θα πεις ποτε την αληθεια αλλα θα την παρουσιασεις οπως εσυ θελεις για να βγεις κερδισμενος..

το ποτε σε χαρακτηρισα καθυστερημενο, υπαρχουν φανταζομαι τα ποστ να καταλαβουν ολοι, γιατι σε χαρακτηρισα ετσι μετα απο 2-3 μνμ σου που απαντας ΑΛΛΑ ντι αλλον πηγαινοντας την κουβεντα σε ασχετο σημειο μονο και μονο για να με βγαλεις ασχετο..
    και φυσικα μετα απο απειρους δικους σου αγενεστατους χαρακτηρισμους γενικα σε αυτο το θρεαντ προς εμενα..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II