Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 225

Θέμα: Η1Ν1

Σταυρόλεξο για ΔΥΝΑΤΟΥΣ λύτες…

Όλος ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ μηχανισμός , τα ΜΜΕ , οι ΔΙΕΘΝΗΣ οργανισμοί κ.λ.π. διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για την ασφάλεια του εμβολίου ….

Οι τέσσερις οικογενειακοί φίλοι-γιατροί που έχουμε (εκ των οποίων οι δυο παιδίατροι και μάλιστα έμπειροι ) τους οποίους εμπιστευόμαστε χρόνια τώρα και έχουν αποδείξει την αξία τους , ΔΕΝ θέλουν ούτε να ακούσουν για τον εμβολιασμό ΠΑΙΔΙΩΝ με το νέο εμβόλιο…

Τι κάνει ένας γονιός ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Σταυρόλεξο για ΔΥΝΑΤΟΥΣ λύτες…

Όλος ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ μηχανισμός , τα ΜΜΕ , οι ΔΙΕΘΝΗΣ οργανισμοί κ.λ.π. διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για την ασφάλεια του εμβολίου ….

Οι τέσσερις οικογενειακοί φίλοι-γιατροί που έχουμε (εκ των οποίων οι δυο παιδίατροι και μάλιστα έμπειροι ) τους οποίους εμπιστευόμαστε χρόνια τώρα και έχουν αποδείξει την αξία τους , ΔΕΝ θέλουν ούτε να ακούσουν για τον εμβολιασμό ΠΑΙΔΙΩΝ με το νέο εμβόλιο…

Τι κάνει ένας γονιός ???

Δεν το κάνει που να καταχτυπούνε ούλοι την κεφαλή τους!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Τι κάνει ένας γονιός ???

Το σταυρό του... (εάν είναι χριστιανός)
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    ρε σεις ποτε θα καταλάβετε οτι

ΠΑΝΤΑ

ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΦΟΒΌΜΑΣΤΕ

Τι κάνει ένας γονιός ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δεν το κάνει που να καταχτυπούνε ούλοι την κεφαλή τους!
    ακριβώς!

Κι όσο κουραστικό κι αν είναι,το ξαναλέω κι εγώ....

Κλείστε τη μπουτάνα την τηλεόραση!Γεννάει γενιές ηλιθίων.Διαβάστε(πάλι)κι ένα μέιλ που μού είχαν στείλει

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια άνθρωποι από μαλάρια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με μια κουνουπιέρα.
    Οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα γι’αυτό.

Κάθε χρόνο παγκοσμίως πεθαίνουν δύο εκατομμύρια παιδιά από διάρροια, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποφευχθεί με ένα σιρόπι των 25 σέντς.

Και οι δημοσιογράφοι δεν λένε τίποτα γι’ αυτό.

Ιλαρά, πνευμονία, ασθένειες θεραπεύσιμες με φτηνά εμβόλια είναι υπεύθυνες για το θάνατο δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων παγκοσμίως κάθε χρόνο.

Και οι δημοσιογραφοι δεν λένε τίποτα.

Είναι κάποια χρόνια που εμφανίστηκε η γνωστή πια γρίππη των πουλερικών.

Παγκοσμίως οι δημοσιογράφοι μας πλημμύρισαν με πληροφορίες, πανικό, σήματα κινδύνου.

Επιδημία, η πιο επικίνδυνη απ’ όλες, μια πανδημία!!!

Μιλάγανε μόνο για την τρομακτική αυτή ασθένεια των πουλερικών..

Και βέβαια, η γρίππη των πουλερικών προκάλεσε το θάνατο μόλις 250 ατόμων παγκοσμίως. 250 θάνατοι σε 10 χρόνια, δηλαδή αναλογικά 25 θάνατοι το χρόνο.

Η κοινή γρίππη σκοτώνει μισό εκατομμύριο ανθρώπων το χρόνο παγκοσμίως.

Μισό εκατομμύριο έναντι 25.

Για ένα λεπτό. Τότε γιατί τόση φασαρία με τη γρίππη των πουλερικών;

Γιατί πίσω από αυτά τα κοτόπουλα υπήρχε ένας «κοκκορας», ένας κόκκορας με μεγάλο λειρί.

Η διεθνής φαρμακευτική Roche με το πασίγνωστο Tamiflú της πούλησε εκατομμύρια δόσεων στις Ασιατικές χώρες.

Ακόμα και αν το Tamiflú έχει αμφίβολη αποτελεσματικότητα, η Βρετανική Κυβέρνηση αγόρασε 14 εκατομμύρια δόσεις για την πρόληψη του πληθυσμού της.

Με την γρίππη των πτηνών, η Roche και η Relenza, οι δύο μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες που προμηθεύουν την αγορά με αντιγριππικά, κέρδισαν χιλιάδες εκατομμύρια δολλάρια.

Πρώτα με τα πουλερικά και τώρα με τα χοιρινά.

Ναι, τώρα ξεκίνησε η ψύχωση της γρίππης των χοίρων. Και όλοι οι δημοσιογράφοι του κόσμου μιλάνε μόνο γι’αυτό.

Πια δεν λένε τίποτα για την οικονομική κρίση ούτε τους βασανισμένους στο Guantánamo..

Μόνο για τη γρίππη των χοίρων.

Και διερωτώμαι: αν πίσω από τα πτηνά υπήρχε ένας «κόκκορας», πίσω από τα γουρουνάκια να μην υπάρχει ένα «μεγάλο γουρούνι»;

Ας δούμε τι λέει ένας υπεύθυνος των εργαστηρίων της Roche..
    ROCHE: Εμάς μας απασχολεί πολύ αυτή η πανδημία, τόσος πόνος, γι’ αυτό δίνουμε στην αγορά το θαυματουργό Tamiflú.

- Και πόσο πωλείται το «θαυματουργό» Tamiflú;

- Λοιπόν, είναι 50 δολλάρια το κουτί.

- 50 δολλάρια το κουτί με τις κάψουλες;

- Πρέπει να καταλάβετε κυρία ότι τα θαύματα πληρώνονται ακριβά.

- Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι αυτές οι εταιρείες βγάζουν μεγαλα κέρδη από τον δικό μας πόνο.

Η εταιρεία Gilead Sciences της Β. Αμερικής έχει την πατέντα του Tamiflú.
    Ο κύριος μέτοχος αυτής της εταιρείας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία προσωπικότητα της αριστερής πολιτικής, τον Donald Rumsfeld, γραμματέα αμύνης του George Bush, υπεύθυνο για τον πόλεμο κατά του Ιράκ.

Οι μέτοχοι των φαρμακευτικών Roche και Relenza τριβουν τα χέρια τους, είναι ευτυχείς με τις πωλήσεις τους, που για άλλη μια φορά φέρουν εκατομμύρια, του αμφίβολου Tamiflú. Η πραγματική πανδημία είναι η απληστία, τα τεράστια κέρδη αυτών των ιδιοτελών της υγείας.

Δεν αρνούμαστε τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης που λαμβάνει η κάθε χώρα.

Αλλά αν η γρίππη των χοιρινών είναι μια φοβερή πανδημία απ’ ό,τι λένε τα μέσα ενημέρωσης, εάν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τον απασχολεί τόσο πολύ αυτή η ασθένεια, γιατί δεν τη δηλώνει ως παγκόσμιο πρόβλημα της δημόσιας υγείας και να δώσει εντολή να παρασκευασθούν γενικά φάρμακα για την αντιμετώπισή της; Να απορρίψει τις πατέντες της Roche και της Relenza και να κάνει διανομή δωρεάν γενικών φαρμακών σε όλες τις χώρες και ειδικά στις πιο φτωχές. Αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση.

==================================================
    ==================
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

εδω ειναι το μεγα ερώτημα

Αν η γρίππη των χοιρινών είναι μια φοβερή πανδημία απ’ ό,τι λένε τα μέσα ενημέρωσης,
    εάν τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας τον απασχολεί τόσο πολύ αυτή η ασθένεια,
    γιατί δεν τη δηλώνει ως παγκόσμιο πρόβλημα της δημόσιας υγείας και να δώσει εντολή να παρασκευασθούν γενικά φάρμακα για την αντιμετώπισή της;

πεστε μου σας παρακαλώ γιατι δεν εχει κηρυχθεί πανδημία??

Γιατί δεν έχουμε ακόμα!!

και τοτε γιατι φωνάζουνε???

για να μην υπάρξει!

και πως μετα απο τόσους μηνες δεν εχει ακόμα δημιουργηθεί???

γιατι τοτε θα πρέπει
    να τη δηλώνει ως παγκόσμιο πρόβλημα δημόσιας υγείας και να δώσει εντολή να παρασκευαστούν γενικά φάρμακα για την αντιμετώπισή της!!!

αρα θα πρέπει
    Να απορρίψει τις πατέντες της Roche και της Relenza και να κάνει διανομή δωρεάν γενικών φαρμάκων σε όλες τις χώρες και ειδικά στις πιο φτωχές.

και αυτή ΔΕΝ θα ήταν η καλύτερη λύση, για της παραπάνω εταιρίες

αρα το μονο που μένει ειναι να φοβόμαστε και να αγοράζουμε εμβόλια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Εγώ βλέπω ότι οι γιατροί ενώ μπροστά στις κάμερες και στα επίσημα συμβούλια συστήνουν μαζικούς εμβολιασμούς (ελάχιστοι είναι η εξαίρεση που αντιδρούν φανερά...), στις κατ' ιδίαν συζητήσεις όχι μόνο δεν το συνιστούν αλλά είναι κατηγορηματικά αντίθετοι στον μαζικό εμβολισμό (εκτός από κάποιες μικρές κατηγορίες υψηλού κινδύνου του πληθυσμού)...Τσεκαρισμένο από 2 γνωστούς παιδίατρους και 2 παθολόγους...

Άσε που οι ίδιοι ούτε που διανοούνται να το κάνουν.... Στο χάλι που έχουμε φτάσει ψυχανεμίζομαι κάποιους να κάνουν ενέσεις με φυσιολογικό ορό μπροστά στις κάμερες για να μας πείσουν ότι το κάνανε...

Προφανώς δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τους συνεταίρους στις φαρμακευτικές και να χάσουν τα δωρεάν ταξιδάκια και τα κάτω από το τραπέζι μπόνους...

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Εγω που είμαι στον χώρο της υγείας δεν πρόκειται να το κάνω και δεν πρόκειται να το κάνουν πολλοί στην δουλειά μου γιατί έχουμε δει οτι ο ιος δεν είναι πιο επικίνδυνος απο τον απλό εποχιακό ιό της γρίππης(μη σας πώ και πολύ λιγότερο επικίνδυνος).
    Εγω πχ το καλοκαίρι ανέβασα χωρίς λόγο πυρετο 38.1 και είχα πολλά συπτώματα γρίππης. Πιθανόν να νόσησα απο H1N1 δηλαδή μιας και είχα πάει διακοπές σε μέρος με πολλούς ξένους και μάλιστα Αμερικανούς.
    Τι έκανα? Πήρα καναδο ντεπόν,ήπια χυμούς και έκατσα 3 μέρες σπίτι. Πέρασε και πήγα για δουλειά.
    Αρα κίνδυνο έχουν όσοι έχουν πάντα κίνδυνο απο γρίππη,κρυολόγημα κλπ. Οι ταλαιπωρημένοι οργανισμοί και οι αδύναμοι(εκ γενετής ανεπάρκειες κλπ) που με πυρετό 3 ημέρών δεν κανουν τίποτα και τελικά επιδυνώνονται απο τα συμπτώματα.
    Ολα τα περιστατικά στην ελλάδα που πέθαναν είχαν βαρύ ιστορικό υγείας. Αυτοι που νόσησαν είναι πολλοί και δεν έπαθαν τίποτα οπότε απέτυχε η τρομοκρατία αγαπητα ΜΜΕ.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Ωραιο το email και οντως ετσι ειναι τα πραγματα δεν διαφωνω...Αλλα ποιος ειχε την φανταστικη ιδεα να γραψει το παρακατω....

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Η εταιρεία Gilead Sciences της Β. Αμερικής έχει την πατέντα του Tamiflú.
    Ο κύριος μέτοχος αυτής της εταιρείας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία προσωπικότητα της αριστερής πολιτικής, τον Donald Rumsfeld, γραμματέα αμύνης του George Bush, υπεύθυνο για τον πόλεμο κατά του Ιράκ.

Αριστερος ο Rumsfeld και κατ'επεκταση ο Μπους....

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ωραιο το email και οντως ετσι ειναι τα πραγματα δεν διαφωνω...Αλλα ποιος ειχε την φανταστικη ιδεα να γραψει το παρακατω....

Αριστερος ο Rumsfeld και κατ'επεκταση ο Μπους....

:rotflmao:
    αριστεροτερος ειναι το σωστό

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Φανταζομαι αυτό το λές σα γιατρός, σωστά;
    δεν το βγαλα απο το κεφαλι μου, απο αυτα που εχω ακουσει ΚΑΙ ρωτησει γιατρους(2)

οκ μπορει και αυτοι να κανουν λαθος και στην ιατρικη προφανως ενας γιατρος λεει το ενα αλλος αλλο..

αλλα εγω αυτη την αποψη ακολουθω..

(η νεκροψια θα δειξει )
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    αριστεροτερος ειναι το σωστό

Παλι αυτα τα κουμουνια?:rotflmao: :rotflmao:
    Στα σοβαρα παντως σαν διαβητικος εκανα το εμβολιο για τον πνευμονιοκοκκο και σε λιγες μερες θα κανω το απλο εμβολιο της γριππης.Μεχρι εκει.Το αλλο δεν θα το κανω ουτε εγω ουτε τα παιδια μου.Ας το κανει πρωτα ο ομπαμιας κι οι προεδροι των εταιριων που τα τσεπωσαν(μαζι με ολο τους το σοι ) και βλεπουμε.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ρε παιδιά ,εντάξει ….οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ είναι πουλημένα στις φαρμακοβιομηχανίες και κάνουν το παιχνίδι τους ….

Όταν βλέπω όμως ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ του κύρους της π.χ. καθηγήτριας κας ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ και άλλων να υποστηρίζουν την αναγκαιότητα του εμβολίου δημόσια , ε τότε ρε πστ μου τι να πω ???

Να πιστέψω ένα μειλ που ήρθε από κάποιον ,κάπου ή τους επιστήμονες ???

Προσωπικά , δεν έχω πάθει κανένα πανικό με την γρίπη και φυσικά θα την αντιμετωπίσω με απόλυτη ψυχραιμία σαν μια κανονική γρίπη όταν και άμα έρθει…

Το ερώτημα μου είναι ότι ,μπορεί να έχουν συνεργήσει τόσοι αξιοσέβαστοι άνθρωποι μόνο για να κερδοσκοπήσουν κάποιες πολυεθνικές εις βάρος της υγείας ΟΛΩΝ ΜΑΣ ???

Παλαιό μέλος
    Ρε εκει στην αφρικη εχουν χιλιες δυο αρρωστιες και ουτε εμβολια ουτε τιποτα κι εδω εμεις μια γριπη και χεστηκαμε!!!
    Εγω δε κανω τιποτα. Τελος.

Ο τρόμος πουλάει.
    Το εμπόριο φέρνει λεφτα.
    Για όσους δεν γνωρίζουν η παραγγελία της χώρας μας στις εταιρίες κατασκευής του εμβολίου έχει ήδη γίνει και τα λεφτά (αν τα ...βρούμε )θα αλλάξουν χέρια είτε κάνει ο πλυθησμός το εμβόλιο είτε όχι.
    Σε κάθε περίπτωση εμβόλιο στο οποίο υπογράφεις για υποτιθέμενη γνώση και αποδοχή των παρενεργειών δεν πρόκειται να γίνει από έναν σκεπτόμενο άνθρωπο.
    Ευχαριστώ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ρε παιδιά ,εντάξει ….οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ είναι πουλημένα στις φαρμακοβιομηχανίες και κάνουν το παιχνίδι τους ….

Όταν βλέπω όμως ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ του κύρους της π.χ. καθηγήτριας κας ΓΙΑΜΑΡΕΛΟΥ και άλλων να υποστηρίζουν την αναγκαιότητα του εμβολίου δημόσια , ε τότε ρε πστ μου τι να πω ???

Να πιστέψω ένα μειλ που ήρθε από κάποιον ,κάπου ή τους επιστήμονες ???

Προσωπικά , δεν έχω πάθει κανένα πανικό με την γρίπη και φυσικά θα την αντιμετωπίσω με απόλυτη ψυχραιμία σαν μια κανονική γρίπη όταν και άμα έρθει…

Το ερώτημα μου είναι ότι ,μπορεί να έχουν συνεργήσει τόσοι αξιοσέβαστοι άνθρωποι μόνο για να κερδοσκοπήσουν κάποιες πολυεθνικές εις βάρος της υγείας ΟΛΩΝ ΜΑΣ ???
    Πολλοί από αυτούς τους "αξιοσέβαστους επιστήμονες" που λες κατέχουν μεγάλο μετοχικό πακέτο εταιριών που εμπλέκονται στο κύκλωμα παρασκευής-εμπορίας-διακίνησης φαρμάκων όπως είναι και κύριοι μέτοχοι-ιδιοκτήτες στα εκατοντάδες ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα και στα ιδιωτικά νοσοκομεία... Εδώ έχουμε φθάσει να γίνονται χιλιάδες περιττές συνταγογραφήσεις, εξετάσεις, καισαρικές μέχρι και εγχειρήσεις προκειμένου να φουσκώσει η τσέπη, στην "αθώα" σύσταση ενός εμβολίου θα κολλήσουνε ???
    Δυστυχώς η εμπορευματοποίηση έχει μπεί την τελευταία 20ετία και στον χώρο της υγείας και δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο - και αυτό είναι παγκόσμιο φαινόμενο απλά σε χώρες μπουρδέλο σαν την δική μας είναι ακόμα πιο έντονο...

Υπάρχουν όμως και αρκετοί γιατροί που δεν είναι στο κόλπο... Πιστεύω ότι πολλοί από αυτούς σε έναν βαθμό παραπλανούνται....Οι πανίσχυρες φαρμακοβιομηχανίες έχουν σοβαρά ερείσματα στους Εθνικούς φορείς φαρμάκων και μπορούν να παρουσιάσουν τις κλινικές μελέτες (οι ίδιες τις πραγματοποιούν άλλωστε....) και τις στατιστικές με τρόπο που να θαφτούν τα μειονεκτήματα ή τα "επικίνδυνα" σημεία και να τονιστούν οι "ωφέλειες"...

Σελίδα 3 από 15 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF