Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 84

Θέμα: ΚΟΙΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ Ή Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ;

Κοιταξτε να δειτε:
    Ασχετως κοσμου και συμμετοχης σε μια εκδρομη ο καθενας πρεπει να εχει την υποχρεωση ως προς τους αλλους να ειναι ενταξει στις υποχρεωσεις του.Απο εκει και περα ειναι φυσιολογικο οτι εαν καποιος σε καποιο τραπεζι δεν θελει να φαει ,κανει διαιτα δεν εχει λεφτα (και δεν τρωει ο ανθρωπος) ειναι λογικοτατον να εξειρεθει απο το λογαριασμο.
    Δεν μπορουμε να μπουμε σε διαδικασιες του εσυ γιατι δεν τρως η να περιμενουμε να μας πει ενας αγνωστος δεν εχω λεφτα η κανω διαιτα οτι αλλο γιατι απλουστατα δεν εχει την οικιοτητα!
    Το συνηθες και για λογους πρακτικης ειναι λογαριασμος /ατομα και σιγουρα καποιοι θα χασουν και καποιοι θα κερδισουν (ανεπαισθητα!)
    Στα πολυ μεγαλα τραπεζια γινονται πυρηνες και αυτοι κανονιζουν τα λεφτα.Και εντελει κανουν μαζι 3-4 το κουμαντο και πληρωνουν.Αυτοι οι πυρηνες ξερουν τι παιζει...ειναι σφαλμα να κανει ενας τη μανα γιατι απλα δεν ξερει τι του γινεται και παιζει απο το να μπει μεσα εως και να βγαλει λεφτα...ειναι ενα ρισκο
    Ειναι σφαλμα μας να περιμενουμε να μπει καποιος στον κουβα να παμε να δωσουμε τα λεφτακια μας και να βγαλουμε μετα την ουρα μας απεξω...ειμαστε μια παρεα και κανονιζουμε ολοι μαζι δεν ειναι κανενας μας υπαλληλος του αλλουνου
    Αυτα σκεφτειτε λιγο και πορευτειτε!

Σε μικρες παρεες ολα ειναι ευκολα

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 8.20 ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΑΝΤΑΜ ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΩ

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
    βασικά, νόμιζα ότι ήταν εντελώς θεωρεία η συζήτηση οπότε........ τη κανά.....

Πάντως, δεν είανι κακό να συμφωνήται από την αρχή ο τρόπος πληρωμής. ολους τους απασχολεί νομίζω.... (εκτός από μένα που έπεξα τζόκερ χτες.....)

ΓΙΑ ΤΗΝ "ΘΕΩΡΙΑ" ΤΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ...........................

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

.
    Aυτα δυστυχως συμβαινουν......

Καλο θα ειναι οταν ξεκινας με παρεα για καποιο προορισμο εφοσον γνωριζεις οτι εχει και φαι στο προγραμμα, να φερεις την απαραιτητη όρεξη και τα αντιστοιχα ευρω μαζι σου.

Εγω προσωπικα εαν δεν ειχα χρηματα ή ορεξη, ΔΕΝ θα πηγαινα στην βολτα....

Για την αντιμετωπιση των super "φαγαδων" θα ελεγα οτι η δοκιμασμενη λυση της μεριδας / ατομο ειναι η πλεον δικαιη και πολιτισμενη λυση.......

Γενικα, οταν καποιος συμπεριφερεται με τροπο που δεν συμφωνεις, μπορεις να συνεχισεις και χωρις αυτον.....

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
    ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 8.20 ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΑΝΤΑΜ ΠΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΛΕΙΝΩ

Δεν θα έρθω ρε Σταύρο......
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Εγω προσωπικα εαν δεν ειχα χρηματα ή ορεξη, ΔΕΝ θα πηγαινα στην βολτα....

ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΝΩ ΚΑΚΟΣ

ΥΓ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΕΝΤΟ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΠΑΛΙΟYAMAHAKIA, ΚΛΕΙΝΩ, ΑΝΤΑΜ ΤΗΛ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ

Βελτιωμένος Ύπνος...... Το avatar του/της maintenance
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    [B]Aυτα δυστυχως συμβαινουν......

Για την αντιμετωπιση των super "φαγαδων" θα ελεγα οτι η δοκιμασμενη λυση της μεριδας / ατομο ειναι η πλεον δικαιη λυση και πολιτισμενη λυση.......

ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ;;;

η επιβίωση του Ηλιθίου!

www.icon-decoration.gr

Για την αντιμετωπιση των super "φαγαδων" θα ελεγα οτι η δοκιμασμενη λυση της μεριδας / ατομο ειναι η πλεον δικαιη λυση και πολιτισμενη λυση.......

και πάλι πιστεύω πως σε αυτή την περίπτωση αυτοί πρέπει να κάνβουν λίγο κράττει.......

Δεν είναι δυνατόν κάποιος να αδειάζει όλο το τραπέζι! (εκτός και αν πρόκειται να μείνουν)
    kawasaki street warriors

.
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
    [B]
    Aυτα δυστυχως συμβαινουν......

ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ;;;

Για να μην αφηνω "σκιες" το ατομο που καμμια φορα κανουμε χαβαλε για την ορεξη του σε αυτα τα θεματα ειναι κύριος.......(αντε, του δινουμε και κανα κοψιδακι παραπανω.....:rotflmao: )

.
    και πάλι πιστεύω πως σε αυτή την περίπτωση αυτοί πρέπει να κάνβουν λίγο κράττει.......

Δεν είναι δυνατόν κάποιος να αδειάζει όλο το τραπέζι! (εκτός και αν πρόκειται να μείνουν)
    Συμφωνω φυσικα - γι'αυτο και η λυση της μερίδας ειναι και η πλεον δικαιη. Υπαρχει βεβαια μεριδα των 10 ευρω και μεριδα των 7 ευρω - νομιζω ομως οτι εδω θα πρεπει να σταματησουμε τους υπολογισμους γιατι θα καταντησουμε σαν τους Γερμανους φιλους μας.......

Kouklaki mou omorfo Το avatar του/της johnpagr
    Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη δεν είναι γυφτιά. Ειδικότερα για κάποιον που έχει μάλλον περιορισμένα οικονομικά εκείνη την στιγμή, να μην είναι τόσο αμελητέο, το όποιο ποσό, περισσότερο από αυτό που διαβάζει στον κατάλογο πριν παραγγείλει και αποφασίζει να χαλάσει. Από την άλλη και εγώ, δεν θα θεωρούσα προσωπικά δίκαιο να έχω παραγγείλει φαγητό υψηλότερης αξίας και να μοιραστώ το ποσό με όλους τους άλλους, υποχρεώνοντας τους, λόγο αρχικής πρότασης (δια χ που είμαστε όλοι), να επωμισθούν το δικό μου. Σιωπηλά θα προτιμήσω να συμβάλω με μεγαλύτερο ποσό (υπολογιζόμενο από τον κατάλογο + τα στάνταρ) για να νιώθω προσωπικά πιο όμορφα και να μην «ρίξω» κανέναν.
    Τέλος επειδή δεν θέλω και εγώ να παρεξηγηθώ, θέλω να γράψω ότι συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι ΟΛΑ είναι 8έμα συνεννόησης και ΕΛΕΟΣ είμαστε άνθρωποι που μπορούμε να τα βρίσκουμε σε κάτι τέτοια ψιλοπράγματα. Εδώ δεν είχαμε τέτοια προβλήματα με 150 άτομα παρέα (Χαλκίδα) αλλά ούτε και με 13 (Κόριν8ο). (Αν υπήρξαν, συγνώμη δεν κατανόησα κάποιο σχετικό). Πάντως και πάλι προσωπικά πέρασα υπέροχα σε όλες τις ομαδικές αποδράσεις και …….. ας τρώγατε πολύ ψωμάκι…..
    Καλά τα έγραφε το Manual ...

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)

Συμφωνω φυσικα - γι'αυτο και η λυση της μερίδας ειναι και η πλεον δικαιη. Υπαρχει βεβαια και μεριδα των 10 ευρω και μεριδα των 7 ευρω - νομιζω ομως οτι εδω θα πρεπει να σταματησουμε τους υπολογισμους γιατι θα καταντησουμε σαν τους Γερμανους φιλους μας.......
    καλά δεν λέμε να μετράμε τις ντομάτες και τις πατάτες αλλά να έχεις την ευγένεια να περιμένεις και τους άλλους για να φας ή να τρως παράλληλα και όχι να "μασαμπουκώνεις" για να προλάβεις να χορτάσεις....
    kawasaki street warriors

Κοιτάξτε κατάντια…
    Με ευαισθητοποιήσατε και έγραψα Ελληνικά …

σνιφ-σνιφ-σνιφ

Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο

Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpagr
    Τέλος επειδή δεν θέλω και εγώ να παρεξηγηθώ, θέλω να γράψω ότι συμφωνώ με όποιον έγραψε ότι ΟΛΑ είναι 8έμα συνεννόησης και ΕΛΕΟΣ είμαστε άνθρωποι που μπορούμε να τα βρίσκουμε σε κάτι τέτοια ψιλοπράγματα. Εδώ δεν είχαμε τέτοια προβλήματα με 150 άτομα παρέα (Χαλκίδα) αλλά ούτε και με 13 (Κόριν8ο). (Αν υπήρξαν, συγνώμη δεν κατανόησα κάποιο σχετικό). Πάντως και πάλι προσωπικά πέρασα υπέροχα σε όλες τις ομαδικές αποδράσεις και …….. ας τρώγατε πολύ ψωμάκι…..

βασικά, άμα δεν μπορείς να τα βρεις στο φαί και στην κατανομή του φαγητού (σε κόστος εννοώ) τότε ίσως να είσαι σε λάθος παρέα....
    Σκέψου ότι μπορεί να χρειαστείς την βοήθεια (είτε οικονομική είτε προσωπική) στη διάρκεια της εκδρομής.....
    kawasaki street warriors

βασικά, άμα δεν μπορείς να τα βρεις στο φαί και στην κατανομή του φαγητού (σε κόστος εννοώ) τότε ίσως να είσαι σε λάθος παρέα....
    Σκέψου ότι μπορεί να χρειαστείς την βοήθεια (είτε οικονομική είτε προσωπική) στη διάρκεια της εκδρομής.....
    Τάφτο 8έλω να πώ ...

thnks

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ