http://www.youtube.com/watch?v=lmMEsIwF_VU
απλά δεν υπάρχει..
αυτό δεξιά μου θυμίζει τα σαραβαλάκια που είχαν στην Αν. Γερμανία ή λέω μαλακίες?![]()
Καλά μη βαράτε.. 3ων ήμουν όταν έπεσε το τοίχος..![]()
απλά δεν υπάρχει..
αυτό δεξιά μου θυμίζει τα σαραβαλάκια που είχαν στην Αν. Γερμανία ή λέω μαλακίες?![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
απλά δεν υπάρχει..
Trabant 600cc δίχρονο, φθηνό μέσο μετακίνησης στην πρώην ανατολική Γερμανία.![]()
![]()
Αυτό που κινδύνευε απ'το σαράκι δεν είναι;Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Trabant 600cc δίχρονο, φθηνό μέσο μετακίνησης στην πρώην ανατολική Γερμανία.![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=zBsPFI--muo
![]()
έχω λιώσει..
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ καλό!!!!!
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
by the way.. πάμε κανένα berlin.. checkpoint charlie του χρόνου? με άνοιξε η όρεξη με τόσα ντοκιμαντέρ τις τελευταίες μέρες..Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
![]()
![]()
![]()
![]()
Πολύ καλό!!!!!![]()
Έχω πάει κύριος εγώ :o ...Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
by the way.. πάμε κανένα berlin.. checkpoint charlie του χρόνου? με άνοιξε η όρεξη με τόσα ντοκιμαντέρ τις τελευταίες μέρες..![]()
Αλλά ξανπάω άνετα είναι απίστευτα στο Berlin!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
Δεν θα πας erasmus.. θα θα σου κουβαληθώ κάνα πρωϊνό με ρακί στο χέρι και θα τρίβεις τα μάτια σου..Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Έχω πάει κύριος εγώ :o ...
Αλλά ξανπάω άνετα είναι απίστευτα στο Berlin!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά θα κάμεις γιατί με φαίνεται θα ξωμείνω πολύ γλήγοραΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Δεν θα πας erasmus.. θα θα σου κουβαληθώ κάνα πρωϊνό με ρακί στο χέρι και θα τρίβεις τα μάτια σου..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτό που κινδύνευε απ'το σαράκι δεν είναι;![]()
Με το αμάξωμα από συμπιεσμένο πριονίδι ? Κάτι θυμόμουν αλλά δεν ήμουν σίγουρος.![]()
:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Με το αμάξωμα από συμπιεσμένο πριονίδι ? Κάτι θυμόμουν αλλά δεν ήμουν σίγουρος.![]()
![]()
τι λέτε ρε?
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
:hypnotize![]()
τι λέτε ρε?
Ο μαστραντώνης θα ξέρει σίγουρα αλλά τώρα κοιμάται...
Κατά ένα 95% το αμάξωμα ήταν οργανικό πάντως.![]()
Ισχύει...Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Ο μαστραντώνης θα ξέρει σίγουρα αλλά τώρα κοιμάται...
Κατά ένα 95% το αμάξωμα ήταν οργανικό πάντως.![]()
![]()
Το έχουν παρουσιάσει και στο Top Gear όπως και άλλα παρόμοια κατασκευάσματα της ίδιας εποχής :smilea:
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
Και όμως... δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσες εκατοντάδες απο αυτά ακόμη κυκλοφορούν στην Ευρώπη!! Σκυλιά!!![]()
Eίχα για ένα μικρό (ευτυχώς) διάστημα ένα WARTBURG S (sport:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) ........... στο 3.31 ....... αυτό με τα ......... τρυπητά προσκέφαλα![]()
![]()
(ο sport εξοπλισμός που λέγαμε ..........
![]()
![]()
)