Κάναμε ένα ιντερνετικό σταθμό τον www.musicboxfm.gr και παίζουμε κλασσικό ροκ μέχρι το απόγευμα και μετά ελληνική μουσική έντεχνη και λαϊκή. Ρίξτε του μια ματιά!
Κάναμε ένα ιντερνετικό σταθμό τον www.musicboxfm.gr και παίζουμε κλασσικό ροκ μέχρι το απόγευμα και μετά ελληνική μουσική έντεχνη και λαϊκή. Ρίξτε του μια ματιά!
Η κλιμάκωσή σας είναι όλα τα λεφτά...
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Ευχαριστούμε πολύ παιδιά.
Προσπαθούμε να παίξουμε καλή μουσική από όλα τα είδη.
Καλή αρχή παιδιά και προσοχή στην χοληστερίνη![]()
Ααααατσα
Άψογοι!
λείπει το κλασικό ροκ γαμώτο απο το ραδιοφωνο.
αναρωτιέμαι πόσο δυσκολο είναι δηλαδή για ένα "συμβατικό" ραδιοσταθμό,απλά να παίζει καλή μουσική χωρίς το φραμπαλά των παρελκόμενων?
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Μπράβο παιδιά.πολύ όμορφο.![]()
![]()
Πωπω...στο riders on the storm έπεσα![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
επειδή 2 μέρες τώρα,έχω πάθει πλάκα με τη μουσική που παίζετε,μήπως υπάρχει τρόπος να έχουμε το "playlist"?Αρχικά δημιουργήθηκε από spama
Ευχαριστούμε πολύ φίλε μας.
Το "συμβατικό" ραδιόφωνο είναι εγκλωβισμένο στην λογική του κέρδους ίσως γι' αυτό παίζουν ότι είναι της μόδας.
Εμείς κάναμε αυτό το βήμα για να παίζουμε οτι θεωρούμε καλή μουσική ελληνική και ξένη και αντιπροσωπεύει αυτό που νοιώθουμε.
έχω ακούσει τουλάχιστον 30-40 τραγούδια που δεν τα ήξερα και θα ήθελα να τα βρω.
αλλά δεν μπορώ να κρατάω σημειώσεις κάθε φορα.
μιλάω για το classic rock κομμάτι των εκπομπών.
Συνεχίστε μάγκες!
Στείλε μας το μειλ σου, στο μειλ του σταθμού, φίλε μας και θα κάνουμε οτι μπορούμε από βδομάδα να σου στείλουμε τους τίτλους των τραγούδιών.
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.
Μήνυμα εστάλη.να'στε καλά μάγκες!
Παιδιά σήμερα σάββατο 14, κλείνουμε 1 χρόνο στον "αέρα" και λέμε να το γιορτάσουμε κάνοντας ζωντανή εκπομπή με ροκ αλλά και ελληνικές επιλογές από τις 4 εως 10 μμ.
Θα σας θέλαμε κοντά μας.
έχει ένα θέμα με το buffer σήμερα ή μόνο σε μένα συμβαίνει?
Α και...χρόνια πολλά!![]()
μπράβο σας,είστε πολύ δυνατοί...
![]()
ποο και δεν το ειχα παρει χαμπαρι τοσο καιρο![]()
μπραβο παιδια !![]()
![]()
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!