Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
νταξ ρε μαν...πασο..![]()
το λεω γιατι εχω και εγω μια ιδεα του τι γινεται....δεν ειμαι οσο ξενος νομιζεις...
πιο παλια γυρνουσα συνεχεια αλεξανδρειο![]()
![]()
![]()
ΣΕ ΠΟΙΑ............
Τής Αίγύπτου...???
![]()
νταξ ρε μαν...πασο..![]()
το λεω γιατι εχω και εγω μια ιδεα του τι γινεται....δεν ειμαι οσο ξενος νομιζεις...
πιο παλια γυρνουσα συνεχεια αλεξανδρειο![]()
![]()
![]()
ΣΕ ΠΟΙΑ............
Τής Αίγύπτου...???
![]()
πιστευω οτι εννοουσσες οτι κρατουσαν τον κοσμο του αρη...οι δοξες και τα αποτελεσματα της ομαδος του γκαλη...Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
BΡΕ ΣΥ............ΟΙ ΔΟΞΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Τί σχέση έχουν μέ τόν ΠΑΟΚ...??
![]()
και απλα απαντησα οτι και ο παοκ ειχε επιτυχιες τετοιες ωστε να κρατησει τον κοσμο του...
γιατι οπως και να το κανουμε...υπαρχει πολυς κοσμος που χανει το ενδιαφερον του για την ομαδα του αν δεν βλεπει κουπες ή κατι τετοιο
![]()
παππου....αλεξανδρειΟ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΣΕ ΠΟΙΑ............
Τής Αίγύπτου...???
![]()
οχι αλεξανδρεια
![]()
καλα εσυ σε λιγο θα αρχισεις να βριζεις τους αρειανους και να μετατρεψεις το θρεντ σε διαμαχη αρη - παοκ...και ποιοι ειναι περισοτεροι κλπ κλπ κλπ
το αφηνω εδω με σενα![]()
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΩΛΟΣ
Γαύροι - βάζελοι....??
Άλλά είπαμε έσείς είστε τό κέντρο τής γής............
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΩΛΟΣ
Γαύροι - βάζελοι....??
Άλλά είπαμε έσείς είστε τό κέντρο τής γής............
![]()
οχι κομπλεξικε μου φιλε.....ας σφαχτουν και οι κορινθιοι με τους αργιτες....δεν με απασχολει...
απλα εννοουσα στον σακηςντανυ οτι δεν ηταν αναγκη να παρει το ποστ μου σαν αφορμη για να αρχισει κοντρα με τους παοκτσηδες
![]()
παππου....αλεξανδρειΟ...
οχι αλεξανδρεια
![]()
ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ............
Άνθρώπινα τά λάθη , είπαμε γέρος άνθρωπος.......δέ γαμάει ,δέ χέζει,δέ βλέπει.....
![]()
οχι κομπλεξικε μου φιλε.....ας σφαχτουν και οι κορινθιοι με τους αργιτες....δεν με απασχολει...
απλα εννοουσα στον σακηςντανυ οτι δεν ηταν αναγκη να παρει το ποστ μου σαν αφορμη για να αρχισει κοντρα με τους παοκτσηδες
![]()
ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΟΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ ΠΑΝΩ.....!!!
Ή άγελάδα λέμε μέ τό κεφάλι στό Βορρά καί............ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΤΟ ΝΟΤΟ.........
ΑΡΜΕΧΤΕ...........ότι όμως καί νά κάνετε,.....ΜΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΕΙΣΤΕ........
ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ..........ΖΩΗΣ....!!!
Όσες φορές καί νάρχομαι,πάντα τήν ίδια άνακούφιση νοιώθω όταν φεύγω.....
Μιά πραγματική χαβούζα μέ 2 μύρρια άλλοδαπούς έξαθλιωμένους νά περιφέρονται
δίπλα στή χλίδα.....!!!
Καί κοίτα πού συμφωνούμε άπό συζητήσεις καί μέ ..........ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.....
ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ........ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ........ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ....!!!
όχι τήν Καραμαγούλα πού έχει μαζευτεί στή χαβούζα...!!
Τό μόνο πού ζηλεύω τά ξανάπαμε...........είναι ή .....ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ............πού γιά νά
τή δώ άναγκάζομαι νά...........
ΤΡΩΩ ΤΗ ΒΡΩΜΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.............!!!
![]()
σε ειχα χαρακτηρισει ασχετο...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
θα με χαρακτηρισεις παλι?? ποτε το εκανες δηλαδη.....και μου διεφυγε....
για πε για πε.....εχει ψωμι η δουλεια
γιατι λες λες λες και δεν ξερεις τι λες.....
αλλα καλα σου τι λεει ο τερενς
ουτε στο αγρινιο ουτε στην θεσσαλονικη ουτε στην κομοτηνη σε νοιαζει τι παιζει....γιατι ειμαστε κομπλεξικοι!!!
εγινα suzukakios
Άσε τέρενς γιατί και η Θεσσαλονίκη (το κέντρο) εξελίσσεται σε μαγαλύτερο μπουρδέλο από την Αθήνα. Κάθε φορά που ανεβαίνω τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Το δυστύχημα είναι ότι, ενώ θα μπορούσα η πόλη να είναι κόσμημα ομορφιάς, εντούτοις η μαλακία των κατοίκων της (εμού συμπεριλαμβανομένου) να υιοθετούν τα κακά της Αθήνας την έχει μετατρέψει σε ένα σκατό. Αν δε διορθωθούν τα πράγματα από τους κατοίκους (γιατί αν περιμένουμε από το Δήμο χέσε μέσα!) τότε θα σκατωθεί παντελώς.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Ή άγελάδα λέμε μέ τό κεφάλι στό Βορρά καί............ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΤΟ ΝΟΤΟ.........
ΑΡΜΕΧΤΕ...........ότι όμως καί νά κάνετε,.....ΜΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΕΙΣΤΕ........
δίπλα στή χλίδα.....!!!
Καί κοίτα πού συμφωνούμε άπό συζητήσεις καί μέ ..........ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.....
ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ........ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ........ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ....!!!
όχι τήν Καραμαγούλα πού έχει μαζευτεί στή χαβούζα...!!
Τό μόνο πού ζηλεύω τά ξανάπαμε...........είναι ή .....ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ............πού γιά νά
τή δώ άναγκάζομαι νά...........
ΤΡΩΩ ΤΗ ΒΡΩΜΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.............!!!
![]()
Το μόνο που τη σώζει είναι το θαλάσσιο μέτωπο και το σχετικά περιορισμένο μέγεθός της που την κάνουν ανθρώπινη. Κατά τα άλλα αυτά που ξέραμε παλιά και είχαμε συνηθίσει τείνουν να χαθούν δυστυχώς.
Α! Και μη νομίζεις ότι όσοι μένουν Αθήνα το θέλουν και τους αρέσει άσχετα αν το παίζουν πρωτευουσιάνοι. Απλά πολλές φορές δεν υπάρχει επιλογή.
Προσωπικά αν μου λέγανε να διαλέξω πού θα μείνω ούτε Αθήνα, ούτε Θεσσαλονίκη θα διάλεγα. Γιάννενα, Βόλος, Άγιος Νικόλας ή κάτι τέτοιο. Λίμνη ή θάλασσα και μικρό μέρος. Ανθρωπιά και πολύ μα πολύ λιγότερο άγχος.
Γάμησα εγώ τα mall και τα λούσα αν θέλω 2 ώρες -τουλάχιστον- σε μετακινήσεις καθημερινά. Ας όψονται η οικογένεια και η έλλειψη σοβαρής και ισοκατανεμημένης ανάπτυξης σε αυτόν τον τόπο.
Πάω να φάω γιατί σπάστηκα πάλι με τη μαλακία που μας δέρνει (ο ελληνάρας που λέμε συνεχώς).
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Γιώργο αν περιμέναμε από τις κούπες για να υποστηρίξουμε μια ομάδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
πιστευω οτι εννοουσσες οτι κρατουσαν τον κοσμο του αρη...οι δοξες και τα αποτελεσματα της ομαδος του γκαλη...
και απλα απαντησα οτι και ο παοκ ειχε επιτυχιες τετοιες ωστε να κρατησει τον κοσμο του...
γιατι οπως και να το κανουμε...υπαρχει πολυς κοσμος που χανει το ενδιαφερον του για την ομαδα του αν δεν βλεπει κουπες ή κατι τετοιο
![]()
Αυτός που διαλέγει με βάση τις κούπες μάλλον θα αλλάζει συχνά ομάδα και καθότι "γυναίκα, αμάξι, δουλειά και κόμμα αλλάζεις, αλλά ομάδα ποτέ" τότε είναι ψιλοάκυρος.
Όπως κάτι τύποι... στη μπάλα γαύβρος, στο μπάσκετ βάζελος, στο βόλει Ηρα κλπ κλπ.
''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)
"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)![]()
![]()
Τerens...
Και η Αθήνα.. και η Θεσσαλονίκη και όποια άλλη μεγάλη πόλη της Ελλάδος την ένννοια της ανθρώπινης ζωής ενός επιπέδου, την έχουν αφήσει στην άκρη.
Όπως είπε και ο Sferopetadhn το καλύτερο μέρος να μείνεις είναι σε κοινότητα ή κωμόπολη-χωριό. Όμως εκεί δεν θα έχεις ούτε γιατρούς, ούτε σχολεία, ούτε ασφάλεια (εντάξει.. θα έχεις καραμπίνα και σκύλους)..ούτε μάλλον και δουλειά.
Όσο για το αθλητικό δόγμα πως για όλα φταίει το ΠΟΚ... έλεος ρε φίλε.. να ήσουν και πιτσιρικάς να έλεγα δεν ξέρει , αυτά λέει. Για κάθε κακό της μοίρας δλδ του ΑΡΗ-ΠΑΟΚ-ΗΡΑΚΛΗ είναι η Αθήνα και το ΠΟΚ; Τον Κοντομηνά, τον θυμάσαι;... μήπως και άλλα λουλούδια που πέρασαν απο τις διοικήσεις των εκεί ομάδων;.. και αυτοί βαλτοί του ΠΟΚ ήταν;. Μήπως και οι Άραβες που ήθελαν τον ΠΑΟΚ όπως ο Σκλαβενίτης την ΑΕΚ (ίδια χρήση) ;
Άστο ρε φίλε.. .αυτό ειναι παραμύθι-γλυφιτζουράκι για να κρύβονται εκ των ιδίων ασχήμιες μέσα στις ομάδες. Αδικίες γίνονται παντού αλλά αυτό το αστείο με το οτι το κέντρο εξουσίας της Αθήνας (λες και είμαστε άλλη χώρα) έχει παραγίνει πιά και ούτε πιτσιρικάδες δεν το τρώνε πλέον.
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
..ΜΙΑ ΧΑΒΟΥΖΑ ΕΙΣΤΕ........
δίπλα στή χλίδα.....!!!
![]()
χαχχχχχαχαχαχααχχαχχαχαχαχαχαχ
ρε συ πραγματικα δεν περιμενα να κουβαλας τετοιο κομπλεξ για αθηνα και σαλονικη..
περαστικα σου...
το γέλιο ειναι ..οτι γουστάρω που εκτίθονται κάποια άτομα που σε ""σαπορτάριζαν " "
![]()
κομπλεξικος δεν ξερω αν εισαι....Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
σε ειχα χαρακτηρισει ασχετο...
γιατι λες λες λες και δεν ξερεις τι λες.....
αλλα καλα σου τι λεει ο τερενς
ουτε στο αγρινιο ουτε στην θεσσαλονικη ουτε στην κομοτηνη σε νοιαζει τι παιζει....γιατι ειμαστε κομπλεξικοι!!!
χαζος ισως....
γιατι οπως εχω πει δεν εχω κανενα προβλημα με το ΤΙ παιζει ΠΟΥ...
αλλα εσεις το χαβα σας
περαστικα σας![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
Γιώργο αν περιμέναμε από τις κούπες για να υποστηρίξουμε μια ομάδα...
Αυτός που διαλέγει με βάση τις κούπες μάλλον θα αλλάζει συχνά ομάδα και καθότι "γυναίκα, αμάξι, δουλειά και κόμμα αλλάζεις, αλλά ομάδα ποτέ" τότε είναι ψιλοάκυρος.
Όπως κάτι τύποι... στη μπάλα γαύβρος, στο μπάσκετ βάζελος, στο βόλει Ηρα κλπ κλπ.
![]()
![]()
![]()
κατσε εσυ τωρα και απαντα στο τερενς λεμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Όπως είπε και ο Sferopetadhn το καλύτερο μέρος να μείνεις είναι σε κοινότητα ή κωμόπολη-χωριό. Όμως εκεί δεν θα έχεις ούτε γιατρούς, ούτε σχολεία, ούτε ασφάλεια (εντάξει.. θα έχεις καραμπίνα και σκύλους)..ούτε μάλλον και δουλειά.
Gandalf