Σελίδα 98 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 488893949596979899100101102103108148198 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.456 έως 1.470 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
    αφου δεν σε νοιαζει αν σφαχτουν οι κορινθιοι με τους αργιτες....και δεν σε απασχολει...

φανταζομαι για ασημαντα πραγματα ποσο σε νοιαζει ??

ρε φιλε την παλευεις??
    γιατι θα επρεπε να με νοιαζει???

αυτους θα επρεπε να νοιαζει...οχι εμενα...

ρε τι ακουμε εδω μεσα :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΟΒΑΡΑ

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ...........ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΝΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ......!!

ΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΕΡΡΩΝ.....

ΑΛΑΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ..........

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

Εγώ δεν έφυγα από πάνω γιατί μου άρεσε η Αθήνα ή ο τρόπος ζωής. Έπρεπε γιατί στη Θεσσαλονίκη θα έπαιρνα τώρα τα μισά και λιγότερα λεφτά απ' ότι παίρνω και με τόσα παιδί δε μεγαλώνει.

.
    ΜΑΝ σορρυ γαι το σπαμ....αλλα αθηνα μενεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Είχα κάτσει μέσα σε μια κερκίδα βαμμένη στα κίτρινα και εγώ κρατούσα κόκκινο κασκώλ της Bayern (κίτρινο-κόκκινο οξύμωρο...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ;;;; ). Ούτε ένας δεν ασχολήθηκε μαζί μου ρε φίλε... ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ...
    Gandalf
    αυτο μαγε ειναι λιγο ακυρο......

γιατι οκ.....ολα καλα και ωραια ΜΕΣΑ στον αγωνιστικο χωρο....

αλλα για να φυγεις μετα ΠΡΕΠΕΙ να σε φυγαδευσουν....αλλιως βραστα

τα ιδια και αγγλια, ιταλια κλπ κλπ κλπ

Εγώ σε ματς Χέρτα-Βόκφσμπουργκ τα ίδια. Έβαλαν γκολ οι δεύτεροι και σηκωνόταν κόσμος και μανηγύριζε τριγύρω... Εδώ θα τους είχαν κόψει τα λαρύγγια!

.
    εγω σφαιρο να σου πω κατι......πως το βλεπω εγω...

ΔΕΝ μου αρεσει αυτο το καθομαστε ολοι μαζι και χα χα χα χου χου χου...

γουσταρω οι μεν απο εδω, οι μεν απο εκει....ΦΩΝΗ και χαβαλε....

ξαναλεω....ΦΩΝΗ!!!!!

οχι μπαινουμε πλακωνομαστε...οχι τα σπαμε....οχι πεταμε φωτοβολιδα και καιμε κοσμο....

αλλα το πανηγυρακι του φωναζουν οι απο εδω, απανταν οι απο εκει....δεν το αλλαζω...

ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ????? ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ

ΡΕ ΑΚΑΤΑΝΑΟΜΑΣΤΕ..

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ...ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ??
    :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	failbookfreddos.jpg 
Προβολές:	123 
Μέγεθος:	85,6 KB 
ID:	180418

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    εγω σφαιρο να σου πω κατι......πως το βλεπω εγω...

ΔΕΝ μου αρεσει αυτο το καθομαστε ολοι μαζι και χα χα χα χου χου χου...

γουσταρω οι μεν απο εδω, οι μεν απο εκει....ΦΩΝΗ και χαβαλε....

ξαναλεω....ΦΩΝΗ!!!!!

οχι μπαινουμε πλακωνομαστε...οχι τα σπαμε....οχι πεταμε φωτοβολιδα και καιμε κοσμο....

αλλα το πανηγυρακι του φωναζουν οι απο εδω, απανταν οι απο εκει....δεν το αλλαζω...

ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΛΕΩ...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ....

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ????? ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ

Μπορείς και να φωνάξεις ακόμη κι αν κάθονται δίπλα σου "αντίπαλοι" οπαδοί. Προφανώς και κάθε ομάδα έχει την οργανωμένη κερκίδα της όπου δεν κάθονται άλλοι, αλλά δε μπορώ να καταλάβω το να κινδυνεύεις να πεθάνεις (γιατί εκεί έχουμε φτάσει) αν κάθεσαι π.χ. στην 5 στην Τούμπα και πανηγυρίσεις...

Ίσα ίσα που αν το σκεφτείς έχει και παραπάνω χαβαλέ είτε φας γκολ και σε δουλεύουν οι γύρω, είτε βάλεις και τους δουλεύεις εσύ.

Επίσης, τουλάχιστον στο ματς που πήγα εγώ, ακόμη και γύρω απ' το γήπεδο ο κόσμος πήγαινε μεμονωμένα φορώντας κανονικά τα κασκολάκια του. Φυσικά και είχε κάτι αστυνομικούς σας ντουλάπια αλλά κάθονταν όλοι σε ομάδες 2-3 ατόμων στην άκρη και παρατηρούσαν διακριτικά τον κόσμο.

Ειλικρινά και παρά το ότι το γήπεδο μέσα ήταν εκκλησία (σε σύγκριση με κάτι ματς στην Τούμπα που έχω ζήσει) ένιωθα διαρκώς μαλάκας, πολύ δε περισσότερο την ώρα που έβαλε το γκολ η Βόλφσμπουργκ και πανηγύριζαν. Ούτε που γύρισαν να τους κοιτάξουν φίλε!

Και στην τελική γιατί να μη μπορώ να δω την ομάδα μου ή θα πρέπει να έχω και 500 ΜΑΤ γύρω μου, λες και βρίσκομαι σε πόλεμο;

Είναι ντροπή για όλους μας και κάποτε θα πρέπει να σταματήσει. Δε γουστάρω να πάω το γιό μου να δει ματς και να του βρίζουν τη μάνα οι απέναντι και να κάνει κι αυτός τα ίδια. Να πάνε να γαμηθούν όλοι τους και τριφύλλια και δικέφαλοι και έφηβοι. Μόνο όταν θα διορθωθούν θα τους ξαναδώ ως ιδέα (όπως λέει ο τέρενς). Εταιρείες είναι και τίποτε άλλο. Αυτά που κάποτε ίσως να αντιπορσώπευαν έχουν χαθεί προ πολλού και είναι μόνο για κουβέντες καφενείου.

Λες π.χ. ότι ο ΟΣΦΠ με τον Κόκκαλη στο τιμόνι εκπροσωπεί τις φτωχές λαϊκές τάξεις του Πειραιά, όπως ήταν κάποτε; Αρχίδια κάνει, όπως και όλοι οι άλλοι.

Έχουν φτάσει να βάζουν βόμβες ρε, τί να λέμε τώρα!

ΥΓ Μαρούσι μένω. Κατέβηκα απ' το 2004.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Και έξω εταιρίες ειναι οι ομάδες, αλλα ποδοσφαιρο βλέπεις και μάλιστα πολιτισμένα...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Και έξω εταιρίες ειναι οι ομάδες, αλλα ποδοσφαιρο βλέπεις και μάλιστα πολιτισμένα...
    Κι εδώ το ίδιο συμβαίνει.Στα ντέρμπυ δεν πάνε αντίπαλοι οπαδοί.:rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

και οι συνδεσμοι εταιρειες ειναι πλεον......οπως θα γινει και στην ελλαδα...

αλλα το ποιος κανει το κουματνο στις εταιρεις ειναι το θεμα

Μπορείς και να φωνάξεις ακόμη κι αν κάθονται δίπλα σου "αντίπαλοι" οπαδοί.
    .

φιλε παλι θα διαφωνησω....γιατι....

α) μου αρεσει να ειναι οι αλλοι απεναντι...να φωναξω να βρισω....να εκτονοθω (στα σωστα πλαισια ) ...γιατι το γηπεδο ειναι εκτονωση φιλε...ξεχνας λιγο τα προβληματα...πας με φιλους κλπ κλπ κλπ......και οπως ειπαμε οταν τελειωσει...ολα καλα παλι...

β) δεν γινεται να καθονται μαζι ρε φιλε πως να το κανουμε....εισαι σε ντεμπυ και βαζεις γκολ στο 90 και απο τα νευρα σου πεταγεσαι και λες...γκοοοολλλ παρτε τα @@@@ μ@@@κες....

ε ενας να ""παρεξηγηθει"" καταλαβαινεις τι θα γινει εκει μεσα???

υγ...εχεις πμ

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ΡΕ ΑΚΑΤΑΝΑΟΜΑΣΤΕ..

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ...ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ??
    :rotflmao: :rotflmao:

δεν ξερω ρε συ γενικα, αλλα εγω ειχα μιλησει απευθειας με τον coach(κοκάκιας ), δεν ειχα μανατζαρειους μεσαζοντες:wacko:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΟΒΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ........

ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΜ............ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΛΑΧΟΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥΣ......!!!!

τι απαντάς τώρα σε κάτι τέτοιο???
    σε ένα πόνημα γεμάτο "σας & μας"???
    Αν και δηλώνεις κατ'επανάληψη αριστερών φρονημάτων και περήφανος για τη γενέτειρα σου, η τακτική της πόλωσης είναι η μανιέρα σου!!!
    Αν είχες έστω και λίγη απο την αναρχική ψυχή που λες ότι "εξάγει" η Νιγρίτα,τότε θα έκοβες τις μαλακίες περί "εμείς και οι απέναντι".
    στο ίδιο καζάνι με σκατά βράζουμε.έχει καμιά σημασία αν βράζεις στον πάτο ή στην επιφάνεια?

Είσαι τραγικός μπάρμπα,τραγικός!!!
    και μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι κανένας δε μπαίνει στον κόπο να αντιπαρατεθεί μαζί σου για το θέμα αυτό.

άντε για ψάρεμα πριν γίνεις επικίνδυνος.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Κι εδώ το ίδιο συμβαίνει.Στα ντέρμπυ δεν πάνε αντίπαλοι οπαδοί.:rotflmao: :rotflmao:
    ναι, αλλά επεισόδια έχουμε... μυστήρια πράγματα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    ναι, αλλά επεισόδια έχουμε... μυστήρια πράγματα
    υπαρχουν φορες, που και μονοι τους να ναι οπαδοι μιας ομαδας με εμφανεστατα διακριτικα,
    μετα η διοικηση ισχυριζετε οτι δεν ηταν οπαδοι της ομαδας τους, αλλα κατι αλλο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II