Το θέμα είναι ότι τσουρουφλίστηκε κυριολεκτικά...
Έλιωσε το πλαστικο/θήκη που μπαίνει...
Την άλλη που θα βάλω θα την βάλω με πατέντα μέχρι να την πάω σε ηλεκτρολόγο...
Το θέμα είναι ότι τσουρουφλίστηκε κυριολεκτικά...
Έλιωσε το πλαστικο/θήκη που μπαίνει...
Την άλλη που θα βάλω θα την βάλω με πατέντα μέχρι να την πάω σε ηλεκτρολόγο...
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
telos kalo... ola kala!!!! opote 8a se dw sthn drama to sabbato?? kai thn kyriakh stis serres
?
ο προεδρας σε .................................................................................................... ...........................................Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
telos kalo... ola kala!!!! opote 8a se dw sthn drama to sabbato?? kai thn kyriakh stis serres
?
ζηλευει και δεν στα λεει ολα. για να λοιωσει η ασφαλειοθηκη και να μην καει η ασφαλεια δεν .................................................................................................... .....................
φταιει κατι αλλο αλλα η ιδια η ασφαλειοθηκη με την ασφαλεια.
εκτος αν σου ειχαν δωσει πρωτιτερα οδηγιες να την τυλιξεις σε αλουμινοχαρτο για να μην καιγεται.
αν ειχε αλουμινοχαρτο τοτε να αναψεις πρωτα κανενα κερακι γιατι δεν ειχες διαρροη βενζινης και δεν πηραν φωτια τα π.............ρια σου και και μετα ψαχνεις να βρεις το βραχυκυκλωμα.
αν οχι τοτε τελευταια φορα που καποιος σκαλισε κατι απο την ασφαλεια ειτε την ιδια ειτε κανεναν ακροδεκτη τα ειχε τακτοποιησει και καπου ειχε σπινθηρισμους και ψειριασματα και....................
τη συνεχεια τη ξερεις.
Η ασφαλειοθήκη εκεί ήταν τυλιγμένη με πλαστικό για να μην μπάζει νερά και τα σχετικά...
Τώρα γιατί έλιωσε δεν ξέρω...
Θα προσπαθήσω να βάλω την ασφάλεια όσο καλύτερα γίνεται να με βγάλει μέχρι Δευτέρα που θα την παώ σε ηλεκτρολόγο να την τσεκάρει και να ξηλώσει και τα ΧΕΝΟΝ...
Αν σήμερα όλα πάνε καλά τότε θα ξεκινήσω προς Σέρρες/Καβάλα και τα σχετικά...
Άλεξ θα μιλήσουμε...
"In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."
GOUNARIKA EXOUN KLEISEI STHN PARALIA... BLEPEIS HR8E H KINA..... KAI SE AYTON TON TOMEA...
SCANDAL PREPEI NA DOUME TO MHXANAKI SOU GIATI PISTEUW OTI EXEIS KANEI MIA M@LAKIA...
Ρε Άλεξ με τα νεύρα μου παίζεις γαμώ; Τι μαλακία; Πες να ξέρω...
Θα σου φέρω στο κεφάλι το SV - Θα σου το φορέσω κολάρο...!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Scandal
Τον συναγερμό τον ξήλωσα...
Τα XENON έχουν σειρά...
Βγαζουν και Xenon για τις φλωρετες μας?!?!? :wacko:
Accipere quam facere praestat injuriam
Ξέρω εγώ ρε π00στη μου... Από την αρχή που το αγόρασα τα είχε πάνω...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Τί πράγμα είπες φλωρέτα;;;
κρυβε λογια ...να το περασουμε για ιστορικο μοντελο να γλυτωσουμε τα τελη........μη μας πιασουν μπουφους....
Υ.Γ. Εγω τσιμπησα αυτοκολλητακι "injection" απο Ebay.....θα τα βανω κατω απ'αυτο που λεει ABS!!!:wacko:
Accipere quam facere praestat injuriam
AKOU.... MOU EIXES PEI OTI ANAPSES TO SINIALO KAI BRAXIKIKLOSE K.T.L. META AYTO POU EKANES HTAN NA BALEIS KALWDIO STHN 8ESH THS ASFALEIAS... EEE KAHKE H 8HKH THS ASFALEIAS EPEIDI PERNOUSE POLY YPSILO REYMA APO EKEI...
DLD EXEIS KAPOU ENA BRAX/MA TO OPOIO PREPEI NA TO ENTOPHSEIS....
AYTO TO BRAXYKYKLOMA SOU XALASE KAI THN MPATARIA KAI THN ALH PAPARIA POU PHRES APO TO EBAY.... EINAI ENA SABBATOKYRIAKO DOULEIA. ME TO FRAPEDAKI SOU NA LYSEIS TO MOTORI KAI NA KOITAS ENA ENA TA KALWDIA POU YPARXEI F8ORA KAI NA EPISKEYASEIS.
TA XENON EPREPE NA TA BGALEIS PRWTA AP'OLA TO OTI EXEIS XENON KAI MOLIS EKANES SYNIALO KAHKAN OLA DE SE PROBLHMATIZEI????
ELEOS....
AN 8ES 8A TA POUME KAI APO KONTA STIS SERRES....![]()
Ρε Αλέξη πώς καίγεται η ΘΗΚΗ της ασφάλειας;Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
AKOU.... MOU EIXES PEI OTI ANAPSES TO SINIALO KAI BRAXIKIKLOSE K.T.L. META AYTO POU EKANES HTAN NA BALEIS KALWDIO STHN 8ESH THS ASFALEIAS... EEE KAHKE H 8HKH THS ASFALEIAS![]()
![]()
OTAN PERASEI APO EKEI MESA POLY REYMA (AFOU TO EXEI BRAX/SEI) ANAPTHSEI POLY MEGALH 8ERMOKRASIA H OPOIA MPOREI NA KAPSEI TO PLASTIKO THN 8HKHS....
DEN EXEIS DEI POTE KALWDIA POU MAYRIZOUN SIGA SIGA??? P.X. APO HLEKTRIKES KOUZINES? EINAI EPEIDH PERNAEI MEGALO REUMA. O FILOS MAS O SCANDAL EBALE ANTI GIA ASFALEIA ENA KALWDIO. AN EIXE ASFALEIA APLA 8A KEGOTAN H ASFALEIA... KAI OXI H 8HKH THS. TA FWTA XENON STO KSEKINHMA TOUS TRABANE POLY REUMA KAI 8ELEI PROSOXH
Για να συμβεί αυτό που λες:
α)Ή πρέπει να περάσει ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ρεύμα ή
β)Μεγάλο ρεύμα για σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα(όχι στιγμιαίο).
και στις 2 πρώτα θα καεί η αντίσταση,ΟΚ;Αφού καεί η αντίσταση θα έχουμε ανοιχτό κύκλωμα.
Άρα πώς θα καεί η πλαστική θήκη;
ESY POY THN EIDES THN ANTISTASH??? KANEI KAPOU BRAX/MA
BRAX/MA= POLY YPSILO REYMA PARAPANV APO TA 30A POU MAS EIPE OTI HTAN H ASFALEIA....
OPOTE PLEON H MONH ANTISTASH EINAI H PERIOXH STHN ASFALEIA POU EBALE KALWDIO O SCANDAL
AUTO TO YPSILO REYMA ANEBASE 8ERMOKRASIA STHN 8HKH THS ASFALEIAS KAI THN ELIWSE....