Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: Eξατμιση για hornet 08

Eξατμιση για hornet 08

Καλησπερα σας!Μετα το στρωσιμο του hornet μου σκεφτομαι να βαλω εξατμιση!Θελω να βαλω μονο τελικο και αυτο για ηχο!Θελω ομως να μπαινει και να βγαινει σιγαστηρας ετσι ωστε να την ταπωνω αν θελω και μου περνει τα αυτια!Εχω βρει μια ixil σε τελεια τιμη!Μετα σκεφτομαι για arrow η για mivv gp style η για μια gpr!Εχω μπερδευτει παρααα πολυ!Σε ηχο ολες το ιδιο ακουγονται??Τι μου προτεινετε να βαλω??

Πραγματικα ειναι απο τα λιγα φορουμ που δεν υπαρχει συζητηση!Ρωταμε κατι και περνουμε μια απαντηση και αν!Ημαρτον!

αναλογ ατην τσεπη σου φιλε.εγω π.χ εγω βαλει ακραπα.καλες ειναι και η arrow οπως και mivv αν και οι δευτερες εχω ακουσει οτι χανουν απο τα πριτσινια
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

.................... Το avatar του/της LogOutGoRide
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgefr
    Πραγματικα ειναι απο τα λιγα φορουμ που δεν υπαρχει συζητηση!Ρωταμε κατι και περνουμε μια απαντηση και αν!Ημαρτον!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Mivv Suono

Απο ήχο λίγα πράγματα και απο απόδοση ακόμη λιγότερα ,απο αισθητικής άποψης όμως (μιας και αυτό είναι το ζητούμενο ) είναι τελικά η πιο όμορφη.

Τώρα βέβαια έχω akrapovic carbon και μπορώ να πω οτι η mivv ήταν λιιιιιιγο ομορφότερη και με αφαιρούμενο db killer

Ότι και να αποφασίσεις να την τοποθετήσεις με τρόπο που να μην βγαίνει εύκολα βάζοντας ειδικές βίδες ή οτι άλλη πατέντα θες, γιατί κάνουν ''φτερά'' πανεύκολα σε χρόνο μηδέν
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
    Ministry Of Lost Souls

Τωρα με φοβησατε πολυ!!!Υπαρχει περιπτωση να ξεβιδωθει η εξατμιση???
    Μηπως μπορειτε να μου πειτε και ποιες εξατμισεις εχουν db killer??Γιατι το θελω οπωσδηποτε να εχει αλλα και να βγαινει οποτε θελω!

http://www.youtube.com/watch?v=5hslY...eature=related
    Γι αυτην εδω την εξατμιση τι εχετε να πειτε??Την εχω βρει σε ευκαιρια και ειναι πολυ ομορφη!Απλα δεν εχει db killer και θα σηκωνει τον τοπο!!

μπα ψιλομουφα ειναι η εξατμιση φιλε.αμα θες θορυβο βαλε mivv αμα θες ποιοτητα βαλε ακραπα.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

Θελω μια εξατμιση για ηχο πανω απ ολα εμφαλιση αλλα να ειναι κ οικονομικη στην αγορα!Σε πολυ καλη τιμη στο ιντερνετ βρηκα αυτην που εδειξα πιο πανω και μετα arrow!Οποτε μαλλον για arrow με κοβω γιατι με τη mivv παω αλλα 100 ευρα πανω!!

Και κατι αλλο!Για να αλλαξω μονο τελικο στο hornetaki μου πρεπει να αφαιρεθει και ο καταλυτης η μονο το τελικο??

Και κατι αλλο!Για να αλλαξω μονο τελικο στο hornetaki μου πρεπει να αφαιρεθει και ο καταλυτης η μονο το τελικο??
    λογικα πρεπει να σου δινει και καταλυτη,η ακραποβιτς παντος σου δινει δικο της καταλυτη μαζι με το τελικο.

Δεν νομιζω η arrow να δινει καταλυτη μαζι με το τελικο!Ασχετα με αυτο ο μαμα καταλυτης βγαινει??Αν δεν βγει ο ηχος δεν αλλαζει?Sorry γι αυτες τις αποριες αλλα ειμαι ασχετος με το θεμα και θελω να ξερω πριν την παρω!

Αρχικά δημιουργήθηκε από power hornet
    λογικα πρεπει να σου δινει και καταλυτη,η ακραποβιτς παντος σου δινει δικο της καταλυτη μαζι με το τελικο.
    Μιλάς για σκέτο τελικό ή ολόσωμη

Δεν νομιζω η arrow να δινει καταλυτη μαζι με το τελικο!Ασχετα με αυτο ο μαμα καταλυτης βγαινει??Αν δεν βγει ο ηχος δεν αλλαζει?Sorry γι αυτες τις αποριες αλλα ειμαι ασχετος με το θεμα και θελω να ξερω πριν την παρω!
    Η leo vince βγάζει ολόσωμη, την βρήκα με 860 ευρώ απο ebay Ιταλίας

link
    Ministry Of Lost Souls

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από honda kos
    [B]Μιλάς για σκέτο τελικό ή ολόσωμη

για σκετο τελικο μιλαω.ο alx84 που εχει βαλει στο χορνετ του ακραπα του εδινε και το δικο της καταλυτη μιλαμε για χορνετ 06-07

Εγώ έβαλα το καλοκαίρι την καρμπον και δεν είδα πουθενά καταλύτη (για στο 07). Αν είχε θα είχα δύο καταλύτες πάνω στο μηχανάκι ; :rotflmao:

Με μπέρδεψες λίγο.
    Ministry Of Lost Souls

το καταλυτη της ακραπας το περνεις προερετικα δηλαδη το πληρωνεις.
    μπορει να κανω λαθος στο μοντελο να ειναι για 05-06.
    δηλαδη αυτο που εχει την εξατμιση ψηλα στα πλαγια της ουρας και οχι κατω που εχει το καινουργιο

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εξατμιση για Hornet 08
    από Panopticon7 στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 31/08/2010, 05:03
  2. Zελατινα για hornet 08
    από georgefr στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2010, 18:43
  3. Engine guard για Hornet 07-08
    από bZrOo στο forum Honda CB series