Περαστικά σε σένα και πιο πολύ στο ηλίθιο δίποδο.
Περαστικά σε σένα και πιο πολύ στο ηλίθιο δίποδο.
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Μπορώ να πάρω εκ των υστέρων τροχαία να κάνω μύνηση κατά παντώς υπευθύνου? Δυστηχώς seicento κόκκινο δεν βρίσκεται παρά μόνο αν ως εκ θαύματος υπήρχε μάρτυρας που διαβάζει μοτό.. μόνο τα ενοικιαζόμενα να βάλεις..
Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη και Στέλιο και Κώστα και Βαγγέλη, και Devils, και Νίκο, και Ακατονόμαστε (Τα πμ σου ανεπρόκοπε)..
Η αλήθεια είναι ότι τώρα πονάει πιο πολύ από όσο περίμενα ότι θα πονούσε..
Αλλά δεν πονούν τα παλικάρια..
![]()
ΥΓ Το ξέρω Κώστα ότι το εννοείς..![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Μπορώ να πάρω εκ των υστέρων τροχαία να κάνω μύνηση κατά παντώς υπευθύνου? Δυστηχώς seicento κόκκινο δεν βρίσκεται παρά μόνο αν ως εκ θαύματος υπήρχε μάρτυρας που διαβάζει μοτό.. μόνο τα ενοικιαζόμενα να βάλεις..
Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη και Στέλιο και Κώστα και Βαγγέλη..
Η αλήθεια είναι ότι τώρα πονάει πιο πολύ από όσο περίμενα ότι θα πονούσε..
Αλλά δεν πονούν τα παλικάρια..
![]()
Μπορείς να κάνεις.
Πήγαινε ανέφερε το. & δήλωσε εγκατάλειψη και τραυματισμό. Αν κάποια στιγμή τον πετύχεις θα δικαιωθείς πλήρως με τη μήνυση που θα έχεις κάνει.
![]()
Φυσικά!Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Μπορώ να πάρω εκ των υστέρων τροχαία να κάνω μύνηση κατά παντώς υπευθύνου;
Ξανά περαστικά!![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Εύχομαι να βρεθεί Αντρίκο, για το γαμώτο δηλαδή να βρεθεί..
Περαστικά κι αγύριστα να είναι φίλε![]()
Περαστικα commando και παντα ορθιος στο εξης![]()
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
ανοιξαμε και σας περιμενουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
και Ακατονόμαστε (Τα πμ σου ανεπρόκοπε)..
(μην πιεσεις ουτε ωμο ουτε γονατο για κανενα λογο, ξεκουραση να περασει ο πονος)
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
επ..περαστικα
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Καλη αναρρωση ρε Αντρικο...παλι καλα να λες...
Για τον @ρχιδα τι να πει κανεις...με καλυψαν οι υπολοιποι...![]()
με την άκρη του ματιού μου βλέπω ένα μικρό κόκκινο seicento να έχει σημαδέψει τα πόδια μου και να έχει πάρει φόρα.. προφανώς παραβιάζοντας το κόκκινο...πατάω φρένο.. και ΕΥΤΥΧΩΣ πέφτω μόνος μου χωρίς να με πετάξει αυτός 10 μέτρα πέρα..
Ευτυχώς φιλαράκι τον πήρες χαμπάρι.....
Ευτυχώς δεν λες τπτ.. τώρα διάβαζα την είδηση για το παλικάρι στην Κατεχάκη που από την μια στιγμή στην άλλη έχασε το ένα του πόδι και η ζωή του δεν θα είναι ποτέ η ίδια.. μέσα σε μια στιγμή ένα..δεν έχω λόγια να τον περιγράψω στέρησε από αυτό το παιδί τα όνειρα.. γιατι? γιατί του έδωσαν ένα πιστόλι που ζυγίζει 1000 κιλά, του έμαθαν πως δουλεύει ο συμπλέκτης αλλά δεν του έδωσαν ΠΑΙΔΕΙΑ.Αρχικά δημιουργήθηκε από akissakis
με την άκρη του ματιού μου βλέπω ένα μικρό κόκκινο seicento να έχει σημαδέψει τα πόδια μου και να έχει πάρει φόρα.. προφανώς παραβιάζοντας το κόκκινο...πατάω φρένο.. και ΕΥΤΥΧΩΣ πέφτω μόνος μου χωρίς να με πετάξει αυτός 10 μέτρα πέρα..
Ευτυχώς φιλαράκι τον πήρες χαμπάρι.....
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Περαστικα να ειναι....
Μη μιλας καθολου....φτηνα την γλυτωσες
![]()
![]()
περαστικά & αγύριστα να είναι!
αν δεν είναι νοικιάρικο, τότε πιθανότατα να κάνει το ίδιο δρομολόγιο κάθε μερα, ειδικά αν ήταν πρωι & καθημερινή ...
αν ήταν νοικιάρικο, παίρνεις σβάρνα τα γραφεία της περιοχής, ψάχνεις ποιά έχουν κοκκινα seicento, και απο αυτά ποιά ήταν νοικιασμένα τη συγκεκριμένη μέρα! ποτέ δεν ξέρεις.... ο κόσμος είναι πολύ μικρός ...
μήπως στον εθνικό που λές ότι βγήκε, υπάρχει καμια καμερα?πόσα κοκκινα seicento μπορεί να περασανε απο κει τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα ...
99% το κάνει.. αλλά πως θα αποδείξεις ότι είναι αυτό? πινακίδες δεν είδα, αυτοκόλλητα δεν είδα.. δυστηχώς δεν είδα ούτε οδηγό.. ένα κόκκινο πράγμα με την άκρη του ματιού μου είδα και μετά ήμουν ανάποδα με την μηχανή από πάνω..Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
περαστικά & αγύριστα να είναι!
αν δεν είναι νοικιάρικο, τότε πιθανότατα να κάνει το ίδιο δρομολόγιο κάθε μερα, ειδικά αν ήταν πρωι & καθημερινή ...
αν ήταν νοικιάρικο, παίρνεις σβάρνα τα γραφεία της περιοχής, ψάχνεις ποιά έχουν κοκκινα seicento, και απο αυτά ποιά ήταν νοικιασμένα τη συγκεκριμένη μέρα! ποτέ δεν ξέρεις.... ο κόσμος είναι πολύ μικρός ...
μήπως στον εθνικό που λές ότι βγήκε, υπάρχει καμια καμερα?πόσα κοκκινα seicento μπορεί να περασανε απο κει τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα ...το παιδί που το πάλεψε μου είπε ότι ήταν seicento.. και δυστηχώς επαέ στο τέξας.. όταν μπαίνουν κάμερες.. τις σπάνε ή τις κάνουν ψησταριές.. γενικά δεν υπάρχουν..
![]()