Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 74

Θέμα: Απίστευτοι μπάτσοι σε ατύχημα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ρε την απαντηση σου την εστειλες κατα λαθος 2 φορες

γιαυτο και καλα εγραψα 2*ενταξυ

στο υστερογραφο γραφω πως οταν πας να στειλεις το ιδιο μνμ στα καπακια σου λεει οτι το στειλε αλλα δεν το εμφανιζει..

εκτος αν λογικα γινει καποιο μπερδεμα οπως στην περιπτωση σου

αν δεν καταλαβες και τωρα, αστο γιατι παπαριες ειναι το θεμα
    ρε παπάρα με τι ασχολείσαι?

τέσπα το είδα ότι διπλοπόσταρα αλλά το σύστημα δν μ'αφήνει να το διαγράψω...

Υ.Γ. χρόνια πολλά ρε...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    ρε παπάρα με τι ασχολείσαι?
    ..
    ειναι αυτο το αρχεγονο ενστικτο της περιεργειας για το πως λειτουργει ο κοσμος
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Φιλε σορρυ που θα στο πω ετσι χυμα...

ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ ...

αν απ το ολο σκηνικο με το κομματοσκυλο και τους μπατσους δεν εχεις ουτε καν την διαθεση

να τους κυνηγησεις και μετα απο λιγα μολις ποστ κανεις και πλακιτσα ,για να ελαφρηνεις την κατασταση,τοτε δεν μπορει κανενας νοημων ανθρωπος να ακολουθησει τον ειρμο των σκεψεων σου

διαβασε οτι σου ειπε ο menelaos46 και ανελαβε τις ευθυνες σου ως μοτοσυκλετιστης

μα πανω απ ολα σαν ενεργος πολιτης
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Φιλε σορρυ που θα στο πω ετσι χυμα...

ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ ...

αν απ το ολο σκηνικο με το κομματοσκυλο και τους μπατσους δεν εχεις ουτε καν την διαθεση

να τους κυνηγησεις και μετα απο λιγα μολις ποστ κανεις και πλακιτσα ,για να ελαφρηνεις την κατασταση,τοτε δεν μπορει κανενας νοημων ανθρωπος να ακολουθησει τον ειρμο των σκεψεων σου

διαβασε οτι σου ειπε ο menelaos46 και ανελαβε τις ευθυνες σου ως μοτοσυκλετιστης

μα πανω απ ολα σαν ενεργος πολιτης

Ρε παιδιά,τι παραπάνω να κάνω δλδ?Αποζημίωση πήρα και με το παραπάνω.Όλα καινούρια,όσα ζήτησα μου τα έδωσαν.Να κυνηγήσω τους μπάτσους?(χωρίς μαρτυρες)Θα με σκίσουν δεν το καταλαβαίνετε?Και τι θα κερδίσω απο όλη την ιστορία?Τί θα κερδίσουμε όλοι οι μοτοσυκλετιστές?Που θα "βάζαμε"μυαλό σε δυο μπατσους?ή νομίζετε ότι κάποιοι άλλοι δέν θα τολμούσαν κάτι παρόμοιο?Η πλειοψηφεια των αστυνομικών,ήταν είναι και θα είναι χουντική,οσο υπάρχει αυτή η πουτάνα μονιμότητα,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.49% ο λόγος του πολίτη,51% του αστυνομικού. ΤΕΛΟΣ

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδιά,τι παραπάνω να κάνω δλδ?Αποζημίωση πήρα και με το παραπάνω.Όλα καινούρια,όσα ζήτησα μου τα έδωσαν.Να κυνηγήσω τους μπάτσους?(χωρίς μαρτυρες)Θα με σκίσουν δεν το καταλαβαίνετε?Και τι θα κερδίσω απο όλη την ιστορία?Τί θα κερδίσουμε όλοι οι μοτοσυκλετιστές?Που θα "βάζαμε"μυαλό σε δυο μπατσους?ή νομίζετε ότι κάποιοι άλλοι δέν θα τολμούσαν κάτι παρόμοιο?Η πλειοψηφεια των αστυνομικών,ήταν είναι και θα είναι χουντική,οσο υπάρχει αυτή η πουτάνα μονιμότητα,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.49% ο λόγος του πολίτη,51% του αστυνομικού. ΤΕΛΟΣ
    Κατ'αρχην αυτο που λες περι χουντικης πλειοψηφιας δεν ισχυει.Ουτε το 51 49 που λες ισχυει.
    Δευτερον αφου αποζημιωθηκες πληρως δε βλεπω να γραψαν κατι που δεν ισχυει.
    Αρχιζω να πιστευω κι εγω πως παιζει λιγο μουφα....

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Κατ'αρχην αυτο που λες περι χουντικης πλειοψηφιας δεν ισχυει.Ουτε το 51 49 που λες ισχυει.
    Δευτερον αφου αποζημιωθηκες πληρως δε βλεπω να γραψαν κατι που δεν ισχυει.
    Αρχιζω να πιστευω κι εγω πως παιζει λιγο μουφα....
    Δηλαδή μου λές ότι για να είναι αληθινή η ιστορία μου,έπρεπε να τους κάνω μύνηση.Να πάω στα δικαστήρια δυο αστυνομικούς,και να πώ στους δικαστές τι μου είπαν,και να πουν και αυτοι τι "πραγματικά"είπαν,και θα με πίστευαν...Εδώ δεν με πιστεύετε εσείς....

Τέλος πάντων ρε παιδιά,αν πείραξε η ιστορία μου,μπορεί κάποιος να μου πεί πώς μπορώ να την σβήσω,γιατί είμαι καινούριος και δεν ξέρω.Ευχαριστώ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από akissakis

Τέλος πάντων ρε παιδιά,αν πείραξε η ιστορία μου,μπορεί κάποιος να μου πεί πώς μπορώ να την σβήσω,γιατί είμαι καινούριος και δεν ξέρω.Ευχαριστώ.
    μην ψαρωνεις ρε φιλε.

ακουγοντε διαφορες αποψεις και ειναι λογικο
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Δηλαδή μου λές ότι για να είναι αληθινή η ιστορία μου,έπρεπε να τους κάνω μύνηση.Να πάω στα δικαστήρια δυο αστυνομικούς,και να πώ στους δικαστές τι μου είπαν,και να πουν και αυτοι τι "πραγματικά"είπαν,και θα με πίστευαν...Εδώ δεν με πιστεύετε εσείς.... Τέλος πάντων ρε παιδιά,αν πείραξε η ιστορία μου,μπορεί κάποιος να μου πεί πώς μπορώ να την σβήσω,γιατί είμαι καινούριος και δεν ξέρω.Ευχαριστώ.
    Ρε φιλε μου κουβεντα κανουμε.
    Εσυ λες οτι αδικηθηκες και οτι καναν κατι παρανομα και καταχρηστικα εναντιον σου και μετα μας λες οτι δικαιωθηκες και αποζημιωθηκες πληρως.Δε νομιζεις πως ειναι λιγο αντιφατικο???
    Επαναλαμβανω κανουμε φιλικη κουβεντα δεν ειμαστε δικαστες.
    Σημασια δεν εχει η αποψη του αστυνομικου η αν σου αρεσε η οχι η φατσα του αλλα αν εκανε τη δουλεια του σωστα και απ'οτι λες ειχες δικιο και το κερδισες αρα κατα συνεπεια κατεγραψε κι ο τροχονομος ως οφειλε σωστα το γεγονος και δε πηρε το μερος της κυριας αυτης αφου τη γνωριζε.
    Εγω προσωπικα δε βλεπω κατι λαθος.
    Τωρα αν στραβομουτσουνιασε η ξινισε δεν εχει σημασια.

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Ρε φιλε μου κουβεντα κανουμε.
    Εσυ λες οτι αδικηθηκες και οτι καναν κατι παρανομα και καταχρηστικα εναντιον σου και μετα μας λες οτι δικαιωθηκες και αποζημιωθηκες πληρως.Δε νομιζεις πως ειναι λιγο αντιφατικο???
    Επαναλαμβανω κανουμε φιλικη κουβεντα δεν ειμαστε δικαστες.
    Σημασια δεν εχει η αποψη του αστυνομικου η αν σου αρεσε η οχι η φατσα του αλλα αν εκανε τη δουλεια του σωστα και απ'οτι λες ειχες δικιο και το κερδισες αρα κατα συνεπεια κατεγραψε κι ο τροχονομος ως οφειλε σωστα το γεγονος και δε πηρε το μερος της κυριας αυτης αφου τη γνωριζε.
    Εγω προσωπικα δε βλεπω κατι λαθος.
    Τωρα αν στραβομουτσουνιασε η ξινισε δεν εχει σημασια.
    Φίλε Μενέλαε,το λάθος είναι και δικό μου που δέν εγραψα την ιστορία με μιάς,και οι περισότεροι διάβασαν μόνο την αρχή,με αποτέλεσμα να πιστεύουν ότι δεν το κυνήγησα,τουλάχιστον για την αποζημίωση.Εκεί νομίζω πως είναι το λάθος.Τέλος πάντων,πάντος σκυλομετάνιωσα που την έγραψα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της BUSA MAKIS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akissakis
    Δεν θα βγάλεις άκρη να κυνηγήσεις τους μπάτσους αφού ήσουν μόνος σου έτσι και αλλιώς.

Μιας και έρχονται και στο μαγαζί, έχεις μια άλλη ικανοποίηση ότι τους τα παίρνεις.
    Μάκης

Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
    Μιας και έρχονται και στο μαγαζί, έχεις μια άλλη ικανοποίηση ότι τους τα παίρνεις.
    η λογικη του υγιη ελληνα επιχειρηματια
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Παλαιό μέλος
    Ολα εγιναν ως επρεπε να γινουν οποτε τελος καλο ολα καλα.
    Και μια παρενθεση γιατι το ακουω πολυ αυτο και ειναι σκετη μαλακια.
    ...
    ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ Η ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΣΤΟΠ Η ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΥΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΡΑΚΑΡΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ....

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BUSA MAKIS
    Δεν θα βγάλεις άκρη να κυνηγήσεις τους μπάτσους αφού ήσουν μόνος σου έτσι και αλλιώς.

Αυτό λέω και'γώ ρε φίλε,αν το έπαιζα:a37:
    τοτε με έβλεπα
    μέχρι να
    οι αστυνομικοί

η γυναίκα μου θα
    τα παιδιά μου θα
    και γω στο τέλος θα
    :a24:
    και θα
    που έκανα τετοια:a31:
    εσείς θα:a029:
    και μετά θα :a13:
    οταν θα σας ζητούσα

Μέλος
    και γιάυτό
    :a12:
    λοιπόν τώρα επειδή :ZZZ:
    και τα μάτια μου εχουν γίνει
    τόση ωρα στην
    σας

και λυπάμαι αν σας :a1:
    με την ιστορία μου...

Γεια σου ρε akissakis και ωραια τα περιεγραψες και ωραια απαντησες και ωραια το 'κλεισες.
    Περιεγραψες ενα εργο που παιζεται σχεδον παντα οταν προκειται για επωνυμους κι 'αυτο γιατι οι αστυνομικοι γνωριζουν απο χερι την ρουσφετολογικη κλιμακωση της ιεραρχιας απο συστασεως ελληνικου κρατιδιου.
    Αρκει να σκεφθεις πως γινονται οι προσληψεις για να παμε μετα στις μεταθεσεις και στις προαγωγες και και...οποτε "φυσιολογικα" συμπεριφερθηκαν ολοι εκτος...εκτος απο τους ανακριτες στο φορουμ που μια απλη ιστορια την εκαναν τραχανα.
    Σου απαντησαν (κατα πλειοψηφια) τρεις κατηγοριες, αυτοι που δεν σηκωνουν τετοια και ειναι διαβασμενοι οποτε θα ειχαν καθαρισει την φαση χαλαρα (δηλαδη θα παλευαν να βρουν κανα ξαδελφο που εχει θειο τον...
    η αντε βια κανα συνομηλικο δικηγορο που τα πινουν μαζι κτλ) και αυτοι που ηταν... μπροστα, οποτε τα ειπες ολα λαθος, τελευταιοι αυτοι που σου συστησαν να σερβιρεις αλλη πιτσα και τα συναφη.
    Εγω κραταω αυτο το τελευταιο "Τέλος πάντων, πάντος σκυλομετάνιωσα που την έγραψα."
    Να 'σε καλα και να προσεχεις.
    "Is this all that's life of my life before me?
    Straitjacket memories? Sedative highs?
    No happy ending like they’ve always promised?
    There’s got to be something left for me."
    ------------------------------------

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Όσα πρέπει να ξέρετε αν εμπλακείτε σε τροχαίο ατύχημα
    από fantacid στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 01/12/2022, 16:23
  2. Πρώτες βοήθειες σε ατύχημα.
    από konsttanttinos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2010, 09:54