Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 115

Θέμα: Χαραμίζονται τα supersport στη χώρα μας;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    κι εγώ άμα είχα τα φράγκα θα αγόραζα desmo16 και θα την άραζα μπροστά στη καφετέρια για να τη χαζεύουν
    τα λιγούρια και να γουστάρω.Θα ρωτήσω κανένα?
    καλα εσυ εισαι και ψωναρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    ναι ρε ψωνάρα είμαι κι σ'όποιον αρέσω...

όποιου δε του κάνω παίρνει 2 παπάκια...

Ειν' ωραίοι οι μάγκες με τα SS.
    Εγώ τους χαίρομαι.

Respect στα άτομα που ακολουθούν την καρδιά τους αδιαφορώντας για τις γνώμες των άλλων.

@Evi & Devil's:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Δεν με νοιάζει αν είναι SS, παπί κωλοφτιαγμένο, enduro, trial, γυμνό street fighter, μοτοκροσάδικο, παλιομοδίτικο παρτάλι, χαλαρό ταξιδιάρικο ή ξέρω 'γω τι άλλο . .

. . περί ορέξεως ουδείς λόγος. Όλοι έχουμε ένα κοινό πάθος γιά τα μηχανοκίνητα δίκυκλα και ο καθένας το βιώνει ανάλογα με την εμπειρία, τα γούστα και την οικονομική επιφάνεια που έχει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    τα ειπες ολα !!!!

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Κάποιοι από εμάς δεν αγοράσαμε μηχανάκι ως μεταφορικό μέσο, αλλά ως σκεύος ηδονής.

Βέβαια εσύ έχεις βεστρόμ...

(Στην φωτο ειναι βεβαια καποιος...Mike Metzger ουχι η αφεντια μου )

Eν τελει βεβαια δεν καταλαβα γιατι θεωρεις το Vstrom μεταφορικο μεσο κι οχι ''σκευος ηδονης'' οπως λες.Αν δεν θεωρειται ηδονη το πρωί να εισαι Πατρα και στην διαρκεια της ημερας να περιδιαβαινεις τα Γιαννενα,το Μετσοβο,την λιμνη στις πηγες του Αωου,τον αυχενα της Καταρας,τα ορεινα των Τρικαλων,τους επαρχιακους της Θεσσαλιας και την αναβαση στον Μπραλο και στον Παρνασσο δεν ειναι ηδονη τοτε τι ειναι?
    (Γι αυτην λοιπον την χρηση ΔΕΝ κανει ενα supersport,δεν τα βγαζει περα με τον λακκουβοπολεμο.Αν ταξιδευεις παντου στην Ελλαδα,δυστυχως ή ευτυχως...οn-off θελεις)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	141_0807_01_z+2008_ktm_690_enduro+mike_metzger.jpg 
Προβολές:	382 
Μέγεθος:	80,4 KB 
ID:	180617
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    σορυ ρε φιλε αλλα εισαι αδικος
    τι φαση του να το εχουν γιατι μονο αυτο γουστάρουν δεν την σκέφτηκες?
    πρέπει να ειναι απαρέτιτα ματαιοδοξία?

η μηχανη δεν ειναι για το γκαζόν αλλα για την καύλα
    tai
    Αλλοιμονο,συζητηση κανουμε
    Περι ορεξεως ουδεις λογος,αλλα γνωμες καταθετουμε.Εδω γεμισαν οι δρομοι των πολεων αυτοκινητα και ψαχνουμε να δουμε γιατι γεμισαν οι δρομοι Supersport?
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Ειν' ωραίοι οι μάγκες με τα SS.
    Εγώ τους χαίρομαι.

Respect στα άτομα που ακολουθούν την καρδιά τους αδιαφορώντας για τις γνώμες των άλλων.

Κι εγω πραγματικα χαιρομαι τα παιδια με τα SS τα οποια ΔΕΝ οδηγουν με φορμα,γυαλι ηλιου και καπελακι.
    Επισης αν οδηγουν χωρις να κανουν του κοσμου τις μ@λακιες στους δρομους της πολης.Ελατε μια βολτα απο Πατρα να θαυμασετε τα καμαρια μας

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Γι αυτην λοιπον την χρηση ΔΕΝ κανει ενα supersport,δεν τα βγαζει περα με τον λακκουβοπολεμο.Αν ταξιδευεις παντου στην Ελλαδα,δυστυχως ή ευτυχως...οn-off θελεις
    Το πρώτο σου ποστ ήταν λίγο "κάπως" και ήθελε ανάλογη απάντηση. Τώρα τα λες καλύτερα :P

Σίγουρα δεν παίρνεις SS για να γυρίσεις τον κόσμο. Αλλά, με το συγκεκριμένο μηχανάκι, ΕΓΩ απολαμβάνω κάθε χιλιόμετρο, είτε πηγαίνοντας στο κέντρο για δουλειά, είτε πηγαίνοντας για καφέ, είτε στην άδεια εθνική, είτε σε ατελείωτο στροφιλίκι. 'Η μπορώ απλά να τη βλέπω να κάθεται στο γκαράζ και να τη χαζεύω. Ο καθένας όπως τη βρίσκει. Σίγουρα έχουμε διαφορετικά πράγματα στο μυαλό μας, εμείς οι δύο, όταν λέμε "ταξίδι" Και, σίγουρα, ταξιδεύοντας (εγώ, ξανατονίζω) με ένα on-off, θα ένιωθα μισός.
    Life begins at 45°.

Ελατε μια βολτα απο Πατρα να θαυμασετε τα καμαρια μας
    Προτιμώ brownies στα Haagens Dazs στη Νικολάου για να χαζεύω φοιτητικά κορμάκια

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Το πρώτο σου ποστ ήταν λίγο "κάπως" και ήθελε ανάλογη απάντηση. Τώρα τα λες καλύτερα :P

Σίγουρα δεν παίρνεις SS για να γυρίσεις τον κόσμο. Αλλά, με το συγκεκριμένο μηχανάκι, ΕΓΩ απολαμβάνω κάθε χιλιόμετρο, είτε πηγαίνοντας στο κέντρο για δουλειά, είτε πηγαίνοντας για καφέ, είτε στην άδεια εθνική, είτε σε ατελείωτο στροφιλίκι. 'Η μπορώ απλά να τη βλέπω να κάθεται στο γκαράζ και να τη χαζεύω. Ο καθένας όπως τη βρίσκει. Σίγουρα έχουμε διαφορετικά πράγματα στο μυαλό μας, εμείς οι δύο, όταν λέμε "ταξίδι" Και, σίγουρα, ταξιδεύοντας (εγώ, ξανατονίζω) με ένα on-off, θα ένιωθα μισός.
    Eαν ομως καμμια φορα τυχει να πας σε μερη που μπορει να σε βγαλει ο δρομος και απο χωμα,τοτε σου ΕΓΓΥΩΜΑΙ οτι θα ψαχνεις για μηχανακι που να σε παει παντου.Τοτε θα καταλαβεις οτι οι ασφαλτοστρωμενοι δρομοι φτανουν μεχρι ας πουμε το 60% της ομορφιας που μπορεις να απολαυσεις στην Ελλαδα.Το υπολοιπο(και ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ πιο ομορφο!) θελει...κατι πιο ψηλο απο SS
    Δεν εχω κανενος ειδους αντιπαθεια με τα supersport,αλλα επιμενω οτι ειναι για τις ελληνικες συνθηκες μηχανακια με πολυ περιορισμενο ευρος χρησης και πρακτικα ειναι πολυ λιγα τα μερη(εκτος πιστας) οπου μπορεις πραγματικα να απολαυσεις τις εξωπραγματικες δυνατοτητες τους.Συνεπεια αυτου του γεγονοτος ειναι και πολλοι κατοχοι τους να πανε εξωφρενικα γρηγορα σε δρομους πχ ευθειες των πολεων και γενικα σε διαδρομες που ειναι μεν ωραιες αλλα οχι για τις ταχυτητες αυτες πχ Επιδαυρος μου ερχεται στο μυαλο.Τις συνεπειες νομιζω τις ξερεις και ισως τις εχεις δει πολλες φορες κι απο κοντα.Φιλικα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    Προτιμώ brownies στα Haagens Dazs στη Νικολάου για να χαζεύω φοιτητικά κορμάκια
    Αστο,η Αγιου Νικολαου θα επρεπε να μετονομαστει σε Αγιου Δεκαευρου,τοσο κοντευει ο καφες στα ''κυριλε'' στεκια(μη )
    Προχτες ενας πιτσιρικας με ενα σκουτερακι επεσε πανω σε μια γιαγια(πεζοδρομος σου λεει μετα!)

Αστο,η Αγιου Νικολαου θα επρεπε να μετονομαστει σε Αγιου Δεκαευρου,τοσο κοντευει ο καφες στα ''κυριλε'' στεκια(μη )

πλερώνεις τη πασαρέλα φίλε...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    δε με χεζεται ρε....οχι στα ss,οχι στα χωματινα,οχι στα σκουτερ (δεν ειναι μηχανες),οχι στα τιντιεμ (ειναι μονο για μαρσιποφορα-ντεμεκ μοτοσυκλετιστες),οχι στα στρωματα (δεν μπορεις να διαχειριστεις την τελικη του),παρτε ον-οφ.δλδ τι ονοφ?κατεμ?γελαμε.βαρκαντερο?κλαιμε.μπεμβε?δεν ειμαστε χαρτογιακαδες.μπερδευτηκα....

δε γαμιεται παω βολτα με το τζιξερ να ξελαμπικαρω.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

(Στην φωτο ειναι βεβαια καποιος...Mike Metzger ουχι η αφεντια μου )

Eν τελει βεβαια δεν καταλαβα γιατι θεωρεις το Vstrom μεταφορικο μεσο κι οχι ''σκευος ηδονης'' οπως λες.Αν δεν θεωρειται ηδονη το πρωί να εισαι Πατρα και στην διαρκεια της ημερας να περιδιαβαινεις τα Γιαννενα,το Μετσοβο,την λιμνη στις πηγες του Αωου,τον αυχενα της Καταρας,τα ορεινα των Τρικαλων,τους επαρχιακους της Θεσσαλιας και την αναβαση στον Μπραλο και στον Παρνασσο δεν ειναι ηδονη τοτε τι ειναι?
    (Γι αυτην λοιπον την χρηση ΔΕΝ κανει ενα supersport,δεν τα βγαζει περα με τον λακκουβοπολεμο.Αν ταξιδευεις παντου στην Ελλαδα,δυστυχως ή ευτυχως...οn-off θελεις)
    Γιατί ρε φίλε θες on-οφφ για αυτά που λές? Και γιατί το στρώμα ειναι on-off και ποιός σουπε πως τα κάνει αυτά ακριβώς που περιγράφεις καλύτερα απ΄το δικό μου μηχανάκι που 'ναι σπορ-τουρινγκ? Εγω λέω πως με το δικό μου π.χ. τα κάνεις ολα αυτά και ΠΟΛΥ πιο ευχάριστα.. Τι ειναι πια αυτά τα ον-οφφ ,θεραπεία για πάσα νόσο και πάσα μαλακία?

Σελίδα 2 από 8 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 15:29
  2. Να μπει το Ban στη ζωη μας λιγο πιο ευκολα?
    από zephyr1 στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 31/07/2007, 23:03
  3. Πινακιδες στη διαθεση μας !!!
    από LINA στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 21/06/2007, 12:42
  4. Εδώ γράφουμε τα specs του pc μας...
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/12/2006, 13:22
  5. Βρετανία - Αυτοκτόνησε λαθρομετανάστης για να παραμείνει ο γιoς του στη χώρα
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2006, 22:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF