Εσύ τι μηχανάκι είπαμε έχεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
και γω μεσα!!! αντε μπας και βγαλουμε κανα μηχανακι....:smilea: :smilea:
Εσύ τι μηχανάκι είπαμε έχεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
και γω μεσα!!! αντε μπας και βγαλουμε κανα μηχανακι....:smilea: :smilea:
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
τι σημασεια εχει???αφου δεν θα το παρετε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ακουστε πως θα γινει:
θα παιζεται εσεις κανονικα με στοιχημα τις αδειες και για να μην ειμαστε αδικοι εγω και ο soul θα παιζουμε με το ενα χερι στο αλλο θα κραταμε τις αδειες(και τις δικες σας )
![]()
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
ΑΝΤΡΕΑΑΑΑΑΑ ΕΛΑΑΑΑΑ!!!!!!
Τα μικρά βγάλανε γλώσσα...![]()
![]()
![]()
![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Δεν είμαι και κάνας καμένος αλλά σε γυναίκα και κονσόλα λέω σπάνια όχι για να πω την αμαρτία μου..Αρχικά δημιουργήθηκε από Greek_Gares
Υ.Γ Μάκη δεν μας τα είχες πει αυτά τα βίτσια![]()
![]()
![]()
ΠιΕς: Τις άδειες τις παίζω μόνο στα φανάρια ρεμαλάκια!![]()
![]()
ε τι να κανουμε και μεις?? μετα απο καμια 1000αρα ωρες cod 4.....ηρθε η ωρα να τρομαξουμε τα![]()
![]()
μακη ερχεται η ωρα.....:a29: :a29: :a29:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
αυτό είναι υποκοριστικό του ρε μαλάκες ??Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
... ρεμαλάκια!![]()
![]()
![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Περιττό να πω ότι το παιχνίδι ε-μηδενίστει!Αρχικά δημιουργήθηκε από SoulGR
μακη ερχεται η ωρα.....:a29: :a29: :a29:![]()
![]()
Στα πλαίσια της Χανιωτικο-Ηρακλειώτικης φιλίας επιβάλεται να είμαι κύριος..!Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
αυτό είναι υποκοριστικό του ρε μαλάκες ??
![]()
(μπορώ βέβαια να χρησιμοποιήσω και το @ για άλφα..:a13:)
Ψιτ.. μίλησε κανείς..Τι λέτε ρε.. που μέχρι να αρχίσω να παίρνω μαθήματα επιλογής δεν είχαμε αφήσει πρωτάθλημα για πρωτάθλημα.. σπόροι..
Που όταν εγώ έπαιζα cod 1 εσείς..
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
σιγά μικρέ θα σου σκιστεί το καλσόν και πως θα πυροβολάς μετά..Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
ακουστε πως θα γινει:
θα παιζεται εσεις κανονικα με στοιχημα τις αδειες και για να μην ειμαστε αδικοι εγω και ο soul θα παιζουμε με το ενα χερι στο αλλο θα κραταμε τις αδειες(και τις δικες σας )
![]()
![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
προφανως θα το ειχαμε ηδη τερματισει....:PΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Που όταν εγώ έπαιζα cod 1 εσείς..![]()
![]()
Παιζει κανεις ακομα ή το ριξατε ολοι στο MW2;;;;;
![]()
Ξυπνάτε ρε.. μπήκε πελάτης στο μαγαζί..![]()