Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 18

Θέμα: agora street triple!

agora street triple!

kalispera se olous kai sygnwmi gia ta greeklish!enas filos mou thelei na agorasei to kainourio street triple alla kolaei sto oti to mixanaki den exei abs!yparxei periptwsi na mporei na valei meta abs stin sygekrimeni mixani?lete na exei provlima xwris ayto?episeis apo thema zimiwn kai antalaktikwn ti paizei!sas eyxaristw poly gia ton xrono sas!isws tous epomenous mines enas akoma na kykloforei me street triple!

Re: agora street triple!

Αρχικά δημιουργήθηκε από sakistrs
    kalispera se olous kai sygnwmi gia ta greeklish!enas filos mou thelei na agorasei to kainourio street triple alla kolaei sto oti to mixanaki den exei abs!yparxei periptwsi na mporei na valei meta abs stin sygekrimeni mixani?lete na exei provlima xwris ayto?episeis apo thema zimiwn kai antalaktikwn ti paizei!sas eyxaristw poly gia ton xrono sas!isws tous epomenous mines enas akoma na kykloforei me street triple!
    Γεια σου φίλε...

Για το ABS πρέπει να έχουν γίνει χιλιάδες κουβέντες και χιλιάδες διαφωνίες...Χρήσιμο είναι αλλά όχι το βασικότερο κριτήριο για την αγορά μηχανής IMHO. Το αν κάποιος θα έχει πρόβλημα χωρίς αυτό, έχει να κάνει με το πόσο "ευγενικός" είναι με τα φρένα του ώστε να αποφύγει το μπλοκάρισμα. Μόνο ο ίδιος το ξέρει...Εγώ ας πούμε που δεν χρησιμοποιώ τη μηχανή ως μέσο καθημερινής μετακίνησης μπορώ να κάνω και χωρίς.

Η Triumph δεν δίνει (προς το παρόν) δυνατότητα retrofit ABS. Μπορεί αργότερα που θα γίνει υποχρεωτικό στις καινούργιες να το κάνει, μπορεί και όχι.

Ζημιές δεν έχουν ακουστεί πλην ψιλοπραγμάτων. Το κόστος συντήρησης είναι τυπικό θα έλεγα, μέσο. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές από μάρκα σε μάρκα. Όταν έκανα την έρευνα αγοράς στην ερώτηση για το κόστος του πρώτου σέρβις οι απαντήσεις δεν απείχαν παραπάνω από 8-10%.

eisai apsogos!tha tou ta metaferw se euxaristw!vasika o filos mou ithele anti gia ta dwra pou dinei i triumph (900+ eyro)na tous pei na tou valoun abs alla apoti katalava den ginetai,toulaxiston akoma!gia tis zimies pou rwtisa exw akousei polla gia to oti den einai tosoaksiopistes oso oi japan mixanes alla mallon logia tou kousmou einai.eyxaristw poly file mou.

[...]!gia tis zimies pou rwtisa exw akousei polla gia to oti den einai tosoaksiopistes oso oi japan mixanes alla mallon logia tou kousmou einai.eyxaristw poly file mou.
    Ζήλια αδερφέ, ζήλια...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: les e?gia neo odigo leei to mixanaki?einai filiko i tha exoume klamata?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: les e?gia neo odigo leei to mixanaki?einai filiko i tha exoume klamata?
    Πόσο χρονών είναι το παληκάρι? Εγώ πριν το πάρω το πιο γρήγορο δίτροχο που είχα καβαλήσει ήταν ένα Ideal Megisto 2009 (ποδήλατο)...:rotflmao: αλλά είμαι 34 και τα μυαλά είναι μέσα στο κεφάλι...
    Εκτός αυτού προσπαθώ με διάβασμα, άσκηση και περισυλλογή να γίνω καλύτερος πράγμα που νομίζω ότι είναι και ο μόνος τρόπος!

einai 24 file mou poly prosektikos stin odigisi kai skepsou oti apo twra psaxnei eksoplismo na agorasei!i empiria tou ena fx 125!

Καλορίζικο από εμένα, πάντα όρθιος...

Είμαι σαφής νομίζω...

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McZab
    ... προσπαθώ με διάβασμα, άσκηση και περισυλλογή να γίνω καλύτερος πράγμα που νομίζω ότι είναι και ο μόνος τρόπος!
    Ι agree!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	yoga_2.jpg 
Προβολές:	714 
Μέγεθος:	15,0 KB 
ID:	180753

tha tou perasw tis eyxes sas paidia !iswsse ligo kairo milate me ton idio edw mesa...egw tis kawa eimai eyxaristw!

i empiria tou ena fx 125!
    elpizo na min einai aytos ---- >
    http://www.youtube.com/watch?v=iVwzagczq2M
    :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από harris_x
    Ι agree!

Κορόιδευε εσύ αλλά είναι αποδεδειγμένο ότι η "στάση του λωτού" δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα στα στροφιλίκια...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: oxi re sy aytos den to exei giosimouria kai nikela.....einai mama!

Νέο μέλος
    Τελείο το μηχανακι δεν χρειαζεται να λεμε τα ιδια κ τα ιδια...........ανταλακτικα τωρα θα σ πω σε λιγες μερες π θα την παρω πισω.μου την εριξε ενας μλκς οπως εκανε οπισθεν κ βρηκε στο πεζοδρομιο.ενας προχειρος υπολογισμος του μαστορα ηταν αρκετα τσουχτερος!!!θα σας στα πω ολα αναλυτικα οταν ειναι ολα κομπλε.αλλα ευχομαι σε ολους αν ποτε γινει κατι χτυπα ξυλο να τον βρειτε για δηλωση....αλλιως πατε για 2η μηχανη!....εγω ευτυχως ημουν τυχερος στην ατυχια μου.1ον επειδη τον βρηκα κ εκανε δήλωση,2ον θα βαλω καλυτερο τιμονι(αυτο π εχει το R και το Speed)και πηρα μια πολυ καλυτερη τιμη για την Arrow 3-1 οποτε δεν αντιστάθηκα κ θα την βαλω!!

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Brutale 750s ή street triple 675?
    από tolkmt-03 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 59
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2007, 22:45
  2. Street Triple Πρώτες Εντυπώσεις
    από m1ke στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2007, 10:23
  3. MCN Triumph Street Triple vs Monster, Z, Hornet, GSR, FZ6
    από 618RR στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 13:14
  4. street triple???
    από superstoner στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2007, 14:07

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •