Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 225

Θέμα: Η1Ν1

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Ωραιο το email και οντως ετσι ειναι τα πραγματα δεν διαφωνω...Αλλα ποιος ειχε την φανταστικη ιδεα να γραψει το παρακατω....

Αριστερος ο Rumsfeld και κατ'επεκταση ο Μπους....

:rotflmao:
    Ρε αυτο δεν τό'χα προσέξει.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Το ερώτημα μου είναι ότι ,μπορεί να έχουν συνεργήσει τόσοι αξιοσέβαστοι άνθρωποι μόνο για να κερδοσκοπήσουν κάποιες πολυεθνικές εις βάρος της υγείας ΟΛΩΝ ΜΑΣ ???
    Άμα σου πω σαν ιατρικός επισκέπτης τι λαδώματα έκανα και δεν έκανα στους "αξιοσέβαστους ανθρώπους" που αναφέρεις θα τρίβεις τα μάτια σου!
    Μην ακούς τίποτε και κανέναν απο δαύτους! Άμα τους δεις πρώτους να κάνουν το εμβόλιο, σε εαυτούς και στα παιδιά τους, τότε ναι! πήγαινε και εσύ. Επειδή όμως ποτέ δε θα δεις κάτι τέτοιο, φτύσε τους και ηρέμησε!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=78669&cid=4

χωρίς περαιτέρω σχόλια...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    χωρίς περαιτέρω σχόλια...

Gandalf
    Τι σχόλια να κάνεις; Πρώτον είναι ρεπορταζ απο το Zougla.gr που όση σχέση έχω εγω με τρακντέις έχει αυτό με ενημέρωση και δεύτερον, τον είδα τον τυπο το πρωί στην τηλεόραση και με έπιασαν τα γέλια...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Εμένα με πιάνουν τα γέλια (και τα κλάμματα) με όλους αυτούς που θα τρέξουν να το κάνουν.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Καλημερα

Διαβαζοντας αυτο το thread ειδα πολλες αποψεις για το τι πρεπει να κανουμε και τι οχι σχετικα με το νεο εμβολιο. Θα ηθελα να παραθεσω και εγω μερικα απο τα πραματα που ανακαλυψα κατοπιν μιας μικρης προσωπικης ερευνας.

Καταρχην ο μεγαλυτερος κινδυνος που υπαρχει απο ολα τα εμβολια (και οχι μονο της νεας γριπης) που γινονται σε ΗΠΑ, ΕΕ και μερικες ακομα χωρες δεν ειναι το ιδιο το εμβολιο αλλα ενα συγκεκριμενο συντηριτικο που χρησιμοποιειταια κατα την παρασκευη του.

Τι εννοο: Οταν οι φαρμακοβιομηχανιες παρασκευαζουν ενα εμβολιο, το εμφιαλωνουν σε φιαλιδια πολλαπλων δοσεων, για τον απλουστατο λογο οτι το εμφιαλωμα σε ατομικες δοσεις κοστιζει πολυ σε υλικα συσκευασιας (μπουκαλακια ετικετες κλπ). Οταν λοιπον το εμβολιο φτασει στο γιατρο σας εκεινος θα παρει το φιαλιδιο θα το τρυπησει με τη συρριγγα θα παρει την πρωτη δοση και θα σας εμβολιασει. Μετα οταν παει ο δευτερος να εμβολιαστει, το φιαλιδιο εχει ηδη τρυπηθει οποτε και εχει ερθει σε επαφη με το περιβαλλον, αρα το περιεχομενο πιθανων να εχει ηδη μολυνθει απο κατι. Αρα ο δευτερος που θα εμβολιαστει απο το ιδιο μπουκαλι πιθανον να νοσησει απο κατι το οποιο μπηκε στο φιαλιδιο λογω του τρυπηματος.

Η λυση σε αυτο το προβλημα ειναι παρα πολυ απλη. Τι κανουν οι φαρμακοβιομηχανιες; Χρησιμοποιουν συντηρητικα τα οποια σκοτωνουν πιθανους παθογονους μικροοργανισμους που εισερχονται στο φιαλιδιο αφου αυτο ανοιχτει. Φυσικα αυτα τα συντηρητικα θα εισελθουν και στον οργανισμο του ανθρωπου ο οποιος παει να εμβολιαστει. Και εδω ακριβως ειναι που χανεται το παιχνιδι.

Το πιο κοινο και πολυχρησιμοποιημενο συντηρητικο που χρησιμοποιειται κατα κορον απο τις φαρμακοβιομηχανιες ονομαζεται Thimerosal ή Thiomersal (C9H9HgNaO2S). Το Thimerosal ειναι μια χημικη ενωση που αποτελειται απο υδραργυρο σε 49,6% αναλογια κατα βαρος. Αυτο πρακτικα σημαινει οτι στα 100 γραμμαρια διαλυματος, τα 49 περιπου ειναι υδραργυρος. Το Thimerosal κατα την εισοδο του στον οργανισμο μεταβολιζεται και μετατρεπεται σε αιθυλυδραργυρο (ethylmercury), που ειναι και ο παραγοντας που σκοτωνει τις τυχον μολυνσεις που εισηλθαν στο φιαλιδιο, και σε σαλυκιλικο θείο (thiosalicylate).

Η ποσοτητα του τοξικου αυτου χημικου που περιεχεται στα εμβολια ειναι τρομακτικη, καθως για παραδειγμα το εμβολιο κατα της Ηπατιτιδας Β περιεχει 12.5 μικρογραμμαρια υδραργυρου. Αυτο ειναι πανω απο 100 φορες το οριο υδραργυρου που μπορει να αντεξει ο οργανισμος ενος βρεφους στα οποια γινεται και αυτο το εμβολιο. Η ποσοτητα δε που περιεχεται στο εμβολιο της γριπης H1N1 ειναι 25 μικγρογραμμαρια και αυτο μπορειτε να το διαβασετε στο site του FDA του οποιου το link παραθετω παρακατω. Και επειδη το Thimerosal εχει την ιδιοτητα να μαζευεται στον πατο του φιαλιδιου (ο υδραργυρος ανηκει στη κατηγορια των βαρεων μεταλλων) φανταστειτε την περιεκτικοτητα της τελευταιας δοσης και τα αποτελεσματα που θα εχει στον ατυχο που θα εμβολιαστει με αυτη, αν ο γιατρος δεν ανακινησει καλα το φιαλιδιο πριν τραβηξει τη δοση με τη συριγγα.

Ο υδραργυρος εχει πολλες παρενεργειες στον ανθρωπινο οργανισμο και την επικυνδυνοτητα του δεν θα την συζητησω εδω, αλλα δυο απο τις σημαντικοτερες παρενεργειες οι οποιες εχουν αμεση σχεση με τις παρενεργειες του εμβολιου θα τις αναφερω.

Ο υδραργυρος μπορει μεσω ενος μηχανισμου να κολλαει σε ενα ειδος κυτταρων, τα κυτταρα μυελίνης, τα οποια ειναι στην ουσια το μονωτικο υλικο γυρω απο ενα νευρικο αξονα. Φανταστειτε τα νευρα σας σαν ενα ηλεκτρικο καλωδιο. Στο εσωτερικο υπαρχει το συρμα (νευρικος αξονας) το οποιο ειναι υπευθυνο για τη μεταφορα της πληροφοριας, και γυρω γυρω απο το συρμα υπαρχει το πλαστικο μονωτικο περιβλημα (μυελινη) το οποιο δεν αφηνει το συρμα να ακουμπησει πουθενα αλλου εκτος απο εκει που προοριζεται. Ο υδραργυρος λοιπον οταν κολλαει πανω στα κυτταρα μυελινης αναγκαζει το ανοσοποιητικο συστημα το οργανισμου να επιτεθει σε αυτα τα κυτταρα και κατα συνεπεια να καταστρεψει το μονωτικο περιβλημα του νευρου, καταστρεφοντας ετσι στην ουσια τα ιδια τα νευρα και προκαλωντας εκφυλισμο στις εγκεφαλικες συναψεις.

Αυτο εχει σαν αποτελεσμα αυτοανοσα νοσηματα οποως το συνδρομο Guillain–Barré και την οξεια λοιμωδη εγκεφαλομυελιτιδα (ADEM). Επισης υπαρχουν μελετες οι οποιες εχουν θαφτει απο φαρμακοβιομηχανιες οι οποιες συνδεουν το Thimerosal με τον αυτισμο, καθως πολλα απο τα παιδια που παρουσιασαν αυτισμο τον παρουσιασαν μετα απο πολλαπλους εμβολιασμους. Οσο περισσοτερα εμβολια μας αναγκαζει η κυβερνηση μας να κανουμε τοσο μεγαλωνει το ποσο του υδραργυρου που εισερχεται στο σωμα μας και των παιδιων μας.

Το αν θα κανετε το εμβολιο εσεις η το παιδι σας ειναι στην κριση σας, αλλα καλο θα ηταν να ψαξετε ολες τις πλευρες πριν κανετε καποια βιαστικη κινηση. Οι ομαδες υψηλου κινδυνου ισως να χρειαζεται οντως να εμβολιαστουν καθως η πιθανοτητα να υποστουν τις παραπανω παρενεργειες ισως να ειναι μικρη μπρος στις πιθανοτητες να πεθανουν απο μια λοιμωξη εξαιτιας του ιου. Προσωπικα ομως δεν το πιστευω αυτο. Η κοινη γριπη εχει πανω απο 500.000 θυματα ετησιως σε ολο τον κοσμο. Η Η1Ν1 ποσα ειχε φετος; 1000; 2000;

Μερικα απο τα links που ισως σας βοηθησουν στην δικη σας ερευνα:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Guillan_barre
    http://en.wikipedia.org/wiki/Acute_d...ephalomyelitis
    http://www.naturalnews.com/011764_me..._vaccines.html
    http://www.fda.gov/BiologicsBloodVac.../ucm186102.htm
    http://en.wikipedia.org/wiki/Thimerosal

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zerotronic
    Η κοινη γριπη εχει πανω απο 500.000 θυματα ετησιως σε ολο τον κοσμο. Η Η1Ν1 ποσα ειχε φετος; 1000; 2000;
    Αν και το ποστ που έβαλες είναι πολύ περιεκτικό και ευκολονόητο,κάνω παράθεση μόνο σ' αυτό το κομμάτι,που μπορεί να κάνει περισσότερους να αναρωτηθούν.

Σ' ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο που έκανες να γράψεις αυτά τα πράγματα.Προφανώς είσαι γιατρός,έτσι;Νά'σαι καλά!

moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Zerotronic ...

Περίπου τα ίδια στοιχεία με άλλη διατύπωση είχα διαβάσει σε ενα περιοδικό Ιατρικής φύσης (εκείνο που είπα και πριν) αλλά οχι με τόση λεπτομέρεια. Διαφωτιστικότατο το κείμενο και ειδικότερα όταν έχει και παραπομπές κάτω απο αυτό ... θα μελετήσω με αρκετό ενδιαφέρον και θα επανέρθω.

Αλλά όπως είπε και vangelis και μόνο τις αναλογίες να διαβάσεις, προβληματίζεσαι να πάρεις ενα εμβόλιο αμφιβόλου χρησιμότητας έτσι και αλλιώς με δεδομένο οτι ακόμα και η κυβέρνηση λέει πως μεγάλος αριθμός (ο μεγαλύτερος) την περνάει την γρίππη με συμβατικές μορφές θεραπείας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Οχι παιδια δεν ειμαι γιατρος. Αυτο θελω να το ξεκαθαρισω. Ειμαι φυσικος και λογω των σπουδων μου εχω αρκετη και αμεση σχεση με χημεια. Ολα τα παραπανω ειναι πορισματα δικα μου μετα απο αρκετες μερες ερευνα στο διαδικτυο και συζητησης με φιλους που επισης εχουν καποια εμπειρια σε θεματα χημειας.

Προσωπικα καθε καλοκαιρι στην αδεια μου κατεβαινω κανα 10ημερο σαντορινη και βοηθαω εκει τον πατερα μου στην καφετερια που εχει. Κατα συνεπεια ερχομαι σε επαφη με περισσοτερους απο 500-1000 ανθρωπους καθημερινα ολων των εθνικοτητων. Δεν εχω νοσησει ουτε καν απο απλη γριπη τουλαχιστον 2 χρονια τωρα και φυσικα δεν εχω εμβολιαστει με κανενα εμβολιο για καμια γριπη. Αυτο ισως κατι να λεει για το ποσο επικινδυνη ειναι η Η1Ν1. Ισως και παλι οχι. Σε καθε περιπτωση ποτε μην ακουτε μονομερεις αποψεις. Παντα να ψαχνετε και τον αντιλογο. Και επιτελους καλο θα ηταν να κλεισουμε τα @#!@κουτα που μας βομβαρδιζουν με καθημερινες ιστοριες τρομου απο καθε δελτιο.

Για τις πολυεθνικες καθε ειδους (οπως και για τις φαρμακοβιομηχανιες) δεν ειμαστε τιποτα αλλο παρα αριθμοι σε μια κολλα χαρτι. Ποσοι νοσησαν, ποσοι θα νοσησουν και ποσοι απο αυτους θα πεθανουν δεν τους λεει κατι. Και για να πω την αποψη μου και για κατι που ειπωθηκε πιο πανω, πιστευω πως στο βωμο του κερδους αυτοι οι ανθρωποι θα πουν και θα κανουν οτιδηποτε. Κανενας μεγαλογιατρος απο αυτους που βγαινουν στα καναλια δεν νοιαζεται για την δικη σας υγεια και των παιδιων σας. Νοιαζεται μονο για τη δοση που πρεπει να ξοφλησει για το κοτερο του.

Επειδη εχω πελατη μια αρκετα μεγαλη εταιρεια παρασκευης ιατρικων παρασκευασματων οπως αλοιφες φαρμακα κλπ., και εχω ρωτησει και εχω παρει μια μικρη ιδεα για το πως παιζεται το παιχνιδι, σας διαβεβαιω πως αυτα που ειπε ενας φιλος λιγο πιο πριν περι λαδωματος γιατρων ωστε να σπρωξουν τα φαρμακα μιας συγκεκριμενης εταιρειας κλπ κλπ ειναι περα για περα αληθινα.

Ονοματα δε λεμε, οικογενειες δε θιγουμε

Προσεχετε μονο που εναποθετετε την εμπιστοσυνη και τη ζωη σας.

Προσεχετε μονο που εναποθετετε την εμπιστοσυνη και τη ζωη σας.
    Προσέχουμε...

Οχι παιδια δεν ειμαι γιατρος. Αυτο θελω να το ξεκαθαρισω. Ειμαι φυσικος και λογω των σπουδων μου εχω αρκετη και αμεση σχεση με χημεια. Ολα τα παραπανω ειναι πορισματα δικα μου [...]

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Καπετάνιο, συλλογισμένο σε θωρώ, ιντά ΄ναι που συμβαίνει; Εσύ θα το κάμεις;

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Καπετάνιο, συλλογισμένο σε θωρώ, ιντά ΄ναι που συμβαίνει; Εσύ θα το κάμεις;
    Εγώ όχι (το εμβόλιο εννοείς; ), γιατί δεν ανήκω σε ομάδα υψηλού ή "υψηλου" κινδύνου.

Εαν χρειαζόταν, θα το έκανα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Προσέχουμε...

Φιλε Cpt. Haddock το οτι ολα τα παραπανω ειναι απο προσωπικη μου ερευνα το ξεκαθαρισα απο την πρωτη στιγμη που ξεκινησα να γραφω το παραπανω κειμενο. Δεν υπονοησα ουτε για μια στιγμη πως θα επρεπε να δεχθειτε ολα οσα λεω χωρις κουβεντα η οτι ειμαι γιατρος. Ισα ισα που προτεινα ηδη 2 φορες οτι πρεπει να κανει ο καθενας τη δικη του ερευνα και να βγαλει τα δικα του συμπερασματα. Τυχαινει να εχω γνωστους γιατρους, βιολογους και βιοχημικους οπως και συναδελφους φυσικους με τους οποιους το κουβεντιασα και μου εξηγησαν πολλα πραματα σχετικα με τις επιδρασεις του υδραργυρου στον ανθρωπο κλπ. Αυτο με βοηθησε, γιατι μπορει απο χημεια να γνωριζω 5 πραματα σχετικα με τις ιδιοτητες του υδραργυρου, δεν ειχα ομως εμπεριστατωμενη εικονα για το πως επιδρα στο ανθρωπινο σωμα και τι ζημια κανει. Οπως καποιοι αλλοι μου εξηγησαν, μου δωσαν καποιες βασεις και με βαλαν στην πριζα να ψαχτω απο μονος μου, ετσι ελπιζω να κανω και εγω εδω το ιδιο.

Zerotronic...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Τυχαινει να εχω γνωστους γιατρους, βιολογους και βιοχημικους οπως και συναδελφους φυσικους με τους οποιους το κουβεντιασα και μου εξηγησαν πολλα πραματα σχετικα με τις επιδρασεις του υδραργυρου στον ανθρωπο κλπ. Αυτο με βοηθησε, γιατι μπορει απο χημεια να γνωριζω 5 πραματα σχετικα με τις ιδιοτητες του υδραργυρου, δεν ειχα ομως εμπεριστατωμενη εικονα για το πως επιδρα στο ανθρωπινο σωμα και τι ζημια κανει.
    Ειναι σιγουρο οτι εχει υδραργυρο το εμβολιο?
    Αν ναι που αποσκοπει η χρηση του,περα απο τις παρενεργειες?
    The only easy day was yesterday.

Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ