Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 44

Θέμα: γαμωκινητές.....

Εισπνοή.... εκπνοή....

γαμωκινητές.....

το σκηνικό έχει ως εξής.

με πέρνουν τηλέφωνο στο κινητό μου (cosmote) για να με ενημερώσουν για προσφορές της VODAFONE. όταν τους ρωτάω που βρήκαν το τηλέφωνό μου και με ενοχλούν μου λέει ο βλακάκος πως καλεί το σύστημα τυχαία ένα νούμερο. του λέω οκ δεν με ενδιαφέρουν οι προσφορές και θέλω να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο γιατί το νούμερο δεν μπορεί να το βρίσκει ο καθένας και να μου πει και το όνομά του. Εκεί μου λέει πως δεν μου λέει το όνομά του γιατί (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ) δεν του αρέσει ο τόνος της φωνής μου. Του λέω... μεγάλε εσύ με ενόχλησες.. με πήρες στο κινητό μου και θα μου πεις και για τον τόνο της φωνής μου????? Το όνομά σου και το το όνομα του υπεύθυνου που θα μιλήσω. Και μου ξαναλέει πως δεν μου το λέει και θα με συνδέσει με υπεύθυνο. Και κόβει τη γραμμή ο αρχίδι.

η ερώτησή μου είναι απλή. Που σκατά μπορώ να απευθυνθώ? Προστασία του πολίτη? Το κινητό μου είναι σύνδεση και υποτίθεται πως υπάρχει αρχή προστασίας δεδομένων....

(πείτε ότι θέλετε - πως είμαι περίεργος ή κάτι άλλο - αλλά δεν γουστάρω να με παίρνουν στο κινητό μου από απόκρυψη και όχι μόνο να μη μου λένε όνομα αλλά να μου το κλείνουν κι όλας.)

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap

Re: γαμωκινητές.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    το σκηνικό έχει ως εξής.

με πέρνουν τηλέφωνο στο κινητό μου (cosmote) για να με ενημερώσουν για προσφορές της VODAFONE. όταν τους ρωτάω που βρήκαν το τηλέφωνό μου και με ενοχλούν μου λέει ο βλακάκος πως καλεί το σύστημα τυχαία ένα νούμερο. του λέω οκ δεν με ενδιαφέρουν οι προσφορές και θέλω να μιλήσω με κάποιον υπεύθυνο γιατί το νούμερο δεν μπορεί να το βρίσκει ο καθένας και να μου πει και το όνομά του. Εκεί μου λέει πως δεν μου λέει το όνομά του γιατί (ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ) δεν του αρέσει ο τόνος της φωνής μου. Του λέω... μεγάλε εσύ με ενόχλησες.. με πήρες στο κινητό μου και θα μου πεις και για τον τόνο της φωνής μου????? Το όνομά σου και το το όνομα του υπεύθυνου που θα μιλήσω. Και μου ξαναλέει πως δεν μου το λέει και θα με συνδέσει με υπεύθυνο. Και κόβει τη γραμμή ο αρχίδι.

η ερώτησή μου είναι απλή. Που σκατά μπορώ να απευθυνθώ? Προστασία του πολίτη? Το κινητό μου είναι σύνδεση και υποτίθεται πως υπάρχει αρχή προστασίας δεδομένων....

(πείτε ότι θέλετε - πως είμαι περίεργος ή κάτι άλλο - αλλά δεν γουστάρω να με παίρνουν στο κινητό μου από απόκρυψη και όχι μόνο να μη μου λένε όνομα αλλά να μου το κλείνουν κι όλας.)

δεν είσαι περίεργος, ανήκουμε στην ίδια κατηγορία..... δεν μπορείς να τον βρεις γιατί μπορεί ο οποιοσδήποτε να πει ότι σε κάλεσε τυχαία. Κάπου σου ξέφυγε το νούμερο και μπήκε σε λίστα.... από καμιά τράπεζα, από καμιά εταιρία που μοιράστηκε το τηλέφωνο σου με "εμπορικό συνεργάτη της"....κλπ κλπ

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    λοιπον φιλαρακο ακου πως εχουν τα πραγματα.η γυναικα μου στο παρελθον εκανε αυτη την ενοχλητικη δουλεια.το τηλεφωνο δεν ειναι απο την εκαστοτε εταιρεια vodafone-eurobank κτλ κτλ,αλλα απο μεσαζοντες εταιρειες που αναλαμβανουν αυτο το project.η γυναικα μου δουλευε στην delta singular και ολη μερα επαιρναν τηλεφωνα για πιστωτικες-δανεια-κινητα δηθεν εκπροσωποντας τις αρχικες εταιρειες.μπροστα τους εχουν μια λιστα απο τις πιθανες απαντησεις σου και πως να σε αντιμετωπισουν,λιστα η οποια εχει συνταχθει με τη βοηθεια ψυχολογων παρακαλω...ο π@π@ριδης που σου απαντησε λοιπον πληρωνεται με το συνολο των επιτυχυμενων κλησεων.ποιεσ ειναι αυτες?απλα αυτες που τους απαντανε.γι αυτο το λογο κοφτα και καθαρα κλεισιμο το τηλ και αν επιμενουν σκυλοβρυσιμο.κανεις δεν μπορει να σου ζητησει ευθυνες μια και τα στοιχεια σου εχουν πουληθει παρανομα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Και γιατι δεν θες καποιο νεο προγραμμα της Vodafone ?
    E?
    E ???

:rotflmao: :rotflmao:

Εμένα με πήρανε από τη Wind και μου είπανε "μάθαμε ότι γεννήσατε, να σας ζήσει!!!"
    Παλιοτραβέλια!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Κομμένο μέλος Το avatar του/της dimokritos
    θα μπορούσες απλά

1. να έχεις το κινητό σου αθόρυβο, αφού ενοχλήθηκες από την κλήση

2. να μην απαντήσεις την κλήση αφού δεν φαίνεται ο αριθμός

3. να πεις ότι δεν ενδιαφέρεσαι και να τερματιστεί ομαλά και γρήγορα η κλήση

δεν υπάρχει λόγος να εκνευριζόμαστε για ασήμαντες αιτίες..
    Βάλτο καλά στο κεφάλι σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Εμένα με πήρανε από τη Wind και μου είπανε "μάθαμε ότι γεννήσατε, να σας ζήσει!!!"
    Παλιοτραβέλια!
    θα σου στέλνουν και στα γενέθλια ευχετήρια sms

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Παλιοτραβέλια!
    Αυτο θα πει στοχευμενη διαφημηση.

"Γεια σας.Μαθαμε οτι γεννησατε.Μπραβο!
    Μηπως θα σας ενδιεφερε καποιο νεο προγραμμα Family & Friends ??? "

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    θα σου στέλνουν και στα γενέθλια ευχετήρια sms
    Μαζί με έντυπο υλικό (!) μας στείλανε ευχετήριο sms ήδη τα Pampers, και τα ΝΟΥΝΟΥ
    Γ@μημένοι!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Μαζί με έντυπο υλικό (!) μας στείλανε ευχετήριο sms ήδη τα Pampers, και τα ΝΟΥΝΟΥ
    Γ@μημένοι!
    αφού δε σου 'στειλε και το "αποστακτήριο ο ΜάκιΤζι" ...

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Τώρα εμένα γιατί αυτό μου κάνει κάτι από 1984;

Και θέλω να γίνω ο V [στο V for Vendetta βεβαίως, βεβαίως...]

To infinity...and beyond! Το avatar του/της argy_kap
    Γ@μημένοι!
    Στην κλινική εσύ ή η γυναίκα σου συμπληρώσατε το έντυπο με τα διαφημιστικά....δεν διάβασες τα ψιλά γράμματα αλλά να σε ενημερώσω οτι καλά έκανες γιατί στέλνουν πολλά κουπόνια στα επόμενα χρόνια....και η αξία τους είναι σημαντική...'εχει κάτι -5 και κάτι -2 στα Pampers συνέχεια..

Μπορείς να πιεις και καμιά μπύρα στην υγεία τους.....

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από argy_kap
    Στην κλινική εσύ ή η γυναίκα σου συμπληρώσατε το έντυπο με τα διαφημιστικά....δεν διάβασες τα ψιλά γράμματα αλλά να σε ενημερώσω οτι καλά έκανες γιατί στέλνουν πολλά κουπόνια στα επόμενα χρόνια....και η αξία τους είναι σημαντική...'εχει κάτι -5 και κάτι -2 στα Pampers συνέχεια..

Μπορείς να πιεις και καμιά μπύρα στην υγεία τους.....
    ως πατερας συμφωνω,ειναι μια απο τις λιγες φορες που η ενοχληση εχει οικονομικο και πρακτικο κερδος,,,

Γ@μημένοι!
    απαντησε τους οτι εχεις ιδιοκτητη αγελαδα κι οτι χρησιμοποιεις κλασσικα πανια...

θα παθουν εγκεφαλικο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Και γιατι δεν θες καποιο νεο προγραμμα της Vodafone ?
    E?
    E ???

:rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ