Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 225

Θέμα: Η1Ν1

Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
    Ειναι σιγουρο οτι εχει υδραργυρο το εμβολιο?
    Αν ναι που αποσκοπει η χρηση του,περα απο τις παρενεργειες?
    Συντηρητικό (ξεπερασμένης τεχνογνωσίας αλλά φθηνό...)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
    Ειναι σιγουρο οτι εχει υδραργυρο το εμβολιο?
    Αν ναι που αποσκοπει η χρηση του,περα απο τις παρενεργειες?
    Η χρηση του ειναι σαν συντηριτικο. Σκοτωνει τυχον παθογονους παραγοντες που θα μπουν στο φιαλιδιο μετα το ανοιγμα του απο το γιατρο ωστε να μην μολυνθει ο επομενος που θα παρει δοση απο το ιδιο μπουκαλακι.

Διαβασε σε παρακαλώ το κειμενακι που εγραψα λιγο παραπανω. Εκει θα βρεις πιο αναλυτικα πληροφοριες που μπορεσα να μαζεψω σχετικα με το γιατι περιεχεται το Thimerosal στα εμβολια.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zerotronic
    Διαβασε σε παρακαλώ το κειμενακι που εγραψα λιγο παραπανω. Εκει θα βρεις πιο αναλυτικα πληροφοριες που μπορεσα να μαζεψω σχετικα με το γιατι περιεχεται το Thimerosal στα εμβολια.
    Ναι, μονο που πουθενά στα ποστς σου δεν τεκμαίρεται οτι το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει υδράργυρο.

Κι αν έχει, προφανώς έχουν όλα, οπότε όλα τα εμβόλια που έχουμε κάνει σαν παιδιά και αργότερα (στρατό, τέτανος κλπ) μας έχουν προσθέσει μερικά κιλά βαρους λόγω του quicksilver

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Ναι, μονο που πουθενά στα ποστς σου δεν τεκμαίρεται οτι το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει υδράργυρο.

Κι αν έχει, προφανώς έχουν όλα, οπότε όλα τα εμβόλια που έχουμε κάνει σαν παιδιά και αργότερα (στρατό, τέτανος κλπ) μας έχουν προσθέσει μερικά κιλά βαρους λόγω του quicksilver

Μπες σε παρακαλω στον κοπο να ριξεις μια ματια στα links που εχω παραθεσει στο αρχικο κειμενο, και συγκεκριμενα στη σελιδα του FDA.

http://www.fda.gov/BiologicsBloodVac.../ucm186102.htm

Διαβασε στα συστατικα των εταιρειων που το παρασκευαζουν εκει που γραφει:

ID Biomedical Corporation of Quebec:
    Thimerosal, a mercury derivative, is added as a preservative. Each dose contains 25 mcg mercury

Novartis Vaccines and Diagnostics Limited (που απόσο γνωριζω ειναι και η εταιρεια που φερνει το εμβολιο στην ελλαδα):
    The 5-mL multidose vial formulation contains thimerosal, a mercury derivative, added as a preservative. Each 0.5-mL dose from the multidose vial contains 25 mcg mercury.

Sanofi Pasteur, Inc.:
    Each 0.5 mL dose of the multidose presentation contains 25 mcg mercury.

Απο τις 4 εταιρειες που το παρασκευαζουν μονο η τελευταια δηλωνει οτι δεν χρησιμοποιει συντηριτικα

MedImmune LLC:
    The vaccine contains no preservatives.

Αυτο σημαινει πως οι δοσεις που πουλαει η συγκεκριμενη εταιρεια ειναι ατομικες και κατα συνεπεια κοστιζουν περισσοτερο.

EDIT:
    Ναι απ οσο ξερω τα περισσοτερα εμβολια που γινονται περιεχουν το συγκεκριμενο συντηρητικο. Οπως ειπα δεν ειμαι γιατρος και δεν τα ξερω ολα με το ονομα τους. Μπορεις ομως αν θες νομιζω να πας σε φαρμακειο και να ζητησεις να αγορασεις ατομικη δοση οποιουδηποτε εμβολιου που δεν θα περιεχει Thimerosal. Αν εχουν φερει τα φαρμακεια τις συγκεκριμενες δοσεις φυσικα.

Οπότε ξαναρωτάω: Αυτό συμβαίνει μονο στο συγκεκριμένο εμβόλιο ή σε όλα; Μηπως είναι όλα επικίνδυνα και πρέπει να τα καταργήσουμε;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Οπότε ξαναρωτάω: Αυτό συμβαίνει μονο στο συγκεκριμένο εμβόλιο ή σε όλα; Μηπως είναι όλα επικίνδυνα και πρέπει να τα καταργήσουμε;
    Σου απαντησα σε αυτο παραπανω στο EDIT. Να με συγχωρεις, το ξεχαασα την πρωτη φορα

Μηπως είναι όλα επικίνδυνα και πρέπει να τα καταργήσουμε;
    Μεγάλο ερώτημα που χρήζει μεγάλης απάντησης.
    Έχεις υπόψιν σου τον Ed. Jenner; Το τι συνέβη στη γυναίκα του και στον ίδιο; Μα και φυσικάααααα η επιστήμη έχει προοδεύσει και αυτά δε συμβαίνουν πια!
    Ή μήπως πάλι....;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zerotronic
    Σου απαντησα σε αυτο παραπανω στο EDIT. Να με συγχωρεις, το ξεχαασα την πρωτη φορα
    Άλλο θέλω να πω. Εαν η ύπαρξη 25 μικρογραμμαρίων μερκιουρι σε καθε εμβόλιο είναι επικίνδυνη, πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε εμβόλια. Ποτέ πριν δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα.

Η ύπαρξη υδραργύρου ως συντηρητικού (κοινή πρακτική για τα εμβόλια), ΔΕΝ είναι ικανός λόγος να μην κάνεις το εμβόλιο για H1N1.

Αλλοι λόγοι, ναι. Αυτός όχι

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Μεγάλο ερώτημα που χρήζει μεγάλης απάντησης.
    Έχεις υπόψιν σου τον Ed. Jenner; Το τι συνέβη στη γυναίκα του και στον ίδιο; Μα και φυσικάααααα η επιστήμη έχει προοδεύσει και αυτά δε συμβαίνουν πια!
    Ή μήπως πάλι....;
    Έχω υπόψη μου και τα παιδιά της θαλιδομήδης. Επίσης και τους ψυχασθενείς που κάποτε θα θεραπευόταν με λοβοτομή, όπως και πληγές που τις έκλειναν με μπελαντόνα πριν κατι αιώνες. Στη Γαλλία του 17ου αιώνα, οι γιατροί είχαν χωριστεί σε δυο ομάδες, τους "κυκλοφορητες" και τους αντιπάλους τους με αντικείμενο διαμάχης εαν το αίμα ρέει μεσα στο σώμα :rotflmao:

Ναι, προχωράει η ιατρική ευτυχώς και γι' αυτό επιδημιακές νόσοι ή έχουν εξαλειφθεί ή έχουν περιορισθεί. Γι' αυτό απο τα 20 εκατομμύρια θυματα της ισπανικής γρίπης του 1918 ειμαστε σήμερα στα 2000 μονο...

Λόγω της ιατρικής και όχι των προσωπικών ερευνων και πορισμάτων

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ξαναέγραψα, το πρόβλημα είναι αθροιστικό!

http://www.generationrescue.org/pdf/...alopathies.pdf

Λόγω της ιατρικής και όχι των προσωπικών ερευνων και πορισμάτων
    Κάποτε ίσως. Τώρα αν ένας ιατρός επιζήσει ή όχι επαγγελματικά είναι θέμα αν είναι ή όχι πελάτης των φαρμακευτικών. Και μόνο.
    Been there, done that.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Κάποτε ίσως. Τώρα αν ένας ιατρός επιζήσει ή όχι επαγγελματικά είναι θέμα αν είναι ή όχι πελάτης των φαρμακευτικών. Και μόνο.
    Been there, done that.
    Συμφωνώ με αυτό. Το έχω δεί/ζήσει και εγώ. Οπότε;

Το συμπέρασμα στην περίπτωσή μας ποιο είναι; (συμπέρασμα που βγάζουμε εμείς που ναι μεν δεν έχουμε εμβριθείς γνωσεις, είμαστε όμως καθαροι απο τους πειρασμους των φαρμακευτικών)

Υπάρχει γρίπη Η1Ν1?

Είναι δημιουργημα CIA/NSA/FBI κλπ?

Είναι επικίνδυνη;

Χρειάζεται προφύλαξη;

Χρειάζεται πρόληψη;

Επαναλαμβανω το πρώτο μήνυμά μου σε αυτό το θρεντ

Καλά...
    Κλασσική ελληνική αντιμετώπιση. Απο το ένα άκρο στο άλλο.

Όπως ΔΕΝ χρειάζεται υστερία και πανικός, έτσι ΔΕΝ χρειάζεται και αδιαφορία. Ειδικά εαν η τελευταία εδράζεται στις γνωστές συνομωσιολογικές θεωρίες για την προέλευση του ιού, ή στο γεγονός οτι εμείς ως Ελληνες δεν είμαστε πρόβατα και δε μασάμε κουτόχορτο σε αντίθεση με τους άλλους λαούς... (που ειναι ο δράκος στο παραμύθι; )

Ιός υπάρχει. Ακόμα κι αν αγοράστηκαν ένα σωρό εμβόλια, καλύτερα να μείνουν στα αζήτητα παρά όταν χρειαστεί να τα ψάχνεις στη μαύρη...
    (να θυμίσω εδώ οτι εμβολιάζεσαι ΠΡΙΝ αρρωστήσεις)
    Κατα τα άλλα: Μια κοινή λογική και απλοί κανόνες υγιεινής χρειάζονται.
    Να μη φτερνίζεστε στις παλάμες σας και μετά να δίνετε χειραψία (είναι και σιχαμένο εκτός απο ανθυγιεινό ), να πλένετε τα χεράκια σας, να τρώτε κανενα φρουτάκι και να πινετε υγρά να προσέχετε εάν κρυώσετε να μη κάνετε πάρτυ και κολλήσετε όλο τον κόσμο. Ότι θα κανατε και στο απλό κρύωμα δλδ.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Υπάρχει γρίπη Η1Ν1?

Είναι δημιουργημα CIA/NSA/FBI κλπ?

Είναι επικίνδυνη;

Χρειάζεται προφύλαξη;

Χρειάζεται πρόληψη;

Ναι, όχι, όχι, όχι, όχι

Θα διαφωνήσω στα δύο μεσαία όχι. Ενδεχομένως κι οι γονείς του 19χρονου κοριτσιού που πέθανε σήμερα χωρίς να έχει κατι άλλο στο ιστορικό της

edit: Ακυρο το τελευταίο, η κοπέλα δυστυχώς ειχε βαριάς μορφής καρδιοπάθεια (αλλα δεν το γνωριζε)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ρε Cpt... έχουμε την κοινή λογική που λέει οτι...

Απο την απλή γρίππη (καλά απλό δεν είναι τίποτα ... αλλά λέμε τώρα! ) έχεις περίπου 50-60000 νεκρούς ετησίως ή καλύτερα ανά σαιζόν σε ημισφάιριο.

Μέχρι στιγμής η τόσο επικίνδυνη γρίππη που μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα δεν ξεπερνά τις 10-20000 νεκρούς και όλοι μάλιστα ή αν θες η συντριπτική πλειοψηφία τους , είχε βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό.

ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ!!!! Οχι της φαντασίας μου ή της έρευνας μου. Ότι ανακοινώνουν καθημερινά.. χθες το είπαν στο CBS το νούμερο αυτό. Δικαιολογεί ενα τέτοιο κύμμα τρομοκαμπάνιας ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ να κάνεις εμβόλιο;

Μου θυμίζει εκείνην την ιστορία με την Καταιγίδα της Ερήμου που εμβολίαζαν στρατιώτες στο πεδίο της μάχης για να μην πάθουν κάτι απο Σαρίν και άλλα αέρια... το αποτέλεσμα το ξέρουμε όλοι νομίζω... καρκίνος, πολλές παρενέργειες κοκ...

Αν τώρα κάνω το εμβόλιο ώς όντως υγιείς πολίτης απο όσο λένε οι τελευταίες εξετάσεις μου (γιατί αυτό είναι de facto όρος-επιχείρημα) και στο μέλλον στα 2000000 άτομα που έκαναν το εμβόλιο στην Ε.Ε. πουν .... α... τώρα ανακαλύψαμε οτι έχει παρενέργεια μακροχρόνια στο συκώτι... στον νευρικό ιστό, ... προκαλεί αυτισμό ισως στα παιδιά που θα έρθουν όπως είπαν παραπάνω... ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ;... ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ;

Α.. και για το θέμα των εμβολίων που λές, αν διαβάσεις τα links θα δείς οτι σε αρκετές περιπτώσεις το χημικό συστατικό λένε πως ευθύνεται για εκφυλιστικές νευρικές ασθένειες αλλά και μυο-ασθένειες συνδιαστικά... (βλ. αυτισμός).

Με δεδομένο οτι ήδη έχουμε δεί ιδιαίτερη αύξηση ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ σε αυτιστικά παιδιά ή γενικά με παρόμοια προβλήματα , δεν σε προβληματίζει;

Για πήγαινε μια απο μαιευτήρια και ειδικά σχολεία να δείς πόσα παιδιά κάθε μέρα γεννιούνται με τέτοια προβλήματα; Εμένα δεν σου κρύβω οτι με έχει προβληματίσει πολύ... ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .. το συγκεκριμένο άρθρο, έχοντας γνώση και το τι σημαίνει υδράργυρος και ψευδάργυρος.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν να εμβολιαστεί, είναι ξεκάθαρο αυτό

Όσο για την κοινή λογική, δες το ποστ μου, νομίζω συμφωνούμε
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 5 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678910 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •