Σελίδα 107 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 75797102103104105106107108109110111112117157207 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.591 έως 1.605 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Δείχνοντας πλήρη αδιαφορία στο εντελώς ΠΑΝΗΛΙΘΙΟ ΘΕΜΑ (ΞΕΚΟΛΑ ΡΕ ΤΕΡΕΝΣ... ΕΛΕΟΣ! )που έχει ανοιχτεί , ας πάω σε αυτά που έβαλε ο toyar και απλά να κρατήσω αυτό που έγραφε το ίδιο το άρθρο..

Μου αρέσει που μέσα απο τις γραμμές ο αρθρογράφος έχει το γνώθις αυτόν.

Με επίσημες καταγγελίες, με εικόνες απο Ριζούπολη (ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ).. με δηλώσεις του τύπου "αυτούς έχουμε , τι να κάνουμε; ".. κτλ... η κατά τα άλλα "αξιόπιστη πηγή" ( :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ) red planet, στηρίζει σε 2-3 αποτελέσματα και σε ΕΙΚΑΣΙΕΣ του συγγραφέα οτι ..δεν τους φτύνουν αλλά βρέχει!!!

ήθελα να ήξερα... υπάρχει κανείς σκεπτόμενος φίλαθλος που να πιστεύει αυτά τα γραφόμενα;

Gandalf
    ΕΙΚΑΣΙΕΣ αδελφέ είναι να χάνεις το πρωτάθλημα πάνω από 10 χρόνια συνήθως από τα Χριστούγεννα και αφού ξηλώνεις την ομάδα σου κάθε χρόνο σαν αποτυχημένη μετά να τα ρίχνεις στους διαιτητές για να μη σε πάρουν με τις πέτρες οι <<σκεπτόμενοι>> φίλαθλοι
    Ο συγγραφέας σίγουρα δεν είναι αντικειμενικός αλλά απλώς παραθέτει επίσημα στοιχεία (βαθμολογίες και αποτελέσματα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

υ.γ.

το ξαναβαζω μπας και δεν το ειδες...http://www.youtube.com/watch?v=e6JfH...eature=related ...ολα τα λεφτα....''σωστα η κιτρινη γιατι ο Πολωνος ηταν σε ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ''...
    xaxa τωρα που τα βλεπω.....
    τι αστειοι αυτοι οι γαυροι....αν τα μαζεψεις ολα τα παιχνιδια τους σε φασεις και σφυριγματα θα γεμισουμε κανα 500αρι σκληρο δισκο σε βιντεο!!!!

μεσο youtube δικο τους ειναι....
    εγινα suzukakios

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    toyar...

Οι αριθμοί αλλοιώνονται... παλιό Αραβικό, λογιστικό αλλά και πλέον και Ολυμπιακό ρητό.

Σου αντιπαραθέτω γεγονότα και δεδομένα που κανείς δεν έχει αρνηθεί.

- Ο ΟΣΦΠ και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γαμ...
    - Παράγκα , μπαρμπά Θωμάς,
    - Καταγγελίες Ποντίκη.
    - Αυτούς έχουμε, τι να κάνουμε;... δήλωση Κόκκαλη για χούλιγκανς ΟΣΦΠ.
    - Καραϊσκάκης ΑΕ... και το στάδιο που έγινε γήπεδο..
    - Υπόθεση Βάλνερ (πρωτάθλημα σε πασιέτζα)

Και για να μιλήσουμε και για Ευρώπη , έχοντας κατακτήσει το πιο ντροπιαστικό ρεκόρ ήττας απο την Γιουβέντους με 7 τεμμάχια σε περίοδο μάλιστα που είχε κατακτήσει σερί τα πρωταθλήματα ... τι συζητάμε ακόμα;

Είπαμε... δεν βρέχει... φτύνουν κανονικότατα.

Όσο για τους αριθμούς... έλα να παίξουμε μπάλα μαζί και να έχω εγώ τρία κοράκια να σφυράνε 2 απο τα 3 goal μου offside-foul και όταν φυσάει βοριάς και είσαι 3 μέτρα απο την περιοχή και πέφτεις να δίνουν πέναλτυ και κόκκινη... να δούμε τότε αριθμούς και πάλι.

Είπαμε.. μόνο οι κόκκινοι έχουν αυτά τα είδους γυαλιά που τα βλέπουν με τον μοναδικό αυτό τρόπο. Αν σου αρέσει να τα βλέπεις έτσι... δεστα... αλλά μην μας πουλάς οτι είναι και αλήθεια. Όπως ειπώθηκε και πριν, κάποιοι απο εμάς βλέπουν πολλαααααα χρόνια Ελληνικό πρωτάθλημα και τέτοια άρθρα είναι καλά για να γελάς όταν σφίγγεσαι πάνω στον "Βασιλικό θρόνο" για να σου φύγουν ευκολότερα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Τη βλέπω τη δουλειά, πάει το θρεντ και τέρμα τα αθηλητικά στο μοτο.

Αυτή τη φορά θα φταίει 80% ο παππούς

ΣΚΕΤΤΟ ΠΑΠΠΟΥΣ.................Μ ΆΡΕΣΕΙ...!!

Έπειδή δέ θέλω νάχω τύψεις καί νά κοιμάμαι ήσυχος τά βράδια......

ΑΠΟ ΜΕΝΑ..........ΤΕΛΟΣ

Άλλά ρέ πούστη αύτό τό 80% πώς τόβγαλες...?? μέ κούφανε.....!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Δυστυχώς στα γραφόμενά σου δεν διακρίνω σοβαρά και συγκεκριμένα επιχειρήματα παρά μόνο συνθήματα άσχετα μεταξύ τους και πεταμένα χωρίς σειρα
    Τα πρώτα 3 που αναφέρεις είναι καταγγελίες προ 10ετίας που δεν στηρίχθηκαν και δεν αποδείχθηκαν ποτέ
    Μόνο ο Ολυμπιακός έχει χούλιγκανς;
    Η δημιουργία γηπέδου τι σχέση έχει με τη διαιτησία; Όλοι αυτό δεν προσπαθούν να πετύχουν;
    Για τον βάλνερ ο ολυμπιακός είχε νομικά δίκιο. Κι εγώ προτιμούσα να το έπερνε το πρωτάθλημα με 15β διαφορά αλλά και τότε που το έκανε δεν του το αναγνώρισε κανείς
    Για το παιχνίδι με τη γιουβέντους αφού λες ότι βλέπεις πολλά χρόνια μπάλα σίγουρα θα έχεις δει πολύ χειρότερα παιχνίδια ελληνικών ομάδων στην ευρώπη αλλά στέκεσαι στα γκολ που ήταν 7 και όχι 5

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    Άλλά ρέ πούστη αύτό τό 80% πώς τόβγαλες...?? μέ κούφανε.....!!
    Είπα να δώσω κι ένα 20% στους άλλους
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    toyar...

Οι αριθμοί αλλοιώνονται... παλιό Αραβικό, λογιστικό αλλά και πλέον και Ολυμπιακό ρητό.

Σου αντιπαραθέτω γεγονότα και δεδομένα που κανείς δεν έχει αρνηθεί.

- Ο ΟΣΦΠ και το Αιγάλεω να κερδίζουν και οι άλλοι να πάνε να γαμ...
    - Παράγκα , μπαρμπά Θωμάς,
    - Καταγγελίες Ποντίκη.
    - Αυτούς έχουμε, τι να κάνουμε;... δήλωση Κόκκαλη για χούλιγκανς ΟΣΦΠ.
    - Καραϊσκάκης ΑΕ... και το στάδιο που έγινε γήπεδο..
    - Υπόθεση Βάλνερ (πρωτάθλημα σε πασιέτζα)

Και για να μιλήσουμε και για Ευρώπη , έχοντας κατακτήσει το πιο ντροπιαστικό ρεκόρ ήττας απο την Γιουβέντους με 7 τεμμάχια σε περίοδο μάλιστα που είχε κατακτήσει σερί τα πρωταθλήματα ... τι συζητάμε ακόμα;

Είπαμε... δεν βρέχει... φτύνουν κανονικότατα.

Όσο για τους αριθμούς... έλα να παίξουμε μπάλα μαζί και να έχω εγώ τρία κοράκια να σφυράνε 2 απο τα 3 goal μου offside-foul και όταν φυσάει βοριάς και είσαι 3 μέτρα απο την περιοχή και πέφτεις να δίνουν πέναλτυ και κόκκινη... να δούμε τότε αριθμούς και πάλι.

Είπαμε.. μόνο οι κόκκινοι έχουν αυτά τα είδους γυαλιά που τα βλέπουν με τον μοναδικό αυτό τρόπο. Αν σου αρέσει να τα βλέπεις έτσι... δεστα... αλλά μην μας πουλάς οτι είναι και αλήθεια. Όπως ειπώθηκε και πριν, κάποιοι απο εμάς βλέπουν πολλαααααα χρόνια Ελληνικό πρωτάθλημα και τέτοια άρθρα είναι καλά για να γελάς όταν σφίγγεσαι πάνω στον "Βασιλικό θρόνο" για να σου φύγουν ευκολότερα.

Gandalf
    το παλεύεις για αντικειμενική & ήπεια προσέγγιση αλλα καταλήγεις να πιπιλάς την καραμέλα του μονίμως δεύτερου (σητν περίπτωση του αεκ,3ου και βάλε)
    15 χρονια στην πείνα,και να φταίνε πάντα οι άλλοι,απλά δεν...

Η δήλωση του θείου έγινε πολύ πριν τη φημολογούμενη παράγκα και για γεγονότα σε διαφορετικό άθλημα (αυτό φαντάζομαι θα το ξέρεις...).
    τι ακριβώς αποδεικνύει όμως σχετικά με το "επιχείρημα" σου?
    ότι ο θείος είναι περίπτωση?χαίρω πολύ.
    ότι στην Ελλάδα καλλιεργήθηκε οπαδική βία?ουάου λέμε,φοβερές ανακαλύψεις.
    εξάλλου είναι γνωστό ότι μόνο οι Ολυμπιακοί πλακώνονται...(ότι να'ναι )

γελάω όταν βλέπω πως "δέχεστε" τις φοβερές και τρομερές καταγγελίες Ποντίκη.
    το γεγονός ότι όλα αυτά τα είπε κατόπιν εορτής,διόλου δε σας κολλάει ή/και προβληματίζει.
    κάτσε να δεις έχουμε μια έκφραση για αυτό,τζάμπα μάγκας θαρρώ το λέμε.

Το στόρυ με τ Καραϊσκάκη,μας θίγει όλους σαν πολίτες της χώρας προτίστως.
    κατ'επέκτασην εμάς τους ολυμπιακούς,γιατί δεν πρόκειται ποτέ να μας αδειάζει τη γωνιά ο θείος.
    και πάλι όμως,το ιδιοκτησιακό στάτους του Καραϊσκάκη "σου" στέρησε πρωταθλημα(τα)????

η παράγκα κράτησε 15 χρόνια?βρε τι μαθαίνουμε...για λέει για λέει.

την υπόθεση Βάλνερ ειδικά εσείς αεκάκια την κάνατε παντιέρα.μέχρι και ότι φταίμε για τη διάλυση σας διαβάσαμε.
    όσο κι αν δεν μου άρεσε προσωπικά η απόφαση,πείτε μου ποια Ποδοσφαιρική Ανωνυμη Εταιρεία δεν θα διεκδικούσε το έννομο συμφέρον της στην ίδια περίπτωση???
    βγαίνατε όλοι και το παίζατε ακριβοδίκαιες παρθένες (ξανατονίζω ότι η απόφαση δε μου άρεσε)
    το γεγονός παραμένει όμως ότι έγινε παρατυπία και είμαι σίγουρος ότι κανείς σας δεν θα έπραττε διαφορετικά αν ήταν στη θέση μας και κρινόταν ένα πρωτάθλημα.

και μιας και βλέπω ότι το ντροπιαστικο 7-0 με τη Γιουβέντους το δουλεύεις αρκετά,τι ακριβώς αποδεικνύει δηλαδή αυτο το αποτέλεσμα για την ομάδα σου?
    ότι δεν ήμουν αναλογικά μετρήσιμο μέγεθος με τη Γιουβέντους στην Ευρώπη?χαίρω πολύ.
    ότι με ξεκώλιασε μια ομάδα αυτού του επιπέδου?και πάλι χαίρω πολύ.
    ξέρεις και οι (χοντρές) στραβές μέσα στο παιχνίδι είναι.
    ότι δεν ήμουν τόσο καλός στην Ευρώπη όσο στην Ελλάδα?ουαου,ανακαλύψαμε την Αμερική!
    είναι άλλωστε τόσο μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο...

και πάλι όμως δε βλέπω τι αποδεικνύει αυτό για το "συνειρμό" σου.
    πως το δικό ΜΟΥ άσχημο/βαρύ/οπωςθεςπεςτο αποτέλεσμα κάνει ΕΣΕΝΑ καλύτερο???

εσένα ειδικά,το αεκακι ντε,που σε έχουνε γλεντήσει (στο ΟΥΕΦΑ κυρίως,γιατί τσαμπιο ληκ παρακολουθείτε κυρίως απο την τηλεόραση) οι κάθε λογής απίθανοι ευρωπαίοι πουθενάδες,με 5αρες δεξιά και αριστερα!!!
    ε όχι διάολε να μιλάει και το αεκάκι για Ευρώπη,πάει πολύ!
    αν είναι ντροπιαστικο το 7-0 απο μια ομάδα του μεγέθους της γιουβεντους(που είναι φυσικά),τότε θα έπρεπε να εφεύρουν καινούριους όρους για τα κλαρίνα απο κάτι ζενίτ (όταν ακόμα ήταν ανύπαρκτοι),κάτι Α.Ι.Κ.,κλπ κλπ

υγ:παραβγήκε μεγάλο το σεντόνι.σε παρακαλώ ας μην συνεχίσουμε στοίδιο μοτίβο.
    υγ2: μη δίνετε σημασία στο βασιλιά της κωλοτούμπας.δε χρειάζεται να κλείσει το θρεντ.
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Δυστυχώς στα γραφόμενά σου δεν διακρίνω σοβαρά και συγκεκριμένα επιχειρήματα παρά μόνο συνθήματα άσχετα μεταξύ τους και πεταμένα χωρίς σειρα

τι ψαχνεις και εσυ τωρα...ότι να ναι είναι

full παρωπίδες είναι...

μ αρεσει που για τον Βαλνερ αρχικα λέγαν ότι πει το δικαστηριο (επειδη νομιζαν θα δικαιωθουν) και τωρα τουμπες ολικης
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

όταν είμαι π ΜΟΝΟΣ που εχει δει αυτα

http://www.youtube.com/watch?v=suDze...eature=related

την περιμενεις να πουν οι υπόλοιποι....όσα δεν φτανει η αλεπου
    http://www.youtube.com/watch?v=Um6eRwXpVJc&feature=fvw

οταν ο Θρύλος έπαιζε με Τζιοβανι,Καρεμπε,Ζε ελιας,Ριβαλντο,Ζετεμπεργκ,Καραπιάλη,Στολτιδη,Τουρε,Γε ωργατο,Τζορτζεβιτς,Γιαννακόπουλο,Αλεξανδρη,Ιβιτς κλπ κλπ και οι υπόλοιποι με γκουμομπασιναδες και 2~3 επίπεδα κάτω ποδοσφαιριστών αυτα κάνεις...

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    .
    συ σαι καλος ρε.....

ο μαγος απλα αναφερει οτι αυτα που εγραψες εσυ...δεν τα λεει αλλος γαυρος...οποτε μη λες τα ξερουμΕ....γιατι μονο απο σενα το ακουσαμε

οσο για το αεκακι....του τα λεω και εγω αλλα δεν με πιστευει :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    συ σαι καλος ρε.....

ο μαγος απλα αναφερει οτι αυτα που εγραψες εσυ...δεν τα λεει αλλος γαυρος...οποτε μη λες τα ξερουμΕ....γιατι μονο απο σενα το ακουσαμε
    τι άκουσες μονο απο μένα ρε μαν?τι είπα δηλαδή που κανει εντύπωση?
    δε νομίζω πως έγραψα κατι καινούριο ή συγκλονιστικό.
    και τις συγκεκριμένες απόψεις μου,τις συμμερίζεται η πλειοψηφία των Ολυμπιακών που κατα καιρούς μιλάω.

νομίζω μάγκες ότι (ορισμένοι τουλάχιστον) δεν έχετε επαφή με την πραγματικότητα και τα όποια συμπεράσματα σας βγαίνουν βάση δημοσιευμάτων και ρεπορτάζ.
    όσο πάει και ενισχύεται αυτή μου η άποψη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    οσο για το αεκακι....του τα λεω και εγω αλλα δεν με πιστευει :rotflmao:
    ε δε μπόρεσα να κρατηθώ άλλο.αντε απο βαζέλα να το ακούσω το κάζο μου.αλλά και απο το αεκ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Τα πρώτα 3 που αναφέρεις είναι καταγγελίες προ 10ετίας που δεν στηρίχθηκαν και δεν αποδείχθηκαν ποτέ
    Μόνο ο Ολυμπιακός έχει χούλιγκανς;
    Η δημιουργία γηπέδου τι σχέση έχει με τη διαιτησία; Όλοι αυτό δεν προσπαθούν να πετύχουν;
    Για τον βάλνερ ο ολυμπιακός είχε νομικά δίκιο. Κι εγώ προτιμούσα να το έπερνε το πρωτάθλημα με 15β διαφορά αλλά και τότε που το έκανε δεν του το αναγνώρισε κανείς
    Για το παιχνίδι με τη γιουβέντους αφού λες ότι βλέπεις πολλά χρόνια μπάλα σίγουρα θα έχεις δει πολύ χειρότερα παιχνίδια ελληνικών ομάδων στην ευρώπη αλλά στέκεσαι στα γκολ που ήταν 7 και όχι 5
    μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις πως ενώ λέμε ουσιαστικά τα ίδια πράγματα,εσένα σου πήρε μόλις 10 γραμμές για να τα πεις,ενώ εγώ χρειάστηκα σεντονι?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    όταν είμαι π ΜΟΝΟΣ που εχει δει αυτα

http://www.youtube.com/watch?v=suDze...eature=related
    θα τον ξεφτιλησει..

τον ξεφτιλησε..:a31:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    τι άκουσες μονο απο μένα ρε μαν?τι είπα δηλαδή που κανει εντύπωση?
    δε νομίζω πως έγραψα κατι καινούριο ή συγκλονιστικό.
    και τις συγκεκριμένες απόψεις μου,τις συμμερίζεται η πλειοψηφία των Ολυμπιακών που κατα καιρούς μιλάω.
    θα σου πω εγω...παλίος γαρ

αυτα που του 'αρεσαν και συμφωνούσε τα λέει και αυτός
    αυτα που δεν του άρεσαν και διαφωνεί μονο απο σένα τα ακούει

συμφωνεί με τον μαγο σε αυτα που κατηγορεί τον Θρύλο αρα και διαφωνει μαζι σου
    συμφωνει με εσενα για αυτα που λες για την Αεκ άρα την λέει και στον μαγο

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    θα τον ξεφτιλησει..

τον ξεφτιλησε..:a31:

προφανως και όχι αλλα η περιγραφή είναι κορυφη...

για εσενα θα ήταν αμα φωναζε ετσι σε γκολ του σισε....και για μένα θα ηταν ..:a31:

κριμα που δεν φαίνεται και η τρίπλα που σκαει στο ΝΤε μπουρ στην αρχη της φασης

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις