Σελίδα 109 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 95999104105106107108109110111112113114119159209 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1.621 έως 1.635 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τραβα εσυ με αεκτζιδικα βιντεο της πουστιας και της ρετσινιας να πουλησεις μαθηματα σοβαροτητας καπου αλλου.......

Αν θες να διδαξεις.... Καντο με αντικειμενικα βιντεο που να δειχνει αμφισβητουμενες φασεις και απο τις δυο πλευρες........

Οχι τιποτα αλλο..... Τσαμπα θα νομιζεις..... Μια ζωη...!!
    τι λε ρε μαστορα???σοβαρα ε???τετοιο βιντεο ητανε ε???δηλαδη η NET ειναι καναλι πουστικο με ρετσινια????γιατι απο εκει ειναι τα πλανα...και ο εκφωνητης ειναι του κρατικου καναλιου...και επειδη τα γραπτα σχολια ειναι βασει τον δεδομενων σου πουστικα και κολλανε ρετσινιες ρωτησα ολους τους γαυρους εδω μεσα να μου πουνε την γνωμη τους για τις αμφισβητουμενες φασεις...ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ...αν εχεις να προσαψεις οτι και εσενα σε αδικησαν δειξε μου τις φασεις....και να εισαι σιγουρος οτι ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ καποιος γαυρος θα τις εβαζε...αλλα ΔΕΝ...αρα...αντε παρε να κανεις την γνωστη γαργαρα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ist2_4588664_half_empty_glass_of_water_with_clipping_path.jpg 
Προβολές:	124 
Μέγεθος:	29,3 KB 
ID:	180836

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τι λε ρε μαστορα???σοβαρα ε???τετοιο βιντεο ητανε ε???δηλαδη η NET ειναι καναλι πουστικο με ρετσινια????γιατι απο εκει ειναι τα πλανα...και ο εκφωνητης ειναι του κρατικου καναλιου...και επειδη τα γραπτα σχολια ειναι βασει τον δεδομενων σου πουστικα και κολλανε ρετσινιες ρωτησα ολους τους γαυρους εδω μεσα να μου πουνε την γνωμη τους για τις αμφισβητουμενες φασεις...ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ...αν εχεις να προσαψεις οτι και εσενα σε αδικησαν δειξε μου τις φασεις....και να εισαι σιγουρος οτι ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ καποιος γαυρος θα τις εβαζε...αλλα ΔΕΝ...αρα...αντε παρε να κανεις την γνωστη γαργαρα...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δηλ το βιντεο.....

Ειναι το ολοκληρο της νετ...???

Χωρις κοψιματα ραψιματα...??? ( ο τιτλος φυσικα που εβαλα ειναι ο τιτλος του βιντεο που μας παραθεσες...) Σε ρωταω...??? Ευθεως...???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. ??? Εγω δεν πηρα ουτε απο ΕΣΕΝΑ ουτε απο τους αλλους σε 10αδες βιντεο που εχω βαλει χρονια τωρα..... Εισαστε οι Διδαξαντες εδω μεσα ( οσο αφορα για εμενα τουλαχιστον) αν και τελευταια φορα που παραδεχτηκα παλι ΚΑΤΙ....μακακια εκανα...!

Σου επιστρεφω λοιπον το ποτηρακι σε συσκευασια 4λιτρου για τις μελοντικες σου γαργαρες......

Γιατι εισαι αρκετα παλιος εδω μεσα αν δεν απατωμαι......

Αρα.... οι προυγουμενες γαργαρες.... Ηταν μπολικες και ας μην στο χτυπησα !!!

Δηλ το βιντεο.....

Ειναι το ολοκληρο της νετ...???

Χωρις κοψιματα ραψιματα...??? ( ο τιτλος φυσικα που εβαλα ειναι ο τιτλος του βιντεο που μας παραθεσες...) Σε ρωταω...??? Ευθεως...???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ. ??? Εγω δεν πηρα ουτε απο ΕΣΕΝΑ ουτε απο τους αλλους σε 10αδες βιντεο που εχω βαλει χρονια τωρα..... Εισαστε οι Διδαξαντες εδω μεσα ( οσο αφορα για εμενα τουλαχιστον) αν και τελευταια φορα που παραδεχτηκα παλι ΚΑΤΙ....μακακια εκανα...!

Σου επιστρεφω λοιπον το ποτηρακι σε συσκευασια 4λιτρου για τις μελοντικες σου γαργαρες......

Γιατι εισαι αρκετα παλιος εδω μεσα αν δεν απατωμαι......

Αρα.... οι προυγουμενες γαργαρες.... Ηταν μπολικες και ας μην στο χτυπησα !!!
    και εξακολουθεις να γαυριζεις και να το παιζεις τρελλιτσα....ρε φιλαρακο οκ....ας πουμε οτι καποιος εκοψε και εραψε...γιατι κανενας γαυρος δεν εφτιαξε ενα παρομοιο βιντεακι με τις φασεις που αδικηθηκε ο γαυρος στο συγκεκριμενο παιχνιδι ???γιατι δεν υπαρχει καμμια ισως???μολις βρεις και το ποσταρεις θα ειμαι ο πρωτος που θα πω τι λεει ο κανονισμος....πχ προφανης θεση για γκολ...φαουλ στον παιχτη....ΚΟΚΚΙΝΗ καρτα....

απαντηση απο γαυρο περιμενω γιατι μας τα εχετε πρηξει στο ποσο ΚΑΘΑΡΑ πηρατε το πρωταθλημα του 2007-2008...χωρις καμμια διαιτητικη ευνοια οπως ποσταρε και ενα "αρθρο"??? ο toyar...σιωπη σημαινει η συμφωνω η δεν ασχολουμε η εχω λερωμενη την φωλια μου...απο την στιγμη που γραφετε γενικα εδω μεσα ασχοληστε...αρα πιστευω οτι οταν καποιος σε βγαζει ακυρο θα πρεπει να του απαντησεις να τον βαλεις (θεωριτικα και ουσιαστικα) στην θεση του...αρα εχετε χεσμενη την φωλια σας και κανετε γαργαρες και κολοτουμπες....

προσωπικα δεν εχω δει κανενα βιντεο σου...και βασικα υπαρχουν οντως δεκαδες βιντεακια οπου αδικηθηκε ο γαυρος και αλλιωθηκε το τελικο αποτελεσμα απο αυτα τα σφυριγματα???για βαλε να δουμε και εμεις....μονο μην μου βαλεις του Δουρου....αυτο το ξερουμε...

παραδεχτηκες εσυ ποτε κατι??? ΠΟΥ???ΠΟΤΕ???please στειλε μου να δω αυτο το ιστορικο ποστ....και απο ποτε ειναι μαλακια να παραδεχεσε αυτο που πιστευεις πραγματικα και ειναι αληθεια???αρκει να εισαι εσυ καλα με την παρτη σου οτι ειπες το σωστο...και αν καταλαβα καλα δεν παραδεχεσαι πια τιποτα ασχετα αν ξερεις ποιο ειναι το σωστο....μωρε μπραβο...μονος σου εκτηθεσε με αυτα που γραφεις...

4ΛΙΤΡΟ για της μελλοντικες μου γαργαρες????ρε δεν ειμαι γαυρος και δεν εχω κανει ΠΟΤΕ γαργαρα κατι...οταν με εχουν ρωτησει κατι απανταω αυτο που θεωρω σωστο οταν μια φαση ειναι στην κριση του καθενος....οταν ομως μειλαμε για ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ δεν υπαρχει γνωμη....ειναι δεδομενο και παπαλα....αρα για την γαργαρες απο την παρτη μου μου τσαμπουνας???παλι τις εντυπωσεις θελεις να κερδισεις εεεε???ολες δικες σου...ωχ ειναι αργα και αυριο εχεις προπονηση....το σταδιο Καραισκακη μας τελειωσε αφου εγινε γηπεδο πια αλλα υπαρχει και το ΣΕΦ...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	infinty_elite_vault_anchor_.jpg 
Προβολές:	108 
Μέγεθος:	13,4 KB 
ID:	180849

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Φίλε μου μια και είσαι αεκ με ταλέντο στα βιντεάκια........
    βρες το γκολ οφσάιντ του μπλάνκο στον τελικό του κυπέλλου, το πέναλντυ στον ολυμπιακό που δεν δόθηκε τη δεύτερηκίτρινη στον γκαλέτι και τον ημιτελικό στην ξάνθη που έφερε την αεκ στον τελικό και ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΑ

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΚΑΠΤΑΙΝ .............ΤΟ ΣΩΣΑΜΕ....??

Έχω ένα άγχος...........μά ένα άγχος....!!

Όχι τίποτε άλλο άλλά νά,νά γίνω έγώ άφορμή μέ τίς χαζομάρες πού γράφω νά κλείσει

ένα thread όπου άκούγονται τόσο σοβαρές καί ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.....??!!

ΘΑ ΤΟΧΑ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ .........!!!!!

Μιά παράκληση όμως........γιατί δέν τό βάζουμε μαζί μέ τά άνέκδοτα...??
    Διότι όχι μόνο ότι έκεί ταιριάζει καί άνήκει άλλά νά,.........
    καί κάποιος πού δέν ξέρει θά τά χάνει καί είναι κρίμα....!!!

Τέλος πάντων, ότι πείτε,έσείς είστε άρχηγοί έσείς άποφασίζετε........έγώ είμαι μαζί σας...!!!

και εξακολουθεις να γαυριζεις και να το παιζεις τρελλιτσα....ρε φιλαρακο οκ....ας πουμε οτι καποιος εκοψε και εραψε...γιατι κανενας γαυρος δεν εφτιαξε ενα παρομοιο βιντεακι με τις φασεις που αδικηθηκε ο γαυρος στο συγκεκριμενο παιχνιδι ???γιατι δεν υπαρχει καμμια ισως???μολις βρεις και το ποσταρεις θα ειμαι ο πρωτος που θα πω τι λεει ο κανονισμος....πχ προφανης θεση για γκολ...φαουλ στον παιχτη....ΚΟΚΚΙΝΗ καρτα....

απαντηση απο γαυρο περιμενω γιατι μας τα εχετε πρηξει στο ποσο ΚΑΘΑΡΑ πηρατε το πρωταθλημα του 2007-2008...χωρις καμμια διαιτητικη ευνοια οπως ποσταρε και ενα "αρθρο"??? ο toyar...σιωπη σημαινει η συμφωνω η δεν ασχολουμε η εχω λερωμενη την φωλια μου...απο την στιγμη που γραφετε γενικα εδω μεσα ασχοληστε...αρα πιστευω οτι οταν καποιος σε βγαζει ακυρο θα πρεπει να του απαντησεις να τον βαλεις (θεωριτικα και ουσιαστικα) στην θεση του...αρα εχετε χεσμενη την φωλια σας και κανετε γαργαρες και κολοτουμπες....

προσωπικα δεν εχω δει κανενα βιντεο σου...και βασικα υπαρχουν οντως δεκαδες βιντεακια οπου αδικηθηκε ο γαυρος και αλλιωθηκε το τελικο αποτελεσμα απο αυτα τα σφυριγματα???για βαλε να δουμε και εμεις....μονο μην μου βαλεις του Δουρου....αυτο το ξερουμε...

παραδεχτηκες εσυ ποτε κατι??? ΠΟΥ???ΠΟΤΕ???please στειλε μου να δω αυτο το ιστορικο ποστ....και απο ποτε ειναι μαλακια να παραδεχεσε αυτο που πιστευεις πραγματικα και ειναι αληθεια???αρκει να εισαι εσυ καλα με την παρτη σου οτι ειπες το σωστο...και αν καταλαβα καλα δεν παραδεχεσαι πια τιποτα ασχετα αν ξερεις ποιο ειναι το σωστο....μωρε μπραβο...μονος σου εκτηθεσε με αυτα που γραφεις...

4ΛΙΤΡΟ για της μελλοντικες μου γαργαρες????ρε δεν ειμαι γαυρος και δεν εχω κανει ΠΟΤΕ γαργαρα κατι...οταν με εχουν ρωτησει κατι απανταω αυτο που θεωρω σωστο οταν μια φαση ειναι στην κριση του καθενος....οταν ομως μειλαμε για ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ δεν υπαρχει γνωμη....ειναι δεδομενο και παπαλα....αρα για την γαργαρες απο την παρτη μου μου τσαμπουνας???παλι τις εντυπωσεις θελεις να κερδισεις εεεε???ολες δικες σου...ωχ ειναι αργα και αυριο εχεις προπονηση....το σταδιο Καραισκακη μας τελειωσε αφου εγινε γηπεδο πια αλλα υπαρχει και το ΣΕΦ...

Δεν εχεις κανει ποτε γαργαρα ετσι..... Λοιπον με συνοπτικες διαδικασιες γιατι αρχιζεις και κουραζεις.....

α) blackbusa... Ποια πρωταθληματα αξιζε να παρει ο Ολυμπιακος...?????

( Εχεις δηλωσει οτι καποια πρωταθληματα αξιζε να τα παρει ο Ολυμπιακος... Σε ξαναρωταω λοιπον.... Γιατι σε ειχα ξαναρωτησει.... Αλλα γαργαρες εσυ δεν κανεις.... )

β) Σελ 59 του παροντος ποστ θα βρεις κατι που σε ενδιαφερει.... Πιθανον δεν το ειδες..

γ) Σελ 169 του προηγουμενου κλειδωμενου ποστ εχει και μια φαση να σχολιασεις......Πιθανον και αυτο δεν το ειδες......

δ) Ποσο κραταει ενα ημιχρονο ( ακομα περιμενω απαντηση σε σχετικη συζητηση μας για τον αγωνα Αρη- Αεκ...)

Περιμενω ..... blackbusa...............

Δεν εχεις κανει ποτε γαργαρα ετσι..... Λοιπον με συνοπτικες διαδικασιες γιατι αρχιζεις και κουραζεις.....

α) blackbusa... Ποια πρωταθληματα αξιζε να παρει ο Ολυμπιακος...?????

( Εχεις δηλωσει οτι καποια πρωταθληματα αξιζε να τα παρει ο Ολυμπιακος... Σε ξαναρωταω λοιπον.... Γιατι σε ειχα ξαναρωτησει.... Αλλα γαργαρες εσυ δεν κανεις.... )

β) Σελ 59 του παροντος ποστ θα βρεις κατι που σε ενδιαφερει.... Πιθανον δεν το ειδες..

γ) Σελ 169 του προηγουμενου κλειδωμενου ποστ εχει και μια φαση να σχολιασεις......Πιθανον και αυτο δεν το ειδες......

δ) Ποσο κραταει ενα ημιχρονο ( ακομα περιμενω απαντηση σε σχετικη συζητηση μας για τον αγωνα Αρη- Αεκ...)

Περιμενω ..... blackbusa...............

a) 1998-1999...2000-2001...2001-2003...2004-2005...2005-2006...2006-2007...2008-2009...

b) δεν ειδα κατι που με ενδιαφερει....για δειξε μου εσυ...

c) δεν μπορω να βρω το κλειδωμενο ποστ που λες....για κανε παραθεση να το δουμε και αυτο....

d) ενα ημιχρονο δεν πρεπει να υπερβαινει τα 15 λεπτα...Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ...FIFA...regulation 7...

θα μου απαντησεις και εσυ συνοπτικα αν ηταν κοκκινη καρτα στον Νικοπολιδη...και πεναλντυ υπερ της Λαρισσας που δεν δοθηκαν....???με συνοπτικες διαδικασιες θελω και απο εσενα...αλλα προσεχε να μην πνιγεις εεεεεεε....ειναι νερο με οζον...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    τι άκουσες μονο απο μένα ρε μαν?τι είπα δηλαδή που κανει εντύπωση?
    δε νομίζω πως έγραψα κατι καινούριο ή συγκλονιστικό.
    και τις συγκεκριμένες απόψεις μου,τις συμμερίζεται η πλειοψηφία των Ολυμπιακών που κατα καιρούς μιλάω.:

tote file eisia poly tuxeros....eisai o monadikos gauros pou exeis epistimones olybiakous gia filous kai milas :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alla kai gia edw mesa milaw...katse ligo akoma kai tha diavaseis polla kala

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Φίλε μου μια και είσαι αεκ με ταλέντο στα βιντεάκια........
    βρες το γκολ οφσάιντ του μπλάνκο στον τελικό του κυπέλλου, το πέναλντυ στον ολυμπιακό που δεν δόθηκε τη δεύτερηκίτρινη στον γκαλέτι και τον ημιτελικό στην ξάνθη που έφερε την αεκ στον τελικό και ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΑ
    η Αεκ εξαρχης δεν επρεπε να παιξει στον τελικο γιατι αν θυμαμαι καλα οντως με την Ξανθη της εδωσαν ενα πεναλντυ μουφα που εκρινε και την προκριση...στον τελικο οντως το γκολ του Blanco πρεπει να ηταν οριακα off side...για το πεναλντυ δεν εχω γνωμη....και οσο αφορα της καρτες δεν το θυμαμαι καν...και βεβαια να μιλατε εσεις οι γαυροι για καρτες εχοντας τον Αβρααμ να μην εχει παρει ουτε κιτρινη ειναι για γελια....το κυπελλακι το τσιμπισατε αρα δεν κανατε και ντορο...αν το χανατε ακομα εδω θα ειμασταν να λεγατε για τον Δουρο....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μια και εισαι και εσυ προχειρος...τελικα ηταν κοκκινη στον Νικοπολιδη???ηταν πεναλντυ της Λαρισσας???στερησε πρωταθλημα απο την Αεκ???και CL???

ενας-ενας γιατι η τιμη του νερου εχει παει στα υψη...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

a) 1998-1999...2000-2001...2001-2003...2004-2005...2005-2006...2006-2007...2008-2009...
    twra auta ta thes kai ta les??

βολτάδικο μέλος
    1996-97
    η τελική βαθμολογία εκείνης της περιόδου έφερε τον Ολυμπιακό πρώτο με 84 βαθμούς, ακολούθησε η ΑΕΚ με 72 (ναι, με 12!!! λιγότερους), ενώ ο Παναθηναϊκός δεν βγήκε καν στην Ευρώπη, μαζεύοντας 62 βαθμούς.
    Η ομάδα του Βέλιμιρ Ζάετς δεν μπορούσε να νικήσει ούτε καν τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ και μιλάει για αλλοίωση πρωταθλήματος. Όσο για την ΑΕΚ, ήρθε στο Καραϊσκάκη, έχασε με 2-0 και σε εκείνη την αγωνιστική το πανηγυράκι τελείωσε.

1997-98
    Η ΑΕΚ νίκησε μεν δυο φορές τον Ολυμπιακό, αλλά τερμάτισε 14 ολόκληρους πόντους μακριά από την κορυφή, επομένως δεν λογαριάζεται για υποψήφια πρωταθλήτρια. Ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 88 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός 85. Κόντρα στους πράσινους, ο Θρύλος είχε επικρατήσει δυο φορές εκείνη την σεζόν.

1998-99
    Η ομάδα του Μπάγεβιτς έπαιζε μακράν την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, κατέκτησε το νταμπλ και έφτασε στους "8" του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι συγκέντρωσαν 85 βαθμούς, η ΑΕΚ 10 λιγότερους και ο Παναθηναϊκός μάζεψε 74.

1999-00
    η διαφορά των δυο ομάδων ήταν τέσσερις βαθμοί (92 έναντι 88), ενώ η μονίμως αδικημένη ΑΕΚ έμεινε στους 66. Μη νομίζετε, αν δεν ήταν ο Δημητρόπουλος θα το είχε πάρει...

2000-01
    η ΑΕΚ έχανε από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό τον νικούσε ο Θρύλος παντού και στο πρωτάθλημα οι παίκτες του Λεμονή συγκέντρωσαν 78 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός 66 και η ΑΕΚ 61.

2001-02
    Ο Ολυμπιακός του Λεμονή, νικάει με μπαλάρα 2-3 την ΑΕΚ στο "Ν. Γκούμας", η οποία πήγαινε σπρωχτή όλη εκείνη την σεζόν. Με τον Παναθηναϊκό, τα σκορ ήταν 2-2 στο ΟΑΚΑ και 1-1 στη Λεωφόρο.
    Όσο για την ΑΕΚ, ήρθε προτελευταία αγωνιστική για δυο αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ. Πήρε δυο πέναλτι (το πρώτο μούφα...), ο "κορυφαίος" (ναι, ο Βασσάρας) κράτησε 7 λεπτά καθυστερήσεων στο τέλος, αλλά και πάλι έχασε με 4-3.
    Βάλτε το μωρέ μέσα στα κλεμμένα, έτσι για να έχουμε να λέμε... Μάλιστα, στην Ένωση μίλησαν για περίεργο 1-5 την τελευταία αγωνιστική στο Άρης-Ολυμπιακός, ενώ η ίδια είχε επικρατήσει με 6-2 του ΠΑΟΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς!!! Ο Ολυμπιακός συγκέντρωσε 58 βαθμούς, τους ίδιους και η ΑΕΚ, ενώ δυο λιγότερους είχε ο Παναθηναϊκός.

2002-03
    Έγινε τίποτα στην Παιανία μετά το τέλος του αγώνα της Ριζούπολης; Αν η ήττα και η απώλεια του τίτλου οφειλόταν στην ζούγκλα του γηπέδου, τότε γιατί έγιναν "ωραία πράγματα" στις εγκαταστάσεις μετά το ματς; Γιατί κάποιοι μέσα στα αποδυτήρια μίλησαν για κότες;

2004-05
    Η τελική βαθμολογία είναι η εξής: Ολυμπιακός 65, Παναθηναϊκός 64 και ΑΕΚ 62. Εκείνη την χρονιά, το "κατεστημένο Κόκκαλη" άφησε τους ερυθρόλευκους να παίξουν επτά φορές κεκλεισμένων των Θυρών στο Καραϊσκάκη.
    Εκείνη η περίοδος, έχει μείνει για την γκέλα της ΑΕΚ με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ (0-1) και για το μη καταλογισμό πέναλτι του Μπούρμπου στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ 0-0, που στέρησε από την Ένωση την δεύτερη θέση και το Champions League.

2005-06
    Νίκησε 0-2 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και 3-2 στο Καραϊσκάκη (Καλόπουλος ο ρέφερι για όποιον θυμάται το πέναλτι του ΠΑΟ στο ξεκίνημα), ενώ επικράτησε 1-3 της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και 3-0 στο Φάληρο. Εκείνη την σεζόν, είχαμε και το 3-0 στον τελικό του Κυπέλλου με την Ένωση στο Ηράκλειο. Η τελική βαθμολογία έγραψε: Ολυμπιακός 70, ΑΕΚ 67 και Παναθηναϊκός 67.

2006-07
    Ο Ολυμπιακός των Σόλιντ και Λεμονή τερμάτισε πρώτος με 71 βαθμούς, η ΑΕΚ είχε εννέα λιγότερους και ο Παναθηναϊκός 17 λιγότερους.

2008-09
    Ο... διορισμένος πρωταθλητής (το είπαμε σωστά;), πέρσι μάζεψε 71 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ 63, ο ΠΑΟ 61 και η ΑΕΚ 55.
    ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    ..
    re snake....to postaki sou einai arrwsto re file....
    sovareuteite ligo re...

βολτάδικο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re snake....to postaki sou einai arrwsto re file....
    sovareuteite ligo re...
    arrostia

einai post me H1N1!

apla na 8imi8oume kapoies xronies ti diafores va8mwn eixame... i poso ir8ame sta endiamesa paixnidia mas...
    ...

b) δεν ειδα κατι που με ενδιαφερει....για δειξε μου εσυ...

c) δεν μπορω να βρω το κλειδωμενο ποστ που λες....για κανε παραθεση να το δουμε και αυτο....

d) ενα ημιχρονο δεν πρεπει να υπερβαινει τα 15 λεπτα...Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ...FIFA...regulation 7...

θα μου απαντησεις και εσυ συνοπτικα αν ηταν κοκκινη καρτα στον Νικοπολιδη...και πεναλντυ υπερ της Λαρισσας που δεν δοθηκαν....???με συνοπτικες διαδικασιες θελω και απο εσενα...αλλα προσεχε να μην πνιγεις εεεεεεε....ειναι νερο με οζον...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Διαλεξε... Η καταπινουμε η φτυνουμε... Η ψευτογαργαριζουμε...

b) Μιλαω για την περιπτωση Κοβασεβιτς..... Ειμαι σαφεστατος.......... Δεν μπορω να σου κανω τιποτα παραπανω εαν δεν θελεις η..... δεν θελεις ( γιατι οτι μπορεις.......Μπορεις.! Πρωσοπικο το θεμα και δεν μπορει να μεινει αναπαντητο...)

c) Αν και εδω ειμαι σαφεστατος...... http://www.moto.gr/forums/showthread...pagenumber=169 ( για να σε εξυπηρετησουμε......)

d) regulation 7......??? Στο λεω γιατι μεχρι και ο διαιτητης μπορει μονο μεχρι 30 λεπτα να δωσει........ Μας λειπουν 60λεπτα...!

Τα υπολοιπα τα βρισκουμε..... Μετα απο αυτο ομως...!

Παμε γιατι θα μου πνιγεις στο τελος.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    tote file eisia poly tuxeros....eisai o monadikos gauros pou exeis epistimones olybiakous gia filous kai milas :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alla kai gia edw mesa milaw...katse ligo akoma kai tha diavaseis polla kala
    Παρολα αυτα δεν απαντησες σε εμενα..... Τι σου εκανε εντυπωση εδω μεσα Γιωργο...???

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607