Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 166 έως 180 από 202

Θέμα: Τέλος οι μηχανές στο κέντρο της Αθήνας... (Ζήτω τα Αυτοκίνητα)

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ...ΓΙ' ΑΥΤΟ και συνεχως γραφω εδώ τι μπορούμε να κάνουμε.....
    ΚΑΠ10 FOR PRESIDENT !!!

δεν εχω και το γαμωτικον με τη μουτζα ρε γμτ...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δεν εχω και το γαμωτικον με τη μουτζα ρε γμτ...
    Θα 'λεγα καμια κουβέντα γιατί είναι πρωί και είμαι άυπνος αλλα έχε χάρη
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Θα 'λεγα καμια κουβέντα γιατί είναι πρωί και είμαι άυπνος αλλα έχε χάρη
    καπ10 χουκ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Αν και με γράψανε για πάρκινγκ 80?, αν και ανακάλυψα την μάσκα του CCM να γέρνει*, μάλλον από πέσιμο που την έριξε κάποιος μλκς όταν ξεπάρκαρε και έκανε το κορόιδο...........παραμένω υπέρ του να καθαρίσουν τα πεζοδρόμια από μηχανές...

*. Έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και βρήκε το CCM στο ΜΟΝΑΔΙΚΟ σημείο που θα μπορούσε να δημιουργηθεί πρόβλημα... Όταν πέφτει βρίσκει στο τιμόνι και στην ουρά, και γενικά δεν έχει κάποιο σημείο να ακουμπήσει που να κάνει ζημιά. Εντουράκι βλέπετε και σκληρό σχετικά. Πρέπει να βρήκε σε κολωνάκι με ακρίβεια λίγων εκατοστών ώστε να χτυπήσει την μεταλική βάση που πιάνει η πλαστική μάσκα και να την λυγίσει. Το ακρίβεια λίγων εκατοστών το εννοώ καθώς για να χτυπήσει εκεί πρέπει να περάσει κάτι που να είναι σαν 1,5 δίευρο σε μέγεθος. Συμπέρασμα: Το πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης είναι πιο επικίνδυνο από βόλτες και πτώσεις στο βουνό!!! :rotflmao:

Νέο μέλος
    στη γαλλια ειχα ακουση στην tv τοτε ειχαν παει απο πολυ νωρις στο κεντρο πολλες μηχανες (5 το πρωι) παρκαρανε οπως λεει ο νομος παραληλα η μια πισω απο τη αλλη με αποτελεσμα οταν πηγαν τα τουτου απο τις 7 και μετα δεν υπηρχε ουτε μια θεση και εγινε τρελο μποτιλιαρισμα.εμεις δεν βλεπω να μαζευομαστε για κατι τετοιο.εγω μεσα παντως.συμφωνω οχι μοτο στα πεζοδρομια να φτιαχτουν θεσεις παρκινγκ

Ας τα πιάσουμε ένα-ένα.

Οι μηχανές δεν εκτελούν κοινωνικό έργο. Είναι βολικές για εμάς, γρήγορες, δε φθείρουν το δρόμο, ρυπαινουν λιγότερο αλλα δεν εκτελουν κοινωνικό έργο. Τέτοιο εκτελουν οι δημόσιες συγκοινωνίες. Μην τα λέμε παραέξω αυτά θα μας πάρουν με τις ντομάτες.

Πάμε στα του νόμου (ΚΟΚ για να είμαστε ακριβείς). Σωστός ή λάθος, αυτός είναι και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε. Δεν έχει νόημα να κλαιγόμαστε εαν το πεζοδρόμιο είναι 8 μέτρα και δεν ενοχλούμε. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να ενημερώσουμε τα αρμόδια υπουργεία (Προ-Πο και Υποδομων) ότι α) χρειαζόμαστε περισσότερες θέσεις σταθμευσεις για μηχανές και β) σε μεγάλα πεζοδρόμια (λιγα ειναι αυτά στην Αθήνα δυστυχώς) να μπορούμε να παρκάρουμε με συγκεκριμένο τρόπο.

Αυτά είναι άσχετα με το γεγονός οτι το παράνομο παρκαρισμα κυρίως των αυτοκίνητων πρέπει να σταματήσει με κάθε τρόπο.

Ελπίzω (τώρα) να έγινα κατανοητός

υ.γ. Μου έχουν ρίξει τη μηχανή for your info
    κοινωνικο εργο δεν εκτελουν αλλα εκτελουν συγκοινωνιακο εργο
    αποδειξη ειναι οτι οταν βρεχει γινεται στους δρομους της επι χρημασι εκδιδομενης
    ειδικα οταν οι βροχερες μερες εχουν συνεχεια και δε γινεται αναβολη μετακινησεων

φυσικα κ βολευονται κ οι κατοχοι πληρωνοντας πολλες φορες με τη ζωη τους αυτη την ευκολια-αναγκη γρηγορης μεταφορας

θα επανελθω στο παραδειγμα της πλατειας Ν. Σμυρνης λεγοντας οτι δημιουργηθηκαν πανω απο 100 θεσεις για μηχανες με καθετα σιδερενια π κοβωντας 10 θεσεις αυτοκινητων
    ετσι οταν ενα τσογλανι με ενα παπι μπηκε στον πεζοδρομο -προφανως για εφε-σηκωθηκαν θαμωνες (κ εγω) κ εφαγε κραξιμο γιατι προφανως υπηρχε το περι δικαιου αισθημα
    ποσο κοστισε αυτη η ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ
    αν τετοιες κινησεις γινουν συντεταγμενα σε κεντρικα σημεια πρωτα αλλα μετα και σε γειτονιες το προβλημα παρκινκ μοτο θα λυθει γιατι ειναι ευκολο να λυθει
    Βεβαια κοψε το 10% των θεσεων παρκινκ αυτοκινητων να δεις μετα διαμαρτυριες απο τους ιχηδες

επισης μια τετοια κινηση θα δειξει μαζικα το δρομο για την αποκτηση ενος μεταφορικου μεσου που κατα μεσο ορο μολυνει πολυ λιγωτερο και εξοικονομει πορους κ το κυριωτερο χωρο, στην ιδανικη χωρα για την κυκλοφορια του (απο πλευρας καιρου εννοω)
    Το κρατος θα δειξει οτι οι μηχανες δεν ειναι ημιπαρανομες μερικοι απο τους κατοχους τους ειναι παρανομοι

Τωρα οσο αφορα τα ΜΜΜ μακαρι να γινουν σωστα κ να μπορουμε να τα χρησιμοποιουμε αλλα εγω οταν εχω μια μετακινηση Ν.Σμυρνη- Ν Ηρακλειο δε γινεται να θυσιασω 75 λεπτα με τα μμμ οταν χρειαζομαι 25 το πολυ με τ scooteraki και ειδικα οταν εχω να κανω 3-4 τετοιες καθε μερα
    ticking away the moments that make up a dull day

Πέμπτη απόγεμα (κοντά 7) στην Καραγεώργη Σερβίας, στο Σύνταγμα.

Κατεβαίνω για να παω Μοναστηράκι στο James Joyce για μπυρα. Λιγο πιο κατω απο το Public, στη δεξιά μερια παρκαρισμένες στην άκρη του δρόμου αρκετές μηχανές. Ανετα...

Και ξαφνικά...

Πιάνει το μάτι μου δυο της δημοτικής αστυνομίας να κόβουν κλησεις !!

Ξαναγυρνάω, κοιτάω (πήγα να πέσω) και σταματάω δεξιά. Βγάζω κράνος και προχωράω προς τα παιδια με το μπλοκάκι.

Διάλογος:

- Γιατι γράφετε εδώ;
    - Ειναι θέσεις μονίμων κατοίκων (όντως είχε μπλε γραμμή κάτω)
    - Χμμ, ναι (κοιτάω μια απέναντι είναι το υπουργείο οικονομικών). Θεωρείτε οτι μένουν πολλοί μόνιμοι κατοικοι στην Καραγεώργη Σερβίας απέναντι απο το υπουργείο;
    - ..... (το αυτόματο μπλόκαρε)
    - Ναι, τι να συζητάμε, εσάς έτσι σας είπαν
    - Ναι, ακριβώς!
    - Καλό είναι όμως να σκέφτεστε και λίγο πιο πριν. Εδώ δεν έχει μονιμους κατοικους.
    - ....

Το νου σας στις μπλε γραμμές
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Νέο μέλος
    7/11/2009 κατα της 6 .... ΓΕΡΑΝΟΣ .. στο κεντρο .. συνομιλια με τυπισα στην αστυνομια ... Ε βαλτο και εσυ ρε φιλε καπου που να μην μπορει να παει ο γερανος ..... ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΤΙ ΝΑΝΕ ....
    Καλος ταξιδιωτης δεν ειναι αυτος που δεν ξερει που παει ........αλλα αυτος που εχει ξεχασει απο που ξεκινησε !!!

παιδες βαλτε τωρα ραδιοφωνο στο σκαϊ 100,3 μιλάει ο διευθυντης της τροχαιας για τα μηχανακια στο κεντρο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    παιδες βαλτε τωρα ραδιοφωνο στο σκαϊ 100,3 μιλάει ο διευθυντης της τροχαιας για τα μηχανακια στο κεντρο!

Και τι λέει;
    safety doesn't happen by accident

είπε... Ότι γράφουμε τους πάντες που δεν είναι σε θέσεις μοτό, και ότι μέχρι τέλη Γενάρη, θα φτιαχτούν και άλλες θέσεις μοτο... Τα ίδια και τα ίδια, δηλαδή....

είπε... Ότι γράφουμε τους πάντες που δεν είναι σε θέσεις μοτό, και ότι μέχρι τέλη Γενάρη, θα φτιαχτούν και άλλες θέσεις μοτο... Τα ίδια και τα ίδια, δηλαδή....
    Η κοινη λογική επιτάσει να είχε γίνει το αντίθετο.

Πρώτα φτιάχνεις επιπλέον θέσεις και μετά γράφεις...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Η κοινη λογική επιτάσει να είχε γίνει το αντίθετο.

Πρώτα φτιάχνεις επιπλέον θέσεις και μετά γράφεις...
    Σαφώς! και δεν νομίζω να περισσεύουν στον καθένας μας 70 ευρώ ο γερανός (+ όποια χρέωση καθυστέρησης) + 40 ευρώ το πρόστιμο....

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Ποσες δηλαδη θεσεις θα φτιαξουνε???
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Ποσες δηλαδη θεσεις θα φτιαξουνε???
    και που θα τις φτιάξουνε?

δεν είπε κάτι παραπάνω παιδιά....

Σελίδα 12 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 27891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αλλαγές στο κέντρο της Αθήνας
    από sadengr στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 87
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2010, 11:26
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2009, 09:42