Απλα απο μικρος δεν επερνα ακριβα ποδηλατα σχετικα.Κ με εξιταρει η διαφορα που θα δω με ενα σχετικα καλο τεχνικο ποδηλατο κ αναρωτιεμαι πως θα ειναι η αισθηση σε συγκριση με ενα mountain απο super market..........![]()
Απλα απο μικρος δεν επερνα ακριβα ποδηλατα σχετικα.Κ με εξιταρει η διαφορα που θα δω με ενα σχετικα καλο τεχνικο ποδηλατο κ αναρωτιεμαι πως θα ειναι η αισθηση σε συγκριση με ενα mountain απο super market..........![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Αν πας στο Giant που επισύναψες να είσαι βέβαιος ότι θα δεις τεράστια διαφορά, για τα φρένα και μόνο να μιλήσουμε (είναι όντως υδραυλικά, στη φωτό τουλάχιστον) σαν να πας απ'τη νύχτα στην ημέρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Όντως η τιμή του είναι πολύ καλή![]()
Καλόβολτο νά'ναι Κωστή, να το χαρείς το κουκλί!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εγω σημερα πηρα αυτο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα.
Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα,αλλά μάλλον με βλέπω να καταλήγω στο Ideal Megisto 2009.
Απ ότι έχω καταλάβει,έχει καλή σχέση τιμή/απόδοσης και φαίνεται να είναι
ένα "τίμιο"ποδήλατο για την χρήση που εγώ του προορίζω,80% on και 20% off.
Είναι το πρώτο μου ποδήλατο μετά απο πολλαααα χρόνια....![]()
Έχει κανείς σχετική εμπειρία στο συγκεκριμένο ; Να το βάλω στο καλάθι ;
Βγαίνει και factory edition με φρένα M416 MECHANICAL DISC αντί των v-brakes του απλού.
![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Μεγειές και καλόβολτοΑρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Εγω σημερα πηρα αυτο![]()
![]()
![]()
![]()
Orbea AOS 2010
Κουρσακι με ισιο τιμονι, ανθρακονηματινο πιρουνι και super τιμουλα!
Δυστυχως εφαγα σαν το βοδι μολις γυρισα σπιτι αφου ελειπα ολη ημερα και δεν την παλευω να παω μια νυχτερινη...αυριο ομως....![]()
![]()
![]()
![]()
Θα του αφήσεις το τιμόνι που έχει ή θα βάλεις κουρσας;![]()
@golis, για το μέγεθος του ποδηλάτου να σιγουρευτείς, κατα τα άλλα μια χαρά ποδήλατο είναι
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μάλλον θα βγάλει την σέλα και θα πηγαίνει από τις λακούβες ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
οχι, θα το αφησω με το ισιο τιμονι που με βολευει πιο πολυ στη πολη...αν ηθελα drop bars θα επαιρνα το Enol που ειναι ακριβως το ιδιο ποδηλατο αλλα με κουρσαδικο τιμονι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Μεγειές και καλόβολτο![]()
![]()
![]()
στο μελλον και αν οι αποστασει μεγαλωσουν, βλεπουμε...![]()
καλα μην νομιζεις, με τετοια λαστιχα τις νοιωθεις τις λακκουβες ακομα και με τη σελα...Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Μάλλον θα βγάλει την σέλα και θα πηγαίνει από τις λακούβες ...![]()
![]()
ερωτιξης...
εχω ενα sector cameron (ολοιδιο με αυτο εδω -για να μην τραβαω φωτο το δικο μου)...
αλλαξα σημερα τακακια, μιας και το ειχα πολυ καιρο στην ακινησια...
τα παπουτσακια τα εβαλα σωστα στη θεση τους...το προβλημα ειναι οτι δε φρεναρει δυνατα...τι εννοω?το εντο ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ...θα μου πειτε φρεναρει τι σε νοιαζει...για μενα αυτο ειναι παρα πολυ διασκεδαστικο σε ενα ποδηλατο και με ενοχλει που δε μπορει να γινει...τι μπορει να φταιει?μηπως η ζαντα ειναι το προβλημα(που δε το νομιζω αλλα λεμε τωρα...)
καποια ιδεα κανεις?
επισης θελω να πω πως τα φρενα παντα ετριζαν αρκετα εντονα, το λογο δεν τον ξερω...στο μπροστινο που αλλαξα παπουτσακια δε τριζουν τοσο, αλλα τριζουν...φανταζομαι κανονικα δε θα πρεπε να ακουγοταν τιποτα...
τα στεφανια ειναι αλουμινενια?Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ερωτιξης...
εχω ενα sector cameron (ολοιδιο με αυτο εδω -για να μην τραβαω φωτο το δικο μου)...
αλλαξα σημερα τακακια, μιας και το ειχα πολυ καιρο στην ακινησια...
τα παπουτσακια τα εβαλα σωστα στη θεση τους...το προβλημα ειναι οτι δε φρεναρει δυνατα...τι εννοω?το εντο ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ...θα μου πειτε φρεναρει τι σε νοιαζει...για μενα αυτο ειναι παρα πολυ διασκεδαστικο σε ενα ποδηλατο και με ενοχλει που δε μπορει να γινει...τι μπορει να φταιει?μηπως η ζαντα ειναι το προβλημα(που δε το νομιζω αλλα λεμε τωρα...)
καποια ιδεα κανεις?
επισης θελω να πω πως τα φρενα παντα ετριζαν αρκετα εντονα, το λογο δεν τον ξερω...στο μπροστινο που αλλαξα παπουτσακια δε τριζουν τοσο, αλλα τριζουν...φανταζομαι κανονικα δε θα πρεπε να ακουγοταν τιποτα...
nai nai...
femco μαρκα αποτι λενε και double wall alloy...
και με ιso9002![]()
τα φρενα ειναι shimano v brakes, ξεχασα να το πω...
Εχω το περσινό πάνω κάτω ίδιο φαίνεται, μια χαρά για την πόλη ,έπαθα σοκ όταν το έκανα βόλτα είχα δεκαετίες να ανέβω σε ποδήλατο, νόμιζα οτι πήγαινε μόνο του.Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Καλημέρα.
Δεν έχω κατασταλάξει ακόμα,αλλά μάλλον με βλέπω να καταλήγω στο Ideal Megisto 2009.
Απ ότι έχω καταλάβει,έχει καλή σχέση τιμή/απόδοσης και φαίνεται να είναι
ένα "τίμιο"ποδήλατο για την χρήση που εγώ του προορίζω,80% on και 20% off.
Είναι το πρώτο μου ποδήλατο μετά απο πολλαααα χρόνια....![]()
Έχει κανείς σχετική εμπειρία στο συγκεκριμένο ; Να το βάλω στο καλάθι ;
Βγαίνει και factory edition με φρένα M416 MECHANICAL DISC αντί των v-brakes του απλού.
![]()
Για δίσκο δεν νομίζω να χρειάζεται μιας και το 20% του χώματος δεν περιλαμβάνει και λάσπες.