δε το πα εγω μωρε μια φιλη μου εγραψε με το νικναμε μου γιατι δεν εχει κανει ακομα λογαριασμο στο μοτοΑρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
δεν σου ειπα ρε κουλαδι μην με καρφωσεις???? δεν σου ξαναλεω τιποτα!!!:rotflmao:
![]()
δε το πα εγω μωρε μια φιλη μου εγραψε με το νικναμε μου γιατι δεν εχει κανει ακομα λογαριασμο στο μοτοΑρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
δεν σου ειπα ρε κουλαδι μην με καρφωσεις???? δεν σου ξαναλεω τιποτα!!!:rotflmao:
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Το ξαναδιάβασα αυτό, αλλά μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο απ΄τα μαλλιά. Σα να λέμε ότι επειδή είμαστε Ελληνες και η Ελλάδα είναι χώρα με θάλασσα, εξυπακούεται ότι κάθε έλληνας γνωρίζει μπάνιο, ιστιοπλοΐα και τα ταξιδάκια με ένα 6άρι στο Αιγαίο με ψαρόβαρκα, τα ΄χουμε για πρωϊνό.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
εχω καποιες απορείες
Πέρα απο αυτο.
Οταν ενα άνθρωπος ζεί στην Ν αφρική και σε ενα παρακείμενο περιβάλλον, εχει αυτο που λεμε εμείς "ζούγκλα", εχει μεγαλύτερη εξοικείωση, απ'οτι ο Ελληνας αστός με το θεμα "επιβίωση στην ζουκλα"
Αρα δεν ειναι το ιδιο "τρομακτικο" και "επικίνδυνο" για αυτόν, να μένει στην σκηνή, με το λιοντάρι σε μια Χ απόσταση, οσο ειναι για μένα .
Καλά τα λες στα άλλα, αλλά γιατί πρέπει η ανατροφή του παιδιού να είναι ή στον καναπέ ή στη ζούγκλα δεν το κατάλαβα. Όσοι κινούνται κάπου στη μέση, είναι ντε και καλά λάθος?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
με αυτοκίνητο φυσικά και ειχα σοβαρότατο λογο
γιατι ετσι μου έλεγε η γυναίκα μου![]()
![]()
Μ'αυτα τα πλασματα η ζωη ειναι ωραια
χωρις αυτα, γαμ@ει.![]()
Από την άλλη σκέψου ότι αυτή η εξοικείωση μπορεί να γίνει παγίδα.εχει μεγαλύτερη εξοικείωση
Εξοικειωμένοι ήμαστε και η 'Ελληνες με την ζούγκλα της πόλης για αυτό και οδηγούμε σαν να μην υπάρχει αύριο.
Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση το ότι δεν υπάρχουν σχόλια για την ασφάλεια της μικρής από τους άλλους.
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
η εξοικείωση στην ζουκλα δεν ηταν απόλυτο σχήμα.
απλα έκανα μια σύγκριση με τον "διπλανό μου " κόσμο, και την υπερβολή (για αυτούς) στην δικιά μας αντίδραση, στο θέμα "ζουκλα"
όχι φυσικά, αλλά!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Όσοι κινούνται κάπου στη μέση, είναι ντε και καλά λάθος?![]()
Εμείς, θεωρούμε μέση, αυτό, που κάποια άλλη κοινωνία, θεωρεί υστερία.
κατι λέει αυτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από gregorgeous89
Πάντως μου κάνει μεγάλη εντύπωση το ότι δεν υπάρχουν σχόλια για την ασφάλεια της μικρής από τους άλλους.
ισως .........
μπορεί........
να μην είναι τόσο προστατευτικοί.
αυτη ναι !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
χωρις αυτα, γαμ@ει.![]()
εσύ????![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
θέλω να κάνω μια παρατήρηση.χωρίς καμία διάθεση κριτικής προς όλους σας,αλλά με λίγη πίκρα αισθάνομαι ότι σε αυτό το φόρουμ είστε δέκα-δεκαπέντε άτομα που γνώριζεστε και "παίζετε" μπάλα μεταξύ σας.το λέω αυτό γιατί εχω κατάθεση την γνώμη μου από νωρίς,δεν εχω την απαίτηση να την σχολιασετε αν και για να γίνει διάλογος θα έπρεπε,εν δίνεται σημασία δικαίωμα σας,αλλά όταν δώσει κάποιος "δικός" σας μια άποψη που κατά την γνώμη μου είναι ίδια με κάποιου που δεν είναι δικός σας,συμμετέχετε και σχολιάζετε κανονικά.πραγματικά μου δίνετε την εντύπωση ενός "κλειστού" φόρουμ. Δεν θέλω να το πάρετε προσωπικα ,ξαναλέω ότι λέω με πίκρα.
![]()
στους γονείς, στο πιτσιρίκι, στο ταξίδι, στην στάση ζωής τους.
Τα υπόλοιπα, δικά σας...
εκανα ενα γρηγορο search μεσο του προφιλ σου και απο οτι ειδα στα γρηγορα εχεις γραψει σε πολλα θρεντ και εχεις παρει πολλες απαντησεις στα ποστ σου απο αλλους χρηστες.Επειδη εδω συγκεκριμενα δεν σου απαντησε κανεις παραπονιεσε?????και αν ειναι εδω μονο, απο ενα θρεντ εβγαλες συμπερασμα τυπου κλειστο φορουμ κλπ?????αν εννοεις την πλακιτσα τοτε ναι εχεις δικιο αλλα δεν ειναι λογικο????αν σου κανω πλακα εσενα μπορεις να παρεξηγηθεις αν κανω στον καθε ενα φιλο μου εδω μεσα οχι....εχει τυχει πολλες φορες να νομιζουν αλλοι οτι τσακωνομαστε και εμεις να γελαμε στο τηλ γραφοντας παραλληλα εδω μεσα.Οκ.....δεν σε εμποδιζει κανεις εφοσον το θες να ερθεις σε μια εκδρομη η σε καποια συναντηση εβδομαδιαια να γνωρισεις καποιους απο εδω μεσα.Και για να μην ειμαι οφ τοπικ....επειδη ειναι και ολιγον τι καφροι (αυτο το εχουν ονομασει οτι δεν εχουν χασει την παιδικοτιτα τους λεει και κατι αλλα τετοια σαχλα)και ειναι και ολιγον τι ζουγκλα να φορας τον εξοπλισμο σουΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
θέλω να κάνω μια παρατήρηση.χωρίς καμία διάθεση κριτικής προς όλους σας,αλλά με λίγη πίκρα αισθάνομαι ότι σε αυτό το φόρουμ είστε δέκα-δεκαπέντε άτομα που γνώριζεστε και "παίζετε" μπάλα μεταξύ σας.το λέω αυτό γιατί εχω κατάθεση την γνώμη μου από νωρίς,δεν εχω την απαίτηση να την σχολιασετε αν και για να γίνει διάλογος θα έπρεπε,εν δίνεται σημασία δικαίωμα σας,αλλά όταν δώσει κάποιος "δικός" σας μια άποψη που κατά την γνώμη μου είναι ίδια με κάποιου που δεν είναι δικός σας,συμμετέχετε και σχολιάζετε κανονικά.πραγματικά μου δίνετε την εντύπωση ενός "κλειστού" φόρουμ. Δεν θέλω να το πάρετε προσωπικα ,ξαναλέω ότι λέω με πίκρα.![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
makari na ekanes la8os alla to mono elafruntiko einai na "mas" gnwriseis apo konta. tote 8a niwseis pio konta sthn "klika" mas! (PS: koita thn ypografh moy gia thn DIKH mou klika :P )Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
θέλω να κάνω μια παρατήρηση....αισθάνομαι ότι σε αυτό το φόρουμ είστε δέκα-δεκαπέντε άτομα που γνώριζεστε και "παίζετε" μπάλα μεταξύ σας.,αλλά όταν δώσει κάποιος "δικός" σας μια άποψη που κατά την γνώμη μου είναι ίδια με κάποιου που δεν είναι δικός σας,συμμετέχετε και σχολιάζετε κανονικά.πραγματικά μου δίνετε την εντύπωση ενός "κλειστού" φόρουμ. Δεν θέλω να το πάρετε προσωπικα ,ξαναλέω ότι λέω με πίκρα.
YG gia tous eterous: arxisame pali peri klikwn? ntroph. oute xronos den perase... .(ok, kserw, 15 mhnes k kati gia tous akrivologous
) anti na enwnomaste diaspazomaste? ntroph. anti h "isxus en th enwsei" ginomaste h isxus en ti sumpLoia? parte apo 1 V'dero mpas k sumpleusete...
kai? me 1 search katalavame se poia klika "kleidwnei"? DEN einai OLA parapono. oute perifronhsh. oute ikesia gia 1 "kala kaneis kala pou ta/den ta les.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εκανα ενα γρηγορο search μεσο του προφιλ σου και απο οτι ειδα στα γρηγορα εχεις γραψει σε πολλα θρεντ και εχεις παρει πολλες απαντησεις στα ποστ σου απο αλλους χρηστες.Επειδη εδω συγκεκριμενα δεν σου απαντησε κανεις παραπονιεσε?????και αν ειναι εδω μονο, απο ενα θρεντ εβγαλες συμπερασμα τυπου κλειστο φορουμ κλπ?????αν εννοεις την πλακιτσα τοτε ναι εχεις δικιο αλλα δεν ειναι λογικο????αν σου κανω πλακα εσενα μπορεις να παρεξηγηθεις αν κανω στον καθε ενα φιλο μου εδω μεσα οχι....εχει τυχει πολλες φορες να νομιζουν αλλοι οτι τσακωνομαστε και εμεις να γελαμε στο τηλ γραφοντας παραλληλα εδω μεσα.Οκ.....δεν σε εμποδιζει κανεις εφοσον το θες να ερθεις σε μια εκδρομη η σε καποια συναντηση εβδομαδιαια να γνωρισεις καποιους απο εδω μεσα.Και για να μην ειμαι οφ τοπικ....επειδη ειναι και ολιγον τι καφροι (αυτο το εχουν ονομασει οτι δεν εχουν χασει την παιδικοτιτα τους λεει και κατι αλλα τετοια σαχλα)και ειναι και ολιγον τι ζουγκλα να φορας τον εξοπλισμο σου![]()
![]()
to xeirotero? ti k an ta leme/te/ne apo to thl. is this a forum or a sponsored by any mobile or another php forum company? ta eipa thlefwnikws me ton X/PSI/WMEGA filo mou me eide (http://www.moto.gr/forums/newreply.p...postid=1584456) alla den einai anagkh na varunei h aristerh mou pleura epeidh ta eipame! ta eswterika jokeX menoun ekei gia na mhn xalastou/me/ne.
simple? eimai mlks? (pali ta autonohta 8a peite gia mena, alla mhn ksexasteite oti thn exw megaluterh apo esas!!!![]()
![]()
)
YG: gia thn karafla milw. ola ta alla ta exw mikrotera! :rotflmao: akoma k apo ta rights pou phre h xamoura!!!:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Stay away from the light bartlal.Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
kai? me 1 search katalavame se poia klika "kleidwnei"? DEN einai OLA parapono. oute perifronhsh. oute ikesia gia 1 "kala kaneis kala pou ta/den ta les.
to xeirotero? ti k an ta leme/te/ne apo to thl. is this a forum or a sponsored by any mobile or another php forum company? ta eipa thlefwnikws me ton X/PSI/WMEGA filo mou me eide (http://www.moto.gr/forums/newreply.p...postid=1584456) alla den einai anagkh na varunei h aristerh mou pleura epeidh ta eipame! ta eswterika jokeX menoun ekei gia na mhn xalastou/me/ne.
![]()
![]()
![]()
"χώρια ότι έχει φροντίσει απο πριν για την ασφάλεια του παιδιού του."Έχει ειδική ζώνη ασφαλείας αν κατάλαβα καλά !!!!1Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
ρε σεις δεν χώρισε ο άνθρωπος! ΕΧ είναι το μηχανάκι του.
όσο για το παιδί,αν μπείτε στον κόπο να διαβάσετε το ταξιδιωτικό ολόκληρο θα δείτε ότι κάπου κάνετε λάθος.
για παράδειγμα,λέει η Εύη τι θα γίνει αν το παιδί το πάρει ο ύπνος στη μηχανή.
τα γράφει ο άνθρωπος (ο οποίος δείχνει να είναι πολύ συγκροτημένος και φιλοσοφημένος) μεσα στο ταξιδιωτικο του.
χώρια ότι έχει φροντίσει απο πριν για την ασφάλεια του παιδιού του.
και πέσανε και κοιμηθήκανε και ...και ... και...
Διαβάστε το ταξιδιωτικό!θα εκπλαγείτε και θα αναθεωρήσετε!!!
εκτός απο την τεράστια εμπειρία & το σίγουρα δυνατότερο δέσιμο με τους γονείς του,το παιδί μόνο να κερδίσει έχει απο το ταξίδι αυτό!
"Διαβάστε το ταξιδιωτικό!θα εκπλαγείτε και θα αναθεωρήσετε!!!"
+750
CAGIVA ELEFANT 750
Ρε παλληκάρια διαβάζετε τι γράφουμε ?Αρχικά δημιουργήθηκε από zezes
"χώρια ότι έχει φροντίσει απο πριν για την ασφάλεια του παιδιού του."Έχει ειδική ζώνη ασφαλείας αν κατάλαβα καλά !!!!1
"Διαβάστε το ταξιδιωτικό!θα εκπλαγείτε και θα αναθεωρήσετε!!!"
+750![]()
Για αυτήν την περίφημη "ζώνη ασφαλείας" λέμε, που δένει το παιδί πάνω στον πατέρα της και το ότι το πιτσιρίκι είναι με πουκαμισάκια λέμε.
Δεν είναι ζώνη ασφαλείας αυτό το πράγμα. Ζώνη πρόσδεσης είναι για να μην του φύγει πουθενά το παιδί και δεν το πάρει χαμπάρι είναι !!!
Ζώνη ασφαλείας και @@ καλαβρέζικα..... Υπάρχει κανείς σας που να δένει το σώμα του πάνω στη μηχανή, ή να δένεται με τον συνεπιβάτη του??
![]()
+100000000000000Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Αν και δεν εχω παιδι νομιζω οτι και σαν κοτα να πηγαινεις θα το χαρει ιδιαιτερα γιατι θα ειναι μαζι σου σε κατι που λατρευει ο μπαμπας και θα φαινεται οτι συμμετεχει και οτι μεγαλωσε.
Γιατι εχουμε κολησει στην ασφαλεια και στο αν και πως και εφοσον.
Το ταξιδι τους τελειωσε καλα με τον πιστιρικο να εχει παρει πολλες εικονες και εμπειριες.
Μεσα στην ζεστη τις ζουγλας και κρανος που φορουσε ηταν μεγαλο πραγμα(ταπεινη αποψη)
Στην τελικη στην ζουγλα το λιγοτερο ηταν να κινδυνευει απο πτωση παρα απο λιονταρια η ακομα και εντομα θανατηφορα.
Ο πατερας του ειχε την εμπειρια μιας και μενει Ν.Αφρικη αν καταλαβα καλα.
Τα παιδια σιγουρα ειναι πιο ευελικτα και δεν σπανε ευκολα και αν σπανε αποθεραπευονται γρηγορα.Αλλα δεν συνεβη ουτε κατι τετοιο.
Νομιζω οτι σκεφτομαστε απλα με το μυαλο του ελληνα καλομαθημενου αστου.Στο εξωτερικο ειναι λιγο διαφορετικα τα πραγματα.Ειμαι σιγουρος οτι και εκεινοι οι γονεις αγαπουν τα παιδια τους.
CAGIVA ELEFANT 750