"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Ώπα Μιχαλίο, βούτα την ...Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
έχω μια CRT 14άρα απο το 1900, άμα θες ...![]()
Θα σΕ δώσω (τσάμπα μιλάμε...) και μια κάρτα από έναν Amiga 500 που έχω στο γκαράζ και θα είσαι super ..!!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
πόσα δίνεις για μια TFT LG 19"Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Σας ευχαριστώ.
Ρε λέμε είναι παλιό το PC και ούτε κάρτα γραφικών δε σηκώνει να αλλάξω. Είναι AGP.
Ξανά, αν κάποιος θέλει να στείλει τη δική του tft και δεν είναι wide την αγοράζω![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
πόσα δίνεις για μια TFT LG 19"![]()
Όσα ζητάς, αρκεί να μην είναι Wide![]()
Για πες και μοντέλο..
Νομίζω ότι έχουμε deal...![]()
Ρε παλιοτσιπη(καλα σε λεει ο παλιανθρωπας!) αντε πανε αγορασε μια καρτουλα AGP.Υπαρχουνε μια χαρα με 40?.Κι αν εισαι τοσο χαμενος στειλε πμ να σε στειλω μια μεταχειρισμενη(πρεπει να εχω καποια παλια 7αρα Nvidia)Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Σας ευχαριστώ.
Ρε λέμε είναι παλιό το PC και ούτε κάρτα γραφικών δε σηκώνει να αλλάξω. Είναι AGP.
Ξανά, αν κάποιος θέλει να στείλει τη δική του tft και δεν είναι wide την αγοράζω![]()
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Ρε κάρτες έχουμε μια χαρά...Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Ρε παλιοτσιπη(καλα σε λεει ο παλιανθρωπας!) αντε πανε αγορασε μια καρτουλα AGP.Υπαρχουνε μια χαρα με 40?.Κι αν εισαι τοσο χαμενος στειλε πμ να σε στειλω μια μεταχειρισμενη(πρεπει να εχω καποια παλια 7αρα Nvidia)![]()
Οθόνες δεν έχουμε![]()
Και όσο για την 7αρα που λες έχουμε 2 οπότε...![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Ρε λέμε, αυτές οι κάρτες που λέτε δε παίζουν Wide οθόνες.....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Σας ευχαριστώ.
Θες να σου στείλω μια κάρτα γραφικών να ξεμπερδεύεις?![]()
Μήπως να κατεβασεις το PowerStrip και να κάνεις παιχνίδι?Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Ρε λέμε, αυτές οι κάρτες που λέτε δε παίζουν Wide οθόνες.....![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Ρε παλιοτσιπη(καλα σε λεει ο παλιανθρωπας!) αντε πανε αγορασε μια καρτουλα AGP.Υπαρχουνε μια χαρα με 40?.Κι αν εισαι τοσο χαμενος στειλε πμ να σε στειλω μια μεταχειρισμενη(πρεπει να εχω καποια παλια 7αρα Nvidia)![]()
Τι μοντέλο λες ρε Γιαννάκη?
Γιατί η http://ati.amd.com/products/radeon97...pro/specs.html πχ όπως βλέπεις δε παίζει..
PowerStrip..? Χμ.. Was ist das?Αρχικά δημιουργήθηκε από hidefnick
Μήπως να κατεβασεις το PowerStrip και να κάνεις παιχνίδι?
Για να τσεκάρω.![]()
Για τι κάρτα μιλάμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Θες να σου στείλω μια κάρτα γραφικών να ξεμπερδεύεις?![]()
![]()
ΓΕΝΕΘΛΕΙΩΝ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Για τι κάρτα μιλάμε?![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΓΕΝΕΘΛΕΙΩΝ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
άμα δεν έχει φίλτρο και μάλιστα λερωμένο δεν την θέλουμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
έχω μια CRT 14άρα απο το 1900, άμα θες ...![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook