αλλη μια τρυπα τα 7αρια
http://news.cnet.com/8301-27080_3-10395891-245.html
![]()
αλλη μια τρυπα τα 7αρια
http://news.cnet.com/8301-27080_3-10395891-245.html
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
ρε παιδιά η εγκατάσταση των 7 από vista (σε laptop διετίας) γίνεται απευθείας ή πρέπει να γίνει format;
αν θες να κρατησεις κ τα βιστα δεν ειναι αναγκαιο, αλλιως......
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Ίσως βοηθήσει λίγο αυτό Σέργιε, με λίγο ψάξιμο στο youtube μάλλον θα βρεις πολλά που θα σε κατατοπίσουν πιο καλά. Πριν λίγες μέρες βρήκα ένα βίντεο κάποιου που έβαλε τα 7 πάνω στα vista χωρίς format κι έδειχνε τη διαδικασία βήμα βήμα, τώρα το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω γμτ.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
ρε παιδιά η εγκατάσταση των 7 από vista (σε laptop διετίας) γίνεται απευθείας ή πρέπει να γίνει format;
![]()
Το έκανα εγώ προχθές.ΟύδΕΙΣ πρόβλημα.![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
panta einai kalutero na kaneis clean installation kai oxi upgradeΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Το έκανα εγώ προχθές.ΟύδΕΙΣ πρόβλημα.![]()
Έτσι έκανα στην αρχή,αλλά κάποιο λάθος είχα κάνει με το cd και δεν έκανε μπουτ.Ξανάβαλα τα βίστα και μετά στο καπάκι τα 7.Μύλος:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
panta einai kalutero na kaneis clean installation kai oxi upgrade
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Έτσι έκανα στην αρχή,αλλά κάποιο λάθος είχα κάνει με το cd και δεν έκανε μπουτ.Ξανάβαλα τα βίστα και μετά στο καπάκι τα 7.Μύλος:rotflmao:
STA ANEKDOTA GRIGORAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
![]()
![]()
![]()
Αν όμως κάνω upgrade και όχι clean installation δεν διατηρούνται όλα τα προγράμματα που έχω;Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
panta einai kalutero na kaneis clean installation kai oxi upgrade
Αν κάνω clean installation δεν θα πρέπει να τα ξαναπερνάω μετά από την αρχή;
Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;
etsi einai alla me to clean installation εγκαθίσταται ακριβώς οτι πρεπει..Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Αν όμως κάνω upgrade και όχι clean installation δεν διατηρούνται όλα τα προγράμματα που έχω;
με το upgrade μενουν πολλα σκουπιδια στην εγκατασταση....που θα επηρεασουν καποια στιγμη καποιες εφαργογες...και θα ψαχνεσαι να κανεις uninstall, clean registry..λπ κλπ κλπ κλπ
χιλιες φορες clean και απο την αρχη ολα
τα παιρνεις και ενα Image οταν τα εγκαταστησεις και εισαι οκ![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
etsi einai alla me to clean installation εγκαθίσταται ακριβώς οτι πρεπει..
με το upgrade μενουν πολλα σκουπιδια στην εγκατασταση....που θα επηρεασουν καποια στιγμη καποιες εφαργογες...και θα ψαχνεσαι να κανεις uninstall, clean registry..λπ κλπ κλπ κλπ
χιλιες φορες clean και απο την αρχη ολα
τα παιρνεις και ενα Image οταν τα εγκαταστησεις και εισαι οκ![]()
![]()
![]()
![]()
Φίλε μου ή βάζεις μια καθαρή εγκατάσταση με windows 7 ή αφήνεις τα vista αυτά με τηνΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Αν όμως κάνω upgrade και όχι clean installation δεν διατηρούνται όλα τα προγράμματα που έχω;
αναβάθμιση εγώ τα φοβάμαι! Θα μείνουν πολλά σκουπίδια από τα vista μέσα!!!
Να πω και μια διαφορά που που είδα στο λάπτοπ, όταν το πήρα είχε vista και φόρτωνε 49 με 50%
από τα 2Gb μνήμη που έχει!!
Με τα 7 σε ultimate έκδοση και τα ίδια και περισσότερα προγράμματα εγκατεστημένα φορτώνει 27 με 35% στα 2Gb μνήμης και είναι σαφώς πιο γρήγορο!!
Και δεν είδα ως τώρα το παραμικρό πρόβλημα!!![]()
![]()
Θα συμφωνήσω με τον Βολιοτη απο πάνω μιας και έτυχε να κάνω το ίδιο στο laptop που υστερεί με desktop σε θεμα ταχύτητας ειδικότερα εκτός σπιτιου και με μπαταριά .
Η λύση ειναι εκεί και λέγεται Windows 7.
Τα ubuntu είναι κορυφαία χρειάζεται όμως κάποιους μικρούς συμβιβασμούς σε κάποιες εφαρμογές χωρίς μπιχλιμπιδάκια από windows..
Πάντως εγώ που έβαλα το upgrade των 7 από vista δεν έβλεπε καν το antivirus...
Μετά από μία "βόλτα" που έκανα στο site της Microsoft, είδα ότι δεν υποστηρίζουν κανένα antivirus προς το παρόν τα windows 7...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Πάντως εγώ που έβαλα το upgrade των 7 από vista δεν έβλεπε καν το antivirus...
Μετά από μία "βόλτα" που έκανα στο site της Microsoft, είδα ότι δεν υποστηρίζουν κανένα antivirus προς το παρόν τα windows 7...![]()
ta esset nod32 paizoun kanonikotata , oxi oti den paizoun alla
apla egw auta exw twra