και εγω (και παιζουν ακομα ενα hornet και ενα tdm μαζι μου αλλα δεν ειναι σιγουροι αυτοι)
και εγω (και παιζουν ακομα ενα hornet και ενα tdm μαζι μου αλλα δεν ειναι σιγουροι αυτοι)
Τελικά, πόσοι είμαστε για τη βόλτα;;; Μπερδεύτηκα! Μέχρι τώρα και διορθώστε με αν κάνω λάθος είναι σίγουροι:
Bikenest
amyroukai (πιθανόν με Κατερίνα...)
pektis (ΑΝ παίρνει τα πόδια του την Κυριακή)
cosgili + 1
zvailakis (ΑΝ ξυπνήσει)
andgeo
Τζερόνιμο
Ζεύκας
cocos08
Ges(σιδηρόδρομος nickname)
glider
Zezes Αχαϊκό Guest Star
spyro - το σκέφτεται ακόμα
Jim(σιδηρόδρομος nickname) χαμηλή πιθανότητα
Jimmy10 - δεν έχω καταλάβει...
Nightstalker - στο ψήσιμο, προσοχή μην τον κάψετε
Μαζευτήκαμε κάμποσοι! Μ' αρέσει!
Τελικά διαδρομή βγάλατε γιατί είμαι "επαρχιώτης" και καλό θα ήταν να μην σας ψάχνω κάπου στην
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ !!!!
:rotflmao: :rotflmao:
CAGIVA ELEFANT 750
μέχρι την Κυριακή θα το βρούμε...![]()
ε ναι μέχρι την Κυριακή θα ξέρω και για μένα και για τον nightstalker
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Παίζει να έρθω (BMW R1200GS)? τα βουνά είναι η αδυναμία μου! Ας ορισθεί η τελική ώρα και ο τόπος εκκίνησης.
Ακόμα το συμβούλιο να βγάλει τα ωράρια και τη διαδρομή ;;
Ή έπεσε πολύ δουλειά. Ας δουλέψουμε και λίγο.....
Είμαι στη δουλειά και αισθάνομαι ότι φοράω τα πάντα για να φύγω..............
ΤΩΡΑ !!!!!!
![]()
![]()
CAGIVA ELEFANT 750
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Nature
[B]Παίζει να έρθω (BMW R1200GS)?
Φυσικά λέω εγώ ο επαρχιώτης. Οι εμπνευστές ξέρουν καλύτερα. Πάντως ότι διαδρομή και να βγεί δεν νομίζω να μην μπορείς να ακολουθήσεις.![]()
CAGIVA ELEFANT 750
Είπαμε, όλες τις βόλτες που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα -και δεν βλέπω γιατί αυτή να είναι εξαίρεση- τις έχουμε κάνει ΧΑΛΑΡΑ. Και δεν το λέω για πλάκα αυτό. ΧΑΛΑΡΑ. Καμμιά 150 στην Εθνική και ήρεμα στις στροφές. Ναι, ΟΚ, έχει τύχει και να πιέσουμε λίγο, αλλά καμμία σχέση με αυτούς που δαγκώνουν την ταυτότητα στην Επίδαυρο πχ... Και μετά από μερικές στροφές κόψαμε για να μην σπάει πολύ η παρέα. ΧΑΛΑΡΗ βόλτα. Για να τη χαρούμε και να χαρούμε και τις επόμενες. Εννοείται ότι το GS "χωράει" και στην παρέα και στο ρυθμό.
Θα παρω τηλ. τον 'nest να δούμε λίγο το πρόγραμμα... Γιατί είπε για 400-450 χιλιόμετρα ότι είχε στο μυαλό του να κάνουμε, δεν είναι λίγα για τέτοιο δρόμο.
Zezes επειδή μάλλον θα πάρω το Ζ την Κυριακή, αν δεν είχα δουλειά θα την έκανα με το Bandit σήμερα μιά βόλτα "αναγνώριση".... ΛΟΛ
amyroukai μπορώ να βοηθήσω λίγο εξ αποστάσεως ;;;
Έχω γυρίσει αρκετά την περιοχή καθότι παλιός δημότης Δάρα.
Αλλά πρέπει να ξέρω τί θέλετε να κάνετε. πχ. Το γαλακτομπούρεκο στην Βυτίνα είναι de facto ;;
Το φαγητό ;;;
Άν έχετε καταλήξει σε αυτά (ενδιάμεση στάση καφέ και στάση φαγητού) τότε οι επιλογές των
διαδρομών μειώνονται και γίνονται πιό εύκολα τα πράγματα.
Φιλικά πάντα.
![]()
CAGIVA ELEFANT 750
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
[ΧΑΛΑΡΑ. Καμμιά 150 στην Εθνική και ήρεμα στις στροφές.
150 ;;;;![]()
![]()
Κοντά στην τελική μου δηλαδή !!! Πάλι καλά που το μοτεράκι είναι καλοσηντηρημένο για την ηλικία του.
ΧΑΛΑΡΑ ΛΕΜΕ !!!
![]()
![]()
CAGIVA ELEFANT 750
αν έρθω τελικά ..... θα είμαι με το έταιρο ήμισυ .....![]()
Τι σούπερσπορ είναι αυτό που θα σε κουράσει και δεν πιάνει 150? Aprilia 125? Άσε που αν είναι να έρθεις από Πάτρα, Εθνική που θα κάνεις εσύ;;;
Η διαδρομή που αρχικά πρότεινε ο Νώντας είναι αυτή:
http://freepicninja.com/view.php?picture=00041734
Kάνουμε και τις στροφές που είπες
ΟΚ με τη διαδρομή; Βουνό όλη μέρα!Η επιστροφή είναι λίγο κάπως από τον δρόμο της Πάτρας, αλλά τι να κάνουμε... Θα περιμένουμε κάαααααποτε να γίνει ΕΟ και αυτό.
Αναχώρηση εγώ θα έλεγα να την κάνουμε απλά μισή ώρα νωρίτερα. Δλδ 9:30 να φεύγουμε από Περίπτερο.
Τυχερέ!! Εμένα δεν μπορεί να ανέβει και έχει σκάσει.Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
αν έρθω τελικά ..... θα είμαι με το έταιρο ήμισυ .....![]()
Παρεπιπτόντως καλό είναι να έχεις ένα "κόφτη" μαζί εκτός αν συμπεριφέρεται σαν τη δικιά μου που της χρυπάω το κράνος να ξυπνήσει ακόμα και στα στροφιλίκια !!!! :a025:
Και μην πεί κανείς οτι πάω αργά ! (σας πρόλαβα:rotflmao: :rotflmao: )
CAGIVA ELEFANT 750
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
[B]Τι σούπερσπορ είναι αυτό που θα σε κουράσει και δεν πιάνει 150? Aprilia 125? Άσε που αν είναι να έρθεις από Πάτρα, Εθνική που θα κάνεις εσύ;;;
Ντεν εκο σούπερσπόρ καρντιά μου !!Δες την υπογραφή μου.ON-OFF είναι και για την ακρίβεια περισσότερο OFF. (ή ΟΥΦ !)
Η διαδρομή που αρχικά πρότεινε ο Νώντας είναι αυτή:
http://freepicninja.com/view.php?picture=00041734
Συμφωνώ και επαυξάνω.
Τι ώρα περίπου Βυτίνα για να ξέρω τι ώρα θα ξεκινήσω;;
CAGIVA ELEFANT 750