Εμενα μου φαινεται νορμαλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από echoplex
To ιδιο Στρατο!
Λιγο ακριβα ή μου φαίνεται?
Αλλα λιγο νωρις νομιζω γιατι δεν το εχεις ζορισει το εργαλειο!
Εμενα μου φαινεται νορμαλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από echoplex
To ιδιο Στρατο!
Λιγο ακριβα ή μου φαίνεται?
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: νομιζεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Εμενα μου φαινεται νορμαλ.
Η αλυσιδα ηθελε οποσδηποτε αλλαγη, τα γραναζια ηταν σε καλη κατασταση (νομιζω)
Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
Φυσικά...... Μέχρι τέλος εβδομάδας θα είμαι έτοιμος..
Τώρα :Εκανα στα μαμα αντίβαρα τρύπα (και για βίδα) σύμφωνα με αυτά που έχει η touratech. Και μια ανοξείδωτη λάμα θα μετακινήσω την χούφτα 3 cm προς τα αντίβαρα. Αυτή είναι η λύση με τα μαμα αντίβαρα. Μόλις το τελειώσω θα ανεβάσω φωτό.
Και μετά θα δοκιμάσω την λύση με τα αντίβαρα που θα φτιάξω.
Υπάρχει και αυτή η λύση.. http://www.vibranator.com/SearchResults.asp?Cat=22
Sent from me using a computer.
Τι είναι αυτό και που μπαίνει????
Δεν θα κάνουμε πατέντα?????????
Σε 90 πόντους τιμόνι , παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο απ΄ ότι σε άλλες μηχανές.Αρχικά δημιουργήθηκε από z.k.a.p.
ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΒΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ? ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΟΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ Ή ΜΗΠΩΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ.
Να υπολογίζεται και το βάρος από τις χούφτες όλοι όσοι πάτε σε πατέντα
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
Σε 90 πόντους τιμόνι , παίζει πολύ μεγαλύτερο ρόλο απ΄ ότι σε άλλες μηχανές.
Να υπολογίζεται και το βάρος από τις χούφτες όλοι όσοι πάτε σε πατέντα
Z.K.A.P
Τα αντίβαρα είναι 460gr, ενώ οι χούφτες της ΤΤ, 200gr.
Θα προχωρήσω στην κατασκευή αντιβάρων, 400gr, γιατί επειδή τα αντίβαρα είναι στην άκρη του τιμονιού, και εκεί είναι οι ροπές.
Θα δοκιμάσω και θα σας πώ.
Αυτά τα έχει δεί κανείς???
http://www.moto-accessories.gr/greek...atPosition=396
Τα αντίβαρα κατασκευάστηκαν σε μηχανουργείο, με βάρος 400gr κωνικό σχήμα, και οι χούφτες εφαρμόζουν ακριβώς οπως και στα αλουμινίου. Οι μέχρι στιγμής εντυπώσεις είναι πολύ καλές. Μπορούσαν να γίνουν και λίγο πιο ελαφριά (πχ 300 gr) εαν υπολογίσει κανείς και το βάρος των χουφτών, αλλά εγώ σε κίνηση στην πόλη δεν είδα κάτι το σηημαντικό. Η συμπεριφορά είναι όπως με τα μαμα αντίβαρα (ισως λίγάκι πιο βαρύ σε αίσθηση), αλλά χωρίς καθόλου κραδασμούς.
Που ειναι ο κόσμος??
Προεδρε??
Ταμία??? (τοσα πολλά μάζεψες και την έκανες?)
Καλό μήνα!!!
Γεροντοταμιας στο κρεβατι με πονους στη μεση...ΠΑΡΩΝ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από gliout
Που ειναι ο κόσμος??
Προεδρε??
Ταμία??? (τοσα πολλά μάζεψες και την έκανες?)
Καλό μήνα!!!
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
περαστικα!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Γεροντοταμιας στο κρεβατι με πονους στη μεση...ΠΑΡΩΝ!!!
και καλο μήνα!
Καλό μήνα και περαστικά γεροντοταμία!
Αχ βρε παλιοπαιδα με συγκινησατε με το ενδιαφερον που δειξατε...
Γιαυτο και γω, για ολο τον επομενο χρονο θα σας κανω εκπτωση στις μηνιαιες συνδρομες 20%.
(Τα οποια θα τα προσθεσω στους αλλους.μην μπει και μεσα το ταμειο)
20% !!!!!!!!!!!!!
Αγαπητέ και φίλτατε ταμία, από τα βάθη της καρδιάς μου σου εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση, να μπορέσεις να ανακάμψεις το γρηγορότερο δυνατόν για να καβαλήσεις την τέλεια από όλες τις απόψεις μοτοσυκλέτα σου, την ομορφότερη και γρηγορότερη και...
Φανταστικέ ταμία !!!
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Ευχαριστω για τις ευχες σου φιλε μου αλλα εσενα σε εχει αναλαβει προσωπικα ο βοηθος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
20% !!!!!!!!!!!!!
Αγαπητέ και φίλτατε ταμία, από τα βάθη της καρδιάς μου σου εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση, να μπορέσεις να ανακάμψεις το γρηγορότερο δυνατόν για να καβαλήσεις την τέλεια από όλες τις απόψεις μοτοσυκλέτα σου, την ομορφότερη και γρηγορότερη και...
Φανταστικέ ταμία !!!