Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 55

Θέμα: παιδικά χρόνια-για τους πιό παλιούς..

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    αργουν να στα στειλουν τα mail οι φιλοι σου τραπ!

το χουμε δει (ΚΑΙ εδω μεσα) ισα με 15 φορες!
    +1000
    15 φορές εδώ μέσα και άλλες 15 χιλιάδες φορές στη δουλειά,στο mail και δε συμμαζεύεται...Σύμφωνα με τη λογική αυτού που το έχει γράψει τα παιδιά επί εποχής Όλιβερ Τουίστ ήταν απείρως πιο χαρούμενα κ ευτυχισμένα από τα παιδιά του 1980.

Re: παιδικά χρόνια-για τους πιό παλιούς..

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    [B]μΕ ήρθε μΕ μέιλ και ίσως αξίζει.

Πηγαίναμε με το ποδήλατο ή περπατώντας μέχρι τα σπίτια των
    φίλων και τους φωνάζαμε από την πόρτα. Φανταστείτε το! Χωρίς να
    ζητήσουμε άδεια από τους γονείς μας, ολομόναχοι εκεί έξω στο
    σκληρό αυτό κόσμο! Χωρίς κανέναν υπεύθυνο! Πώς τα καταφέραμε;

Sic...Πηγαίναμε ολομόναχοι να φωνάξουμε τους φίλους μας εκεί έξω στο σκληρό αυτό κόσμο...
    Πώς τα καταφέραμε; (μάλλον εννοεί χωρίς GPS). Πολύ μελοδραματικό,αρχίζω να πιστεύω ότι το έχει γράψει ο Αυτιάς...

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK

Re: Re: παιδικά χρόνια-για τους πιό παλιούς..

Sic...Πηγαίναμε ολομόναχοι να φωνάξουμε τους φίλους μας εκεί έξω στο σκληρό αυτό κόσμο...
    Πώς τα καταφέραμε; (μάλλον εννοεί χωρίς GPS). Πολύ μελοδραματικό,αρχίζω να πιστεύω ότι το έχει γράψει ο Αυτιάς... [/B][/QUOTE]

Μάλλον ειρωνέυεται τον σημερίνο "σκληρό" κόσμο που δεν επιτρέπει "ηρωισμούς" του τύπου πάω ολομόναχος για τσιγάρα στο περίπτερο μετά τις 5 το απόγευμα...

Ανεξάρτητα απο την σύγκριση που δεν έχει καμία σημασία, αυτά που γραφονται για τότε είναι πραγματικά και ρεαλιστικά χωρίς να είναι μελό νομίζω...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Είναι ξεκάθαρο το τί ειρωνεύομαι...Δεν είναι ψευτομελό η φράση ""Πηγαίναμε ολομόναχοι να φωνάξουμε τους φίλους μας εκεί έξω στο σκληρό αυτό κόσμο...
    Πώς τα καταφέραμε;"

Ήμαρτον!!!! Από τη μια λέει ότι ήταν μια εποχή ξεγνοιασιάς και αγνότητας και από την άλλη σκληρός κόσμος...Σιγά το κατόρθωμα,επιβιώσαμε πηγαίνοντας μόνοι μας να φωνάξουμε τους φίλους μας. Η εποχή μας προχωράει μπροστά,μπροστά σημαίνει εξέλιξη...Δόξα τω Θεώ, οι αλάνες και το προαύλιο του σχολείου κοντά στο σπίτι μου είναι γεμάτες από πιτσιρικάδες που λυσσάνε με μπάσκετ και ποδόσφαιρο μέχρι τις 7 και τις 8 και τις 9...Και μετά τις 5 που λες έχω δει ΑΠΕΙΡΟΥΣ πιτσιρικάδες να κυκλοφοράνε μόνοι και ωραίοι χωρίς να φοβούνται...34χρ είμαι και έζησα όλα αυτά που λέει το πόνημα,άλλα τα αναπολώ και άλλα όχι...Μην τα ισοπεδώνουμε όμως όλα, μια χαρά έιναι οι πιτσιρικάδες και σήμερα και αύριο και παραύριο!!!

Να σου δώσω κι άλλο ένα παράδειγμα ότι είναι ψευτομελό...λέει στην αρχή ότι τις Κυριακές μέναμε ΟΛΟ το πρωί νηστικοί για να κοινωνήσουμε. Εγώ θυμάμαι κατά τις 8 πηγαίναμε στην εκκλησία,9 και μισή είχαμε κοινωνήσει...αυτό είναι ΟΛΟ το πρωί;;; Δηλαδή δεν κατάλαβα,τα σημερινά παιδιά πριν πάνε να κοινωνήσουν τρώνε πρώτα τηγανητά αυγά με μπέικον και κρουασάν βουτύρου με χυμό πριν πάνε να κοινωνήσουν;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    :a16:
    The only easy day was yesterday.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Προσωπικά, για το μόνο που είμαι "υπερήφανος" που ζήσαμε - και έχει εκλείψει οριστικά πλέον, τουλάχιστον στην πόλη - είναι η φάση της γειτονιάς. Περνούσε το μεσημέρι, έβγαινες έξω και ΠΑΝΤΑ υπήρχε κάποιος. Οι επόμενες 5-6-7 ώρες περνούσαν παίζοντας στο δρόμο με άλλους 10 κάφρους. Κάθε μέρα.
    money cant buy me love !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Το χειρότερο πάντως είναι ότι τα παιδιά του "τότε" είναι οι γονείς του "σήμερα" που κλείνουν τα παιδιά τους σπίτι, αραζουν στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση και νοσταλγούν τις παλιές "καλές" μέρες κατηγορώντας τους πολιτικους... (ίδιους "τότε" και "σήμερα"... )
    Άντε γεια μας
    Δεν είναι ρε συ LOUKILOUK ίδιες οι εποχές...........όταν ήμουν εγώ πιτσιρίκι μαζί με τους φίλους μου
    κυριολεκτικά παίρναμε τα όρη και τα βουνά με τα πόδια έχοντας όλοι στο χέρι από ένα ξύλο
    ενάμισι μέτρο για να βαράμε τα μαντρόσκυλα όταν αυτά μας ορμούσαν (τα είχαμε ξεσκίσει )!
    Βρισκόμασταν σε πλατείες με άλλα παιδιά και κάναμε παιχνίδι πέφτανε και φάπες ενίοτε, μας κυνηγούσαν
    οι μπάτσοι άμα παίζαμε κάνα ηλεκτρονικό σε μαγαζί, κάτω των 17 απαγορευόταν η είσοδος σε τέτοια μαγαζιά θυμάστε ε??

Αργότερα............
    Στα 16 μου εγώ και οι φίλοι μου με 50άρια μηχανάκια οργώναμε όλη τη μαγνησία και το καλοκαίρι
    από παρασκευή βράδυ πηγαίναμε και σε άλλη παραλία κολυμπούσαμε ψήναμε και κοιμόμασταν
    στην άμμο πάνω σε μια ψάθα γύρω από τη φωτιά που είχαμε ανάψει και κανείς δεν μας πείραζε......

Μας κυνηγούσε και κάνας πατέρας που και που όταν μαρσάραμε τα παπιά με τις ξετάπωτες devil τότε
    για να βγει η κόρη του στο παράθυρο και άλλα τέτοια διάφορα! (από καγκουριά άλλο τίποτα:rotflmao: )

Τώρα τα παιδιά στις πλατείες λίγο δύσκολο είναι να μείνουν ως αργά και δεν θα αναλύσω τους λόγους
    είναι ευκόλως εννοούμενοι!!
    Πως ο τωρινός γονέας να αφήσει το παιδί του έξω ως αργά με όλα αυτά που συμβαίνουν??

Ο 16άρης τώρα δεν θα πάει το ΣΚ σε μια παραλία όχι γιατί δεν θα του αρέσει αλλά γιατί είναι
    πλέον επικίνδυνο με τόσους αλλοδαπούς ακροβολισμένους αλλά και γιατί λόγω εποχής έχει
    άλλα ενδιαφέροντα (παιχνιδομηχανές internet και άλλα τέτοια)!

Το ποιος φταίει και ποιος όχι δεν νομίζω ότι αξίζει πλέον να το αναλύσουμε είπαμε.....είναι οι ''ρυθμοί'' της εποχής που διανύουμε!

LOUKILOUK μην το παίρνεις προσωπικά απλά το πόστ σου μου έδωσε την αφορμή να γράψω την
    γνώμη μου!!

Υ.Γ. Το κάθε πέρσι και καλύτερα σας λέει τίποτα!!

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
    ....μπλα...μπλα....
    Αγαπητέ συνάδελφε,
    απολογούμαι λοιπόν για δεύτερη φορά διότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου αμέσως ότι είχε ποσταριστεί ήδη.
    Λυπούμαι πραγματικά που δεν έχω τεταμένη την προσοχή μου, αλλά και τον ελεύθερο χρόνο που απαιτείται για να ερευνήσω πρίν ποστάρω.

Επίσης απολογούμαι για τους φίλους μου, που το λιγότερο που τους αξίζει, είναι ο χαρακτηρισμός του καθυστερημένου και αυτός επιεικώς, όχι μόνο κυριολεκτικώς αλλά και μεταφορικώς...

Τέλος να παρακαλέσω τους τοπικούς να το αφαιρέσουν εφ'όσον βλέπω ότι ενοχλεί και απλά μέλη και μονδεράτορες.
    Όποια επίπληξη ή τιμωρία την αποδέχομαι μιάς και έσφαλα.

ΥΓ: Βεβαίως αγαπητέ φίλε, θα σου διέφυγε ότι απευθυνόμουν σε εκείνους που ''θα ταξιδέψουν'' και όχι σε όλους.

Ευχαριστώ.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Αγαπητέ συνάδελφε,
    απολογούμαι λοιπόν για δεύτερη φορά διότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή μου αμέσως ότι είχε ποσταριστεί ήδη.
    Λυπούμαι πραγματικά που δεν έχω τεταμένη την προσοχή μου, αλλά και τον ελεύθερο χρόνο που απαιτείται για να ερευνήσω πρίν ποστάρω.

Επίσης απολογούμαι για τους φίλους μου, που το λιγότερο που τους αξίζει, είναι ο χαρακτηρισμός του καθυστερημένου και αυτός επιεικώς, όχι μόνο κυριολεκτικώς αλλά και μεταφορικώς...

Τέλος να παρακαλέσω τους τοπικούς να το αφαιρέσουν εφ'όσον βλέπω ότι ενοχλεί και απλά μέλη και μονδεράτορες.
    Όποια επίπληξη ή τιμωρία την αποδέχομαι μιάς και έσφαλα.

ΥΓ: Βεβαίως αγαπητέ φίλε, θα σου διέφυγε ότι απευθυνόμουν σε εκείνους που ''θα ταξιδέψουν'' και όχι σε όλους.

Ευχαριστώ.

Συγγνώμη, γιατί απευθύνεσαι σε εμένα;;; Καταρχάς το μπλα...μπλα...ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ!!!!!!
    Κοίταξε σε παρακαλώ καλύτερα.Επίσης τους φίλους σου ποιος τους έθιξε με τέτοιους χαρακτηρισμούς;;; Εγώ πάντως όχι!!! Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί απευθύνεσαι σε εμένα και με κατηγορείς για πράγματα που ΔΕΝ έγραψα και ΔΕΝ είπα.Ήμαρτον πια εδώ μέσα ρε παιδιά!!!! Σου ζήτησα εγώ να απολογηθείς;;; Κάνε τον κόπο σε παρακαλώ και διάβασε καλύτερα ποιος γράφει τι....Για όνομα ρε γαμώτο!!!! Έγραψα ότι το βρίσκω υπερβολικό και ψευτομελό αιτιολογώντας το γιατί, ο συμφορουμίτης LOUKILUKE διαφώνησε μαζί μου,επιχειρηματολόγησα απαντώντας σου και χωρίς να σε έχω θίξει καν,χωρίς να έχω αναφερθεί σε εσένα προσωπικά, μου λες οτι μου ζητάς συγγνώμη,ότι είπα τους φίλους σου καθυστερημένους...Τί είναι αυτά τα πράγματα ρε γαμώτο;;;

...«Λίγο σιτάρι για τη γιορτή,
    λίγο κρασί για τη θύμηση, λίγο νερό για τη σκόνη»...

Απόσπασμα από την Αμοργό του Ν.Γκάτσου ως τελευταίο αποχαιρετιστήριο μήνυμα λόγω αυτοεξορίας από το φόρουμ.Μέχρι πρότινος συμφορουμίτες πάντα όρθιοι και καλές βόλτες!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	the_end.jpg 
Προβολές:	115 
Μέγεθος:	35,5 KB 
ID:	181206

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    θεωρώ ότι όσο προχωράμε έχουμε περισσότερα καλά...
    Είναι καλό να είσαι αισιόδοξος.:wacko:

. Η εποχή μας προχωράει μπροστά,μπροστά σημαίνει εξέλιξη..
    Σωστά.Εξέλιξη όμως δεν σημαίνει και πρόοδος.

Απόσπασμα από την Αμοργό του Ν.Γκάτσου ως τελευταίο αποχαιρετιστήριο μήνυμα λόγω αυτοεξορίας από το φόρουμ.Μέχρι πρότινος συμφορουμίτες πάντα όρθιοι και καλές βόλτες!!!
    Καλές βόλτες και σε σένα.Για πού με το καλό;Έλβα;
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Καλές βόλτες και σε σένα.Για πού με το καλό;Έλβα;

Ρε παιδιά αμάν με την ειρωνία,αηδία έχετε καταντήσει...Ο τύπος συνειδητά αποφάσισε απ'ότι κατάλαβα να απέχει από εδώ μέσα γιατί χαλάστηκε και δεν τον εκφράζει πλέον,αμέσως να το ειρωνευτούμε.Τελικά νοιώθετε ωραία να βλέπετε κόσμο να την κάνει μου φαίνεται...Χτές ήταν αυτός κι η EVI21,σήμερα κάποιος άλλος...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από George_bmw
    Ρε παιδιά αμάν με την ειρωνία,αηδία έχετε καταντήσει...Ο τύπος συνειδητά αποφάσισε απ'ότι κατάλαβα να απέχει από εδώ μέσα γιατί χαλάστηκε και δεν τον εκφράζει πλέον,αμέσως να το ειρωνευτούμε.Τελικά νοιώθετε ωραία να βλέπετε κόσμο να την κάνει μου φαίνεται...Χτές ήταν αυτός κι η EVI21,σήμερα κάποιος άλλος...
    Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και ο tpap που επίσης έφαγε ειρωνεία στο παρόν θέμα. Αλίμονο αν κάθε κάθε μέλος σηκώνεται να φύγει επειδή δεν του άρεσε το ποστ κάποιου άλλου. Ακόμα και οι mods όπως βλέπεις έχουν διαφορετική οπτική κάποιων threads.

Κάποιοι για δικούς τους λόγους έρχονται, κάποιοι φεύγουν, κάποιοι κάνουν login μετά από παρακολούθηση του φορουμ επί μήνες επειδή κάτι θέλουν να πουν και άλλοι στέλνουν πμ ζητώντας την διαγραφή τους.

ΥΓ.Μην στεναχωριέσαι για τΟν evi21. Ήδη έκανε login με άλλο nick και ίδιο θέμα μπας και καταφέρει να βάλει τα τριπάρταλα που πουλάει στις καρδιές μας....:a07:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2006, 12:49
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 14:56
  3. Για τους Ducati..
    από niko13g στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2004, 20:14
  4. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:05