Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: ParkingΣπατα

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    cityfly δις ιζ φορ γιου

εντζοϊ
    Silence in the studio!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    ούτε εμένα με πληρώνει κανείς αλλά έγγραψα και πιο πάνω αυτό το έξω όλα είναι αγγελικά πλασμένα μου σπάει τα νεύρα γιατί απλά δεν ισχύει, ποτέ δεν ισχυε και ποτέ δε θα ισχύσει
    όλες οι χώρες έχουν συν και πλην καμία δεν είναι τέλεια

και μη μου γενικεύεις με αφορμή ένα σχόλιο για την τιμή του πάρκινγκ ενός ελληνικού αεροδρομίου και ενός αγγλικού
    Δε θα το τραβήξω άλλο γιατί βαριέμαι. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Αλλά δεν υποστήριξα πουθενά ότι τα πάντα είναι τέλεια έξω. Απλά οι δημόσιες υπηρεσίες, τα ΜΜΜ και γενικά το κράτος λειτουργούν πολύ πιο σωστά. Γνώμη μου. Έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς. Όσοι έχουν ζήσει έξω ξέρουν.

Άσε που δεν είχα σκοπό να φτάσω ως εδώ. Το πρώτο μου ποστ ήταν ελαφρώς σαρκαστικό. Μεταξύ άλλων, ανέφερα την τιμή για το κατούρημα, που δεν κολακεύει ιδιαίτερα τους βρετανούς
    Life begins at 45°.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Μου χει τύχει να καταθέσω λεφτά (αρκετά) στην τράπεζα, να παίρνω απόδειξη για λιγότερα (αρκετά, λάθος του ταμία και μαλακία δική μου), να βλέπω το λάθος ποσό στο λογαριασμό μου και, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία, να έχω τα λεφτά μου κανονικά στο λογαριασμό μου την επόμενη ημέρα. Δε θέλω καν να φανταστώ πως θα ξεμπέρδευα από παρόμοιο σκηνικό εδώ.
    Είσαι λάθος σ΄αυτό. Και ψάξιμο τρελλό πέφτει, και ένα κάρο χαρτούρα έχει (που δεν τη θέλει κανένας), και δικλείδες ασφαλείας υπάρχουν για να μην ανοίξει η όρεξη κανενός ταμία, και ενημέρωση υπάρχει του πελάτη ακόμα και σε προβλήματα που δεν ήταν παρόν άλλος όταν έκανε την κατάθεση (ΑΤΜ). Αυτα....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Και τα λεωφορεία είναι συχνότατα και ανθρώπινα. Εδώ είσαι ευτυχισμένος αν περιμένεις μόνο 30 λεπτά,
    Θα πρέπει να εννοείς το 040(το πράσινο που λέγαμε)μετά τίς 3 το πωί.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Είσαι λάθος σ΄αυτό. Και ψάξιμο τρελλό πέφτει, και ένα κάρο χαρτούρα έχει (που δεν τη θέλει κανένας), και δικλείδες ασφαλείας υπάρχουν για να μην ανοίξει η όρεξη κανενός ταμία, και ενημέρωση υπάρχει του πελάτη ακόμα και σε προβλήματα που δεν ήταν παρόν άλλος όταν έκανε την κατάθεση (ΑΤΜ). Αυτα....
    Σίγουρα υπάρχουν όλα αυτά. Εξάλλου, μιλάμε για τράπεζες, όχι ψιλικατζίδικα. Ίσως ήταν ατυχές το παράδειγμα. Αλλά... αλλά...

Δεν προσπαθώ να σας πείσω για κάτι. Δε με ενδιαφέρει κιόλας. Δεν έχω το παραμικρό όφελος. Αν πιστεύετε ότι εδώ είναι καλύτερα ή έστω το ίδιο, καλώς για εσάς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Θα πρέπει να εννοείς το 040(το πράσινο που λέγαμε)μετά τίς 3 το πωί.
    Μπορώ να σου μιλήσω με σιγουριά για τη συγκοινωνία του Κορυδαλλού. Τη χρησιμοποιούσα συχνά για αρκετά χρόνια και μέχρι το 2001 που έπαψα να χρησιμοποιώ ΜΜΜ. Τα 5-6 λεπτά των αγγλικών γραμμών δεν τα έβλεπες ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Δε με θυμάμαι ποτέ να περιμένω κάτω από 20 λεπτά. Και η αναμονή είχε φτάσει και 1.5 ώρα. Δε χρησιμοποίησα ποτέ νυχτερινά λεωφορεία στην Ελλάδα :P

ΥΓ: Το "ήταν 8 χρόνια πριν" δεν αποτελεί σπουδαίο επιχείρημα, γιατί την ίδια περίοδο ζούσα Αγγλία.
    Life begins at 45°.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    agapo agglia...

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Παιδιά παντού υπάρχουν προβλήματα.. το θέμα ειναι το πόσο συχνά γίνονται και βέβαια αν μετά διορθώνονται. Στον δημόσιο τομέα της Ελλάδος καλύτερα να το αφήσουμε όπως το γνωρίζουμε όλοι.... δηλαδή σε ημιλειτουργία.

Το Ελ.Βενιζέλος δεν είναι όμως δημόσιο ... είναι σε ιδιωτικό έλεγχο με επίβλεψη δημοσίου. Άρα η λειτουργία και οι διαδικασίες είναι δημιουργημένες απο ιδιώτες. Για το θέμα parking το ποσό που μπήκε αρχικά μου κάνει κάπως πολύ... μήπως δεν ήσουν στο long parking και ήσουν σε άλλο χώρο; Διότι Ι.Χ. που είχα αφήσει δεν είχα δώσει πάνω απο 12 ευρώ για 24 ώρες...

Όσον αφορά την Αγγλία ,... 1. έχουν άλλους μισθούς που είναι πολύ σημαντικό --- 2. Τα ΜΜΜ τους δεν συγκρίνονται με τα εδώ ότι και να λέμε σε υπηρεσίες. Παρόλο που οι Άγγλοι γενικά είναι κάφροι σαν και εμάς. Απλά εκεί τρέχουν και τα καθαρίζουν συνεχώς. ---3. Το Ηeathrow είναι το 2ο αεροδρόμιο σε κόσμο μετά το JFK στις ΗΠΑ. Οπότε αναλογικά και μόνο είναι αναμενόμενο να υπάρχουν και προβλήματα, πολύ περισσότερα σε αριθμό με την Ελλάδα και το Ελ.Βενιζέλος που σαφώς δεν δέχεται τόσο όγκο κόσμου.

Απο εκεί και πέρα.. όπως είπα.. κάθε χώρα έχει και τα προβλήματα της. Ειδικά στην Βρεττανία τώρα με την προετοιμασία για το 2012 και τους Ολυμπιακούς , έχουν ακόμα πιο πολλά και αφορούν κυρίως την αναδιοργάνωση των ΜΜΜ καθώς και το θέμα ασφαλείας του κόσμου, αφού η Βρεττανία είναι ο υπ'αριθμόν 2 στόχος μετά τις ΗΠΑ για κάθε διεθνές χτύπημα εξτρεμιστών/τρομοκρατών.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    [B]
    Μπορώ να σου μιλήσω με σιγουριά για τη συγκοινωνία του Κορυδαλλού. Τη χρησιμοποιούσα συχνά για αρκετά χρόνια και μέχρι το 2001 που έπαψα να χρησιμοποιώ ΜΜΜ. Τα 5-6 λεπτά των αγγλικών γραμμών δεν τα έβλεπες ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Δε με θυμάμαι ποτέ να περιμένω κάτω από 20 λεπτά. Και η αναμονή είχε φτάσει και 1.5 ώρα. [B]
    Έπεσες στην περίπτωση.Η Λαμπράκη δεν έχει λεωφορειολωρίδα και,μια φορά που χρειάστηκε να την περάσω σε ώρα αιχμής,γύρισα σπίτι αξύριστος.

Τέλος πάντων,μιάμιση ώρα είναι απίστευτη καθυστέρηση αλλά και σπάνια.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero

Re: ParkingΣπατα

Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
    Τι θα κανατε ρε παιδες,

εαν πηγαινατε με την καλη σας στο αεροδρομιο, την παρκαρατε νομιμα και ωραια στο long-parking που εχει, φευγατε ταξιδι για ευρωπη για μια μερα και γυρνουσατε πισω την επομενη, λιγο μετα τις 00,10 η ωρα με την καρτουλα σας, την βαζατε στο αυτοματο να πληρωσετε και αντικριζατε το ομορφο νουμερο
    24ε !!! για παρκινγκ μηχανης για μια ημερα !!!
    http://www.aia.gr/parking_calculator...=1&pageid=2492

Συνολική διάρκεια στάθμευσης:
    1 ημέρα
    Χρέωση:
    Χώρος Στάθμευσης Μικρής Διάρκειας Ρ1 & Ρ2: 24,00?
    Χώρος Στάθμευσης Μακράς Διάρκειας P3: 12,00?
    Υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης: 37,00?

Έκανες λάθος πάρκινγκ.
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Έπεσες στην περίπτωση.Η Λαμπράκη δεν έχει λεωφορειολωρίδα και,μια φορά που χρειάστηκε να την περάσω σε ώρα αιχμής,γύρισα σπίτι αξύριστος.

Τέλος πάντων,μιάμιση ώρα είναι απίστευτη καθυστέρηση αλλά και σπάνια.
    Δε με πειράζει η 1.5 ώρα μια φορά το μήνα, αλλά τα καθημερινά μισάωρα αναμονής.

Κανένα από τα λεωφορεία που χρησιμοποιούσα δεν περνάει από Λαμπράκη (Α17, Β17, 809, 810) :P
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx

Re: Re: ParkingΣπατα

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    http://www.aia.gr/parking_calculator...=1&pageid=2492

Συνολική διάρκεια στάθμευσης:
    1 ημέρα
    Χρέωση:
    Χώρος Στάθμευσης Μικρής Διάρκειας Ρ1 & Ρ2: 24,00?
    Χώρος Στάθμευσης Μακράς Διάρκειας P3: 12,00?
    Υπηρεσία Διακεκριμένης Στάθμευσης: 37,00?

Έκανες λάθος πάρκινγκ.

Στο P3 πηγα και πληρωσα 24ε

Το πιο πιθανο ειναι να μου χρεωσε 2η μερα επειδη το πηρα 00,10 τα μεσανυχτα

και για να καταλαβω δηλαδη ... αν πηγαινα για μικρης διαρκειας για 1 μερα θα με χρεωνε 24ε ??? Δηλαδη αν το επαιρνα 00,10 απο το P1 kai P2 ποσο θα μου επαιρναν δηλαδη? 48ε ???

Γιατι λαθος παρκινγκ ? Σε ποιο να πηγαινα ?

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Την ημέρα απο όσο θυμάμαι την χρεώνουν ημερολογιακά και οχι μετρώντας άφιξη και αναχώρηση Ι.Χ. στο μακράς διαρκείας... εξού και πληρώνεις σταθερό ποσό και οχι ανά ώρα όπως είναι στο Μικρής διάρκειας που απο όσο θυμάμαι πάει με την ώρα ...

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    εδω τα παρκινγκ στου ψυρρή πληρωνεις 10 ευρω για τρεις ωρες στο παρκινγκ-χωραφι, τα 25 για μερα μια χαρα ειναι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Εγώ πάντως που πήγα Πολωνία από τις 19 έως τις 22 Νοεμβρίου.

Πήγα με τη μηχανούλα μου,
    την πάρκαρα ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ,
    την έδεσα,
    έδεσα και το κράνος μου πάνω της και
    ΔΕΝ πλήρωσα ούτε ένα ευρώ...

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •