Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 55 από 55

Θέμα: παιδικά χρόνια-για τους πιό παλιούς..

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    χμ....τι να πω;

οντως οσοι ειναι σημερα 30+ εχουν βιωσει μια πιο αγνη παιδικη ηλικια η μαλλον καλυτερα, ειχαν την ευκαιρια να ειναι παιδια...και εφηβοι κτλ-κτλ...αλλες εποχες πιο ωραιες και απλες...

αλλα ρε γαμοτο....

οποιοσδηποτε σημερινος πιτσιρικας μπορει να γκρεμισει στο λεπτο ολο αυτο το νοσταλγικο συνοθυλευμα πανω στο οποιο παταμε εμεις οι μεγαλυτεροι....

και το θεμα ειναι οτι θα εχει και δικιο!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	142 
Μέγεθος:	39,6 KB 
ID:	181211

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Το ίδιο θα μπορούσε να κάνει και ο tpap που επίσης έφαγε ειρωνεία στο παρόν θέμα. Αλίμονο αν κάθε κάθε μέλος σηκώνεται να φύγει επειδή δεν του άρεσε το ποστ κάποιου άλλου. Ακόμα και οι mods όπως βλέπεις έχουν διαφορετική οπτική κάποιων threads.

Κάποιοι για δικούς τους λόγους έρχονται, κάποιοι φεύγουν, κάποιοι κάνουν login μετά από παρακολούθηση του φορουμ επί μήνες επειδή κάτι θέλουν να πουν και άλλοι στέλνουν πμ ζητώντας την διαγραφή τους.

ΥΓ.Μην στεναχωριέσαι για τΟν evi21. Ήδη έκανε login με άλλο nick και ίδιο θέμα μπας και καταφέρει να βάλει τα τριπάρταλα που πουλάει στις καρδιές μας....:a07:
    Σε πολλά έχεις δίκο,εγώ ας πούμε παρακολουθούσα το φόρουμ από αρχής,έκανα εγγραφή πολύ μετά και όλα όλα βλέπετε πόσα λίγα μηνύματα έχω...
    Ειρωνία δε νομίζω πως έφαγε ο Trap που ξεκίνησε το thread αν εξαιρέσω αυτό που του έγραψε ο DimChios,και αυτοί που διαφώνησαν έιχαν τα επιχειρήματά τους και σίγουρα πάντως ο AUFκάτι δεν τον ειρωνεύτηκε και ούτε ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί του,νομίζω άδικα τον κατηγόρησε ο Trap.
    Τώρα για τΟν EVI21...Τί να πω...είχε άλλα ελατήρια φαίνεται...Ποιο είναι το νέο του όνομα να τον έχουμε υπόψην μας;;;

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    [

ΥΓ.Μην στεναχωριέσαι για τΟν evi21. Ήδη έκανε login με άλλο nick και ίδιο θέμα μπας και καταφέρει να βάλει τα τριπάρταλα που πουλάει στις καρδιές μας....:a07: [/B]
    αυτο καταλαβα και εγω
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από George_bmw

Τώρα για τΟν EVI21...Τί να πω...είχε άλλα ελατήρια φαίνεται...Ποιο είναι το νέο του όνομα να τον έχουμε υπόψην μας;;; [/B]
    evi21 με μικρα οχι με κεφαλαια με μπερδευεις
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

οποιοσδηποτε σημερινος πιτσιρικας μπορει να γκρεμισει στο λεπτο ολο αυτο το νοσταλγικο συνοθυλευμα πανω στο οποιο παταμε εμεις οι μεγαλυτεροι....

και το θεμα ειναι οτι θα εχει και δικιο!!!!
    Μωρέ λες; :rotflmao:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	124 
Μέγεθος:	41,2 KB 
ID:	181226
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

ΥΓ. Ήδη έκανε login με άλλο nick και ίδιο θέμα μπας και κ:

Big Brother is watching you..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Σε πολλά έχεις δίκο,εγώ ας πούμε παρακολουθούσα το φόρουμ από αρχής,έκανα εγγραφή πολύ μετά και όλα όλα βλέπετε πόσα λίγα μηνύματα έχω...
    Ειρωνία δε νομίζω πως έφαγε ο Trap που ξεκίνησε το thread αν εξαιρέσω αυτό που του έγραψε ο DimChios,και αυτοί που διαφώνησαν έιχαν τα επιχειρήματά τους και σίγουρα πάντως ο AUFκάτι δεν τον ειρωνεύτηκε και ούτε ήρθε σε αντιπαράθεση μαζί του,νομίζω άδικα τον κατηγόρησε ο Trap.
    Τώρα για τΟν EVI21...Τί να πω...είχε άλλα ελατήρια φαίνεται...Ποιο είναι το νέο του όνομα να τον έχουμε υπόψην μας;;;
    Kαλό είναι να μην ξεχνάμε οτι είμαστε σε ένα ανώνυμο forum που έχει δείξει πολλές φορές ότι είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας. Το ότι καβαλάμε μοτοσυκλέτες δεν αρκεί για να φιλτράρει τις διαφορές που έχουμε.
    Χαλαρά boys & girls. Εδώ είμαστε για να ξεφεύγουμε λίγο. Αν μας χαλάει δεν είναι υποχρεωτικό να μένουμε. Ούτε συνδρομή πληρώνουμε, ούτε και κανένας θα μας αναζητήσει (αυτό είναι βέβαιο).

ΥΓ: El hymador. Το προκλητικό νυμφίδιο που έβαλες προσπαθεί ανεπιτυχώς να αντιγράψει με look-ρούχα και λάγνο βλέμμα των 70ς, το μοντέλο της Lollitas του Kubrick και Judie Foster στον "Ταξιτζή".

YΓ2: stathis49 είναι η πρώην evi. To επόμενο θα είναι Vaggelas69 :rotflmao: :rotflmao:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Ειρωνία δε νομίζω πως έφαγε ο Trap που ξεκίνησε το thread αν εξαιρέσω αυτό που του έγραψε ο DimChios

εχουμε ΚΑΙ προσωπικη γνωριμια με τον Τασο! Μη "κολας" αν δεν γνωριζεις πως το εγραψα!

Τασο αγορι μου, σε πληγωσα? Πες!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Κακώς πήρε τέτοια τροπή το θέμα, από το πουθενά μάλιστα.

Είναι προφανές ότι αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την ειρωνία.
    Και το λέω αυτό, μιάς και ειρωνεύομαι πολύ συχνά.
    Παρ'όλα αυτά ΔΕΝ έχω κανένα πρόβλημα με οποιονδήποτε επιχειρήσει να ειρωνευτεί, αρκεί να βρίσκεται ''εντός εκείνων των λεπτών ορίων'' που πρέπει να κινείται ένας εφυής σαρκασμός ή ειρωνία.

Όπως και να έχει όμως σε καμία περίπτωση δεν κατηγόρησα -το οποίο θα ήταν πανεύκολο- κανέναν για τίποτε, ίσα-ίσα απολογήθηκα...

Από την άλλη επαναλαμβάνω, ότι το θεματάκι δεν ήταν για ΟΛΟΥΣ. Ήταν μόνο για αυτούς που αγγίζει.
    Όπως ας πούμε το ποστάκι του catmaster. Που είναι απολύτως σίγουρο πως κάποιους έκανε να δακρύσουν.
    Ε, σε αυτούς απευθυνόμουν. Οι υπόλοιποι ας παίξουν αλλού.

Ίσως είναι ένα από εκείνα τα θέματα που σε πειράζει πολύ ευκολότερα και το πιό απλό ''πείραγμα''...

γαματο το αρχικο ποστ σου φιλε αν κ το εχω διαβασει πριν ενα χρονο πρπ.
    οντως τεραστιες οι διαφορες του τοτε κ τωρα.
    τωρα εχουμε γεμισει σε καθε σοκακι κ απο 2-3 αδερφες.
    νιαου

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2006, 12:49
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 09/02/2004, 14:56
  3. Για τους Ducati..
    από niko13g στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2004, 20:14
  4. Απαντήσεις: 17